|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
blondyneczka miałam to samo, szczerze nienawidze tego szamponu, wykorzystałam go do golenia nóg
|
|
|
|
#4712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojej też go miałam i to był KOSZMAR włosy tluste zaraz po wysuszeniu, ciężkie i bez wyrazu kompletnie ![]() dziękuję tak mi się podoba
|
|
#4713 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiem ze ciezko bedzie sie porozumiec bo w sumie to dopiero poczatek przeprawy przez remont a juz sa spiecia, ale przeciez to i tak tylko sciany czy meble, najwazniejsze jest nasze uczucie Cytat:
ale nigdy na noc.Cytat:
ale komplet!Cytat:
![]() Loluska wlosy piekne kurcze tez kupilam ten szampon z karite, potem okazalo sie ze na kwc ma straszne opinie, ale uzywam od czasu do czasu na skalp, nie na dlugosc i w sumie na razie nie narzekam...
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2011-12-07 o 21:45 |
||||
|
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() dziś zrobiłam sobie 'mikołajki' - mega zakupy kosmetyczne (głównie Alterra , poza tym 2 rzeczy z Essence, pilniczek szklany i sól do kąpieli ), a później przyjechał TŻ ![]() idę się jeszcze pouczyć, dobranoc
|
|
|
|
#4715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paznokcie naodżywkowane, mogę się kłaść a rano będę testować szampon ziajii z jojoba
|
|
#4716 |
|
Rozeznanie
|
Snow tez mi sie podoba
![]() Soph chyba jestem nie na czasie
|
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
Łeee śnieg pada
Dobranoc
|
|
|
|
#4718 |
|
Zadomowienie
|
kobietasukcesu, cate,
Dziękuję za odpowiedzi Nie mogę doczekać się soboty (10 ) aż pójdę po zakupyyyyy ))))
|
|
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
moim zdaniem Dzoana miala nieraz lepsze kreacje w poprzednich odcinkach, ta jakos srednio mi sie podoba...
|
#4720 |
|
zawsze mam racje
|
soph: co wzięłaś z essence?
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Niestety nie mam obiecanych zdjęć bo posprzeczaliśmy sie z K. wczoraj i dziś miałam tak zmarnowany humor i samopoczucie, że nie miałam o tego głowy.Dziś też będą podstawy. Dobrej nocy
|
|
#4722 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Ale za to kupiłam sobie dzisiaj do kąpieli dwa olejki naturalne dr beta- grejpfrutowy i lawendowy, będą też do aromaterapii
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zamowilam sobie banki w koncu na cellulit, w piatek po drodze na mikro sobie odbiore
![]() co do top model tak jak sie spodziewalam, mi sie podoba laureatka
|
#4724 | |
|
Wtajemniczenie
|
Acha... dzięki
będę go szukać gdzieś. Nie wiem jak dziwne pytania były, dowiem się jutro i dziękuję ![]() Cytat:
O Top Model : jeszcze nie oglądałam i zła jestem, bo weszłam na wp.pl i przeczytałam niechcący kto wygrał |
|
|
|
|
#4725 | |||||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to dobrze, ze doszliscie do porozumienia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ich sprawa ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4726 |
|
Wtajemniczenie
|
Pomalowałam paznokcie i teraz nie mogę nic robić, kurczę ^^ odbijają mi się przez byle co.
Ja nic na mikołajki nie dostałam, ale sama sobie zrobię jak tylko się zdecyduję, co bym chciała najpierw ![]() chyba sobie zamówię ten korektor z Lily Lolo. I muszę albo zmienić makijaż albo znaleźć kredkę idealną, bo ciągle mam pandę pod oczami i wyglądam strasznie niezdrowo pod koniec dnia :/
|
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
Olga wygrała
niech bedzie, chociaz wg mnie lepsze warunki ma Ania i tak jakos szkoda mi jej padam na twarz dzisiaj, wiec nie widziwiałam nic z pielegnacją, niestety a teraz do wyrka, bo jutro test dobranoc;*
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2011-12-08 o 08:20 |
|
|
|
#4728 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4729 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja w ogóle nie oglądam Top Model
|
#4730 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
Nie mogę się na bierząco udzielać ale regularnie czytam co się dzieje![]() Mam zapierdziel na uczelni i w sumie wstałam teraz i będę robiła prezentację na makroekonomię. Mam aż jedną rzecz omówić, którą ktoś inny już omówił i mimo, że to bez sensu to muszę to zrobić Jeśli chodzi o pielęgnację to lecę na podstawach, zastanawiam się jakie olejki do włosów kupić, bo Himalaya i kokosowy mi się kończą a arganowy troche za drogo wyjdzie jeśli mam stosować sam... Wczoraj w delikatesach widziałam lniany tłoczony na zimno za 9,99 100ml i chyba ten kupię. I widziałam z pestek winogron 2l za 39zł Ale na co mi aż tyle oleju na raz? Gdyby ktoś chciał z wrocławia kupić to widziałam go w delikatesach w pasażu![]() Poza tym jestem zakochana w moich nowych włosach Wszyscy (poza mamą, dla której jedynym słusznym kolorem włosów jest blond ) uważają, że wyglądam 100 razy lepiej i sama też się tak czuję No i wyjdzie mnie to taniej niż blond, bo nie potrafię sama rozjaśnić sobie włosów i musiałam chodzić do fryzjera... No i na ciemnych ładniej widać połysk.. Ciekawe jak długo zostanę wierna ciemnym włosom![]() Ale się rozpisałam.. Miłego dnia życzę, może wieczorem uda mi się coś napisać
|
|
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz znowu ciagnie mnie do zmian ;P
|
|
|
|
|
#4732 |
|
Wtajemniczenie
|
Czasami tak jest, u mnie na przykład mój tato nienawidzi u mnie blondu i dla niego jedyny słuszny kolor dla mnie to ciemny
A inna sprawa jest taka, że niejednokrotnie się nie wie, dopóki się nie spróbuje. U mnie było tak, że kiedy miałam rudy, każdemu się wydawało,że to kolor wprost idealny dla mnie. A kiedy rudy przefarbowałam na ciemny, dopiero wyszło jak FATALNIE wyglądałam w rudym I nie to, że ktoś wstydził mi się powiedzieć od początku, że wyglądałam źle. Po prostu tak to wyglądało ![]() Dzień dobry tak poza tym Jeszcze tydzień i lecę do domku
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja na sniadanie zjadlam duza pomaranczke i wypilam zielona herbate teraz mam maseczke z glinka na twarzy i ogladam K&KTNY2u mnie deszcz i deszcz
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli 'fajnie' bo zapalenie pecherza juz mam jak w banku
|
|
|
|
|
#4735 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
ja dzisiaj trochę naukuję a jutro do pracy więc będę miała co nadrabiać
|
|
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jakiego używacie bronzera i pędzla do niego? Robimy sobie z najprzyjaciółka prezenty pod choinkę i wlasnie wybrałam sobie szminke catrice te cielista, bronzer i pedzel do bronzera.
Co do bronzera mysle nad tym: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...cy.html&next=1 a co do pędzla - intyguje mnie ecotools
|
|
|
|
#4737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podaj jeszcze numerek szminki tej cielistej, kupilam wczoraj z viepry - tez miała byc cielista, ale jak teraz patrze to wpada w róz:/ nr 270 ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- ooo co to za cudo?? podasz linka |
|
|
|
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam bardzo 'napalona' na te pomadke, ale niestety nie mamy natury w Częstochowie, a co za tym idzie nie ma rowniez Catrice co do pedzla do bronzera jeszcze sie zastanawiam nad hakuro
|
|
|
|
|
#4739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
p.s wczoraj ogładałam "ludzka stonoge" o której mówiłyscie, ponoc cz 2 jest gorsza |
|
|
|
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawdę nie dałam rady, chociaż wychodzę z założenia, że jeśli już coś zaczynam oglądać to mimo wszystko skończę no niestety to był mój peirwszy raz, kiedy nie podołałam ![]() dzisiaj też sobie coś obejrzę, tak w ramach czwartkowego relaksu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.

niby miekkie ale takie napuszone
włosy tluste zaraz po wysuszeniu, ciężkie i bez wyrazu kompletnie 
tak mi się podoba
Do tego pare pierdółek jak paletka do brwi essence, lakier z limitowanki essence, kilka maseczek.