|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#15961 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Witam Was
|
#15962 |
|
Zadomowienie
|
Ja właśnie miałam sobie zamówić tą torebkę, ale niektórym nie przychodziła, aż w końcu jej nie zamówiłam
|
|
|
|
#15963 |
|
Raczkowanie
|
kalendarz AVON z Claudii jest super dziękuję za zdjęcia dziś lecę do Empiku po niego (mam tam zniżkę więc ciut taniej będzie)
czy ktoś zamawiał/widział te zestawy dla dziewczynek ELLA BALERINA czapka+szalik w kolorze różowym ładne są?? chcę kupić dla moich dziewczynek bliźniaczek (jednej jestem chrzestną) mają prawie 4 latka więc rozmarowo powinny być ok bo pisze 3-6 lat |
|
|
|
#15964 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj składam zamówienie z katalogu 13. Bardzo małe to moje zamówienie na razie 160zł.
Jeszcze pójdę do jednej koleżanki, może coś weźmie ![]() Ja też coś dla siebie wezmę, ale nie ma mowy żebym uzbierała 550zł |
|
|
|
#15965 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#15966 |
|
Raczkowanie
|
Ja będę mieć ten komplecik w środę to ci napiszę co i jak.
|
|
|
|
#15967 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was dziewczyny w ten piekny słoneczny dzień
![]() Mam pytanko do Was kochane wizażanki, czy któraś z Was ma może diamentową szminkę odcień Champagne shimmer i mogła by zamieścić jej fotki to była bym bardzo wdzięczna. Wiem, że była wcześniej mowa o diamentowej szmince nawet Vanilla wkleiła zdjęcie oto ono http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1163437444ale na nim nie ma niestety tego odcienia na stronie 515 opisała mi porównanie między tymi dwoma odcieniami (tj. peachy gleam a Champagne shimmer) - za co jestem jej bardzo wdzięczna Również zauważyłam, że Scarlet 23 wklejała fotke kolorku Sparkling pink str 501 Wczoraj sama byłam nawet w COKU ale zapomniałam sobie o niej-gapa ze mnie , ale widziałam za to złotą szminke z kat 1 i bardzo spodobał mnie się odcień frozen rose - taki ładny delikatny róż. Szminka fajna mięciutka, z malutkim drobinkami-ślicznaA propo odcienia diamentowejszminki odcień Champagne shimmer- z góry dziękuje za pomoc |
|
|
|
#15968 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#15969 |
|
Zadomowienie
|
[quote=isole;3093692]kalendarz AVON z Claudii jest super dziękuję za zdjęcia dziś lecę do Empiku po niego (mam tam zniżkę więc ciut taniej będzie)
Przed chwilą kupiłam ten kalendarz, który jest wraz z claudią-rewelka, bardzo mi się podoba. |
|
|
|
#15970 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam przed chwilą z biura i dorwałam papierową 01
- zestaw torebka, kotek + myszka Ella Ballerina - bardzo porządnie zrobione i ładnie sie prezentowało ![]() - poza tym ozdoby choinkowe, też ładne, wyglądają jak szklane -kubeczek z talerzykiem, szkoda że drogawy bo bym go sobie wzięła, ale może kiedyś będzie w netto - złociście połyskujące cienie do powiek: pojemność rzeczywiście nieduża... - zestaw pędzelków do makijażu CT jest ładnie zapakowany: to "pudełeczko" jest plastikowe i górna część jest zdejmowana i jeszcze chciałam sie wypowiedzieć na temat "pełni rzęs" bo chyba za bardzo pochwaliłam ten tusz na początku był super, a teraz nie wiedzieć czemu skleja rzęsy jak nie wiem. i wyglądały dzisiaj okropnie jak pomalowałam już za 1 razem musiałam zmyć oczy i na nowo pomalować moim niezawodnym XXL Volume + Length Maybelline
|
#15971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj to późno Ci paczuszka przyszła, ale dobrze ze wczoraj a nie dziś
|
|
|
|
|
#15972 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Cytat:
Dzisiaj idę do COK-u i postaram się pobazgrać kartkę wszystkimi kolorkami jakie dorwę Nie wiem tylk o czy tak można Chciałam pomazać białą kartkę i Wam zeskanować, żeby chociażw przybliżeniupoznać kolorki
|
||
|
|
|
#15973 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo zastanawiam się nad nim a biżuterią tą którą wziełaś w kat 13 i którą zeskanowałaś, i miała bys porównanie wsumie, a diamentową szminke nie patrzcie dziewczyny bo skusze się na którąś biżuterie |
|
|
|
|
#15974 |
|
Zadomowienie
|
Chyba , że może któraś z was dziewczy ma naszyjnik i kolczyki ethereal, jeśli tak i jeśli bybyło to możliwe i nie sprawiło zbyt dużego kłopotu to prosiła bym o wrażenia i fotki.
|
|
|
|
#15975 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#15976 |
|
Zadomowienie
|
Ja natomiast mam problem z wyborem szminki diamentowej. Znam tylko kolor mauve sparkle i jest dla mnie za ciemny. Nie wiem jak te inne jaśniejsze odcienie szminki się prezentują, np: pink icing lub peachy gleam?
Jeżeli ktoś mógłby mi opisać choćby te kolorki to byłabym wdzięczna |
|
|
|
#15977 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#15978 |
|
Zadomowienie
|
Wcześniej pytałam się WAS czy macie kontakt ze swoimi koordynatorami?
Ja miałam na początku jak podpisywałam umowę i trochę później też. Babka pokazywała mi nowośći z katalogów i nieraz dała jakąś próbkę. Niedawno odezwała się bo organizowała kurs sprzedażowo- kosmetyczny, po którym to miałam wiedzieć więcej na temat kosmetyków. Troszeczkę więcej się dowiedziałam,ale nie tyle ile oczekiwałam. Koordynatorzy,czy okręgowi menedżerowie sprzedaży powinni mieć z nami kontakt, bo to my małe rybki przyczyniamy się do jej płacy. |
|
|
|
#15979 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam kontakt z koordynatorką
jak ide na biuro coś domówić ale jak ide zawsze pokazuje mi jakieś nowości. wcześniej mówiła o kursach, ale nie skorzystałam z ani jednego, wiec już nie mówi. zresztą ona wie, że sobie sama dość radze, a jak mi brakuje do zamówienia, to mi zawsze coś tam domówi dla siebie ![]() no a ja mam pytanie: czy ma któraś z Was złociście połyskujący cień powder Pink albo Plum (K01)?? bo zastanawiam się czy sobie nie wziąć.. i co lepiej czy 2 kremy do ciała SPA czy oba te cienie, bo i kremów i cieni nie wezme na pewno musze zdecydować się na jedno z tych wiem, że pojemność tych cieni nie jest jakaś mega duża, ale wogóle czy one są trwałe, czy sie nie osypują ?? z góry dziękuje za odpowiedzi
|
#15980 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15981 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=16180 ![]() dziewczyny pisały już o tym cieniach i raczej były zadowolone
|
|
|
|
|
#15982 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
mój portfel zaoszczędzi
|
|
|
|
|
#15983 |
|
Zakorzenienie
|
he, na 17 pozycji z kat 13 wszystko mi przyjdzie, tylko krem odźywczy Care jest alternatywny
|
|
|
|
#15984 |
|
Zakorzenienie
|
To wychodzi na to ze też zaoszczedze na tej torebce ps
![]() przepraszam za post po poscie. |
|
|
|
#15985 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie: zamawiam zawsze paczki na odbiór w COK, i jeśli katalog jest ważny od piątku zawsze to czy jak złoże zamówienie w środe to na piatek już bede mogla odebrac, czy musze zlozyc zamowienie w paitek dopiero?
|
|
|
|
#15986 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#15987 |
|
Raczkowanie
|
A ja się nad czymś zastanawiam.... złożyłam zamówienie z katalogu 13 w I terminie na ok. 700 zł, czy mogę złożyć zam. w II terminie na kwotę niższa niż 150 zł, nie płacąc dodatkowo za spakowanie małej paczki???? Wiem, że kiedyś była taka "promocja", ale nie wiem, czy to jeszcze jest aktualne
|
|
|
|
#15988 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I termin miałam na ok 350zł za ile musze miec w II by nie było dodatkowych kosztów?? (kiedyś było 50 zł) Czy rzeczy z "minikatalogu tego z 35% wliczają się do tej kwoty??Będziemy bardzo wdzeczne |
|
|
|
|
#15989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15990 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

wkleiła zdjęcie oto ono
, ale widziałam za to złotą szminke z kat 1 i bardzo spodobał mnie się odcień frozen rose - taki ładny delikatny róż. Szminka fajna mięciutka, z malutkim drobinkami-śliczna

Chciałam pomazać białą kartkę i Wam zeskanować, żeby chociażw przybliżeniupoznać kolorki
a tak, troszkę zaoszczędzę