Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/II.2012 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-08, 11:31   #2191
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50
Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I

Cytat:
Napisane przez ankaya Pokaż wiadomość
DZIEŃ DOBEREK
Kobietki kupiła może któraś z Was wózek x-landera? a może znajome taki mają? Narzekają na małą gondolę, ale tam jest kwestia 3 albo 4 cm chyba na długości, a w lutym urodzony dzidziuś potem ma coraz mniej tych warstw i myślę że spokojnie w miarę długo będzie sobie jeździł.
Jakie macie wózki? bo opiniami strony wszystkie są zasypane;/i gubię się, a może któryś szczególnie Wam polecano?
Koleżanka ma bugaboo i jest zachwycona, ale my chcemy wydać do 3000 a on niestety jest droższy
Jak za takie pieniążki to wybór masz całkiem spory. Pytałam znajomej (bo też mam ogromny dylemat, jeśli chodzi o wybór wózka) i podpowiadała, że Quinny Buzz jest fajny, Coneco też całkiem, całkiem. Na temat X-landera nie wypowiadała się dobrze, bo mówiła, ze to na jakieś wiejskie tereny i ciężki itd. A mnie ise podoba taki X-lander chyba... Patrzyłam wczoraj na rankingi wózków, ale one wszystkie są subiektywne i pewno opłacane przez firmy wózkowe :/
Wiem jedno - osobiście chcę wózek, który jest: lekki, 3w1 (najlepiej z bazą, ale niekoniecznie), ma skrętne koła lub koło z przodu do wykonania obrotu 360 w miejscu , składał się stelaż do auta i najlepiej jeszcze, żeby był ładny

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
X-landery są fajne, ale mam b. niewygodny wyjazd z domu i nie dałabym rady wymanewrować takowym
Dlatego też m.in. wzięliśmy Coneco, bo był najzgrabniejszy z tych co oglądaliśmy
Koleżanka polecała i chciała odsprzedać bebecar, ale też jest spory
Coneco który? Mam teraz V3 i chce mi znajoma znajomej odsprzedać za 250zł (gondola + spacerówka) z hamulcem do naprawy, nie potrafimy złożyć stelaża w nim i się poważnie zastanawiam, bo jednak chcę wózek porządny i taki, który mi posłuży trochę.

Cytat:
Napisane przez annyonne Pokaż wiadomość
Jak wieloryb na mieliźnie, hehe genialne sformułowanie dokładnie tak się czuję

A z opisu wynika, że prowadzimy niemal identyczny tryb aktywności lub raczej bezaktywności
Nie potrafię tego inaczej opisać - choć jeszcze przypomina mi się wizerunek takiej świni morskiej na plaży, która się ruszyć nie bardzo może ;p

Damy jakoś radę, ja tak ze 2 tygodnie jeszcze, żeby ósmy miesiąc minął i mam nadzieję, że potem będzie już dobrze

A tu kilka zdjęć w załączniku na pamiątkę z leżenia: ;p
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (42,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (84,5 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (43,9 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (65,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (63,2 KB, 4 załadowań)

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200807202338.html
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...d7fcac01be.png
82 68 67 66 65 64 63 62 61 60 59 58 57 -->56 <--
boroo50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 11:32   #2192
likas
Raczkowanie

Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I

Cześć Wszystkim
wróciłam, przynajmniej na razie - muszę wrócić do kliniki 27.12) na szczęście po świętach, bo pierwotnie chcieli za dwa tygodni)

Zrobili wszystkie badanka, nawet te nieszczęsne wymazy i na razie mam być w domu i się oszczędzać, maluch waży prawie 1,7 kg.

forum raczej nie nadrobię - 20 stron
likas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 11:34   #2193
Blanszor
Rozeznanie

Cytat:
DZIEŃ DOBEREK
Kobietki kupiła może któraś z Was wózek x-landera? a może znajome taki mają? Narzekają na małą gondolę, ale tam jest kwestia 3 albo 4 cm chyba na długości, a w lutym urodzony dzidziuś potem ma coraz mniej tych warstw i myślę że spokojnie w miarę długo będzie sobie jeździł.
Jakie macie wózki? bo opiniami strony wszystkie są zasypane;/i gubię się, a może któryś szczególnie Wam polecano?
Koleżanka ma bugaboo i jest zachwycona, ale my chcemy wydać do 3000 a on niestety jest droższy

Cześć
ja kupiłam używany Bebecar Style (mieszkam w małym mieście gdzie jest dużo lasów i dziurawych chodników, więc potrzebowałam dobrej amortyzacji i dużych pompowanych kół. Jest ciężki, ale ja nim będę wjeżdżać do garażu więc mi to nie przeszkadza. Wózek jest bardzo duży - gondola jedna z największych na rynku, ale składa się super i bez problemu mieści się do Citroena C3 bez składania kółek).
Mi się bardzo podobały wózki Teutonia, świetna jakość, fajne zawieszenie, zwrotne, ale dla mnie za drogi. Kosztuje właśnie ok 3 tyś.
U mnie w pracy kilka osób ma x-landery - ogólnie są zadowolone, ale jest jedno ale. Trzeba mieć spory samochód, bo wózek nie składa się do przyzwoitych rozmiarów. X-lander ma też baaardzo małą gondolę - koleżanki córka urodziła się z wagą 4600 i ledwo się zmieściła. Teraz ma 3 miesiące i dzidziuś jest na wcisk. Inna koleżanka ma quinny buzz 3 - wózek dogi, ale jak dla mnie przekombinowany Kolejna koleżanka ma bugaboo - lekki, świetnie się składa, ale dla mnie wadą jest nisko położona gondola, która jest również malutka.

----------
A może dopiszę jeszcze jak ja to sobie wymyśliłam Kupiłam specjalnie używany wózek dobrej firmy, żeby było w miarę tanio (3w1). Wózek ma dużą gondolę i spacerówkę, także dzidziusiowi będzie wygodnie. Spacerówka rozkłada się na płasko i można ją montować w dwie strony co było dla mnie ważne i ma amortyzację na paskach - super się buja. Nasz mały urodzi się na początku stycznia. Na lato zamierzam kupić nową wypasioną spacerówę przeznaczoną dla dzieci od 6 miesiecy (ostatnio widziałam np. Emmaljungę Scooter). Ta spacerówka jest bardziej mobilna więc pewnie będziemy z niej korzystać jak będziemy jechać gdzieś autem. A ten wózek 3w1 Bebecar będziemy głównie używać na spacery po lesie u nas w miasteczku Wszyscy znajomi którzy mają wózki 3w1 i tak potem kupili drugą mniejszą spacerówkę. Dlatego uważam, że nie warto kupować drogiego wózka 3w1 a lepiej zainwestować w fajną spacerówkę, która będzie nam służyć dużo dłużej niż gondola. Ale każdy musi sobie podumać nad tym po swojemu

Edytowane przez Blanszor
Czas edycji: 2011-12-08 o 11:51
Blanszor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 11:38   #2194
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

Cytat:
Napisane przez boroo50 Pokaż wiadomość
Nie potrafię tego inaczej opisać - choć jeszcze przypomina mi się wizerunek takiej świni morskiej na plaży, która się ruszyć nie bardzo może ;p
Szybko naprawiam błąd, gdyby któraś zauważyła i się pośmiac chciała hihi - świnka morska to nie jest, tylko wielki tłusty lew morski ooo to chciałam napisać hahaha

Stary 2011-12-08, 11:43   #2195
anankee
Rozeznanie

Cytat:
A gdzie będziesz rodziła? bo kojarzę że jesteś z Częstochowy
tam gdzie rodzilam pierwsze dziecię, w szpitalu na pck (tysiąclecie)

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 11:43   #2196
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
[SIZE=4]
Jeszcze dziś w nocy moja kinder niespodzianka tak szalała, że myslałam, że oszaleję na wygłupy się zebrało w środku nocy i trwały i trwały i

Ty się nie masz czego bać, bo nie masz hipotrofii, a ja tak i tak na stronie pisało i se wbiłam na banie i tak zostało
Oj bidula
Ale ja to myślę, że ta Twoja "kinder niespodzianka" to Cię za to głupie myślenie każe tymi szaleństwami i kopami
Może jak zaczniesz być TYLKO dobrej myśli to Ci nawet pospać w nocy pozwoli czasem

Stary 2011-12-08, 11:48   #2197
uska000
Zadomowienie

Miss Zuzia mnie bolalo troche jak na okres ale duzo mocniej a pierwszy to wogole zaczaelo mnie kluc tak w srodku ze nie moglam dojsc z lazienki i za chwile caly dol brzuch tak kluc pulsacjnie ale szwagierka pocieszyla mnie ze strach jest jak sa bole parte tak sie czujesz jka by Ci sie 2 chcialo.. wtedy trzeba szybko jechac bo to 2h i bedzie bobo... a takie moga byc i byc i nawet ze 20h i minac;p

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 11:52   #2198
raqla
Raczkowanie

Witam!
Zostawić Was na kilka dni to masakra z nadrabianiem No jak tak można? A nie chciałabym przeoczyć czegoś ciekawego, więc co robić - chyba mi się tyłek odgniecie
raqla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 11:53   #2199
ankaya
Raczkowanie

GG do ankaya

Cytat:
Jak za takie pieniążki to wybór masz całkiem spory. Pytałam znajomej (bo też mam ogromny dylemat, jeśli chodzi o wybór wózka) i podpowiadała, że Quinny Buzz jest fajny, Coneco też całkiem, całkiem. Na temat X-landera nie wypowiadała się dobrze, bo mówiła, ze to na jakieś wiejskie tereny i ciężki itd. A mnie ise podoba taki X-lander chyba... Patrzyłam wczoraj na rankingi wózków, ale one wszystkie są subiektywne i pewno opłacane przez firmy wózkowe :/
Wiem jedno - osobiście chcę wózek, który jest: lekki, 3w1 (najlepiej z bazą, ale niekoniecznie), ma skrętne koła lub koło z przodu do wykonania obrotu 360 w miejscu , składał się stelaż do auta i najlepiej jeszcze, żeby był ładny
No właśnie idealny opis ja dodam jeszcze, że super byłoby gdyby ta spacerówka dała się przełozyć i przodem i tyłem, bo wydaje mi się to pomocne szczególnie na początku
Co do tego Quinny to z tego co widzę ma jedno koło z przodu, a tu mi jakoś nie pasuje:/ wole stabilne 4 kółka
A x-landery właśnie też widzę że i fajnie wygląda, i w miarę zwinny, a też nie chcę kupować wózka i wkurzać się że po miesiącu nie da sie nim jeździć... podobał nam się też na pierwszy "dotyk" navington jak byliśmy przypadkiem kiedyś w sklepie. Ciężka sprawa z tym wyborem:/
ankaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 11:54   #2200
bambusiek
Zakorzenienie

[QUOTE=ankaya;30947115No właśnie wydawało mi się że ten x-lander jest taki sprytny, dzięki tym ruchomym przednim kółkom;/
a Coneco który masz? ehhh niby tylko wózek a tyle dylematów...
[/QUOTE]
Cytat:
tym moim x landerem bardzo łatwo się manewruje, ale teraz to chyba większość wózków ma skrętne przednie kółka.
No właśnie i tak jest ciut za szeroki piszę to po obserwacji jak koleżanki się namęczyły z dwoma wymienionymi firmami
Też mam przednie skrętne, ale chyba rozstaw jest inny niż w x-landerze

Cytat:

Coneco który? Mam teraz V3 i chce mi znajoma znajomej odsprzedać za 250zł (gondola + spacerówka) z hamulcem do naprawy, nie potrafimy złożyć stelaża w nim i się poważnie zastanawiam, bo jednak chcę wózek porządny i taki, który mi posłuży trochę.
Odpisałam Ci jak pytałaś za pierwszym razem co sądzę o V3 chyba przeoczyłaś
Zaraz poszukam... kurcze.. coś mi wyszukiwarka nie działa
Możesz poszukać, ew. wywnętrzę się raz jeszcze
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 11:55   #2201
ankaya
Raczkowanie

GG do ankaya

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
tam gdzie rodzilam pierwsze dziecię, w szpitalu na pck (tysiąclecie)
a już miałam nadzieję, że na Mickiewicza i będę mogła wywiad zrobić po
ankaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 12:01   #2202
bambusiek
Zakorzenienie

Boroo - znalazłam co Ci odpisałam

"Też mieliśmy propozycję kupna tego wózka (+ jeszcze fotelik był) za 250 zł, ale poszukaliśmy w necie i było tak dużo negatywnych opinii, że zrezygnowaliśmy.

Ostatecznie kupiliśmy Coneco V4, który jest poprawioną wersją V3.
Udało się trafić na wyprzedaż za 550 zł

W sklepie pytaliśmy jak w praktyce było z tym V3, to ponoć masa reklamacji, bo odpadały kółka w czasie jazdy itp. no i generalnie niektóre wózki wracały po kilka razy"
G. 9.1O.18
Stary 2011-12-08, 12:01   #2203
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Też mieliśmy propozycję kupna tego wózka (+ jeszcze fotelik był) za 250 zł, ale poszukaliśmy w necie i było tak dużo negatywnych opinii, że zrezygnowaliśmy.

Ostatecznie kupiliśmy Coneco V4, który jest poprawioną wersją V3.
Udało się trafić na wyprzedaż za 550 zł

W sklepie pytaliśmy jak w praktyce było z tym V3, to ponoć masa reklamacji, bo odpadały kółka w czasie jazdy itp. no i generalnie niektóre wózki wracały po kilka razy
Znalazłam, nie przeoczyłam, bo to dzięki Tobie nie kupiłam go do teraz!
Stary 2011-12-08, 12:03   #2204
Lucy1111
Zakorzenienie

dzień dobry

dzisiaj wróciłam do domku
Z Malutką wszystko dobrze, zdrowo rośnie.
Moje spojenie łonowe się nie rozchodzi, taka moja uroda, że boli.

Reszta badań też w porządku. Także mam nadzieję, że następna wizyta w szpitalu będzie w terminie porodu, nie wcześniej

Nie nadrabiam Was, bo uzbierało się z 30stron

pozdrawiam
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 12:03   #2205
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

bambusiekSzkoda, ze na forum nie piszą jeszcze, w której sekundzie post jest publikowany. Wygląda na to, że znalazłyśmy odp w tym samym czasie (minucie ;p)

A tu piękny wózek dla dziewczynki - pr\ynajmniej mi się podoba

Edytowane przez boroo50
Czas edycji: 2011-12-08 o 12:06
Stary 2011-12-08, 12:08   #2206
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
bambusiekSzkoda, ze na forum nie piszą jeszcze, w której sekundzie post jest publikowany. Wygląda na to, że znalazłyśmy odp w tym samym czasie (minucie ;p)
Hehe... się złożyło

Dobra, ubieram się i zmykam na zakupy
Mam w planach dzisiaj jeszcze zrobić remament w szafie z moimi ciuchami, złożyć zamówienie na all i oczywiście obiad, więc nie wiem czy będę jeszcze do wieczora

Papa
G. 9.1O.18
Stary 2011-12-08, 12:08   #2207
*Agatek*
Zakorzenienie

Dziewczyny dałam jeszcze raz foty, a jak nie będzie działać, to ja nie wiem co jest grane

zmykam do rodziców, a potem do gina, papa

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 12:14   #2208
Mijus
Rozeznanie

Dzień Dobry
Kolejna noc nie przespana wiecznie coś, a to siusiu, a to boli bok, to znowu plecy, a to tż się uwali na mnie itd. Masakra.

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
poka poka
Zrobię dziś jakąś nowa fotkę bo już dawno nie wstawiałam nic do klubu

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Haniula, zapomniałam Wam napisać, że ja tylko do endokrynologa
5 minut i po wizycie, skierowanie na badania, recepta na leki i chodu

Widzę, że nie tylko ja walczę z tarczycą Mnie też rozbrajają te wizyty

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
zyje.. nie rodze wzielam prysznic i preszlo

lezalamn teraz weszlam tylko napisac

dzieki za troske do jutra
ufffff

Cytat:
Ja chciałabym mieć to dawno z głowy, walizka stoi i patrzy na mnie... ale jest 'jeszcze czas' nie?

ciekawa jestem co mi jutro gin powie, jak tam szyjka, czy dalej się skraca, czy urodzę w tym czy w przyszłym roku im bliżej 36 tyg tym bardziej się boję, że płód może obumrzeć naczytałam się w necie i mam stracha, a jeszcze fakt, że maluch mniej się rusza podsyca to...
Co to za straszenie samej siebie! Myślimy pozytywnie! Nic złego się nie stanie - możesz być tego pewna

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
Wiecie co zaczynam sie bac jakos,w nocy jak mam wstac to najpierw leże i myśle czy przypadkiem zaraz mi wody nie odejdą a co to bedzie za tydzien jak odstawie wszystkie tabletki...
Mam dokładnie tak samo

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
dzień dobry

Reszta badań też w porządku. Także mam nadzieję, że następna wizyta w szpitalu będzie w terminie porodu, nie wcześniej

pozdrawiam
Super, że wszystko ok

Cytat:
Dziewczyny dałam jeszcze raz foty, a jak nie będzie działać, to ja nie wiem co jest grane

zmykam do rodziców, a potem do gina, papa
Powodzenia na wizycie
Stary 2011-12-08, 12:18   #2209
uska000
Zadomowienie

Agatek powodzenia na wizycie.. jak mozesz zapytaj jakie tabsy na gardlo mozna poza tantum verde??

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 12:30   #2210
klaurencja
Raczkowanie

Co do finału jeszcze... Jestem włączona? Nie!
Stary 2011-12-08, 12:34   #2211
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
Agatek powodzenia na wizycie.. jak mozesz zapytaj jakie tabsy na gardlo mozna poza tantum verde??

Mi pani doktor przepisała w czasie grypy i strasznego swędzenia gardła Homeogene 9 - bezpieczne w czasie ciąży i pomagało

Ale jajca, czekam jak głupia na tego kuriera z miomi koszulami do karmienia i wstaję na każdy dźwięk domofonu, a tu email mi przyłazi od okularki_com, że mieli w poniedziałek włamanie i paczki nadadzą dopiero dzisiaj. Poza tym nie wiadomo czy przyjdzie dokładnie to co sobie czlowiek zamówił, bo braki teraz są :/ Ale pech
Stary 2011-12-08, 12:40   #2212
MMONIKA9
Wtajemniczenie

dzień dobry mamuśki
ja jak widać jeszcze nie rozpakowana a miałam nadzieję ze dziś może już maluch będzie z nami ale w sumie do końca dnia jeszcze troche czasu zostało fajnie by było jak by jeszcze dziś tego "8" zdążył wczoraj specjalnie zamiatałąm i myłam podłogi wyszorowałam kibelek pozmywałam naczynia powiesiłam pranie więc się troche pogimnastykowałam i nic może zaczne biegać po schodach góra dół góra dół to sie maluch obudzi i mamie prezent urodzinowy jeszcze dzis piękny sprawi
a teraz mogę jedynie zaprosić na picolo -bezalkoholowego bo torcika jeszcze nie mam musi tż podjechać
Stary 2011-12-08, 12:51   #2213
AgaMili
BAN stały

Oj dziewczynki nie nadrobie was. Siedze w pracy ostatni dzien, wszyscy mnie rozpieszczaja, a tu kawka pod nos a tu "pojde Ci do sklepu zebys nie musiala chodzic". Dostalam nawet zalegla prowizje 200f ktorej sie doprosic nie moglam a dzis taka niespodzianka, ze koperte dostalam. Ale cii bo to bedzie moj zaskorniak na koncie .
Dzis wizyta u poloznej, maz mnie odbiera z pracy i robimy sobie popoludnie we dwoje bo Milenka ma Christamas Party i Mikolaja w przedszkolu do 17.00
Trzymajcie kciuki za wizyte bo cos mam zle przeczucie, za bardzo mnie boli kosc lonowa od tygodnia i nie moge chodzic... Mam nadzieje ze polozna mnie uspokoi.
Buziaki
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 12:56   #2214
boroo50
Rozeznanie

GG do boroo50
Thumbs up Dot.: Amelka jest już z nami,na resztę dzieciaczków czekamy z otwartymi ramionami.I/I

MMONIKA9 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Oby Twój (miejmy nadzieję dzisiejszy prezent) urodził się szybciutko, był super zdrowy, a Ty szczęśliwa i zdziwiona, że to tak szybko i bezboleśnie poszło
Stary 2011-12-08, 13:00   #2215
Dark lady
Zakorzenienie

Cześć.

Tyle się nacytowałam i się popsuło .

Pamiętam tylko że o wózkach mówicie. My kupiliśmy wózek Big Car bo była wielka okazja i kosztował całe 100zł. A wygląda jak nówka sztuka. Jest ogromny, ale że mamy combi to się mieści . No i nie ma kółek skrętncyh ale tego akurat nie chciałam bo najeździłam się tym ze skrętnymi i nie pasuje mi to.

Monika no to wszystkiego dobrego i oby dzidziuś się urodził dzisiaj skoro tak chcesz.

kochanie

No i jesteś

Dark lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 13:05   #2216
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Ale jajca, czekam jak głupia na tego kuriera z miomi koszulami do karmienia i wstaję na każdy dźwięk domofonu, a tu email mi przyłazi od okularki_com, że mieli w poniedziałek włamanie i paczki nadadzą dopiero dzisiaj. Poza tym nie wiadomo czy przyjdzie dokładnie to co sobie czlowiek zamówił, bo braki teraz są :/ Ale pech
ja dziś dostałam maila, że mi wysłali towar. Kupiłam parę dni temu wiec nie denerwowałam się jeszcze brakiem paczki nawet nie wiedziałam, że mieli włamanie
Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
dzień dobry mamuśki
ja jak widać jeszcze nie rozpakowana a miałam nadzieję ze dziś może już maluch będzie z nami ale w sumie do końca dnia jeszcze troche czasu zostało fajnie by było jak by jeszcze dziś tego "8" zdążył wczoraj specjalnie zamiatałąm i myłam podłogi wyszorowałam kibelek pozmywałam naczynia powiesiłam pranie więc się troche pogimnastykowałam i nic może zaczne biegać po schodach góra dół góra dół to sie maluch obudzi i mamie prezent urodzinowy jeszcze dzis piękny sprawi
a teraz mogę jedynie zaprosić na picolo -bezalkoholowego bo torcika jeszcze nie mam musi tż podjechać
wszystkiego najlepszego z okazji urodzin spełnienia marzeń, miłych prezentów i najważniejszego - ślicznego, zdrowego synusia

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Oj dziewczynki nie nadrobie was. Siedze w pracy ostatni dzien, wszyscy mnie rozpieszczaja, a tu kawka pod nos a tu "pojde Ci do sklepu zebys nie musiala chodzic". Dostalam nawet zalegla prowizje 200f ktorej sie doprosic nie moglam a dzis taka niespodzianka, ze koperte dostalam. Ale cii bo to bedzie moj zaskorniak na koncie .
Dzis wizyta u poloznej, maz mnie odbiera z pracy i robimy sobie popoludnie we dwoje bo Milenka ma Christamas Party i Mikolaja w przedszkolu do 17.00
Trzymajcie kciuki za wizyte bo cos mam zle przeczucie, za bardzo mnie boli kosc lonowa od tygodnia i nie moge chodzic... Mam nadzieje ze polozna mnie uspokoi.
Buziaki
to udanego dnia, wreszcie się doczekałaś ostatniego dnia pracy, fajne uczucie nie

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 13:16   #2217
likas
Raczkowanie

MMONIKA9 sto lat i lekkiego porodu
likas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 13:22   #2218
MMONIKA9
Wtajemniczenie

DZIĘKI DZIEWCZYNKI KOCHANE MOJE
http://elfyourself.jibjab.com/view/N...pid=ey_fb_self wstawiam wam linka do pośmiania się a może i wy wstawicie swoją foteczke i porozsyłacie znajomym na święta
Stary 2011-12-08, 13:25   #2219
pozycja77
Zadomowienie

Cytat:
dzień dobry mamuśki
Monia najlepsze życzenia urodzinowe
Cytat:
Buziaki
Aga super wieści, nie dość że bedziesz miała spokój od pracy, to jeszcze ta kaska, , za wizyte

Agatku za Twoją wizytę też

Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.L&Ł
pozycja77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 13:29   #2220
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
A tu kilka zdjęć w załączniku na pamiątkę z leżenia: ;p
boskie
Cytat:
Napisane przez likas Pokaż wiadomość
Cześć Wszystkim
wróciłam, przynajmniej na razie - muszę wrócić do kliniki 27.12) na szczęście po świętach, bo pierwotnie chcieli za dwa tygodni)

Zrobili wszystkie badanka, nawet te nieszczęsne wymazy i na razie mam być w domu i się oszczędzać, maluch waży prawie 1,7 kg.

forum raczej nie nadrobię - 20 stron
super, że na święta możesz byc w domu!
Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
dzień dobry

pozdrawiam
Lucy, dobrze, że to nie to spojenie pewnie spokojniejsza jestes
Cytat:
uuuuu pech ;/ ale dobrze, że napisali, że bedzie opoznienie
Cytat:
dzień dobry mamuśki
wszystkiego dobrego
Cytat:
Buziaki

super, że tak się w pracy ułożyło

co do leżenia ze skróconą szyjką to ja już troszkę chodzę po pierwsze nie mogę usiedzieć a po drugie w sobotę będę już w 37 tygodniu więc juz mogę rodzić poza tym też jak anankee mam pessar założony i on też tam w środku wszystko trzyma a tak to od wszystkich swietych lezałam plackiem, wstawałam tylko na siku i coś zrobić do jedzenia ( też żadnego stania pry garach tylko coś na szybko robiłam)

Zuzia masz już wózek?

yy coś jeszcze miałam napisać :P

mi sie wczoraj też finał nie podobal za bardzo.. mylili się, Olivier jakoś też mi nie pasował i ta Ania denerwujaca dobrze, że Olga wygrała

idę po leki bo mi się fenoterol skończył aż mi brakuje telepania
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości