|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5
Cytat:
|
|
#2702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5
Cytat:
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
no wszelkiego rodzaju gadżety to zainteresują go z pewnością no, ale jeszcze nad tym pomyślę zapytam mamy i TŻ i napewno coś wybierzemy. ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Są takie Mikołaje z Goplany nie duże płaskie z nadzieniem w środku matko jakie one są pyszne zawsze co roku w sklepach są ugryzłam kawałek ale tak mnie kusi by zjeść go całego to nadzienie jest wyśmienite |
||
|
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam pomysłów na prezenty tzn. mam ale nie znalazłam jeszcze...
-teściom chce kupić stojak na wino -mamie mojej nową szafkę do łazienki hehe-tacie perfumy bo mu się skończyły! -mężowi czapkę bo szukał szukał i nie znalazł takiej jaka chciał a ja znalazłam coś tam mu jeszcze dokupię-siostrze i szwagrowi nie mam pojęcia???... i jeszcze siostrzenica...??? * ale mi brzuszek twardnieje....masakra... ile razy w ciągu dnia może twardnieć bezpiecznie???
|
#2704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale w tym roku sobie odpuścilam te mikołajki, bo ze spirytusem są są jeszcze z nadzieniem marcepanowym, ale one nie są już takie pyszne.
|
|
#2705 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mały daje czadu.. |
|
|
|
|
#2706 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
hehe, ale z drugiej strony fajne uczucie czuć swojego maluszka i faktycznie to przychodzi z czasem, na początku bardzo nieśmiało było czuć, czasami po ponad pół dnia cisza była, ale z tygodnia na tydzień zaczynam coraz bardziej czuć ruchy maluszka.
|
||
|
|
|
#2707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
nie wiem jakie, ale jest genialne jak dla mnie najlepsze mikołaje inne się chowają zazwyczaj
|
||
|
|
|
#2708 | |
|
Zadomowienie
|
Nooo, 11 stron nadrabiania i juz jestem na biezaco
Zariah, trzymam kciuki a twoja coreczke, masz racje ze idziesz do porzadnego lekarza zeby sie uspokoic, choc bardzo wierze ze twoja mala jest po prostu spokojnym typem, tak jak Aguskaa pisala nie kazde dziecko musi byc wariatem w brzuchu... Cytat:
![]() A teraz pisze o emocjach dzisiejszego dnia ![]() Rano mialam w szpitalu pierwsze zajecia szkoly rodzenia. To takie specjalne zajecia praktyczne, siedzi sie na workach, robi rozne cwiczenia. Wszystko fajnie wyjasniaja, zachecaja do cwiczen i aktywnosci wogole. Bardzo mi sie podobalo A wieczorem mielismy swoj 'big scan' czyli polowkowe. Wszystkie pomiary dobrze wyszly, lekarka chwalila Anie bo sie bardzo krecila i dala wszystko pomierzyc. Plec sie potwierdzila, pipka wyglada jak 3 kreseczki, podobno to bardzo typowe dla dziewczynek |
|
|
|
|
#2709 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://krystek24.pl/userdata/gfx/ec3...6894ac19d4.jpg Tak. Przeczytaj skład na folii
|
|
#2711 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
dzięki Karolca, będę za takim mikołajem się oglądać |
||
|
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja już ugryzłam tak tyci tyci więc chyba nic mi nie będzie
|
|
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
wybaczcie, ale nie mam kiedy wpaść na dłużej. Zaglądam żeby pod czytać co słychać, ale nie na długo bo nie mam kiedy. :/ Piszę, że żyję, miałam dzisiaj test na obciążenie glukozy... powiem tylko jedno masakra paskudztwo!!! bleee:/Jutro jadę na skontrolowanie tych przepływów w tętnicach. Trzymajcie kciuki, żeby było dobrze. ![]() Widziałam, że pisałyście coś o zakupach. Ja kupiłam u tego sprzedawcy "raj rodzica" czy jakoś tak to szło, w poniedziałek, a dzisiaj miałam paczkę- przesyłka kurierska za pobraniem. Póki co wszystko dobrze, jutro na spokojnie sprawdzę czy wszystko jest co zamówiłam i dam znać. ![]() Dobra uciekam już spać, bo padam na twarz ![]() śpijcie dobrze
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
Swietne macie brzuszki
![]() Zia malutka slicznotka, jak ladnie pokazala buzke Monia Ivorek wszystko Ci zabiera bidulko, usmialam sie z tych kapci na kanapie hihihi
|
#2715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
Karo89 trzymam kciuki!
|
#2717 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie zjadłam 2 jajka na miękko
, ciągle chce mi się jeść..Co do mikołajów chyba sobie kupię, chociaż nie! brzydka Klaudia =p przytyjesz! hihi, oj tam wcale sumienie mnie nie gryzie jednak.. ![]() ![]() Zia prześliczne zdjęcia!
|
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
Monia slicznie wygladasz
a pies z tż cudnie ![]() nowaken tez ladnie
|
|
|
|
#2719 |
|
Zadomowienie
|
Ogladalam najnowsze zdjecia...
Flowerbombka - masz dowod na synka ![]() Tikki - ale z ciebie szczuplasek, slicznie wygladasz z brzuszkiem i fajowa sukienka. Monia - ja nie mam takiego fajnego Ivorka ale moja pozycja wieczorna wyglada tak samo Nowaken - brzuszek wydatny ale ledwo cie widac, malo swiatla
|
|
|
|
#2720 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dzisiaj też zjadłam jednegoa nie orientujesz się może czy one są dostępne tzn. taki smak w postaci jakiś innych słodyczy Goplany przez cały rok??? |
||
|
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
za mna chodzi kanapka z salami
|
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam dokładnie ten sam problem ze studentami medycyny, co i Ty wylądowałam tam na mikrochirurgii tylko dlatego, że czas oczekiwania na zabieg był najkrótszy z większości szpitali (czekałam trochę podam miesiąc na zabieg) i najmniej zakręcone procedury ja na Żelazną to mam z domu ze 400 metrów na piechotę mogłabym iść rodzić , a wiem też, że oni mają w zwyczaju odsyłanie nie swoich pacjentek (tzn. nie prowadzonych prze ichnich lekarzy) jak mają prawie pełne obłożenie, może to niedługo się zmieni bo nowe skrzydło maja otworzyć, a do tego tam z reguły trzeba się liczyć z dodatkowymi opłatamija ma szlak przetarty w Bielańskim, bo moja siostra rodziła w lipcu i była zadowolona, nawet to, ze mam tam pół miasta przejechać nie bardzo mnie martwi ![]() myślę, że ile rodzących tyle opinii na temat każdego szpitala a gdzie Ty mieszkasz? oczywiście jeżeli chcesz powiedzieć coś mi się jakiś czas temu o uszy obiło, że porodówka na Solcu jest jakoś powiązana z tą na Żelaznej, ale pewności nie mam Edytowane przez agnes99 Czas edycji: 2011-12-08 o 22:31 |
|
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
oooo a kurde nie mam nic w domu co salami przypomina
|
|
|
|
#2724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co do dolegliwości jeszcze zauważyłam u siebie więcej wodnistej wydzieliny...i w prawej piersi zaczyna mi się produkcja...hehe widziałam po ciepłej kąpieli 2 krople siary
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie nie wiem tego, wydaję mi się, że chyba nie ale kto wie... ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- a na to majonez
|
|
|
|
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale o solcu tez sie niezle mowi
|
|
|
|
|
#2727 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A stópki mam 36 to pewnie dlatego dziś pożegnałam się z ich widokiem Cytat:
Ja mam jutro połówkowe, na 9.30 - siedzę jak na szpilkach, chyba pójdę zaraz spać, to szybciej minie.
|
|
|
#2728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do chudości to przyznam, że nigdy nie miałam takiej figury, ale dzięki psu...to wszystko jej zasługa . Sukienkę znalazłam w szafie . Kiedyś dostałam ją od znajomej, ale nie chodziłam w niej, bo była za szeroka, ale na ciążę nadaje się idealnie .---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
. Super, że wszytko ładnie pięknie z Dzidzią
|
||
|
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, my to juz któryś biznes razem kręcimy A może ja Ci za tą inspirację w cyckach zapłacę ? i kawałek zadu dorzucę ![]() To za jutrzejszą wizytę trzymam kciuki ![]() Ja sobie foty porodowo-narodzinowe obejrzałam i znów się poryczałam ![]() A co do musów z truskawek to miło jest wiedzieć,że nie tylko ja pamiętam jak w lasach mieszkały dinozaury ![]() \ A no ..... fotki wszystkie boskie, Ania fotogeniczna bardzo
Edytowane przez koniakonia Czas edycji: 2011-12-08 o 22:47 |
|
|
|
|
#2730 |
|
Zadomowienie
|
Ze mnie to jakiś cyborg jest.. od zakończenia 10 tc nie mam żadnych totalnie zachcianek.. możecie pisać o leczo, bigosie, ciastkach, czekoladkach- nie rusza mnie..
Brzuch mi niczego absolutnie nie przesłania, stopy widzę, ogolić się mogę, paznokcie pomalować też.. Cycki mi nie urosły ani tyci itd.. ![]() A mój genialny szef (jeden z wielu) znowu mi dziś gadał pierdoły, że powinnam co godzinkę iść na przerwę(ale żeby sam mnie wysłał ,to nie gdzie tam) i pić SZKLANKĘ MLEKA.. kur..a to ja mam 24 szklanki mleka dziennie wg. niego pić?? I po jakiego grzyba???????????? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

hehe
hehe, ale z drugiej strony fajne uczucie czuć swojego maluszka

paskudztwo!!! bleee:/

, ciągle chce mi się jeść..