Garnier Ultra Doux, Shampooing l'Huile d'Avocat et Beurre de Karité Szampon odbudowujący `Olejek z awokado i masło karité`

Auciaaa
    5 stycznia 2018 o 14:23
    Idealny dla blondynek
    Jakieś 2 tygodnie temu moja mama kupiła mi ten szampon i od tego czasu nie mogę się z nim rozstać. Świetnie myje skórę głowy, pięknie pachnie, włosy po nim są bardzo miękkie i co najważniejsze nie mam problemów z rozczesywaniem. Bardzo polecam
    Zalety:
    • cena,
    • opakowanie,
    • dostępność,
    • zapach,
    • miękkie włosy,
    Wady:
    olivke
    29 grudnia 2017 o 22:59
    Ciężki, ale fajny
    Moje włosy są bardzo długie, falowane ze zniszczonymi końcówkami. Bardzo fajny szampon- może nie do używania raz po razie, ale kiedy czujemy, że nasze włosy potrzebują nawilżenia i natłuszczenia. Nie będę orginalna, jeśli napiszę o jego zapachu, ale muszę- ten szampon pięknie pachnie! Tak otulająco :) Włosy po umyciu są odżywione, błyszczące- i to wszystko bez silikonów :) Produkt bardzo dobrze się pieni, ma odpowiednią gęstość- dobrze się rozprowadza i nie wypływa między palcami. Jeśli szampon zbyt obciąża włosy przy nasadzie, a na całej długości efekt się nam podoba, to jeśli mamy chwilkę czasu podczas mycia głowy, to polecam umyć skórę głowy innym, mniej odżywczym szamponem, a na długości rozprowadzić ten :)
  • 12 listopada 2017 o 19:58
    To nie tak miało być...
    Jest to szampon,który wpadł mi w ręce podczas promocji w drogerii Natura. Kosztował coś ok.7zł. Moje włosy w tamtym czasie były suche i szorstkie i potrzebowały szczególnej pielęgnacji. Ten szampon wydawał się być odpowiedni. No i przez jakiś czas był moim ideałem. Butelka mieści 250 ml produktu. Zapach jest wyjątkowo śliczny i kremowy. Konsystencja była odpowiednia,nie za gęsta i nie za rzadka. Szampon dobrze się rozprowadzał po włosach i dobrze je mył,a do tego pielęgnował.Już podczas spłukiwania było czuć różnicę.Po wyschnięciu włosy były cudowne! Nawilżone,gładkie,miękkie i bez odżywki łatwo się rozczesywały. No ideał! Niestety kiedy mi się skończył zaczęłam używać innego. Z efektu nie byłam jakoś szczególnie zadowolona,więc kiedy się skończył postanowiłam wrócić do mojego ideału. I to był koniec. Podczas mycia włosów wszystko było ok,ale po myciu włosy wydawały się lepkie,tłuste i ciężkie... Próbowałam lepiej spłukać ten szampon i nic to nie dało... Podchodziłam do niego kilka razy,a efekt był ten sam. Po umyciu i wysuszeniu włosy były ciężkie i jakby pokryte jakimś filmem.Niestety skończyło się na tym,że musiałam włosy myć innym szamponem,a ten trafił do kosza...
  • 11 listopada 2017 o 10:11
    Przeciętniak, a nawet gorzej
    Kupiłam sobie ten szampon razem z odżywką, bo lubię używać kosmetyków do włosów z jednej serii. Opakowanie może jakoś niespecjalnie skradło moje serce, ale zupełnie złe nie jest. Zapach szamponu taki sobie. Generalnie sam szampon też taki sobie. Mył, oczyszczał, niczym się nie wyróżniał. Nie zauważyłam, żeby mohe włosy zrobiły się po nim jakieś lepsze. Ale co zauważyłam, to fakt, że kiedy myłam głowę rano, to wieczorem czupryna była już mocno tłusta, co mi się nie zdarza przy innych szamponach. Myję głowę codziennie i tak, ale zawsze te włosy wytrzymują w jakimś stanie do dnia następnego, a nie są tłuste tego samego wieczora, także nie przewiduję powrotu do tego produktu.
  • 14 października 2017 o 18:15
    Magiczny zapach... :)
    Jeden z moich ulubionych szamponów :) nie dość, że nieziemsko pachnie, to jeszcze nawilża i odżywia włosy. Żadnych problemów z rozczesywaniem, puszeniem czy plątaniem :) pieni się świetnie, jest mega wydajny i pozostawia włosy miękkie i gładkie. Jedyny minusik (ale malutki!) to fakt, iż że względu na mocno kremową konsystencję nieco obciąża włosy, jednak dla mnie nie stanowi to problemu, ponieważ i tak myję je co dzień :)