Powiększanie piersi cz.7 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-07, 21:25   #2881
malineczka13
Przyczajenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Tak na szybciocha bo mecz sie konczy i idziemy z M spac
Tonia bierz wieksze!!!
ja w ostatniej chwili zmienilam i normalnie zpalakalabym sie
ja mam 320 i 295 jakos tak, waze 48 i 162 i wcale nie mam wielkich
powiem wam w sekrecie, ze moglyby byc ciut wieksze

Buziaki dla Was wszystkich
u mnie praca, dzieci i sie kreci-pol godziny wieczorem dla siebie ehhh

Zabulku piekne Twoje panienki w tym bialym staniczku

Edytowane przez malineczka13
Czas edycji: 2011-12-07 o 21:26
malineczka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 21:33   #2882
szkocica
Raczkowanie

tonia - masz bardzo podobne wymiary do mnie (80 pod 90 w a rozstaw mam 21 albo 22, wzrost 172 waga 68) Mya wyliczyla mi na ok 430 Dodam, ze podobnie jak Ty nie chce za duzych - mysle o pelnym, duzym C. I tez chce anatomki... wiec koniecznie musisz pokazac potem efekt przynajmniej ja bede miala porownanie
szkocica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 21:34   #2883
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
ale teraz mam pomieszane w głowie... jak zaczęłam już pomału wszystko układać to teraz weszłam na forum... i pupa blada :P spytam Panią Dr czy będzie w poniedziałek w klinice i wtedy z nią porozmawiam.. ehhh D
Spokojnie, zaraz wszystko ogarniemy
Dobrze że weszłaś - bo może się okazać, że po prostu nie tego oczekujesz. No a po operacji będzie już za późno na wyciągnie wniosków.
Cytat:
rozstaw jakieś 20,5cm a jaki model to nie mam pojęcia.. a powinnam to mieć gdzieś napisane?
Rozstaw nie mały- tzn przy Twoich wymiarkach całkiem normalny.
A w anatomkach , żeby wiedzieć jakie będa cycki - trzeba wiedzieć jaki to model. No inaczej nie wie się nic zupełnie nic Bo anatomek może być np. płaskim naleśnikiem albo szeroką gruszką- i oba będa miały tą samą pojemność. Więc bez oznaczenia modelu nie widomo jakie piersi są w palnach
No ale tak patrząc na wszystko- i na Twoje oczekiwania- to te 300cc dadzą u Ciebie mikre piersi, nie tego się spodziwasz
Takie 300 to impalncik dla szczuplutkiej dziewczyny, dla niej to jest takie minimum - to jest taki próg celowości operacji w takim przypadku. U takiej osoby wyjdzie nie za duży biuścik.
No ale u Ciebie- to tak jakby tej drobince dać 200 i kazać uwierzyć że ma piersi które widać oczywiscie wmówić można wszytsko
Na prawdę możesz się nie bać i celować około 400, przy szer implantu od 11cm( 11cm to takie minimum na start).
Warto porozmawiać jeszcze z Panią dr. o zmianie wkładki. Tylko tak myślę, że musisz sama nalegać na większe. W innym przypadku usłyszysz to co już usłyszałaś.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 21:34   #2884
tonia87
Rozeznanie

to jest ten mój nowy szalony 70b firmy intimissimi co ostatnio reklamują z podwójnym pushupem :P

Edytowane przez tonia87
Czas edycji: 2011-12-12 o 23:33
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-07, 21:46   #2885
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez szkocica Pokaż wiadomość
tonia - masz bardzo podobne wymiary do mnie (80 pod 90 w a rozstaw mam 21 albo 22, wzrost 172 waga 68) Mya wyliczyla mi na ok 430 Dodam, ze podobnie jak Ty nie chce za duzych - mysle o pelnym, duzym C. I tez chce anatomki... wiec koniecznie musisz pokazac potem efekt przynajmniej ja bede miala porownanie
a masz już jakiś termin? czy na razie się przymierzasz?

im dłużej tu siedzę i myślę, tym bardziej jestem przekonana do większych,
Mya.. tylko jak mi Pani Dr powie, że to wg Niej będzie brzydko wyglądać i nienaturalnie się odznaczać to co wtedy?

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

http://www.kolkermd.com/newyorkbefor..._manhattan.htm

tu zaglądałam,

http://www.niemkiewicz.pl/galeria.php?order=1#p9

i tu
Stary 2011-12-07, 21:47   #2886
szkocica
Raczkowanie

Cytat:

Mya.. tylko jak mi Pani Dr powie, że to wg Niej będzie brzydko wyglądać i nienaturalnie się odznaczać to co wtedy?
w styczniu lece do Polski na konsultacje a w kwietniu planuje operacje. Na dzien dzisiejszy czerpie wiedze z forum i mam tu darmowe "przedkonsultacje"
wlasnie sprawdzilam Mya dolny pulap podala mi 450
Stary 2011-12-07, 21:50   #2887
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
w styczniu lece do Polski na konsultacje a w kwietniu planuje operacje. Na dzien dzisiejszy czerpie wiedze z forum i mam tu darmowe "przedkonsultacje"
ja teraz tak dopiero myślę, dlaczego nie pytałam czemu taki a nie większy i jak to będzie wyglądać..
jak można sprawdzić objętościowo jak to będzie wyglądać? da się?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-07, 21:54   #2888
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie, że istnieje takie forum i że można się poradzić... dzięki Wam dziewczyny
tylko ja nie wiem, jaki powinnam mieć implant, żeby nie były ani za małe ani za duże..

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

chciałabym większy, ale nie wiem o ile. czy Wy dziewczyny miałyście swoje implanty (rozmiar) wcześniej w ręce, mniej więcej żeby zobaczyć jak duże są 300 lu 400?
Zrób może sobie test ryżowy- to na początek Ci pomoże choś troszkę.
A jak patrzę na ten staniczek który wkleiłaś- to powiem Ci od razu że on ma gąbek ze 200cc

Cytat:
Napisane przez malineczka13 Pokaż wiadomość
Tak na szybciocha bo mecz sie konczy i idziemy z M spac
Tonia bierz wieksze!!!
ja w ostatniej chwili zmienilam i normalnie zpalakalabym sie
ja mam 320 i 295 jakos tak, waze 48 i 162 i wcale nie mam wielkich
powiem wam w sekrecie, ze moglyby byc ciut wieksze

Buziaki dla Was wszystkich
u mnie praca, dzieci i sie kreci-pol godziny wieczorem dla siebie ehhh

Zabulku piekne Twoje panienki w tym bialym staniczku
witaj Malineczko Normalnie wpadłaś w odpowiednim momencie
320cc takiej drobince jak Malineczka dały efekt średnich piersi

Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1323293603

to jest ten mój nowy szalony 70b firmy intimissimi co ostatnio reklamują z podwójnym pushupem :P
O dzięki za foto Teraz mamy już cały obraz
Faktycznie jesteś do swojej budow dość wąska w ramionach. I dlatego anatomki , do tego o wysokim profilku ślicznie będą wygladały - proporcje by fajnie wyrównały nie obciążając góry, sterczące do przodu a delikante Okrąglaski dodałyby ciężkości figurze przy tak drobnej górze- i robokop by mógł wyjść
Walcz o więcej - bo będzie płacz potem. Te 300 zgubią się u Ciebie

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2011-12-07, 21:58   #2889
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja to Ciebie widze u dr Skwiercz i z jej standardowymi wkladkami bla, bla , bla niepamietam 485 Jak dziewczynki tutaj maja Niby masz te 10 cm roznicy miedzy obwodem a biustem, ale nie widac tego Moje skromne zdanie jest takie , ze z wkladka 300 szalu nie bedzie, a jak ubierzesz bluzeczke jakakolwiek, to zupelnie nie bedzie widac Sadzac po sobie , a mam 450cc, jak jestem na golaska, albo w staniku jest ok, ale w bluzce nic nie widac Wygladam jak przed operacja w staniku mega push up
Stary 2011-12-07, 22:10   #2890
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Zrób może sobie test ryżowy- to na początek Ci pomoże choś troszkę.
A jak patrzę na ten staniczek który wkleiłaś- to powiem Ci od razu że on ma gąbek ze 200cc
tak.. więcej gąbki niż piersi porozmawiam jutro z Panią Dr jak Ona to widzi..

dziękuję Ci Mya, że tak mi odpisujesz na wszystko
jutro dam znać co i jak.. mój mężczyzna też mówi, żebym to przemyślała, bo to nie jest 5zł i nie zrobię sobie znowu za rok np.. i żebym potem nie była załamana

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Ja to Ciebie widze u dr Skwiercz i z jej standardowymi wkladkami bla, bla , bla niepamietam 485 Jak dziewczynki tutaj maja Niby masz te 10 cm roznicy miedzy obwodem a biustem, ale nie widac tego Moje skromne zdanie jest takie , ze z wkladka 300 szalu nie bedzie, a jak ubierzesz bluzeczke jakakolwiek, to zupelnie nie bedzie widac Sadzac po sobie , a mam 450cc, jak jestem na golaska, albo w staniku jest ok, ale w bluzce nic nie widac Wygladam jak przed operacja w staniku mega push up
wychodzę z założenia, że jak robić to porządnie.. a nie, że zrobię i dalej nie będę miała biustu
mi się tak marzy, żeby z przymierzalni nie wychodzić z płaczem i móc bez problemu kupować bluzki, sukienki, staniki i podobać się sobie w nich
Stary 2011-12-07, 22:20   #2891
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
na lotnisku będzie rachunek czekał .
A czemu Ty aż 450cc dostałaś pewnie rozstaw większy był zaraz muszę to sprawdzić

Cytat:

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

http://www.kolkermd.com/newyorkbefor..._manhattan.htm

tu zaglądałam,

http://www.niemkiewicz.pl/galeria.php?order=1#p9

i tu
Widzę, że zdjęć przekopałaś troszkę
Nie zakadaj z góry, że Pani dr będzie na "nie" Musisz tylko powiedzieć że chcesz inny efekt, że teraz już wiesz jaki chcesz U Ciebie nie będzie problemu z większa wkładeczką- masz bardzo ładną wyjścióweczkę , sporo tkaneczki okrywającej i do tego nie jesteś drobinką. No jakie moga być przeciwskazania do średniego implantu? To nie będzie walka o duży implnat- tylko o normalny, średni biuścik
Test ryżowy jak zrobić - to najlepiej pytaj Klaudeczki i Jooasi one wiedzą jaki ryż bo testowały niedawno same a Jooasi na gorąco może Ci opowiedzieć jak to się ma z efektami po operacji.
A ten staniczek w którym masz zdjęcie ma ze 200cc, jakbyś jeszcze miseczki sobie zmierzyła - to porównasz sobie z implantem Będziesz miała jakieś odniesienie Zobacz ile wystaje do przodu, i jaką szerokość ma miseczka na dole.
No i jakby do tej miseczki na dole dodać jeszcze drugą na górze w dekoldzie (tam gdzie teraz nie masz nic)- to by było 400

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
tak.. więcej gąbki niż piersi porozmawiam jutro z Panią Dr jak Ona to widzi..

dziękuję Ci Mya, że tak mi odpisujesz na wszystko
jutro dam znać co i jak.. mój mężczyzna też mówi, żebym to przemyślała, bo to nie jest 5zł i nie zrobię sobie znowu za rok np.. i żebym potem nie była załamana

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

wychodzę z założenia, że jak robić to porządnie.. a nie, że zrobię i dalej nie będę miała biustu
mi się tak marzy, żeby z przymierzalni nie wychodzić z płaczem i móc bez problemu kupować bluzki, sukienki, staniki i podobać się sobie w nich
Pisz tak dalej- zaraz wyjdzie że potrzeba Ci 500

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-12-07 o 22:18

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-07, 22:21   #2892
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość

Widzę, że zdjęć przekopałaś troszkę
Nie zakadaj z góry, że Pani dr będzie na "nie" Musisz tylko powiedzieć że chcesz inny efekt, że teraz już wiesz jaki chcesz U Ciebie nie będzie problemu z większa wkładeczką- masz bardzo ładną wyjścióweczkę , sporo tkaneczki okrywającej i do tego nie jesteś drobinką. No jakie moga być przeciwskazania do średniego implantu? To nie będzie walka o duży implnat- tylko o normalny, średni biuścik
Teat ryżowy jak zrobić - to najlepiej pytaj Klaudeczki i Jooasi one wiedzą jaki ryż bo testowały niedawno same a Jooasi na gorąco może Ci opowiedzieć jak to się ma z efektami po operacji.
A ten staniczek w którym masz zdjęcie ma ze 200cc, jakbyś jeszcze miseczki sobie zmierzyła - to porównasz sobie z implantem Będziesz miała jakieś odniesienie Zobacz ile wystaje do przodu, i jaką szerokość ma miseczka na dole.
cudowna jesteś zadzwonię, spytam. tylko nie wiem czy nie powinnam się znowu umówić na spotkanie czy wystarczy w poniedziałek w klinice, bo przez telefon to raczej nic nie załatwię.
teraz to już chyba pójdę spać, bo juto mnie ciężki dzień czeka..

jeszcze raz dziękuję
dobranoc
Stary 2011-12-07, 22:27   #2893
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie-w ubraniu w ogóle różnica będzie nie do wyłapania
Dalej push-upy będą potrzebne

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Zabulek zniknął - trupia czacha tam była na opakowaniu???? ciekawe czy czas pilnowała
No ja mykam już , dobrej nocki życzę .

Stary 2011-12-08, 06:42   #2894
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Hejka

Dzieki A tak bardzo chcialam nie wieksze jak D Teraz bym siedziala i ryczala
oj, ryczałabyś ... jestem pewna

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
no ja ciekawa co Ty do tych zębów używasz jak się cała nazwa w trupie czaszki zamieniła????????
: hahaha:

Cytat:

toniu,
jak anatomki to conajmniej 400-450 cc ... i na pewno nie będą wyglądały nienaturalnie przy Twojej budowie

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2011-12-08 o 06:45
horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 07:08   #2895
sherry.b
Raczkowanie

Witajcie. I znów wieki nie było mnie, ale mam zapieprz w pracy nieziemski, z mężem nadal jesteśmy osobno, więc nie wyrabiam na zakrętach, ponieważ wszystko muszę spinać teraz zupełnie sama i na wszystko czasu brak a poza tym byłam trochę "powakacjować" się, więc nie było mnie w kraju.
Fajnie jest wpaść po dłuższej nieobecności i zobaczyć, że na odliczance jest znacznie mniej dni do "tego" dnia

Klaudeczka, widzę, że Ty masz już termin ustalony Super.

Powiem Wam, że nie mogę doczekać się moich cycuchów.
Po tej operacji ginekologicznej już wszystko mi się wygoiło i jestem "jak nówka" bo ostatnio sprawdzałam jak mnie poszyli i przyznam Wam, że jestem tak ciasna, że obawiałam się wręcz, że zbyt ciasna, ale doktorek powiedział, że jest ok nie miałam z kim sprawdzić więc nie wiem
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-08, 07:29   #2896
jooasi
Wtajemniczenie

czesc laseczki

Tonia zrób sobie teścik ryżowy, załóż topik lub miękki stanik kolezanki z większym cycem bo pewnie sama takiego nie posiadasz (szufladka pełna gąbek, zgadłam?? jak u wszystkich przed) a do 2 woreczków wsyp ryż, wagowo tyle ile waży implancik, załaduj to w stanik i rozłóż mniej więcej na ksztłt piersi. zacznij od 300 a potem dosypuj aż do porządanego rozmiarku
tylko to troche inaczej wychodzi i ten ryż, 400g położony na piersi może Cie przerażać, tak samo jak impancik na przymiarce, wszystko się takie wielkie wydaje jak całe życie nie miało się swojego biustu ja lubie nieduże cycki a jak 300g ryżu próbowałam to wielgaśne mi się wydawały, teraz mam implant 325hp i to jest bardzo średni biust ani moja mama ani teściowa się nie zorientowały, w sportowym staniku wyglądam tak jak wcześniej w mocno ogąbczonym.
dla powórwnania moje wymiary 169cm, 58kg, było pod72, w 86, jest pod 71, w 90cm
my Ci tu naprawde nie namawiamy na giganty, tylko na piersi pasujące do sylwetki tak żebyś obrzydłe gąbki mogła zastąpić miękkimi koronkami

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Sherry bedzie strasznym nietaktem jak zapytam co tam robiłaś miedzy nogami?? po 3 dzieci zawsze można coś poprawić

---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ----------

a wogóle to miło Cie znów zobaczyć
Stary 2011-12-08, 07:57   #2897
jooasi
Wtajemniczenie

Tonia przejrzałam link Niemkiewicza, który zamieściłaś i mam przykłady fatalnego dopasowania wielkości wkładek do gabarytów kobiety (nie chwaliłabym się nimi na jego miejscu), wszystkie mają po 300cc, te piersi dalej wyglądają na niedorozwinięte, podejrzewam, że moze Ci wyjść podobnie bo to implanick dla drobnych kobiet.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg p21.jpg (26,3 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg p22.jpg (23,6 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg p23.jpg (26,1 KB, 41 załadowań)

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2011-12-08 o 08:07
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 08:04   #2898
jooasi
Wtajemniczenie

a to są piersi po 400cc, nie mogła sie oprzeć żeby ich nie wrzucić dla porównania z tamtymi pamiętaj to TY decydujesz i to Twoje piersi i pieniądze nie pani doktor
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg p31.jpg (25,1 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg p13.jpg (21,8 KB, 40 załadowań)
Stary 2011-12-08, 08:08   #2899
klaudeczka2010
Zadomowienie

jaaa pierdziu tyle znów napisałłam a mi sie skasował postja pierddddddddziu!!

TONIU piszę raz jeszcze...JA TEŻ ROBIĘ U OLENDER I ona nie jest zwolenniczką małych cycorów bo mi przy wzroście 161,54-53kg daje 390anatomki mentora ale ja po 2 karmieniach..to fakt a ja nie chciaam dużych..to mniejsze 340 dałaby mi ale z plastyką piersimoże tobie tylko 300 bo nie karmiłaś jeszczeco do wizyty to ja 1 raz w cubusie płatnie wiadomo..a 2 raz bezpłatnie w klinice..zadzwoń do niej i pewnie powie żebyś przyszła

MAYU JA JUŻ 1 NA LIŚCIE NIEDŁUGO..he he..doczekamy siękiedyśi miałyście z grazią fajnie,dajcie kiedyś znać to ja w inter city i 2 godz jestem z wami
aaaa i powiedz mi,przemyśl jedną sprawę pleasemoże te 390 dla mnie za wielkie buuuskoro o tyle TONIA większa a tylko 300 jej daje bo większe będą źle wyglądać???cholera...ja muszę też odległość między brodawkami zmierzyć bo nie wiem ile mam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-08, 08:11   #2900
jooasi
Wtajemniczenie

Klaudeczka idź proszę do drugiego doktorka jeszcze, tak dla pewności, mnie się od początku wydaje to dużo dla takiej drobiny jak TY
Stary 2011-12-08, 08:13   #2901
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Klaudeczko,
nie będziesz miała za dużych
te 390 cc anatomki to będzie fajniutki średni biuścik

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:
Klaudeczka idź proszę do drugiego doktorka jeszcze, tak dla pewności, mnie się od początku wydaje to dużo dla takiej drobiny jak TY

nie za dużo... w sam raz

Stary 2011-12-08, 08:18   #2902
Olivkaa200
Zakorzenienie

violinka69 13.12 - 6
Nadinka2 19.12- 12
malinkac 19.12- 12
tonia89 09.01.2012r-33
Klaudeczka2010 20.02.2012r-81
sherry.b 26.04.2012r-139
Olivkaa200 12.07.2012r-217

Witam wszystkich
Ja im blizej przymiarek tym bardzej sie boje musze podjac decyzje i mam nadzieje bedzie ostateczna i sluszna

tonia bierz wieksze dobrze Ci tu radzimy
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 08:22   #2903
jooasi
Wtajemniczenie

horo ale Klaudeczka to krasnalek malutki chudziutki

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Olivka Twoja decyzja jest najbardziej i najdłużej przemyślana na całym forum, musi być słuszna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-08, 08:26   #2904
szkocica
Raczkowanie

witam rano u mnie jest wczesniej niz u was i strassznie wietrznie... szkoly pozamykane - utknelam w domu z mlodymi i bedziemy czekac na huragan buuuu do tego deszcz pada i za oknem ciemno

Joasi - wlasnie nie chcialabym takiej wielkiej przerwy pomiedzy piersiami jak na zalaczonych zdjeciach... tym bardziej ze nie sa one duze, chyba rzeczywiscie powinny byc wieksze i bardziej dopasowane do sylwetki.

Tonia - walcz o wieksze, bo przy naszych figurach te 300 bankowo zginie. A moze pojdziesz do innego lekarza na porownawcza konsultacje?

Mya - Twoje porady sa naprawde pomocne. przynajmnie wiem na czym stoje i czego mam oczekiwac od lekarza zeby uzyskac wymarzony efekt.
Stary 2011-12-08, 08:51   #2905
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
horo ale Klaudeczka to krasnalek malutki chudziutki

po sobie wiem, że różnie jest z tymi implantami.
Przed 1 operacją ważyłam 51-52 kg (max), wzrost 165 cm, a implanty 420g wyszły u mnie naprawdę małe i daleko od siebie...

Stary 2011-12-08, 11:35   #2906
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
TONIU piszę raz jeszcze...JA TEŻ ROBIĘ U OLENDER I ona nie jest zwolenniczką małych cycorów bo mi przy wzroście 161,54-53kg daje 390anatomki mentora ale ja po 2 karmieniach..to fakt a ja nie chciaam dużych..to mniejsze 340 dałaby mi ale z plastyką piersimoże tobie tylko 300 bo nie karmiłaś jeszczeco do wizyty to ja 1 raz w cubusie płatnie wiadomo..a 2 raz bezpłatnie w klinice..zadzwoń do niej i pewnie powie żebyś przyszła

MAYU JA JUŻ 1 NA LIŚCIE NIEDŁUGO..he he..doczekamy siękiedyśi miałyście z grazią fajnie,dajcie kiedyś znać to ja w inter city i 2 godz jestem z wami
aaaa i powiedz mi,przemyśl jedną sprawę pleasemoże te 390 dla mnie za wielkie buuuskoro o tyle TONIA większa a tylko 300 jej daje bo większe będą źle wyglądać???cholera...ja muszę też odległość między brodawkami zmierzyć bo nie wiem ile mam
Klaudeczko - Twoja wyjścióweczka jest zupełnie inna. U Ciebie po pierwsze trzeba wypełnić miejsce w piersi i tkanka po ciażach jest zupełnie innym materiałem niż u dziewczyn które nie karmiły. Ty możesz sobie narobić biedy za małym implantem no a potem tylko podwieszanie Więc zapomnij o mniejszym implancie

Stary 2011-12-08, 11:59   #2907
Nitka_I
Raczkowanie

Hej Toni tj. piszą dziewczyny lepiej weź większę. Jeśli nie jesteś przekonana do 400 to idź do innego lekarza na konsultację bądź weź 375 czy jakiś przybliżony do tego rozmiar bo naprawdę lepiej wziać ciut więcej niż za mało. Ja przed samą op w pokoju gdy gadaliśmy z TŻ już o niczym nie myślałam tylko żeby się wybudzić i żeby nie były za małe !!! Ja jestem mała i drobna a mam okrągłe 350 i 375ml. Klaudeczko Ty też nie panikuj tylko słuchaj naszych ekspertek Wogóle to kochane byłam na długo wyczekiwanych zakupach ale to było wariactwo wybraliśmy się za pózno i dosłownie biegaliśmy ale coś upolowałam Niestety nie bieliznę choć mierzyłam i wiem już że dobre rozmiarki to 65 E bądź 70C tylko wiadomo firma, firmię różna i te rozmiary i obwody to jakieś szaleństwo. Najważniejsze że nie wróciłam z niczym bo bym się załamała a tak chociaż kurteczka i torebka powiększą szafę Lecę teraz do albumów

No i już po wizycie oj się zapatrzyłam... Joasi Twoje piersi są piękne i jakie pełne i ten kształt nikt nie będzie wiedział że coś przy nich majstrowałaś Gratuluję Żabko Ty jak zawsze rewia mody strój czadowy, sama bym się bała czy te bomby nie wyskoczą z niego do wody Wogóle zauważyłam że te 'Polakowe' cycuchy mają coś w sobie podobnego tylko Twój rozmiar do mojego............ ach miło popatrzeć Agatko zajrzałam też do Ciebie bo lubie popatrzeć na Twoje gigantki byłam też ciekawa jak blizny ?! U mnie po stosowaniu kremu silkyderm zaczyna się coś dziać jakby lekko szczypało przez chwilę i ogólnie taki intensywny kolor się zrobił Wieczorem wrzucę zdjęcia zerknijcie proszę na to oczkiem Mya gdzie fotki nowego staniczka 3majcie się kochane do później

https://wizaz.pl/forum/picture.php?albumid=16617 &pictureid=118826

Edytowane przez Nitka_I
Czas edycji: 2011-12-08 o 12:55
Nitka_I jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 12:05   #2908
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość

Klaudeczko - Twoja wyjścióweczka jest zupełnie inna. U Ciebie po pierwsze trzeba wypełnić miejsce w piersi i tkanka po ciażach jest zupełnie innym materiałem niż u dziewczyn które nie karmiły. Ty możesz sobie narobić biedy za małym implantem no a potem tylko podwieszanie Więc zapomnij o mniejszym implancie Do tego - Ty juz sobie sama dopełniasz staniczki do takiego rozmiaru jak Ci wyjdzie po op. więc nie obawiaj się

Stary 2011-12-08, 12:31   #2909
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Dziewczyny czy u was też jest taka masakra? Mnie dzisiaj rano mało co nie wyrzuciło z chodnika. Jestem we Wrocławiu i wiało tak, że coś strasznego. Aż myślałam że wszystko mi pourywa włącznie z biustem.
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 12:34   #2910
jooasi
Wtajemniczenie

kissy ja jestem spod wrocławia a dom jest na małej górce niczym nie osłonięty, wrażenie takie jakbym miała razem z nim odlecieć, dobrze, że już padać przestało

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości