|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | |
|
Blond forever!
|
Dot.: moja obsesja na punkcie świąt Bożego Narodzenia już się obudziła!!!!a u was?
Cytat:
I nigdy nie słyszałam, żeby ktoś miał problemy z przyjmowaniem gości. I oczywiście nie mówię, że na 100% będę co roku pokonywać wielokilometrowe trasy, bo nie wiadomo jak się życie ułoży, ale na pewno nie będzie to żadna męczarnia ![]() A TŻ ma takie samo zdanie jak ja w tej kwestii (zresztą jak w wielu, bo jestem za tym, że jednak "przeciwieństwa się nie przyciągają"), także nie ma problemu.
|
|
|
#4652 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Dot.: moja obsesja na punkcie świąt Bożego Narodzenia już się obudziła!!!!a u was?
Tak w ogóle to moja rodzina (ta najbliższa) też jest bardzo fajna. Może właśnie dlatego że tolerancyjna, bez wyrzutów, akceptująca "co kto lubi".
Po prostu zamieściłam obserwacje tego co się dzieje w mocno dalszej rodzinie czy wśród znajomych. Obrywa się któremuś tam pokoleniu za "złamanie" świętej zasady że jak się nie pojawisz w pierwszy czy drugi dzień świąt to obgadujemy i wydziedziczamy z więzów rodzinnych - choćby na nieszczęśnika spadło 10 plag egipskich i z tego powodu rodziny nie odwiedził
|
|
|
|
#4653 |
|
BAN stały
|
Tylko, że tutaj jest konflikt taki, że ja bardzo chcę jechać do rodziców (i mam blisko, tylko 30 km od domu) a TŻ bardzo chce jechać do swoich rodziców (Wigilia i tak będzie "u mnie" bo TŻ do 18 w Wigilię pracuje)... Uważam, że powinien ustąpić, ale z drugiej strony sama go rozumiem, bo on rzadko widuje swoich rodziców... Co prawda już od dwóch lat mieszkamy razem, ale zawsze na święta się rozstawaliśmy (w sensie, że ja zostawałam tutaj i jechałam na Wigilię i 1. Święto do rodziców, a on do swoich i wracaliśmy na 2. święto do domu oboje)
PS. Aaaa w ogóle to moje obie babcie z dziadkami mieszkają w tej samej małej miejscowości co moi rodzice, więc to nie stanowi żadnego problemu
Edytowane przez chryja_bez_ryja Czas edycji: 2011-12-07 o 12:38 |
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Mikołaj odwiedził? U mnie zostawił między innymi takiego aniołka: http://allegro. pl/swiecacy-aniol-szklany-figurka-aniola-swieci-i1967568234.html ale w takiej kuli http://allegro. pl/swiecacy-szklany-aniol-w-kuli-aniolek-3-i1945105111.html Podświetla się na zmianę na niebiesko, biało, różowo i czerwono |
|
|
|
#4655 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale to 300km... Bądź wytrwała
|
|||
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
Parvati ładniutki
widziałam takiego w Auchan i tak myślałam czy by go mamie tż'a nie sprezentować
|
|
|
|
#4657 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4658 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja natomiast jak co roku idziemy z mężem na dwie wigilie( na szczęscie mamy rodziny w swoim mieście), ja mam liczną rodzinkę ( moi rodzice, brat z bratową, ciocia , babcia, kuzyni) a mój mąż też( dużo sióstr z rodzinami, teściowa) i jakoś trzeba pogodzić dwie rodzinki, eh trochę ta wigilia w pośpiechu jest i zawsze pełni jesteśmy bo z grzeczności trzeba w dwóch domkach dań spróbować dobrze że oprócz wigilii są jeszcze dwa dni do odpoczynku
|
|
|
|
|
#4659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pobawię się w fotosamuraja (telefonem Ja też wyjeżdżam na Święta w tym roku - do rodzinnego miasta edit: Łapcie trochę Świąt ![]() http://www.kwejk.pl/obrazek/722856/k...ieszne,:d.html http://www.kwejk.pl/obrazek/721697/g...wy,elblag.html Edytowane przez Parvati Czas edycji: 2011-12-07 o 16:04 |
|
|
|
|
#4660 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj chodziłam po sklepach ze świątecznymi pierdółkami i znalazłam takie cudo
![]() Tak się zakochałam w tym obrazku, że go kupiłam, zwłaszcza, że drogi nie był i stwierdziłam, że jak nie wymyślę do czego to naprawdę służy, to pozbędę się tej poduchy i obrazek powieszę na ścianie ![]() A na rachunku jest napisane "talerze i kubki, zastawy" może wy wymyślicie co to za cudo?
|
#4662 |
|
Raczkowanie
|
A duże to?
Ten spód wygląda jak w mojej podkładce pod laptopa, żeby go na nogi położyć. Może to taka taca?
|
|
|
|
#4663 | |
|
Zakorzenienie
|
Katrusia to jest taca
lub jak wolisz podstawka xD jak zwał tak zwał w każdym razie to się kładzie na kolana a ta poduszeczka z kulkami jest dla wygody i na tym możesz postawić np. laptopa ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
świetne te obrazeczki
|
|
|
|
|
#4664 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4666 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie właśnie pada śnieg
![]()
|
|
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
melduję, że w Szczecinie pada deszcz ze śniegiem, mozna powiedziec ze z duzą przewagą sniegu
to zawsze coś ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- o kurde już sypie
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
Aż poleciałam do okna w nadziei, że zobaczę śnieg, ale w Krakowie niestety nie pada
|
#4671 |
|
Raczkowanie
|
Jak przeczytałam wiadomość o śniegu, poleciałam do okna, żeby sprawdzić czy u mnie też pada, ale niestety nie...
![]() A jednak pada! Tylko, że widać to tylko przy światłach lamp. Chryja- współczuję Ci tego jeżdżenia. Święta kojarzą mi się z odpoczynkiem, rodzinką. Dlatego spędzam Wigilię w domku.
Edytowane przez Mariposa3 Czas edycji: 2011-12-07 o 19:44 |
|
|
|
#4673 |
|
BAN stały
|
No tak było przez ostatnie lata, w tym roku Wigilię i tak spędzi ze mną bo tu pracuje, więc poprosił, bym jechała z nim na 1 ś.
W zeszłym roku przez ponad tydzień (w tym święta) nie miałam prądu, siedzieliśmy przy stole w zimnie i przy świeczkach, więc.... chyba nie będzie najgorzej:p |
|
|
|
#4674 |
|
Raczkowanie
|
Parvati- nie martw się! Mam nadzieję, że nic poważnego się nie stało.
|
|
|
|
#4675 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wtedy może nie musielibyście sie spieszyc, żeby wrócić do dziadków?
|
|
|
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
sypie snieg!
|
#4677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4678 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale za rok nie ma ch., nigdzie nie jadę Wiecie, tak zostałam z zaskoczenia wzięta, że się zgodziłam, ale to był ostatni raz![]() U mnie ponoć nie ma być śniegu jeszcze przynajmniej przez ponad tydzień:P |
|
|
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
No koochana !
dziś na śniadanie mniej ambitnie - pu erh z laską cynamonu :PStraszne rzeczy, wszędzie pada śnieg, a u mnie taki najgorszy z najgorszych - letni deszcz :/ Już prawie dwa tygodnie do świąt - 15 dni !! Wczoraj znowu popchnęłam do przodu album dla A. I zapakowałam mu paczuszkę z prezentem drugim![]() Aha, a tu taka ciekawostka: http://www.papilot.pl/lifestyle-ciek...A-GALERIA.html Edytowane przez sugarfreeee Czas edycji: 2011-12-08 o 08:39 Powód: dodanie linku |
|
|
|
#4680 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny ja już trochę nadrobiłam moją długą listę
u mnie na razie nie pada śnieg ale zapowiadają dziś mam zamiar realizować dalszą część porządków . A ten czas nie ubłaganie leci jak szalony nim się nie obejrzymy to już święta będą u mnie za oknem lekko w nocy po pruszyło gdzie nie gdzie widać pozostałości
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.

punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
I nigdy nie słyszałam, żeby ktoś miał problemy z przyjmowaniem gości. I oczywiście nie mówię, że na 100% będę co roku pokonywać wielokilometrowe trasy, bo nie wiadomo jak się życie ułoży, ale na pewno nie będzie to żadna męczarnia 

i tak myślałam czy by go mamie tż'a nie sprezentować 

pobawię się w fotosamuraja (telefonem 

lub jak wolisz podstawka xD jak zwał tak zwał w każdym razie to się kładzie na kolana