![]() |
#2881 |
Przyczajenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Tak na szybciocha bo mecz sie konczy i idziemy z M spac
Tonia bierz wieksze!!! ja w ostatniej chwili zmienilam i normalnie zpalakalabym sie ja mam 320 i 295 jakos tak, waze 48 i 162 i wcale nie mam wielkich powiem wam w sekrecie, ze moglyby byc ciut wieksze ![]() Buziaki dla Was wszystkich u mnie praca, dzieci i sie kreci-pol godziny wieczorem dla siebie ehhh Zabulku piekne Twoje panienki w tym bialym staniczku Edytowane przez malineczka13 Czas edycji: 2011-12-07 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2882 |
Raczkowanie
|
tonia - masz bardzo podobne wymiary do mnie (80 pod 90 w a rozstaw mam 21 albo 22, wzrost 172 waga 68) Mya wyliczyla mi na ok 430
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2883 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze że weszłaś - bo może się okazać, że po prostu nie tego oczekujesz. No a po operacji będzie już za późno na wyciągnie wniosków. Cytat:
A w anatomkach , żeby wiedzieć jakie będa cycki - trzeba wiedzieć jaki to model. No inaczej nie wie się nic ![]() ![]() ![]() No ale tak patrząc na wszystko- i na Twoje oczekiwania- to te 300cc dadzą u Ciebie mikre piersi, nie tego się spodziwasz ![]() Takie 300 to impalncik dla szczuplutkiej dziewczyny, dla niej to jest takie minimum - to jest taki próg celowości operacji w takim przypadku. U takiej osoby wyjdzie nie za duży biuścik. No ale u Ciebie- to tak jakby tej drobince dać 200 ![]() ![]() ![]() Na prawdę możesz się nie bać i celować około 400, przy szer implantu od 11cm( 11cm to takie minimum na start). Warto porozmawiać jeszcze z Panią dr. o zmianie wkładki. Tylko tak myślę, że musisz sama nalegać na większe. W innym przypadku usłyszysz to co już usłyszałaś.
![]() |
#2884 |
Rozeznanie
|
to jest ten mój nowy szalony 70b firmy intimissimi co ostatnio reklamują z podwójnym pushupem :P
Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2011-12-12 o 23:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
im dłużej tu siedzę i myślę, tym bardziej jestem przekonana do większych, Mya.. tylko jak mi Pani Dr powie, że to wg Niej będzie brzydko wyglądać i nienaturalnie się odznaczać to co wtedy? ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- http://www.kolkermd.com/newyorkbefor..._manhattan.htm tu zaglądałam, http://www.niemkiewicz.pl/galeria.php?order=1#p9 i tu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2886 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wlasnie sprawdzilam Mya dolny pulap podala mi 450 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2887 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jak można sprawdzić objętościowo jak to będzie wyglądać? da się? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2888 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak patrzę na ten staniczek który wkleiłaś- to powiem Ci od razu że on ma gąbek ze 200cc ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 320cc takiej drobince jak Malineczka dały efekt średnich piersi ![]() Cytat:
![]() ![]() Faktycznie jesteś do swojej budow dość wąska w ramionach. I dlatego anatomki , do tego o wysokim profilku ślicznie będą wygladały ![]() ![]() ![]() Walcz o więcej - bo będzie płacz potem. Te 300 zgubią się u Ciebie ![]()
![]() |
#2889 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2890 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dziękuję Ci Mya, że tak mi odpisujesz na wszystko ![]() jutro dam znać co i jak.. mój mężczyzna też mówi, żebym to przemyślała, bo to nie jest 5zł i nie zrobię sobie znowu za rok np.. i żebym potem nie była załamana ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
![]() mi się tak marzy, żeby z przymierzalni nie wychodzić z płaczem i móc bez problemu kupować bluzki, sukienki, staniki i podobać się sobie w nich ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2891 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A czemu Ty aż 450cc dostałaś ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie zakadaj z góry, że Pani dr będzie na "nie" ![]() ![]() ![]() Test ryżowy jak zrobić - to najlepiej pytaj Klaudeczki i Jooasi ![]() ![]() A ten staniczek w którym masz zdjęcie ma ze 200cc, jakbyś jeszcze miseczki sobie zmierzyła - to porównasz sobie z implantem ![]() ![]() No i jakby do tej miseczki na dole dodać jeszcze drugą na górze w dekoldzie (tam gdzie teraz nie masz nic)- to by było 400 ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-12-07 o 22:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2892 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() teraz to już chyba pójdę spać, bo juto mnie ciężki dzień czeka.. jeszcze raz dziękuję ![]() ![]() dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dalej push-upy będą potrzebne ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Zabulek zniknął ![]() ![]() ![]() No ja mykam już , dobrej nocki życzę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2894 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
jak anatomki to conajmniej 400-450 cc ![]() ![]()
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2011-12-08 o 06:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Raczkowanie
|
Witajcie. I znów wieki nie było mnie, ale mam zapieprz w pracy nieziemski, z mężem nadal jesteśmy osobno, więc nie wyrabiam na zakrętach, ponieważ wszystko muszę spinać teraz zupełnie sama i na wszystko czasu brak a poza tym byłam trochę "powakacjować" się, więc nie było mnie w kraju.
Fajnie jest wpaść po dłuższej nieobecności i zobaczyć, że na odliczance jest znacznie mniej dni do "tego" dnia ![]() Klaudeczka, widzę, że Ty masz już termin ustalony ![]() Powiem Wam, że nie mogę doczekać się moich cycuchów. Po tej operacji ginekologicznej już wszystko mi się wygoiło i jestem "jak nówka" bo ostatnio sprawdzałam jak mnie poszyli i przyznam Wam, że jestem tak ciasna, że obawiałam się wręcz, że zbyt ciasna, ale doktorek powiedział, że jest ok ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 |
Wtajemniczenie
|
czesc laseczki
![]() Tonia zrób sobie teścik ryżowy, załóż topik lub miękki stanik kolezanki z większym cycem bo pewnie sama takiego nie posiadasz (szufladka pełna gąbek, zgadłam?? jak u wszystkich przed ![]() ![]() tylko to troche inaczej wychodzi i ten ryż, 400g położony na piersi może Cie przerażać, tak samo jak impancik na przymiarce, wszystko się takie wielkie wydaje jak całe życie nie miało się swojego biustu ![]() dla powórwnania moje wymiary 169cm, 58kg, było pod72, w 86, jest pod 71, w 90cm ![]() my Ci tu naprawde nie namawiamy na giganty, tylko na piersi pasujące do sylwetki tak żebyś obrzydłe gąbki mogła zastąpić miękkimi koronkami ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Sherry bedzie strasznym nietaktem jak zapytam co tam robiłaś miedzy nogami?? po 3 dzieci zawsze można coś poprawić ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- a wogóle to miło Cie znów zobaczyć ![]()
#2897 |
Wtajemniczenie
|
Tonia przejrzałam link Niemkiewicza, który zamieściłaś i mam przykłady fatalnego dopasowania wielkości wkładek do gabarytów kobiety (nie chwaliłabym się nimi na jego miejscu), wszystkie mają po 300cc, te piersi dalej wyglądają na niedorozwinięte, podejrzewam, że moze Ci wyjść podobnie bo to implanick dla drobnych kobiet.
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2011-12-08 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2898 |
Wtajemniczenie
|
a to są piersi po 400cc, nie mogła sie oprzeć żeby ich nie wrzucić dla porównania z tamtymi
![]() ![]()
#2899 |
Zadomowienie
|
jaaa pierdziu tyle znów napisałłam a mi sie skasował post
![]() TONIU piszę raz jeszcze...JA TEŻ ROBIĘ U OLENDER I ona nie jest zwolenniczką małych cycorów bo mi przy wzroście 161,54-53kg daje 390anatomki mentora ale ja po 2 karmieniach..to fakt a ja nie chciaam dużych..to mniejsze 340 dałaby mi ale z plastyką piersi ![]() ![]() MAYU JA JUŻ 1 NA LIŚCIE NIEDŁUGO..he he..doczekamy się ![]() ![]() ![]() aaaa i powiedz mi,przemyśl jedną sprawę please ![]() ![]() ![]()
#2900 |
Wtajemniczenie
|
Klaudeczka idź proszę do drugiego doktorka jeszcze, tak dla pewności, mnie się od początku wydaje to dużo dla takiej drobiny jak TY
![]()
#2901 | |
Zakorzenienie
|
Klaudeczko,
nie będziesz miała za dużych ![]() te 390 cc anatomki to będzie fajniutki średni biuścik ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() nie za dużo... w sam raz ![]()
![]() |
#2902 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witam wszystkich ![]() Ja im blizej przymiarek tym bardzej sie boje musze podjac decyzje i mam nadzieje bedzie ostateczna i sluszna tonia bierz wieksze dobrze Ci tu radzimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2903 |
Wtajemniczenie
|
horo ale Klaudeczka to krasnalek malutki chudziutki
![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Olivka Twoja decyzja jest najbardziej i najdłużej przemyślana na całym forum, musi być słuszna ![]()
![]() |
#2904 |
Raczkowanie
|
witam rano
![]() ![]() ![]() Joasi - wlasnie nie chcialabym takiej wielkiej przerwy pomiedzy piersiami jak na zalaczonych zdjeciach... ![]() ![]() Tonia - walcz o wieksze, bo przy naszych figurach te 300 bankowo zginie. A moze pojdziesz do innego lekarza na porownawcza konsultacje? ![]() Mya - Twoje porady sa naprawde pomocne. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
po sobie wiem, że różnie jest z tymi implantami.
Przed 1 operacją ważyłam 51-52 kg (max), wzrost 165 cm, a implanty 420g wyszły u mnie naprawdę małe ![]()
#2906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2907 |
Raczkowanie
|
Hej Toni tj. piszą dziewczyny lepiej weź większę. Jeśli nie jesteś przekonana do 400 to idź do innego lekarza na konsultację bądź weź 375 czy jakiś przybliżony do tego rozmiar bo naprawdę lepiej wziać ciut więcej niż za mało. Ja przed samą op w pokoju gdy gadaliśmy z TŻ już o niczym nie myślałam tylko żeby się wybudzić i żeby nie były za małe !!! Ja jestem mała i drobna a mam okrągłe 350 i 375ml. Klaudeczko Ty też nie panikuj tylko słuchaj naszych ekspertek
![]() ![]() ![]() ![]() No i już po wizycie oj się zapatrzyłam... Joasi Twoje piersi są piękne i jakie pełne i ten kształt nikt nie będzie wiedział że coś przy nich majstrowałaś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Spróbuj po prostu żyć. Rozpamiętywanie jest zajęciem starców.Paulo Coelho https://wizaz.pl/forum/picture.php?albumid=16617 &pictureid=118826 Edytowane przez Nitka_I Czas edycji: 2011-12-08 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2909 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dziewczyny czy u was też jest taka masakra? Mnie dzisiaj rano mało co nie wyrzuciło z chodnika. Jestem we Wrocławiu i wiało tak, że coś strasznego. Aż myślałam że wszystko mi pourywa włącznie z biustem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2910 |
Wtajemniczenie
|
kissy ja jestem spod wrocławia a dom jest na małej górce niczym nie osłonięty, wrażenie takie jakbym miała razem z nim odlecieć, dobrze, że już padać przestało
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.