Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-07, 19:57   #2341
MoniaHan
Wtajemniczenie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

czesc Dziewczynki,
my po wizycie, nie bylo zbyt fajnie...dla mnie, bo bardzo mnie bolalo, az krzyczalam troche wiec lekarz stwierdzil ze jak tak zle znosze to nie bedzie mi robil USG dopochwowego, bo zbadal szyjke i jest nie do zdarcia, dluga, sprezysta i zamknieta..szyjka pierwsza klasa wiec zaproponowal ze mozemy podejrzec dzidzie na USG przez brzuch, tak na szybko i nie bedziemy za to placic, tak aby potwierdzic plec i zobaczyc lozysko. tam tez wszystko ladnie, lozysko na tylnej scianie, Hania jest Hania(mamy fotke). tylko jedna sprawa jest: a mianowicie pH pochwy troche mu sie nie podoba, nie ma jeszcze zadnej infekcji ale malo brakuje, powiedzialam ze nie jem wlasciwie nabialu bo mam nietolerancje laktozy i pozniej boli mnie zoladek jak jem za duzo mleka i produktow mlecznych, powiedzial aby jednak po troszke jesc jogurty naturalne. dal mi Ecovag (antybiotyk dopochwowo), czy ktoras z Was uzywala tego? troche sie boje. i jeszcze takie mam pytanie do dziewczyn w UK - czy to co polozna sprawdza tym paseczkiem na ktory trzeba nasiusiac to tez jest sprawdzanie ph pochwy...bo nie wiem. mam z nia spotkanie w piatek wiec zapytam. bo w poniedzialek polozna mi sprawdzala tym paseczkiem mocz i powiedziala ze jest ok i nie ma zadnej infekcji.
Hania ulozona jest glowka do dolu a kopie jak szalona
a teraz bede Was nadrabiac, mam 5 stron.

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 20:01   #2342
anagat
Zadomowienie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Mam tak samo - dziś dostałam z rana smsa od Tż-ta, napisał tylko "Kocham Was" a ja przez to "was" się poryczałam
hehe.. ja też do męże piszę 'kocham WAS' i mam na myśli jego i PSA hihi..

Mam umówione oglądanie dwóch domów na sobotę.. W pon. mają mi dać znać z innej agencji i próbuję jeszcze dodzwonić się do babki, która ma śliczny domek do wynajęcia.. Potrzebuję kciuków w negocjacjach.. kto ma wolne(kciuki)
anagat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 20:03   #2343
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
w aptece
dzięki

muszę chyba go kupić skoro pomaga

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 20:05   #2344
anagat
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
czesc Dziewczynki,
my po wizycie, nie bylo zbyt fajnie...dla mnie, bo bardzo mnie bolalo, az krzyczalam troche wiec lekarz stwierdzil ze jak tak zle znosze to nie bedzie mi robil USG dopochwowego, bo zbadal szyjke i jest nie do zdarcia, dluga, sprezysta i zamknieta..szyjka pierwsza klasa wiec zaproponowal ze mozemy podejrzec dzidzie na USG przez brzuch, tak na szybko i nie bedziemy za to placic, tak aby potwierdzic plec i zobaczyc lozysko. tam tez wszystko ladnie, lozysko na tylnej scianie, Hania jest Hania(mamy fotke). tylko jedna sprawa jest: a mianowicie pH pochwy troche mu sie nie podoba, nie ma jeszcze zadnej infekcji ale malo brakuje, powiedzialam ze nie jem wlasciwie nabialu bo mam nietolerancje laktozy i pozniej boli mnie zoladek jak jem za duzo mleka i produktow mlecznych, powiedzial aby jednak po troszke jesc jogurty naturalne. dal mi Ecovag (antybiotyk dopochwowo), czy ktoras z Was uzywala tego? troche sie boje. i jeszcze takie mam pytanie do dziewczyn w UK - czy to co polozna sprawdza tym paseczkiem na ktory trzeba nasiusiac to tez jest sprawdzanie ph pochwy...bo nie wiem. mam z nia spotkanie w piatek wiec zapytam. bo w poniedzialek polozna mi sprawdzala tym paseczkiem mocz i powiedziala ze jest ok i nie ma zadnej infekcji.
Monia, jak nasiusiałaś na paseczek, to sprawdzają mocz, a nie pochwę..
Te paseczki pokazują różne rzeczy.. czy jest białko, pH MOCZU, cukier.. więc skoro wyszedł czysty -nie masz infekcji dróg moczowych

A Ecovag, to nie jest antybiotyk, tylko probiotyk.. więc spoko
Stary 2011-12-07, 20:09   #2345
88natka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
czesc Dziewczynki,
super że z szyjką jest w porządku, ja dostałam do domu od lekarza takie paski( do samobadania moczu od 26 tygodnia), sprawdzam na nich czy nie mam białka w moczu.
Cytat:
Napisane przez anagat Pokaż wiadomość

Mam umówione oglądanie dwóch domów na sobotę.. W pon. mają mi dać znać z innej agencji i próbuję jeszcze dodzwonić się do babki, która ma śliczny domek do wynajęcia.. Potrzebuję kciuków w negocjacjach.. kto ma wolne(kciuki)

niespodzianka
88natka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 20:15   #2346
iw32
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 88natka Pokaż wiadomość
iw32
roksape

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia marzeń.
Bardzo Ci dziękuję za życzenia

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Ja dziś połaziłam po mieście ale coś weny za zakupy nie miałam, siły mało i nastrój słaby więc kupiłam tylko czapkę mężowi pospacerowałam 2h i do domu.

Teraz zjadłam jabłko i odpoczywam przed kolacją... hym musi być jakaś lekka...może kanapka i serek wiejski???

ja tak samo! czaję się od tygodnia...

Kochana strasznie mi przykro, że spotyka to kogokolwiek...ja również pomodlę się o dużo siły dla Mamy tej dziewczynki... i oczywiście o to dziecko! Ty również się trzymaj...i staraj się czasami pouśmiechać ( mimo wszystko )do swojego brzuszka

Ja również się dopisuję ... 100 Lat!
Bardzo to miłe dostać tyle życzeń , dziękuję
iw32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 20:15   #2347
anagat
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Dziewczyny ma któraś z was podejrzenie albo już zdiagnozowaną Cholestazę ciążową? Jak sobie radzicie z tym swędzeniem skóry??
Dowiedziałam sie na ostatniej wizycie że mam tą chorobę, swędziała mnie skóra na całym ciele i gin kazał zrobić próby wątrobowe. I wyniki miałam podwyższone.
Aniu, moja mama miała cholestazę i piekielne swędzenie w ciąży z moim rodzeństwem(bliźniaczej). . była podrapana aż do krwi.
W dodatku to było baaardzo upalne lato('94), więc spała w pokoju w piwnicy i smarowała sie pudrami chłopdzącymi, w w połowei 6 ego miesiąca poszła do szpitala na patologię ciąży, miesiąc przeleżała, urodziła 1.5 mies przed czasem (ale to bliźnięta). Dzieci całe i zdrowe, a ona też .. a w ciąży schudła 10 kg (w stosunku do wagi sprzed ciąży).. Jak wróciła ze szpitala , to wyglądała jak laseczka, taka szczuplutka jak nigdy

Trzymaj się!
Stary 2011-12-07, 20:15   #2348
88natka
Zadomowienie

Dziewczyny będziecie robić masaż krocza przed porodem?
Znalazłam fajny filmik instruktażowy jakby któraś z Was była zainteresowana
http://www.mamazone.pl/tv/film,24679...d-porodem.aspx

niespodzianka
Stary 2011-12-07, 20:20   #2349
iw32
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
tak chyba od tego kupie
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=21186118

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

no właśnie ja też nie wiem czy teraz czy po świętach

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

ja nawet nie mam kopru włoskiego, a gdzie go można kupić?
Polecam, też od niego kupowałam i byłam zadowolona

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
Dziewczyny będziecie robić masaż krocza przed porodem?
Znalazłam fajny filmik instruktażowy jakby któraś z Was była zainteresowana
http://www.mamazone.pl/tv/film,24679...d-porodem.aspx
Ja będę, olejkiem migdałowym Dzięki za link
iw32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 20:23   #2350
mag_99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iw32 Pokaż wiadomość
Polecam, też od niego kupowałam i byłam zadowolona

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Ja będę, olejkiem migdałowym Dzięki za link
ja też u niego kupiłam, ale jeszcze nie mówię czy jestem zadowolona bo nie mogłam wysłać im maila z kolorami, bo ciągle zapchaną skrzynkę mieli, potem wysłałam im bezpośrednio wiadomość z allegro, oni odpisali jeszcze z innego maila rajrodzica@gmail.com, że paczka już gotowa do wysyłki.. no i zobaczę jak przyjdzie to się wypowiem

ciekawe czy uwzględnili to, że nie chcę nic różowego

a ja rosnę i rosnę

Edytowane przez mag_99
Czas edycji: 2011-12-07 o 20:24
mag_99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 20:26   #2351
Zia_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Ziaa superowa fotka przysnelo sie ?
No Z reszta te sklonnosci zostaly mi do dzis

Cytat:

MY trzymamy tez (ja i Ania).

Dzis juz chodze jak zakrecona bo jutro mam pierwsze zajecia w szkole rodzenia i skan polowkowy w szpitalu
Zia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 20:34   #2352
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Ja trzymam normalnie za Was wszystkie kciuki we wszystkich sprawach aż o mało mi się nie połamią

Gratuluję wszystkich pełnych i nowozaczętych dziś tygodni oby szczęśliwie mijały kolejne

Iw, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! i w tym momencie przede wszystkim dużo zdrówka, żeby nic Ci się więcej złego nie przytrafiło i spełniały się wszystkie marzenia

Chwilę mnie nie było, a tyle napisałyście już dawno tyle do nadrabiania nie miałam

a no i ciuszki wszystkie cudowne, róż widzę, róż a u Karolcy jakie fajne napisy na bodziakach i śpiochach

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 20:36   #2353
karolca
Zakorzenienie

U mnie tydzień od ostatniej wizyty... i 1 kilo na plusie
Tylko zastanawiam się, GDZIE te kilogramy u mnie są

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 20:40   #2354
88natka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zia_ Pokaż wiadomość
No Z reszta te sklonnosci zostaly mi do dzis

MY trzymamy tez (ja i Ania).

Dzis juz chodze jak zakrecona bo jutro mam pierwsze zajecia w szkole rodzenia i skan polowkowy w szpitalu

Ja mam 19 wizytę u GP i mam zamiar zapytać jeszcze raz o te krwawienia z nosa, które mam codziennie. Położna na wizycie powiedziała że to normalne ale nie wydaje mi się że jeśli codziennie je mam to wszystko jest w porządku. Też macie krwawienia?

niespodzianka
Stary 2011-12-07, 20:51   #2355
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Też o tym słyszałam. Czytałam też, że jak coś wyjątkowo dziecku smakuje (wody płodowe zmieniają przecież smak), to też chytrze je lyka i dostaje czkawkę. Więc na dwoje babka wróżyła. Zobaczymy jak to będzie z pomidorami i przetworami po porodzie (nie, od razu pomidorami niemowlęcia nie nakarmię )
Hej hej, no to u mnie by się to zgadzało,że to jednak smakuje i potem jest czkawka, bo Nina zawsze po cytrusach miała czkawkę , a teraz lubi wszystkie bardzo , nawet grapefruity

Ja gapa składam życzenie urodzinowe dla Iw i Roksape :) dużo dużo zdrowia Dziewczyny, lekkich porodów i samych radości w nadchodzącym nowym etapie życia
ps mój kuzyn Iw , ten od Twojego świadka też ma dzisiaj urodziny

Moniahan
super ,że szyjka pięknie trzyma, a Hania jest Hanią

Anagat za negocjacje

Ja po wizycie, niestety usg przełożone na środę 14.12 bo się głowica spierniczyła od usg, ale poza tym ok . Muszę zrobić posiew moczu, bo się białko utrzymuje , no i posiew kontrolny z pochwy , mam nadzieję,że się pozbylam dziadostwa
Pogadałam sobie z tym moim lekarzem o tej mojej koleżance i będę się trzymać tego co powiedział,a mianowicie,że dla niego w onkologii nigdy nic nie jest pewne na 100% ,że miał pacjentki nie rokujące a żyją do dzisiaj , że dużo zależy od woli walki,więc tej myśli trzeba się trzymać.Jakoś tak mnie na duchu to podniosło.
Chyba z 20 minut gadaliśmy, tylko kawy i ciastek brakowało
A i już wiem ,że rodzić będę tam gdzie Ninę rodziłam , co bardzo bardzo mnie cieszy miejsce znane, pół stresu mniej Niestety nie będzie mnie ciął mój gin, ale za to postaram się trafić na tego co mnie ciął ostatnio, może się uda .
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 20:51   #2356
karolca
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam 19 wizytę u GP i mam zamiar zapytać jeszcze raz o te krwawienia z nosa, które mam codziennie. Położna na wizycie powiedziała że to normalne ale nie wydaje mi się że jeśli codziennie je mam to wszystko jest w porządku. Też macie krwawienia?
Z nosa zdarzają mi się sporadycznie, ale to głównie przez suche powietrze w mieszkaniu. Ale krwawią mi dziąsła, pomimo bardzo miękkiej szczoteczki do zębów. Urok ciązy.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-07, 20:53   #2357
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

robiła któraś z Was pizzerinki z Winiary??

Właśnie jem kolacje dziś tylko mała jogobella z płatkami

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-07, 20:54   #2358
tynka88
Zadomowienie

Ja tez mam dzisiaj gorszy dzien tak mi jakos ociężale

Ja nie mam krwawien z nosa, ale za to moje dziąsła krwawią ii jedno mam bardzo poluzowane.

lece ogladac z TZ top model

Edytowane przez tynka88
Czas edycji: 2011-12-07 o 20:58
tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 20:55   #2359
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Ja po wizycie, niestety usg przełożone na środę 14.12 bo się głowica spierniczyła od usg, ale poza tym ok . Muszę zrobić posiew moczu, bo się białko utrzymuje , no i posiew kontrolny z pochwy , mam nadzieję,że się pozbylam dziadostwa
Pogadałam sobie z tym moim lekarzem o tej mojej koleżance i będę się trzymać tego co powiedział,a mianowicie,że dla niego w onkologii nigdy nic nie jest pewne na 100% ,że miał pacjentki nie rokujące a żyją do dzisiaj , że dużo zależy od woli walki,więc tej myśli trzeba się trzymać.Jakoś tak mnie na duchu to podniosło.
Chyba z 20 minut gadaliśmy, tylko kawy i ciastek brakowało
A i już wiem ,że rodzić będę tam gdzie Ninę rodziłam , co bardzo bardzo mnie cieszy miejsce znane, pół stresu mniej Niestety nie będzie mnie ciął mój gin, ale za to postaram się trafić na tego co mnie ciął ostatnio, może się uda .
Oj tak, onkologia to takie miejsce gdzie łzy radości mieszają się ze łzami bólu i cierpienia.
Zawsze powtarzam - nadzieja umiera ostatnia.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-07, 20:56   #2360
88natka
Zadomowienie

Cytat:
Z nosa zdarzają mi się sporadycznie, ale to głównie przez suche powietrze w mieszkaniu. Ale krwawią mi dziąsła, pomimo bardzo miękkiej szczoteczki do zębów. Urok ciązy.
lepsze to niż te wymioty w pierwszym trymestrze

niespodzianka
Stary 2011-12-07, 20:58   #2361
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Aniu, moja mama miała cholestazę i piekielne swędzenie w ciąży z moim rodzeństwem(bliźniaczej). . była podrapana aż do krwi.
W dodatku to było baaardzo upalne lato('94), więc spała w pokoju w piwnicy i smarowała sie pudrami chłopdzącymi, w w połowei 6 ego miesiąca poszła do szpitala na patologię ciąży, miesiąc przeleżała, urodziła 1.5 mies przed czasem (ale to bliźnięta). Dzieci całe i zdrowe, a ona też .. a w ciąży schudła 10 kg (w stosunku do wagi sprzed ciąży).. Jak wróciła ze szpitala , to wyglądała jak laseczka, taka szczuplutka jak nigdy

Trzymaj się!
Współczuję takiego swędzenia zwłaszcza latem. Mi czasem tak dokucza że mogłabym sie zadrapać. Jeszcze 3 miesiące do porodu musze wytrzymać.

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 21:00   #2362
karolca
Zakorzenienie

Cytat:

Słyszałam, że są smaczne, ale jak robisz dla dwóch osób, to nie warto robić czterech malych a dwie większe
Jak bedę na większych zakupach i będę pamiętała to też kupię i spróbuję.

W ogóle od wczoraj mam taką chcicę na mleko i wszystko co mleko zawiera, że szok. Nawet lody śmietankowe zjadłam z apetytem

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
lepsze to niż te wymioty w pierwszym trymestrze
to na pewno

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-07, 21:01   #2363
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:

Nie robiłam i raczej się nie skuszę, bo mąkę z drożdżami umiem sama wymieszać i jest znacznie taniej
Stary 2011-12-07, 21:05   #2364
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
kocyki, ręczniki, jakieś przybory, laktator, butelki, smoczki, podkłady, pieluchy itp.
mnie tez czekają takie zakupy
Stary 2011-12-07, 21:10   #2365
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Słyszałam, że są smaczne, ale jak robisz dla dwóch osób, to nie warto robić czterech malych a dwie większe
Jak bedę na większych zakupach i będę pamiętała to też kupię i spróbuję.

W ogóle od wczoraj mam taką chcicę na mleko i wszystko co mleko zawiera, że szok. Nawet lody śmietankowe zjadłam z apetytem

No ja jeszcze ich nie robiłam, ale mam zamiar i tak się zastanawiałam nad zrobieniem jednej większej pizzy zamiast 4 pizzerinek, ja kupiłam z szynką i pieczarkami no ciekawe czy będą dobre

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Nie robiłam i raczej się nie skuszę, bo mąkę z drożdżami umiem sama wymieszać i jest znacznie taniej
a masz jakiś sprawdzony przepis na pizze??

ja dopiero się uczę gotować więc robię część na łatwizne, a część normalnie

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-07, 21:15   #2366
Furczak
Raczkowanie

Witajcie wszystkie mamusie nie było mnie baaaaardzo długo ale postaram się już tak nie znikać, ale nadrobic sie nie da :/ u nas wszystko po staremu, mały się super kręci, w piątek mamy następną wizytę, więc na pewno damy znac co tam ciekawego u nas troche już pachnie świętami i powoli, małymi kroczkami się do nich szykujemy
Furczak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 21:16   #2367
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

no i właśnie mama przyniosła mi torta hymmm czy ja to zjem ??

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-07, 21:21   #2368
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
No ja jeszcze ich nie robiłam, ale mam zamiar i tak się zastanawiałam nad zrobieniem jednej większej pizzy zamiast 4 pizzerinek, ja kupiłam z szynką i pieczarkami no ciekawe czy będą dobre

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

a masz jakiś sprawdzony przepis na pizze??

ja dopiero się uczę gotować więc robię część na łatwizne, a część normalnie
ja kupuję mieszankę przypraw z knorra Pizza , tam jest przepis z tylu i wychodzi bardzo dobra,pół paczki tych przypraw daję i jest na serio dobra taka pizza są drożdże potrzebne, mąka , woda i olej , nie pamiętam tylko proporcji ...
szynkę kładę, pieczarki i serek i jest pyszna
jak są tanie pomidory i dobre to sos robię pomidorowy na tą pizze, ale bez tego też dobre jest, machnę wtedy ketchupem po calości

nie jest to trudne, spokojnie dasz radę

Edytowane przez koniakonia
Czas edycji: 2011-12-07 o 21:22
Stary 2011-12-07, 21:25   #2369
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez negila Pokaż wiadomość
Kulkaaga pochwal się które spodenki zakupiłaś ja tez się przymierzam do kupienia tyle że spodni to ja kupowac przez neta nei umiem
Kupiłam w sumie dwie pary, jedne większe na później, mają regulację dodatkowo, jak na 59 zł jestem bardzo zadowolona
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00074.jpg (169,5 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00075.jpg (105,9 KB, 16 załadowań)

Edytowane przez Kulkaaga
Czas edycji: 2011-12-07 o 21:27
Kulkaaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 21:26   #2370
alamig
Zakorzenienie

Pempek kot jest genialny

Cytat:
Napisane przez engela Pokaż wiadomość
Hejo Dziewczynki
U mnie gorący grudniowy okres w pracy i nie mam czasu na forum...

Byłam u lekarza dostałam antybiotyk Furaginum... ktoś go brał?
Aaaa... w ogóle nie pochwaliłam się że kupiliśmy już wózek Tako Captiva
Na razie jest u moich rodziców... moja mama jeździ nim po domu
a jednak Captiva Jaki kolorek?

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
A coś się dzieje z układem moczowym, że bieresz Furaginum? Bidulko zdrówka życzę!

Też mam Tako Captivę - witaj w klubie
Jaki kolor? Ja mam grafitowo limonkowy

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości