Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-07, 09:00   #2101
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Witam
wczoraj był prawdziwy mikołajkowy wieczór. Najpierw pyszny wieczorek w restauracji, gdzie zjadłam moje ukochane tortellini cztery sery (muszę zmolestować kucharza o przepis na serową pierzynkę, bo jest najlepsza na świecie), do tego po dwie lampki wina i byliśmy gotowi na "Listy do M." Częściowo z racji tego, że byłam %-happy a częściowo dlatego, że film był naprawdę niezły - z kina wyszłam w idealnym nastroju. Co więcej, wychodzimy na dwór, a tam leniwie i nieśmiale pada snieżek. Po takim filmie, to było super wrażenie. Tż odprowadził mnie do domku i przed samym domkiem dostałam pięknie przewiązane małe pudełeczko, a w środku ....cztery bony do h&m (te które na nie polują, wiedzą że ich zdobycie graniczy z cudem ). To najsłodszy prezent jaki od Tżta dostałam, wiem że może się wydawać mało romantyczny, ale dla mnie był gwiazdką z nieba
wow no to widzę że wieczorek naprawdę bardzo udany super

a u mnie za oknem biało może nie ma kilkucentymetrowej pierzynki śniegu ale samochód trzeba będzie jednak odśnieżyć.

A do mnie wczoraj mikołaj przyszedł w postaci koleżanki i mojej kochanej kuzyneczki(świadkowej). Od koleżanki z pracy dostałam świąteczną myszkę pluszaka z lizakiem a od kuzynki książkę " e-mail od Pana Boga do kobiet" (mój tż natomiast dostał od niej "e-mail od Pana Boga do mężczyzn) tej książki nie czyta się od deski do deski. Bierzesz ją w ręce wtedy kiedy masz jakiś problem nie wiesz co robić otwierasz na dowolnej stronie i tam znajdujesz odp. na swoje pytanie. Wygląd to tak że na górze jest 1 zdanie z Pisma Świętego a reszta to tak jak by mail pisany do Ciebie. Bardzo fajne. Wczoraj otworzyłam ją pierwszy raz gdzieś na środku a tam był mail powitalny i mówił o tym że będzie prowadził mnie przez różne zawiłości życia, że nie jestem sama itd. Nie wiem jak to możliwe otworzyć przypadkowo tą książkę i trafić akurat na ten fragment.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 09:01   #2102
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
wiem, ale za cholerę nie chce powiedzieć skąd je wziął. Na wszelkie moje pytanie odpowiada, że muszę zapytać Mikołaja (chyba się boi, że polecę i kupię kolejne dziesięć gazet ). Biedny, jak mu trułam od tygodnia, że oblatuję całe miasto - nie miał wyjścia
Nie mogłaś ich nigdzie znaleźć, bo on już zdąrzył je wszystkie dla ciebie wykupić
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 09:02   #2103
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Witam
wczoraj był prawdziwy mikołajkowy wieczór. Najpierw pyszny wieczorek w restauracji, gdzie zjadłam moje ukochane tortellini cztery sery (muszę zmolestować kucharza o przepis na serową pierzynkę, bo jest najlepsza na świecie), do tego po dwie lampki wina i byliśmy gotowi na "Listy do M." Częściowo z racji tego, że byłam %-happy a częściowo dlatego, że film był naprawdę niezły - z kina wyszłam w idealnym nastroju. Co więcej, wychodzimy na dwór, a tam leniwie i nieśmiale pada snieżek. Po takim filmie, to było super wrażenie. Tż odprowadził mnie do domku i przed samym domkiem dostałam pięknie przewiązane małe pudełeczko, a w środku ....cztery bony do h&m (te które na nie polują, wiedzą że ich zdobycie graniczy z cudem ). To najsłodszy prezent jaki od Tżta dostałam, wiem że może się wydawać mało romantyczny, ale dla mnie był gwiazdką z nieba:
Piękne Mikołajki
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 09:05   #2104
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
ehh dokładnie
dlatego wiedziałam co robię, wybierając już od początku Jacoba
Mi w przed świtem podobała się scena w której ...Bella staje w łazience przed lustrem i ma takie wystające kości - w porównaniu chociażby ze sceną ślubu, gdzie też ma odkryte ramiona - różnica jest nieziemska. To chyba jednak była dublerka. No i scena ostatnia - gdy Bella leży i Photoshop czyni magię - też bym kiedyś chciała obudzić się z gęstszymi rzęsami, włosami i bez cieni pod oczami. A w scenie, w której Edward słyszy myśli dziecka - aż oczy mi się zaszkliły (to już chyba niezbity dowód na instynkt macierzyński)
dokładnie mnie te same sceny powaliły na kolana a Bella po przebudzeniu po prze mianie wygląda nieziemsko lepiej niż jak była śmiertelniczką a Jacob to ahhhhhhhhhh co tu dużo mówić ciasteczko polane dużą i loscią lukru z bardzo słodkim nadzieniem mój tżck strasznie się denerwuje jak wzdycham na widok Jacoba i mówi załatwić Ci do niego numer?? a ja do niego a mógł byś??
Lili & Gabryś

Stary 2011-12-07, 09:08   #2105
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
dokładnie mnie te same sceny powaliły na kolana a Bella po przebudzeniu po prze mianie wygląda nieziemsko lepiej niż jak była śmiertelniczką a Jacob to ahhhhhhhhhh co tu dużo mówić ciasteczko polane dużą i loscią lukru z bardzo słodkim nadzieniem mój tżck strasznie się denerwuje jak wzdycham na widok Jacoba i mówi załatwić Ci do niego numer?? a ja do niego a mógł byś??
Mój TŻ o to pyta kiedy wzdycham podczas oglądania meczów siatkarskich
Stary 2011-12-07, 09:12   #2106
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
A do mnie wczoraj mikołaj przyszedł w postaci koleżanki i mojej kochanej kuzyneczki(świadkowej). Od koleżanki z pracy dostałam świąteczną myszkę pluszaka z lizakiem a od kuzynki książkę " e-mail od Pana Boga do kobiet" (mój tż natomiast dostał od niej "e-mail od Pana Boga do mężczyzn) tej książki nie czyta się od deski do deski. Bierzesz ją w ręce wtedy kiedy masz jakiś problem nie wiesz co robić otwierasz na dowolnej stronie i tam znajdujesz odp. na swoje pytanie. Wygląd to tak że na górze jest 1 zdanie z Pisma Świętego a reszta to tak jak by mail pisany do Ciebie. Bardzo fajne. Wczoraj otworzyłam ją pierwszy raz gdzieś na środku a tam był mail powitalny i mówił o tym że będzie prowadził mnie przez różne zawiłości życia, że nie jestem sama itd. Nie wiem jak to możliwe otworzyć przypadkowo tą książkę i trafić akurat na ten fragment.
wooow ale fajna książka, magiczna też chcę taką

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

aha i nie zapomnijcie, że dzisiaj finał Tap madl
no to już przechodzi ludzkie pojęcie http://www.zeberka.pl/art.php?id=15523 - h&m dokleja głowy modelek do wygenerowanych komputerowo i nieistniejących ciał

Edytowane przez nena1984
Czas edycji: 2011-12-07 o 09:14
nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 09:12   #2107
Madziuniusia
Zakorzenienie

Pozazdrościć wszystkim dziewczynom

Ja ostatnio zapytałam szefa, czy nie dałby mi z 50 zł więcej bo potrzebuję obuwie do pracy, bo obecne jest już zupełnie rozwalone. "On nie ma pieniędzy" Nieważne, że dzień w dzień w spodniach ma pliki banknotów, i wydaje na to co nie trzeba... Ale czego po chamie można sie spodziewać?:/
Stary 2011-12-07, 09:20   #2108
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
wooow ale fajna książka, magiczna też chcę taką

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

aha i nie zapomnijcie, że dzisiaj finał Tap madl
no to już przechodzi ludzkie pojęcie http://www.zeberka.pl/art.php?id=15523 - h&m dokleja głowy modelek do wygenerowanych komputerowo i nieistniejących ciał

ostro a pozniej wymagaja takiego ciala od nas, bo nic nie pasuje z nowych kolekcji. swinstwo!

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 09:29   #2109
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Mój TŻ o to pyta kiedy wzdycham podczas oglądania meczów siatkarskich
no to witam w klubie
Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
Pozazdrościć wszystkim dziewczynom

Ja ostatnio zapytałam szefa, czy nie dałby mi z 50 zł więcej bo potrzebuję obuwie do pracy, bo obecne jest już zupełnie rozwalone. "On nie ma pieniędzy" Nieważne, że dzień w dzień w spodniach ma pliki banknotów, i wydaje na to co nie trzeba... Ale czego po chamie można sie spodziewać?:/
u mnie w pracy muszę mieć czarną spódnice białą bluzkę rajstopy no i kamizelkę bordową ale ona jest już służbowa. No i tych rajstop idzie jak lodu bo to o skrzynkę zaczepisz albo coś albo o skirting i o tak o. I chciałyśmy żeby nam kupowali albo dorzucili coś kasy a Panie z Zarządu na to że to jest tak jak by one nam miały bieliznę kupować. Więc one tego robić nie muszą no myślałam że padnę. A jak przyjdę bez rajstop to od razu z mordą że jestem źle ubrana. No chore baby. A żeby jeszcze jakoś w miarę zarabiać to bym nie miała problemu. A tu dojazdy plus rajstopy odjąć to od wypłaty to już mam mniej niż tysiak. Chore! a gdzie reszta.....
Lili & Gabryś

Stary 2011-12-07, 09:30   #2110
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Ja myślę, że trzeba poczekać, przecież to nie było wycinanie pieprzyka, a jednak dość poważny zabieg, więc na pewno każdy inaczej na to reaguje. A to nie ma Ci wada zjechać do zera, tylko będziesz miała jakąś minimalną jeszcze? Myślałam, że to już zupełnie ma usuwać wadę...
Poza tym grudzień się jeszcze nie skończył, a jutro w klinice dowiesz się więcej. Będzie dobrze
Nie byli w stanie zredukować mi wady do zera. Na jednym oku ma mi zostać -0,5.
Właśnie wróciłam z kliniki i babka mi mówi, że mogę mieć takie objawy i z czasem to minie. Tylko jestem ciekawa ile to potrwa Nie dałam rady przeczytać całej tablicy, ale chociaż tyle, że moje oczy nie są tak suche jak wcześniej co jest plusem.

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Witam Pm-ki
Podczytuję forum ślubne od jakiegoś czasu, a że nie ładnie tak podglądać tylko, to postanowiłam się przywitać.

Ślubujemy 4.08.2012 W niedzielę minął dokładnie rok od naszych zaręczyn i tym samym zostało dokładnie 8 miesięcy do ślubu.
Mimo, że wszystkie najważniejsze sprawy zaklepane i suknia zamówiona to chyba jeszcze do mnie nie dociera, że wychodzę za mąż
Witaj

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Tak do końca nie wiem sama co zrobiłam...
Bo pojechałam ze zdjęciem, no i żeby się rozejrzeć. Pogadać z babką. Przedstawić mój pomysł. I po 5 min rozmowy z p. krawcową, stwierdziłam, że szyjemy
Ja, ja sama stwierdziłam po chwili rozmowy z kompletnie nieznajomą mi babką, że powierzam jej szycie mojej sukni ślubnej :szok:
Po prostu po paru minutach babka wiedziała o co mi chodzi i to było najważniejsze. Od razu przeszłyśmy do konkretów. Pomierzyła mnie, pokazała różne koronki, wybrałyśmy kolor i w lutym mam przyjść na 1szą przymiarkę. A moja suknia będzie się szyła max. 3 tyg A koszt to ok 2 tys ze wszystkim (dużo wyniesie sam materiał, ale taką suknię sobie wybrałam). Jestem usatysfakcjonowana, ale i w szoku, że tak szybko i sprawnie wszystko poszło. Serio. Ja zawsze muszę coś z 1000 razy przemyśleć, zanim podejmę ważna decyzję, a tutaj proszę, hop siup i suknia zamówiona.
No i myślałam, że po zamówieniu sukni będę odczuwała jakieś skraje emocje, będę w skowronkach, w euforii, a tu tylko wewnętrznie coś mi siedzi takiego poważnego i do końca nie wierze w to co zrobiłam

Edt. Widziałam prace tej krawcowej, na zdjęciach i na żywo i w porównaniu z oryginałami i powiem szczerze, że jestem pod wrażeniem. Wiadomo nie zawsze suknie są identyczne, ale i tak sa piękne. I co najlepsze- krawcowa pokazywała mi koronkę, którą ma JA 8483. Zakupiła ją w hurtowni i na żywo wygląda identycznie jak ta z oryginału JA.
Wow gratuluję podjęcia takiej decyzji Jestem strasznie ciekawa jak będzie wyglądać

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 09:33   #2111
kooocur
Zakorzenienie

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 09:35   #2112
Anulka_p
Zakorzenienie

Carnooka_Paula zmieniałaś swój avatarek i musiałam zastanowić się kim jesteś Ostrzegajcie przed zmianą
Stary 2011-12-07, 09:40   #2113
MARGIDA
Wtajemniczenie

ale zapitalacie z postami dziewczynki
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 09:43   #2114
kindziulindzia
Zakorzenienie

na grouponie jest kupon do -90% na 14dniowy pobyt z przelotem na Malediwach o od razu mam przed oczami piękny pobyt Chatków w czeskiej Pradze

gosza wariatko szybka decyzja i pokaż tą suknię co będziesz szyć. o losie Tobie już tylko 4 miesiące zostały przecież to zaraz papiery z USC będzie trzeba załatwiać

nena
brawo dla TŻ
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 09:48   #2115
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

heh

tak jakos swiatecznie mi sie zroilo to zmienilam

a teraz zmykam juz do pracy

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Carnooka_Paula zmieniałaś swój avatarek i musiałam zastanowić się kim jesteś Ostrzegajcie przed zmianą

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 09:50   #2116
jagodzia133
Zakorzenienie

a ja ma dzisiaj wolne i jadę załatwić kilka spraw no i znowu pojadę szukać moich butów ślubnych chyba się załamię w najgorszym wypadku będą białe i już bo co ja zrobię
Lili & Gabryś

Stary 2011-12-07, 09:53   #2117
Madziuniusia
Zakorzenienie

A ja uciekam polatać po kilku muzeach i zebrać jakieś foldery reklamowe a później do mojej małej Ninki Dziewczynki do później
Stary 2011-12-07, 10:04   #2118
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cześć dziewczynki
Jednak przyszedł do mnie Mikołaj zrekompensować mi tą rózgę z pracy i dostałam moją ukochaną kawę davidoff A do tego w końcu się zebrałam i upiekłam pierniczki ale taka byłam wykończona, że od razu zasnęłam. Nie wiem czemu ale mój tż zrobił dwa aniołki bez głowy

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

ja dzisiaj dostalam od swojej szefowej taki upominkowy zestaw pachnacy magnolia i mi oznajmila ze czwartek i piatek mam wolny ;D
Też chce takiego kierownika

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość

Off top -> Bylam wczoraj na "Przed Świtem" i powiem, ze w koncu podobal mi sie filmz Sagi Zmierch! Fajnie zrobiony Efekty z wilkami super, Belle "ladnie" pooszpecali w odpowiednich momentach Ale nie wiem czemu wydaje mi sie ze jak Bella jest coraz ladniejsza w kolejnych czesciach, to Edward coraz brzydszy...wlosy na slubie mial fatalne hehe
A Jacob ?!!

Ja dopiero pójdę 19 grudnia już nie mogę się doczekać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjecie0175.jpg (121,6 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjecie0176.jpg (108,9 KB, 13 załadowań)
Stary 2011-12-07, 10:07   #2119
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
ehh dokładnie
dlatego wiedziałam co robię, wybierając już od początku Jacoba
Mi w przed świtem podobała się scena w której ...Bella staje w łazience przed lustrem i ma takie wystające kości - w porównaniu chociażby ze sceną ślubu, gdzie też ma odkryte ramiona - różnica jest nieziemska. To chyba jednak była dublerka. No i scena ostatnia - gdy Bella leży i Photoshop czyni magię - też bym kiedyś chciała obudzić się z gęstszymi rzęsami, włosami i bez cieni pod oczami. A w scenie, w której Edward słyszy myśli dziecka - aż oczy mi się zaszkliły (to już chyba niezbity dowód na instynkt macierzyński)
Dokladnie tez ta scena na mnie zrobila wrazenie! Wiadomo ze zmiany komputerowe byly tam niezle, ale i tak fajnie to wygladalo! A na koniec jak Bella otwiera oczy a te sa czerwone - extra

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Jednak przyszedł do mnie Mikołaj zrekompensować mi tą rózgę z pracy i dostałam moją ukochaną kawę davidoff A do tego w końcu się zebrałam i upiekłam pierniczki ale taka byłam wykończona, że od razu zasnęłam. Nie wiem czemu ale mój tż zrobił dwa aniołki bez głowy

A Jacob ?!!

A Jacob jak zawsze rewelka
Ciasteczka super!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 10:09   #2120
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
A ja siedzę na necie i przeglądam buty taneczne. Tylko teraz jaki kolor wybrać???
Suknię będę miała w kolorze ecru, do kościoła kupię chyba buty w kolorze nude, a na salę chcę sobie zamówić taneczne. Tylko w jakim odcieniu, by i pasowały do sukni i do każdej innej tanecznej okazji???? HELP
a można wiezieć jakie strony przeglądasz? W Warszawie taki naprawdę interesujący widziałam jeden Oczywiście jest kilka ale jakoś ten jeden mam wrażenie że jest chyba najlepszy.... Chciałabym też buty taneczne ale jakoś mało tych sklepów... albo źle szukam

Cytat:
a ja ma dzisiaj wolne i jadę załatwić kilka spraw no i znowu pojadę szukać moich butów ślubnych chyba się załamię w najgorszym wypadku będą białe i już bo co ja zrobię

powodzenia ja tam chcę białe

a tak w ogóle Witam Was

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Cześć dziewczynki

A Jacob ?!!

ooooo ja bedę robiła pierniczki w weekend 17.12 wyglądają słodko
Stary 2011-12-07, 10:15   #2121
madzia2306
Zakorzenienie

wita was Madzia chorowitek mnie też dopadło, kaszlę jak cholera wzięłam leki i zaraz mykam do łóżka, byliśmy wczoraj na tych listach do M i powiem wam że bardzo przyjemny film uśmiałam się szczególnie z Karolaka ae i łezka mi popłynęła... naprawdę jak ktoś chce iśc na ten film to polecam i była pełna sala ludzi co nam się nigdy nie zdarzyło...
a tak w ogóle to pierwzy raz dzisiaj jeździłam po zaśnieżonych ulicach, nie było źle myślałam że będzie gorzej,a jutro mam egzamin wewnętrzny a potem zapisuję się na egzamin

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 10:16   #2122
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Nie wyspałam się kompletnie. Pół nocy obmyślałam biżu, buty, kwiaty, welon, make up, fryz i bolerko...

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Witajcie!

Spać nie mogę, wstać też się nie chciało...wszystko przez ten stres.
Dzisiaj też proszę o kciuki bo będę odpowiadać na ćwiczeniach ( bo każdy musi iść i chyba moja kolej dzisiaj).
Wstałam właśnie żeby się pouczyć.

Cytat:
Witam
wczoraj był prawdziwy mikołajkowy wieczór. Najpierw pyszny wieczorek w restauracji, gdzie zjadłam moje ukochane tortellini cztery sery (muszę zmolestować kucharza o przepis na serową pierzynkę, bo jest najlepsza na świecie), do tego po dwie lampki wina i byliśmy gotowi na "Listy do M." Częściowo z racji tego, że byłam %-happy a częściowo dlatego, że film był naprawdę niezły - z kina wyszłam w idealnym nastroju. Co więcej, wychodzimy na dwór, a tam leniwie i nieśmiale pada snieżek. Po takim filmie, to było super wrażenie. Tż odprowadził mnie do domku i przed samym domkiem dostałam pięknie przewiązane małe pudełeczko, a w środku ....cztery bony do h&m (te które na nie polują, wiedzą że ich zdobycie graniczy z cudem ). To najsłodszy prezent jaki od Tżta dostałam, wiem że może się wydawać mało romantyczny, ale dla mnie był gwiazdką z nieba
To Mikołaj sie postarał w tym roku

Cytat:
Jaki cudowny prezent!!!! Już wiem co sobie zażyczę na święta

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
na grouponie jest kupon do -90% na 14dniowy pobyt z przelotem na Malediwach o od razu mam przed oczami piękny pobyt Chatków w czeskiej Pradze

gosza wariatko szybka decyzja i pokaż tą suknię co będziesz szyć. o losie Tobie już tylko 4 miesiące zostały przecież to zaraz papiery z USC będzie trzeba załatwiać
Malediwy -90%... chyba w porze deszczowej
Czas leci, oj leci. Ale nie czuję presji. Mam swój plan działania. Nie daję sie ponieść presji, która jest na mnie wywierana z różnych stron i powolutku ogarniam wszystko

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 10:20   #2123
melod_y
Zakorzenienie

U mnie też biało za oknem. Niestety musze zwlec się z łóżka i jechać do miasta...
Strasznie się zasmuciłam tym 4 weselem w mojej parafii tego samego dnia co my mamy... Juz olac te godziny, ale moja ciocia jest chrzestną tej dziewczyny...
A mi bardzo zależało aby byli na Naszym weselu z rodziną.. ale pewnie wybiorą tamtą laskę
Odechciewa mi sie tego wesela.. Same k.e problemy :/

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-12-07 o 10:21
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 10:23   #2124
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość

U mnie też biało za oknem. Niestety musze zwlec się z łóżka i jechać do miasta...
Strasznie się zasmuciłam tym 4 weselem w mojej parafii tego samego dnia co my mamy... Juz olac te godziny, ale moja ciocia jest chrzestną tej dziewczyny...
A mi bardzo zależało aby byli na Naszym weselu z rodziną.. ale pewnie wybiorą tamtą laskę
Odechciewa mi sie tego wesela.. Same k.e problemy :/
z rodziny ktoś takiego psikusa Ci zrobił? oj...
Stary 2011-12-07, 10:28   #2125
melod_y
Zakorzenienie

.
Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
z rodziny ktoś takiego psikusa Ci zrobił? oj...
to moja rodzina nie jest.. Raczej mojej ciotki (żony brata mamy )
i ona jest chrzestną więc pewnie tam się pojawią, albo będzie 3 wojna domowa bo się pokłócą kto gdzie chce iść...
Zawiedziona jestem strasznie bo nie wyobrażam sobie że ich nie będzie u mnie na ślubie i weselu.. Tym bardziej że i tak mam małą rodzinę

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 10:28   #2126
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość

nena
brawo dla TŻ
Daj no tą oferte na te Maledowy..chętnie kupie o te 90% taniej

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 10:33   #2127
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
.
to moja rodzina nie jest.. Raczej mojej ciotki (żony brata mamy )
i ona jest chrzestną więc pewnie tam się pojawią, albo będzie 3 wojna domowa bo się pokłócą kto gdzie chce iść...
Zawiedziona jestem strasznie bo nie wyobrażam sobie że ich nie będzie u mnie na ślubie i weselu.. Tym bardziej że i tak mam małą rodzinę

a rozdawaliscie zaproszenia już? aj co tam zaproszenia na pewno już i tak cała rodzina wie że się hajtacie - bo raczej rodzice takimi rzeczami się lubią chwalić szczególnie dla ciotek, wujków itp

wiesz co nieładnie bardzo ja bym chyba zabiła jakby ktoś wszedł z rodziny (nawet dalszej) w NASZ TERMIN i jeszcze bezczelnie w tym samym kościele tego samego dnia.... masakra.... wiesz co aż nie wiem co napisać naprawdę....

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2011-12-07 o 10:34
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 10:35   #2128
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Daj no tą oferte na te Maledowy..chętnie kupie o te 90% taniej
bardzo proszę może wszystkie hurtem się wybierzemy

http://www.groupon.pl/lp/N01/index.p...content=dis_20
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 10:35   #2129
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość
a rozdawaliscie zaproszenia już? aj co tam zaproszenia na pewno już i tak cała rodzina wie że się hajtacie - bo raczej rodzice takimi rzeczami się lubią chwalić szczególnie dla ciotek, wujków itp

wiesz co nieładnie bardzo ja bym chyba zabiła jakby ktoś wszedł z rodziny (nawet dalszej) w NASZ TERMIN i jeszcze bezczelnie w tym samym kościele tego samego dnia.... masakra.... wiesz co aż nie wiem co napisać naprawdę....
Ale ona pisze, że to niej est jej rodzina tylko jej ciotki, pewnie nawet się nie znają
Stary 2011-12-07, 10:40   #2130
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
Ale ona pisze, że to niej est jej rodzina tylko jej ciotki, pewnie nawet się nie znają

wiem wiem ale sam fakt..... wiesz moze źle się wypowiedziałam... Zdarza jak robię 100 rzeczy na raz heh po za tym rodzina ciotki to taka odległa rodzina

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2011-12-07 o 10:41
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości