|
|
#152 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXVI
|
|
|
|
#154 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
Ziuty!
Nadrobię później.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#157 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
3h snu w 48h + 9 kaw = zompie zompie zompie
![]() w dodatku śpię w cyklach 40min snu na 2h czuwania ![]() i musk mi się rozlał ![]() chyba czas powitać zimową bezsenność - w zeszłym roku przyszła o tej samej porze...
|
#159 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego kcem czasem móc mieć to fakt - wycofujo miałam niemal identyczny pisało Organic ale szata graficzna bez zmian - ale może coś ustrzele - zresztą zamiennik chętnie testnę Cytat:
mam z ZróbSobie Krem - proporcja maźniecię na paluch - maźnięcie na syfos - wtarcie coby wuj poczuł dokładnie oleja i czekanie ( na noc robie takie akcje, ale czasem tylko jak mi się przypomni czyli jak boli swędzi i jest czerwony ( syfek żeby nie było) ![]() Cytat:
przecież i tak wrócę do nawyków ? więc po wuj się męczyć kilka tyg ? na chwilę ? nie warto dla mnie - bo na stałe się nie da więc se darowałąm - kupuję większe spodnie Cytat:
kurcze ja bym chętna była bo byłam w Chorzowie ale kurcze mam odwyki od zbytków aleś mi dała zagwozdkę
|
||||
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z części I turnee
![]() Spoorko Uff, jużem się wystrachała, że nie daj boże muszczki :mdjele: Z grubego się śmiejesz? To niepoprawne politycznie ![]() Cytat:
A propos - czy w Waszych stronach też panuje podobny analfabetyzm, czy tylko u mnie? Na straganach przy jabłkach "golden delicious" piszą na karteczkach "golden delicjusz". Strasznie mnie to zawsze bawi ![]() Czuję się jak dziad wśród młodzieży. Nie rozumiem połowy zwrotów
|
|
#162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez powodu tak? ja tam jednak czasem padam tej zimy choć też jest ciężko przespać mi noc - zazwyczaj połówkę pierwszą lub drugą śpię - innym to wystarcza - mnie nie ale nie da się ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
a nie zwróciłam uwagi już słyszę jak mówią złoty delicjusz u nas kiedyś był "Zup" czyli 7 Up |
||
|
|
|
#163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fu ![]() Muszę wymyślić jakiś zapach na wieczór i nie wiem czy iść w kobiecość, czy w kontrowersję ![]() ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() Miałam koszulkę "Zup" - tak mówiłam, bo to było w czasach, gdy w PL nie było jeszcze tego napoju i nie wiedziałam o czem to
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. a dzie będziesz brylować? 3. ano. |
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
1. 27 lipca. Nie wiesz kiedy mam urodziny?
2. Taaa, "brylować" to dobre słowo
|
#166 |
|
Nindżopesz
|
Musisz nadrobić i się zapoznać niestety ![]() Skrbtko ma całą listę barowej nowomowy. Tak na szybkiego z tego co pamiętam: karola, alejandrowanie, stojąca klamka, ziuty, czoch, dryndus, nietopesz, kbns, oudy, did, klątfa Polly, kokufa... Nie mam dziś weny
|
|
|
|
#167 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Skrbk, może słownik wydasz? Z tych określeń wiem tylko co znaczy did, za☠☠☠isty jezdem Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2011-12-07 o 16:08 |
|
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale skąt wiesz dzie będą grali natenczas? wybierasz się za granicę ? czy czekasz na come back do Polszy ?2. hmmm hmmm hmm - to dopasuj do nastroju - jesli masz dziś mrrrrr mrrrrr nastrój i kcesz być fam fatal to walnij im kontrowersyjny repertuar a coż by to było jeśli można wiedzieć ? szyprem ich czy orientem ? czy moze kadzidłem ? ja się dziś w samotni chciałam zlać Royal Muską - ale mam do zrobienia dużo dłubaniny na kopmie i daruję sobie bo się nie skupię to pewne |
|
|
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Alejandrowanie i stojąca klamka to zapewne jakieś świństwa Czoch, kbns, oudy, did - znam Jestem za☠☠☠istsza od Lucha
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() więc może i mi ktoś objaśni skąt ziuty jako heloł
|
|
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Hm hmm, nastrój mam nerwowy ciut, więc może koszmarą polecę Na fam fatal nie mam humora, did mi, dla odmiany, zepsuł (dałam go pokłuć i teraz muszę obłaskawiać na rączkach ). Muszę się tera uwolnić, bo nie wypada mi iść na imprezę rodzinną w ręczniku na głowie. A może?
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2011-12-07 o 16:18 |
|
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
27. 07. 12 Wawa - oo, a to widzisz nie wiedziałam - senkju - jesli logistycznie byłoby to wykonalne to ja chętnie - choć chyba zaproszenia nie było a ja się wpraszam ale, moje życie jest obecnie tak niestabilne że tak dalekich terminów nie mogę sobie zaklepać - jedna wielka niewiadoma ( poza tym nie ukrywam boję się imprez masowych w Wawie jakoś w Chorzowie to jak na wlasnym podwórku - wiem gdzie iść co i jak) kurcze umieram z ciekawości, żeby poczuć na kimś Koszmarę - na mnie jest koszmarna, coś jak słynne Maggi Polly na kimś musi być czad skoro taki szał niezmienny i medżik happens ![]() kce wąchać na ludziach ( tak jak z Perłami na Ju, dobra śmigam ino hyżo do biblio |
|
|
|
|
#173 | |
|
Nindżopesz
|
Nie inaczej
![]() Cytat:
Chyba. |
|
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
o rajusiu
bosssskie dzięki jaki ze mnie cep ziuta z ikei---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- no to póki me włosie tez jeszcze nie doschło przed szpacirem ( na którym i tak zmoknie) to zadam sakramentalne pytanie: jaki tusz do rzęs rzadkich z cienką/wąską nie plastikową szczoteczką tani polecacie? mam dosyć tych grubaśnych szczot co malują mi powieki - nie urabiam na patyczki, słowem nie mam na waciki znalazłam Maybelline Stiletto - miał ktoś ? choć 30 za Maybelline to za dużo ale często obniżają czy ktoś jeszcze produkuje wąskie szczoty po taniości i dobrej jakości ? |
|
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dementuję o ile dobrze pamiętam, to Gucio nazywał ikonki po swojemu i tę: czy jakoś tak ![]() Ideu zaraz na zakupy z siss. Trzymajcie kciuki aby ona kupiła buty zanim ja stracę cierpliwość i żebym ja kupiła jakieś prezenty (najchętniej dla siebie |
|
|
|
|
#176 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak dobry i tani, to na pewno Essence Multi Action (różowy). Co prawda nie pamiętam, jaką ma szczoteczkę, ale na pewno nie jakąś wielgachną, bo też by mi nie przypadł do gustu
|
|
|
|
|
#177 |
|
Nindżopesz
|
Hmm, więc czemu my "ziutamy znad kawy" tzn. różujemy?
|
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale problem co nie?
|
|
|
|
|
#180 | ||||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() :rot fl: i mam pogryziony kciuk , bo nie mam warunków do ryknięcia śmiechem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zresztą skończył mi się kakaowy YR i fogle jakaś nowość by sie zdała ![]() Cytat:
Cytat:
nie da rady , ja nie Kaszpirowski ani Zbyszek Nowak ![]() Oj , pograłabym człowieku , nie irytuj się ![]() Cytat:
na delicjusza już nawet uwagi nie zwracam ![]() Cytat:
![]() małżon wczoraj wywalił 41,5 stopnia a jeszcze miał siłe łazić i do garów zaglądać , kiedy robiłam te pożal się Boże gouompki , które fogle nie wyszły gouompkami , bo nie chciało mi się kapusty sparzyć , jako ze uznałam , że włoska będzie na tyle elastyczna , że da się zawinąć bez parzenia co oczywiście okazało się poważnym błędem taktycznym , więc ostatecznie powstało kilka kanciastych nieszczelnych i popękanych gouompkóf i dwa garnki pulpetów w posiekanej kapuście
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

miałam niemal identyczny pisało Organic ale szata graficzna bez zmian - ale może coś ustrzele - zresztą zamiennik chętnie testnę 

jakoś w Chorzowie to jak na wlasnym podwórku - wiem gdzie iść co i jak)