Katalogi Avonu - Strona 533 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie?
Tak 1 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-17, 08:06   #15961
drum_girl
Raczkowanie

Dot.: Katalogi Avonu

Witam Was widziałam wczoraj torebkę Senna i muszę powiedzieć że spodobała mi się gdzie ja nie lubię brązów ale naprawdę jest fajna i pojemna i zamawiam ją.
Stary 2006-11-17, 08:13   #15962
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Katalogi Avonu

Ja właśnie miałam sobie zamówić tą torebkę, ale niektórym nie przychodziła, aż w końcu jej nie zamówiłam
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 08:21   #15963
isole
Raczkowanie

kalendarz AVON z Claudii jest super dziękuję za zdjęcia dziś lecę do Empiku po niego (mam tam zniżkę więc ciut taniej będzie)

czy ktoś zamawiał/widział te zestawy dla dziewczynek ELLA BALERINA czapka+szalik w kolorze różowym ładne są?? chcę kupić dla moich dziewczynek bliźniaczek (jednej jestem chrzestną) mają prawie 4 latka więc rozmarowo powinny być ok bo pisze 3-6 lat
isole jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 08:22   #15964
sunik1
Zadomowienie

Dzisiaj składam zamówienie z katalogu 13. Bardzo małe to moje zamówienie na razie 160zł. Myślałam,że zdobędę ryż i sake mleczko do kąpieli, a przy okazji szlafroczek a tu
Jeszcze pójdę do jednej koleżanki, może coś weźmie
Ja też coś dla siebie wezmę, ale nie ma mowy żebym uzbierała 550zł
Stary 2006-11-17, 09:01   #15965
fagnes
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
a tak propo tej torebki raz jeszcze to raczej bym powiedziała że jest z połyskiem i taka typowo czerwona
Witam. Dzięki zaraz powiem siostrze, może przestanie mi już suszyć głowę.
fagnes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 09:08   #15966
fagnes
Raczkowanie

Ja będę mieć ten komplecik w środę to ci napiszę co i jak.
fagnes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 09:38   #15967
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Witam Was dziewczyny w ten piekny słoneczny dzień

Mam pytanko do Was kochane wizażanki, czy któraś z Was ma może diamentową szminkę odcień Champagne shimmer i mogła by zamieścić jej fotki to była bym bardzo wdzięczna.
Wiem, że była wcześniej mowa o diamentowej szmince nawet Vanilla wkleiła zdjęcie oto ono http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1163437444
ale na nim nie ma niestety tego odcienia na stronie 515 opisała mi porównanie między tymi dwoma odcieniami (tj. peachy gleam a Champagne shimmer) - za co jestem jej bardzo wdzięczna, ale jeśli było by to mozliwe chciała bym bezposrednio luknąć na kolorek, bo czasami odcień w realu wyglada inaczej niż wyobraźnia podpowiada.
Również zauważyłam, że Scarlet 23 wklejała fotke kolorku Sparkling pink str 501
Wczoraj sama byłam nawet w COKU ale zapomniałam sobie o niej-gapa ze mnie, ale widziałam za to złotą szminke z kat 1 i bardzo spodobał mnie się odcień frozen rose - taki ładny delikatny róż. Szminka fajna mięciutka, z malutkim drobinkami-śliczna

A propo odcienia diamentowejszminki odcień Champagne shimmer- z góry dziękuje za pomoc

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 10:26   #15968
justysiek
Zadomowienie

Dzien dobry
Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
tą szminkę mogę jutro w COKu obejrzeć
mogę też poprosic panią, zeby maźnęła kolorkiem kartkę (jak się zgodzi) to wtedy dam ją na wizaż
Z gory bardzo dziekuje

Cytat:
Napisane przez AnnaMaria0407 Pokaż wiadomość
Kupiłam ostatnio te cienie i niestety tylko kolor (bronz) jest dla mnie rewelacyjny.
Podczas nakładania osypują się, i trzeba je rozcierać patyczkami bo ten aplikator za dużo ich nakłada. Na moich powiekach po 2-3 godz. zbiły się, a normalnie nie mam takich problemów.
Ogólnie jestem nie zadowolona i wczoraj zamówiłam sobie świetliste cienie i już nie mogę się doczekać jak przywiozą paczkę (może jutro albo w sobotę).
Wielkie thx za odpowiedz Czyli musze sie powaznie zastanowic, bo tak jak myslalam, moze byc nie warto kupowac
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 10:38   #15969
sunik1
Zadomowienie

[quote=isole;3093692]kalendarz AVON z Claudii jest super dziękuję za zdjęcia dziś lecę do Empiku po niego (mam tam zniżkę więc ciut taniej będzie)

Przed chwilą kupiłam ten kalendarz, który jest wraz z claudią-rewelka, bardzo mi się podoba.
Stary 2006-11-17, 10:52   #15970
asia_z
Zakorzenienie

wróciłam przed chwilą z biura i dorwałam papierową 01 poza tym chciałam zobaczyć miśka na żywo, ale nie było...widziałam za to:
- zestaw torebka, kotek + myszka Ella Ballerina - bardzo porządnie zrobione i ładnie sie prezentowało
- poza tym ozdoby choinkowe, też ładne, wyglądają jak szklane
-kubeczek z talerzykiem, szkoda że drogawy bo bym go sobie wzięła, ale może kiedyś będzie w netto
- złociście połyskujące cienie do powiek: pojemność rzeczywiście nieduża...
- zestaw pędzelków do makijażu CT jest ładnie zapakowany: to "pudełeczko" jest plastikowe i górna część jest zdejmowana

i jeszcze chciałam sie wypowiedzieć na temat "pełni rzęs" bo chyba za bardzo pochwaliłam ten tusz na początku był super, a teraz nie wiedzieć czemu skleja rzęsy jak nie wiem. i wyglądały dzisiaj okropnie jak pomalowałam już za 1 razem musiałam zmyć oczy i na nowo pomalować moim niezawodnym XXL Volume + Length Maybelline
Stary 2006-11-17, 11:05   #15971
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
przed chwilą przyszły paczki

HulaGirl - oferte logo możesz pobrać ze strefu konsultanki jak sie zalogujesz w dziale "pliki do pobrania"
no fakt ale gapa ze mne oj to późno Ci paczuszka przyszła, ale dobrze ze wczoraj a nie dziś
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 11:23   #15972
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
Jesli mozna zamwiac inne kosemtyki z netto wiecej niz 1 sztuke to nie widze przeszkod zeby i ten zestaw zamowic
dzięki

Cytat:
Napisane przez isole Pokaż wiadomość
kalendarz AVON z Claudii jest super dziękuję za zdjęcia dziś lecę do Empiku po niego (mam tam zniżkę więc ciut taniej będzie)

czy ktoś zamawiał/widział te zestawy dla dziewczynek ELLA BALERINA czapka+szalik w kolorze różowym ładne są?? chcę kupić dla moich dziewczynek bliźniaczek (jednej jestem chrzestną) mają prawie 4 latka więc rozmarowo powinny być ok bo pisze 3-6 lat
ja już kupiłam kalendarz i jestem zadowolona

Dzisiaj idę do COK-u i postaram się pobazgrać kartkę wszystkimi kolorkami jakie dorwęNie wiem tylk o czy tak możnaChciałam pomazać białą kartkę i Wam zeskanować, żeby chociażw przybliżeniupoznać kolorki
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 11:40   #15973
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Dzień dobry

dzięki

Dzisiaj idę do COK-u i postaram się pobazgrać kartkę wszystkimi kolorkami jakie dorwęNie wiem tylk o czy tak możnaChciałam pomazać białą kartkę i Wam zeskanować, żeby chociażw przybliżeniupoznać kolorki
Mam prośbe do ciebie Vanilla jak wybierasz się do Coku prosze zobacz naszyjnik i kolczyki ethereal -będe wdzięczna
Bo zastanawiam się nad nim a biżuterią tą którą wziełaś w kat 13 i którą zeskanowałaś, i miała bys porównanie wsumie, a diamentową szminke nie patrzcie dziewczyny bo skusze się na którąś biżuterie

Mój BLOG
Stary 2006-11-17, 11:45   #15974
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Chyba , że może któraś z was dziewczy ma naszyjnik i kolczyki ethereal, jeśli tak i jeśli bybyło to możliwe i nie sprawiło zbyt dużego kłopotu to prosiła bym o wrażenia i fotki.

Mój BLOG
Stary 2006-11-17, 11:48   #15975
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
Mam prośbe do ciebie Vanilla jak wybierasz się do Coku prosze zobacz naszyjnik i kolczyki ethereal -będe wdzięczna
Podlaczam sie do prosby, bo interesuja mnie te kolczyki Ethereal i chce wiedziec czy warto
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 12:09   #15976
sunik1
Zadomowienie

Ja natomiast mam problem z wyborem szminki diamentowej. Znam tylko kolor mauve sparkle i jest dla mnie za ciemny. Nie wiem jak te inne jaśniejsze odcienie szminki się prezentują, np: pink icing lub peachy gleam?
Jeżeli ktoś mógłby mi opisać choćby te kolorki to byłabym wdzięczna
Stary 2006-11-17, 12:13   #15977
venicea
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madzia_k22 Pokaż wiadomość
ja zawsze odbieram paczke w COKu. Wy tak nie wolicie???
Tak byłoby super ale na razie pomarzyć dobra rzecz... Póki co nasz kochany Avon w 100 tysiecznych miastach cok-ów nie robi....
A do najblizszego 120 km mam...
Ale 3mam kciuki za rozwój
venicea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 12:30   #15978
sunik1
Zadomowienie

Wcześniej pytałam się WAS czy macie kontakt ze swoimi koordynatorami?
Ja miałam na początku jak podpisywałam umowę i trochę później też. Babka pokazywała mi nowośći z katalogów i nieraz dała jakąś próbkę. Niedawno odezwała się bo organizowała kurs sprzedażowo- kosmetyczny, po którym to miałam wiedzieć więcej na temat kosmetyków. Troszeczkę więcej się dowiedziałam,ale nie tyle ile oczekiwałam.
Koordynatorzy,czy okręgowi menedżerowie sprzedaży powinni mieć z nami kontakt, bo to my małe rybki przyczyniamy się do jej płacy.
Stary 2006-11-17, 12:44   #15979
asia_z
Zakorzenienie

ja mam kontakt z koordynatorką jak ide na biuro coś domówić ale jak ide zawsze pokazuje mi jakieś nowości. wcześniej mówiła o kursach, ale nie skorzystałam z ani jednego, wiec już nie mówi. zresztą ona wie, że sobie sama dość radze, a jak mi brakuje do zamówienia, to mi zawsze coś tam domówi dla siebie

no a ja mam pytanie: czy ma któraś z Was złociście połyskujący cień powder Pink albo Plum (K01)?? bo zastanawiam się czy sobie nie wziąć.. i co lepiej czy 2 kremy do ciała SPA czy oba te cienie, bo i kremów i cieni nie wezme na pewno musze zdecydować się na jedno z tych wiem, że pojemność tych cieni nie jest jakaś mega duża, ale wogóle czy one są trwałe, czy sie nie osypują ?? z góry dziękuje za odpowiedzi
Stary 2006-11-17, 12:59   #15980
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Dzień dobry

dzięki

można ja tak zrobiłam
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 13:04   #15981
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
ja mam kontakt z koordynatorką jak ide na biuro coś domówić ale jak ide zawsze pokazuje mi jakieś nowości. wcześniej mówiła o kursach, ale nie skorzystałam z ani jednego, wiec już nie mówi. zresztą ona wie, że sobie sama dość radze, a jak mi brakuje do zamówienia, to mi zawsze coś tam domówi dla siebie

no a ja mam pytanie: czy ma któraś z Was złociście połyskujący cień powder Pink albo Plum (K01)?? bo zastanawiam się czy sobie nie wziąć.. i co lepiej czy 2 kremy do ciała SPA czy oba te cienie, bo i kremów i cieni nie wezme na pewno musze zdecydować się na jedno z tych wiem, że pojemność tych cieni nie jest jakaś mega duża, ale wogóle czy one są trwałe, czy sie nie osypują ?? z góry dziękuje za odpowiedzi
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...217&w=51563208
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...?produkt=16180
dziewczyny pisały już o tym cieniach i raczej były zadowolone
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 13:09   #15982
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Widziałam dzisiaj bombki i ozdoby choinkowe przypadły mi do gustu , są praktycznie identyczne jak w katalogu- tylko małe, a propo czerwonej torebki- to jak dla mnie to szkoda tych pieniędzy na nią, wg mnie jest jak dla starszej pani , ten metal u góry torebki jest taki niefajny, przez niego cała torebka traci swój urok. Uważam, że za taką kwotę, można kupić inną i o wile ładniejszą, ale może niech się wypowiedzą inne dziewczyny, bo to jest tylko moje zdanie, a każdy ma swój gust.
i Bogu dzięki ...

mój portfel zaoszczędzi
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 13:13   #15983
pAtiŚ
Zakorzenienie

he, na 17 pozycji z kat 13 wszystko mi przyjdzie, tylko krem odźywczy Care jest alternatywny
pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 13:16   #15984
pAtiŚ
Zakorzenienie

To wychodzi na to ze też zaoszczedze na tej torebce ps

przepraszam za post po poscie.
pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 13:23   #15985
aniamik
Raczkowanie

Mam pytanie: zamawiam zawsze paczki na odbiór w COK, i jeśli katalog jest ważny od piątku zawsze to czy jak złoże zamówienie w środe to na piatek już bede mogla odebrac, czy musze zlozyc zamowienie w paitek dopiero?
aniamik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 13:28   #15986
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
To wychodzi na to ze też zaoszczedze na tej torebce ps

przepraszam za post po poscie.
ja też

tak to miałabym zamówienie za ponad 80zł a tak, troszkę zaoszczędzę
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 13:30   #15987
Aga21Aga
Raczkowanie

A ja się nad czymś zastanawiam.... złożyłam zamówienie z katalogu 13 w I terminie na ok. 700 zł, czy mogę złożyć zam. w II terminie na kwotę niższa niż 150 zł, nie płacąc dodatkowo za spakowanie małej paczki???? Wiem, że kiedyś była taka "promocja", ale nie wiem, czy to jeszcze jest aktualne
Aga21Aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 13:40   #15988
venicea
Raczkowanie

Wink Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez Aga21Aga Pokaż wiadomość
...czy mogę złożyć zam. w II terminie na kwotę niższa niż 150 zł, nie płacąc dodatkowo za spakowanie małej paczki???? Wiem, że kiedyś była taka "promocja", ale nie wiem, czy to jeszcze jest aktualne
Też jestem bardzo ciekawa jak to jest aktualnie
I termin miałam na ok 350zł za ile musze miec w II by nie było dodatkowych kosztów?? (kiedyś było 50 zł)
Czy rzeczy z "minikatalogu tego z 35% wliczają się do tej kwoty??
Będziemy bardzo wdzeczne zorientowanym Wizazankom za info
venicea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 14:03   #15989
Omi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Aga21Aga Pokaż wiadomość
A ja się nad czymś zastanawiam.... złożyłam zamówienie z katalogu 13 w I terminie na ok. 700 zł, czy mogę złożyć zam. w II terminie na kwotę niższa niż 150 zł, nie płacąc dodatkowo za spakowanie małej paczki???? Wiem, że kiedyś była taka "promocja", ale nie wiem, czy to jeszcze jest aktualne
na drugi termin wystarczy, że będziesz miała zamówienie na 50zł
Omi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-17, 14:14   #15990
Aga21Aga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Omi Pokaż wiadomość
na drugi termin wystarczy, że będziesz miała zamówienie na 50zł
Dziękuję bardzo
Aga21Aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości