![]() |
#2911 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
u nas tak wieje, ze szkoly pozamykali... mosty, autostrady tez
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2912 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Rozeznanie
|
witam
![]() tak więc.. dzwoniłam i umówiłam się na mierzenie ![]() dzięki za odpowiedzi.. teraz wiem, że chcę większe.. a o ile to już kwestia dogadania się z Panią Dr ![]() stresuję się, jak sobie pomyślę że za miesiąc będę się pakować. ale cieszę się. mój narzeczony też by się cieszył, gdyby miał 100% pewności że nic mi nie będzie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- a do innego lekarza nie chcę iść nic sprawdzać. porozmawiam z dr Olender o większych jak Ona to widzi, po komentarzach w internecie i samą rozmową mam do Niej zaufanie i mam nadzieję, że mnie nie skrzywdzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Wtajemniczenie
|
Tonia zuch dziewczyna
![]() narzeczony niech się nie martwo tylko cieszy i Cie wspiera bo wszystko napewno będzie dobrze ![]() doktor cieszy się bardzo dobrą opinią więc jak dopuszcza możliwość dyskusji co do wielkości to nie masz co szukać innego lekarza ![]() zaprosiłam Cie do znajomych żebyś sobie mogła lepszy pogląd wyrobić. ja mam tylko 325 okrągłe ale miałam sporo swojej piersi i wyszły mi pokaźne jak na ten implant, też dlatego, że mam wąską klatkę i były bliziutko siebie bo rozstaw tylko 17cm ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- szkocica mam ten sam implancik co Andrea ale myślę, że większe cycki mi z tego wyszły ale dużego C im nie daję, owszem w staniku czy na golaska wyglądają pokaźnie ale jak mam na sobie ubranko to raczej takie B/C ![]()
#2916 |
Zakorzenienie
|
Tonia
wg mnie Twoje zaginą przy Twojej budowie. Mogę dodać Cię do znajomych jak chcesz, zobaczysz moje nie są duże a mam 525 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | |
Raczkowanie
|
Witajcie kobitki
![]() Kurcze jak zaczęłam pracować nie mam kidy po tyłku się podrapać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ZABULKU to my do ciebie się zwalimy na małe co nieco ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki
![]() ![]() ![]()
#2919 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Choć ja uważam, że lekarze powinni cenić właśnie te doinformowane pacjentki. Moim zdaniem łatwiej jest spełnić czyjeś oczekiwania niż potem wmawiać, że efekt operacji jest dobry. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Focie będą ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz wskocze do Ciebie focie zobaczyć ![]() Cytat:
![]() W W-wie wiało trochę z tydzień temu, samochód mi spychało z drogi jak jechałam. A rano wstaję , wychodzę- donice poprzewracane ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-12-08 o 19:07 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Wtajemniczenie
|
Precelka
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Mya jak tu przyszłam w sierpniu to byłam zielona jak trawka na wiosne ale ucze się od najlepszych to mogę conieco następnym przekazać ![]() wtedy też myślałam, że te 300 to niewiadomo jakie giganty , ten implant położony na dłoni ciężki i mało sympatyczny jak meduza wielka, dwa wsadzone do stanika do ziemi ciągną a lekarze troche wykorzystują sytuacje i te maluchy wciskają pacjentką, stąd później tyle poprawek i wymian na większe ![]()
#2921 |
Raczkowanie
|
22.12 mam wizytę u chirurga plastycznego i nie wiem czego się spodziewać...
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Twoje rakietki będą takie jak masz w avku ![]() A tak poważnie to przy Twojej budowie wcale nie są to wielkie piersi. Do takich dużo im brakuje ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2923 |
Wtajemniczenie
|
Katarsis doktor Ci wszystko opowie o zabiegu, technikach, implantach, komplikacjach a potem dobór implanciku. dobrze by było gdybyś miała sprecyzowane wymagania co do kształtu i wielkośći
![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- a ja jestem ciekawa jakie implanciki wsadzają sobie te gwiazdki żeby uzyskać te olbrzymie piersi, takie że patrzysz na kobiete a widzisz cycki? ![]() bo jak widać 500- 600 to są przyzwoite, spore ale nie przytłaczające biuściki ![]()
#2924 |
Raczkowanie
|
Miałam plastykę brzucha i lifting piersi a teraz chcę powiększyć
![]() Myślałam o miseczce D |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane
![]() Dziewczyny ja to mam jakąs masakre . Ponad 10 dni katar i wciaz go mam,antybiotyk przestalam jesc wczoraj i tak w kołko cos.Mam dosc. Wieje jak na Uralu,kazde wyjscie o 6 rano do pracy to masakra. A tu operacja sie zbliza wielkimi krokami. Cos mi sie zdaje ze sie nie wykuruje.Pomozcie dziewczyny.
#2926 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki.
Toż to szok ale moje piersiaczki dziś mają pierwszy miesiąc za sobą. Jak mi się uda to zrobię fotki i później wrzucę do albumu. Zobaczymy, czy już lepiej wyglądają. Już nie mogę doczekać się powrotu Kaji i zdjęć - mamy ten sam rozmiarek. Buziaczki.
#2927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jest takie forum gdzie lekarze (nawet wasi ![]() ![]() ![]() Dziewczyna podaje wymiary (takie ze wzrostem i wagą, od razu widać że musiała po forach buszować) i pyta jakie wkładki dadzą jej średni biuścik. No a lekarze oczywiście- nie można ocenić z wymairów, jest ponad 400 rodzajów implantów, to że koleżance z 250cc wyszły małe nic nie znaczy (no ciekawe i bardzo dziwne że taki implant dał mały biust ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciekawie się to czyta jak już się jest po operacji i ma się jakieś doświadczenie ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2011-12-08 o 20:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | |
Rozeznanie
|
Witaj Precelka
![]() oglądam te Wasze zdjęcia i Wam zazdroszczę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() GRAZIA JAK TY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny u mnie też tak wieje a ja z południa..ale nie aż tak ,łooo matko.współczuję!!! JOASI ja wcześnij byłam u innego to najmniej mówił 340cc i pod gruczoł ![]() ![]() MAYU ja kochanie wiem że mniejszych się nie da,że trzeba wypełnić ale czy to oby nie za duże wyjdą ![]() ![]() wiem...przerabiałyśmy to 100 razy nitka TY to masz właśnie takie jak ja chciałabym mieć ![]() SZKOCICA trzymaj się by cię nie wywiało..cholera..ja to się boję aż takiego wiatru!!! ![]() PRECELKO,AGATKO,ŻABO MA ![]() ![]() aaa i HORO tobie to te 400setki wyszły faktycznie małeeee ..i bądź tu człeku mądry ![]() ![]() ![]() ![]() TONIA a ty pozdrów panią dr i powiedz że taka jedna klaudia to wkrótce się pojawi...po roku ale ...zawsze ![]() aaaa i ja mam rozstaw brodawek 20cm pod 72 w 84cm no i co w związku z tym ![]() idę polezeć przed tv bo jedno dziecie śpi a drugie prawie ![]()
#2930 |
Rozeznanie
|
wie ktoś może, dlaczego nie można z katarem zrobić sobie operacji (jak to brzmi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Klaudeczko i z kad ja to znam.JAJO u mnie to juz za kazdym odborze dziecka z zlobka w osiedlaowym sklepie wizyta jest bo jak nie to awanti takie ze mi nerwy ledwo co... Oj cos mi sie zdaje ze rozpiescilismy tego naszego szkraba.Mam przes...ne. Ciekawwe czy da mi zyc po operacji???
![]() |
#2932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Kaja może już się odezwie ![]()
![]() |
#2933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() projekcja 6 cm ![]() ![]() ![]() ja też czasem do Olsztyna na 3 dni wybywam... tam mamy swoje biuro ![]() a moje fotki z 420g to ku przestrodze dla tych bojaźliwych ![]() ![]() 300 cc mojej kumpeli wyszły większe niż moje 420 (a budowy mamy podobne, ona trochę szersza ode mnie) i bądź tu mądrym ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Do operacji trzeba być zdrowym jak rybka ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2935 |
Raczkowanie
|
Wiecie czemu tak dziś wiało we Wrocławiu? Bo przyjechałam dziś spóźniona do Wrocławia i przez centrum jechałam jakieś 110 km/h
![]() ![]() poważnie ![]() ![]() Jooasi miałam mięśniaki a przy okazji wycinania mięśniaków lekarz poprawił conieco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
A ja do was znowu pisze zebyscie mi pomogly, wiec tak bede mała Nagory485cc(te 440cc raczej wykluczam) anatomiczne, wysoka projekcja, profil średni, wymiary: 13.5, 13.0, 6.3. I moje pytanie do was bo ja zupełnie nie lapie sie w tych wymiarach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pojemność implancików do wymiarów wypada słabiej niż w mentorkach- zaraz je sobie porównam z allerganami ![]()
![]() |
#2939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.