Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5 - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-08, 19:45   #2671
karolca
Zakorzenienie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

Cytat:
Napisane przez agnes99 Pokaż wiadomość
bo dziecko z Ciebie wysysa wszystko co mu potrzebne w pierwszej kolejności, a dopiero potem Twój organizm jest zasilany, a maluch ciągnie z Ciebie prze całą dobę równomiernie
jeżeli zjesz kolację z kilku mandarynek ok. 23, siedzisz do powiedzmy 1-2 w nocy (czyli jesteś w jakis psosób aktywna), a potem sniadanie zjadasz dopiero ok. 11, to Twojemu organizmowi poprostu barkuje paliwa na rozruch po 12 godzinnej przewie w dostwie jedzonka, a weź jeszcze pod uwagę, że Twój organizm też potrzebuje paliwa zeby zacząć trawić to co na sniadanie zjesz
Dlatego ja kolacje jem ok. 23 dopiero... a pierwszy posiłek o 5.30
Chyba, że obudzę się w nocy i stwierdzę, że chce mi się jeść

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 19:46   #2672
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa
Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

idę odgrzać pizze

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes99 Pokaż wiadomość
bo dziecko z Ciebie wysysa wszystko co mu potrzebne w pierwszej kolejności, a dopiero potem Twój organizm jest zasilany, a maluch ciągnie z Ciebie prze całą dobę równomiernie
jeżeli zjesz kolację z kilku mandarynek ok. 23, siedzisz do powiedzmy 1-2 w nocy (czyli jesteś w jakis psosób aktywna), a potem sniadanie zjadasz dopiero ok. 11, to Twojemu organizmowi poprostu barkuje paliwa na rozruch po 12 godzinnej przewie w dostwie jedzonka, a weź jeszcze pod uwagę, że Twój organizm też potrzebuje paliwa zeby zacząć trawić to co na sniadanie zjesz

czyli jak teraz zjem kolacje i mam zamiar siedzieć do powiedzmy 2 to ok 12 muszę zjeść coś w miarę porządnego?

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 19:48   #2673
agnes99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pempek Pokaż wiadomość
Na czczo mam koło 70 wiec spoko, a po posiłkach średnia koło 120 po 2 godzinach. Dwa razy zgrzeszyłam i od razu skok do 160 także się pilnuję

no koniecznie będę musiała porozmawiać, bo ciekawa jestem tego wszystkiego

zrobiłam sobie dziś galaretkę z kurzych cycków i tak sie objadłam, ze szok!!

u mnie jest problem z cukrem na czczo, bo wg. zaleceń dla cieżarówek powinien on być na poziomie 60-90, a u mnie jest często blisko 90
na Karowej zalecą Ci, żeby tak komponowac posiłki, żeby cukier 1 godz. po posiłku nie przekraczał 120, co na początku łatwe do opanowania nie jest

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
idę odgrzać pizze

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

czyli jak teraz zjem kolacje i mam zamiar siedzieć do powiedzmy 2 to ok 12 muszę zjeść coś w miarę porządnego?

moim zdaniem powinnac na noc zjeść coś bardziej treściwego, żeby poziom cukru rano Ci nie spadał gwałtownie

ja chyba juz na dzisiaj odpadam... czas wyjść z pracy (koniec dyżuru) i w domku troche pomieszkać

Edytowane przez agnes99
Czas edycji: 2011-12-08 o 19:52
agnes99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 20:13   #2674
julliczka
Rozeznanie

pempek i agnes pisałyście o szpitalu na karowej. Teoretycznie mam tam taki "układ", że przyjmą mnie na Karową bez gadania na porodówkę i na luzaka mogę tam rodzić.. ale ja jakoś nie jestem przekonana co do tego szpitala. Mam kawałek do tego szpitala, poza tym tak jak było wspomniane, że kręcą się studenci - ja rozumiem, że muszą się uczyć itp itd... jednak ja jestem takim typem, że nie lubię "tłumów", mój TŻ też nie.. i jakby mieli być przy porodzie i się gapić, i po porodzie jeszcze mnie badać i tykać to .. nie, nie zgadzam się niestety. No i mam dylemat.. . Generalnie na Żelazną mam najbliższej ( a i tak ponad 30 km), na Karową mam jeszzcze dalej. Mój lekarz prowadzący odbiera porody na Madalińskiego na mokotowie i w szpitalu na solcu.. No nie wiem gdzie by się tu pchać w razie czego Nastawiłam się na żelazną, bo w ciągu ostatniego roku rodziły tam moje dwie koleżanki i są zachwycone, a też inaczej jest, jak się ma pozytywne opinie z pierwszej ręki.

nasza kruszynka już z nami
julliczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 20:14   #2675
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

nie wytrzymałam zjadłam pizze i mandarynki - jestem pełna ale było dobre

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-08, 20:19   #2676
19claudia91
Rozeznanie

Cytat:
Witajcie

Po raz trzeci miałam straszną sytuacje a mianowicie wszystko jest ok a nagle zrobiło mi się słabo tak jak bym miała zwymiotować albo zemdleć za pierwszym i drugim razem usiadłam i piłam wode po czasie pomogło choć było ciężko, a teraz znowu przysiadłam i pije wode i dalej mi słabo więc wzięłam cukierka i przeszło mi czy to możliwe, że cukier mi spadł?
Też tak często miewała, ale odkąd biorę żelazo mało kiedy taka przypadłość występuje.

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
mi tez krwawią dziąsła zjadłam sałatkę z banana i kiwi
mi również..

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
wołowina
w sosie śmietanowo kurkowym
gastrofaza mnie dopadla
gastrofazę mam codziennie, zjadłam dzisiaj podwójną porcje obiadu (tj. Ziemnaczki, fasolka, jajko sadzone i dodatkowo zrobiłam surówkę na co teściu mówił że mam wyczucie smaku bo surówka pysza, chociaż chodzą legendy że jak kobieta w ciąży gotuje to nic nie wychodzi
Nie ze mną te numery :ślina: :ślina:

Moje libido wynosi +1 haha, ale byście mnie widziały jak się zabieram do rzeczy to czuje sie jak inwalidka nawet ręką nie umiem się podeprzeć ani nic bo czuje się jak bym ważyła ze 100 kg.. TŻ był uśmiany, mówił że mnie będzie na zakupy wozić wózkiem widłowym =p

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
ja jak stoję wyprostowana i skinę głową w dół to nawet jakby moje paznokcie u stóp miały 3 cm to bym ich nie widziała brzuchol juz wyprzedził cycki
Mój TŻ się śmieje że jak wchodzę do pokoju to długo długo widać mój brzuch a później ja =p

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
Dorwałam się do żelek Haribo. Nie dam się od nich odczepić
Narobiłaś mi ochoty

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Boze ja juz nie mam mdlosci, zycie bez mdlosci i wymiotow jest cudowne, ale meczyly mnie do 5 miesiaca.

Dzidź mi chce wyjsc pachwina
Ja wymiotowałam od początku do 3 miesiąca dzień w dzień.. To była katorga..
cd.

a idę coś zjeść bo nie wytrzymam to forum się zamienia na gastro forum :ślina:

Czy wy też macie problem z wydepilowaniem sobie miejsc intymnych bo ja już nawet nie wiem jak tam wyglądam masakra, nie mówiąc o podmywaniu się kucając bo mam rękę za krótką

Fabianek
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 20:22   #2677
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Czy któraś z Was szyje - ma maszyne do szycia ??

Chcemy z bratem kupić mamie maszyne do szycia bo jej jest już stara i popsuta i zastanawiamy się nad Łucznikiem, ale nie wiemy jaki model jest najlepszy bo jest ich full

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

19claudia91 ale mi żelaza akurat nie brak bo wyniki mam bardzo dobre.

Co do golenia ja jeszcze bez problemu daję radę i golę sie systematycznie "tam" jedynie nóg golić tak często nie muszę bo coś te włosy na nogach nie rosną zbytnio

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-08, 20:23   #2678
monika_krk
Raczkowanie

Monia no to mamy chyba tak samo... nie dodzwoniłam się do lekarza i nie oddwonił

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
ja mam 90 cm w brzuszku, +2,5 kg (choc z tym to ciężko dojśc, bo co się ważę to innaczej wychodzi..)
Mnie boli z prawej przy podnoszeniu nogi (np. jak wchodzę do wanny).
no to pewnie podobnie, tylko z innej strony

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Bedzie "TAP MAMA"
hehe, ale coś kiedyś czytałam, że miał być jakiś program dla ciężarnych czy serial o ciężarnych...

Cytat:
Napisane przez anagat Pokaż wiadomość
Widziałam tę bazę w sklepie Ale stwierdziliśmy, że kupujemy używaną.. a family fix za nowa jest żeby ktoś używaną sprzedawał Ale jak znajdę , to kupię

Jak chcecie możecie zobaczyć..
http://www.kevinsfort.ie/html/kevins...partments.html
Baardzo fajna lokalizacja- 3 km do pracy, 3 do lekarze GP, fajne na spacerki z wózkiem.. Dobre dla psa.. Każdy apartament ma własne wejście i malutki ogródek z tyłu..
Jutro jadę obejrzeć- to nie ten pokój ze zdjęcia, oni tam mają18 mieszkań A tylko 1 jest wolne..
no w sumie to tak, zwłaszcza, że ta baza do następnego fotelika też pasuje... my daliśmy za naszą 699 zł - 10% w Smyku

a mieszkanko ze zdjęcia fajne, więc pewnie tamto też i ogródek- marzy mi się
monika_krk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 20:29   #2679
karolca
Zakorzenienie

Cytat:

Chcemy z bratem kupić mamie maszyne do szycia bo jej jest już stara i popsuta i zastanawiamy się nad Łucznikiem, ale nie wiemy jaki model jest najlepszy bo jest ich full
My kupiliśmy stary typ Łucznika. A z tych nowych... najlepiej zapytać kogoś, kto się zna... w marketach raczej wiele nie powiedzą na temat, który model jest najlepszy. Z mężem też staliśmy i gapiliśmy się na nie jak na jakieś cudo. I poza ceną i wyglądem to nie różniły się za bardzo.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-08, 20:30   #2680
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
My kupiliśmy stary typ Łucznika. A z tych nowych... najlepiej zapytać kogoś, kto się zna... w marketach raczej wiele nie powiedzą na temat, który model jest najlepszy. Z mężem też staliśmy i gapiliśmy się na nie jak na jakieś cudo. I poza ceną i wyglądem to nie różniły się za bardzo.
a jaki macie model ?? bo na allegro jest ich full a raczej będę zamawiać.

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-08, 20:31   #2681
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

julka jak sie nazywa twoj lekarz z Madalińskiego??
Stary 2011-12-08, 20:35   #2682
julliczka
Rozeznanie

Cytat:
Co do golenia ja jeszcze bez problemu daję radę i golę sie systematycznie "tam" jedynie nóg golić tak często nie muszę bo coś te włosy na nogach nie rosną zbytnio
Mam identycznie, włosy u nóg praktycznie przestały rosnąć , ale bujniejszy lasek robi mi się "tam" no

Też jakiś głód mnie wziął, zaraz sobie przygotuję jakieś żarcia - dziś zakupy zrobiłam, to jest co jeść

---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ----------

Cytat:
julka jak sie nazywa twoj lekarz z Madalińskiego??
On tam chyba na stałe nie pracuje, tylko ma dyżury na porody kilka razy w miesiącu czy coś - Tarwacki ma na nazwisko.

Stary 2011-12-08, 20:35   #2683
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez julliczka Pokaż wiadomość
Mam identycznie, włosy u nóg praktycznie przestały rosnąć , ale bujniejszy lasek robi mi się "tam" no

Też jakiś głód mnie wziął, zaraz sobie przygotuję jakieś żarcia - dziś zakupy zrobiłam, to jest co jeść
No właśnie "tam" chyba rosną szybciej niż przed ciążą...a na nogach praktycznie zero

A ja jutro jadę na zakupy Mąż zadzwonił powiedział, że jutro bierze wolne, które już dostał i jedziemy na zakupy wkońcu wypłata
ogólnie mi nic nie trzeba, dla dzidzi zakupy zrobię po świętach albo może i przed na allegro.
Ale może rozejrzymy się za prezentami bo musimy ich kupić całkiem sporo

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-08, 20:35   #2684
monika_krk
Raczkowanie

dwa razy mi się wkleiło ;-)

Edytowane przez monika_krk
Czas edycji: 2011-12-08 o 20:37
monika_krk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 20:42   #2685
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
a jaki macie model ?? bo na allegro jest ich full a raczej będę zamawiać.
model 4coś... na razie nie mam jak sprawdzić, bo schowana jest w miejscu, z którego nie dam rady jej wyciągnąć :/

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-08, 20:43   #2686
anagat
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika_krk Pokaż wiadomość

no w sumie to tak, zwłaszcza, że ta baza do następnego fotelika też pasuje... my daliśmy za naszą 699 zł - 10% w Smyku

a mieszkanko ze zdjęcia fajne, więc pewnie tamto też i ogródek- marzy mi się
Monia my zobaczymy jak to w ogóle będzie, bo może nam za rok przyjdzie auto wymienić.. a my raczej starsze modele nieisofixowe preferujemy( albo na takie nas po prostu stać)
Więc pewnie na pasy fotelik następny bedzie..

A w obecnym domu mamy wieeelki ogród.. I tylko problem z nim. Ten malutki byłby idealny
anagat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 20:49   #2687
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

doszłam do wniosku, że nie kupuję żadnych nowych ubranek do szpitala mam tyle ładnych ciuszków wyglądają jak nowe więc nie ma sensu

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
model 4coś... na razie nie mam jak sprawdzić, bo schowana jest w miejscu, z którego nie dam rady jej wyciągnąć :/
ja nie wiem jaką kupić przykładowe modele:

http://allegro.pl/maszyna-do-szycia-...978945042.html
http://allegro.pl/nowa-maszyna-do-sz...972549470.html
http://allegro.pl/maszyna-do-szycia-...978945114.html
http://allegro.pl/maszyna-do-szycial...966458640.html

i jest ich wiele więcej jak dla mnie wszystkie praktycznie są takie same.

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-08, 20:53   #2688
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
doszłam do wniosku, że nie kupuję żadnych nowych ubranek do szpitala mam tyle ładnych ciuszków wyglądają jak nowe więc nie ma sensu

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

ja nie wiem jaką kupić przykładowe modele:

http://allegro.pl/maszyna-do-szycia-...978945042.html
http://allegro.pl/nowa-maszyna-do-sz...972549470.html
http://allegro.pl/maszyna-do-szycia-...978945114.html
http://allegro.pl/maszyna-do-szycial...966458640.html

i jest ich wiele więcej jak dla mnie wszystkie praktycznie są takie same.
Może poczytaj opinie w Internecie? Bo dla mnie maszyna do szycia jest maszyną do szycia. A te nowe różnią się tylko wyglądem i ceną

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-08, 20:56   #2689
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Może poczytaj opinie w Internecie? Bo dla mnie maszyna do szycia jest maszyną do szycia. A te nowe różnią się tylko wyglądem i ceną

Szukam, czytam i jakoś nic z tego nie wychodzi bo nie wiadomo która najlepsza
chyba skonsultuję się z bratem i wybierzemy jedną z nich
do tego muszę poszukać jakiś serwis obiadowy, ale to już mam na oku kilka więc z tym takiego problemu nie będzie

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-08, 20:59   #2690
19claudia91
Rozeznanie

maślanka :mni am:

Fabianek
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 21:01   #2691
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Szukam, czytam i jakoś nic z tego nie wychodzi bo nie wiadomo która najlepsza
chyba skonsultuję się z bratem i wybierzemy jedną z nich
do tego muszę poszukać jakiś serwis obiadowy, ale to już mam na oku kilka więc z tym takiego problemu nie będzie
serwis obiadowy na pewno łatwiej wybrać

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-08, 21:03   #2692
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
serwis obiadowy na pewno łatwiej wybrać
zdecydowanie

teraz jeszcze muszę się zastanowić co kupić pod choinkę mężczyźnie po 30stce ma być to coś nie wielkiego ale szczerze nie wiem

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-08, 21:04   #2693
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:

On tam chyba na stałe nie pracuje, tylko ma dyżury na porody kilka razy w miesiącu czy coś - Tarwacki ma na nazwisko.
aha dzieki
bo ja tez mam tam lekarza
Stary 2011-12-08, 21:05   #2694
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
zdecydowanie

teraz jeszcze muszę się zastanowić co kupić pod choinkę mężczyźnie po 30stce ma być to coś nie wielkiego ale szczerze nie wiem
a kim dla ciebie jest ten mężczyzna?

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-08, 21:09   #2695
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
a kim dla ciebie jest ten mężczyzna?
facetem mojej mamy (bo moja mama z ojcem od wielu lat nie są ze sobą)
no dziwne to, ale cóż życie...
Przyszedł dzisiaj do mnie i pyta się czy kupujemy sobie prezenty (wcześniej pod choinke nie kupowaliśmy my mu tzn ja i brat oraz on nam też nie, ale w te święta ma być inaczej i powiedział, że on nam wszystkim kupuje prezenty no więc my musimy jemu również

poza tym jeszcze musimy z TŻ kupić prezenty dla jego rodziców oraz babci i brata no i też siostrze z mężem ale to już TŻ ich zna bardziej więc niech wymyśla

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-08, 21:11   #2696
julliczka
Rozeznanie

Cytat:
aha dzieki
bo ja tez mam tam lekarza
Akurat ten mój lekarz przyjmuje na nfz w moim miasteczku, więc nie muszę zasuwać do stolicy "co chwila". A jestem bardzo zadowolona z mojego gina, więc będę do nieo chodzić też i po porodzie.
A Ty nastawiasz się na poród na Madalińskiego?
Mama TŻ była tam niedawno na szkoleniu i opowiadała, że tam ładnie, że część szpitala jest ładnie odnowiona. Ale nie znam żadnych opinii na temat tego szpitala.

Stary 2011-12-08, 21:13   #2697
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:

Nie znam sie na maszynach ale moja mama szyje od wielu lat z zamilowania. Co Ci moge powiedziec. A wiec, miala stara maszyne, nie znam nazwy ale mowi, ze stara wszystko przejechala (przeszyla) a w prezencie kiedys dostala Łucznika i mowi, ze te nowe maszyny nie chca tak szyc wszystkiego, sa delikatniejsze i np jeansu nie chca szyc, igly sie lamia itd.
Teraz ma Łucznik 2005 Amelia.
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-08, 21:19   #2698
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Nie znam sie na maszynach ale moja mama szyje od wielu lat z zamilowania. Co Ci moge powiedziec. A wiec, miala stara maszyne, nie znam nazwy ale mowi, ze stara wszystko przejechala (przeszyla) a w prezencie kiedys dostala Łucznika i mowi, ze te nowe maszyny nie chca tak szyc wszystkiego, sa delikatniejsze i np jeansu nie chca szyc, igly sie lamia itd.
Teraz ma Łucznik 2005 Amelia.
No tak stare maszyny były dobre, ale ja teraz nigdzie nie kupie starej bo nie ma chyba więc zostają mi te nowe.
Moja mama szyje jak ma czas, wolne itp. więc używać jej pewnie będzie raz na jakiś czas.

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-08, 21:20   #2699
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
facetem mojej mamy (bo moja mama z ojcem od wielu lat nie są ze sobą)
no dziwne to, ale cóż życie...
Przyszedł dzisiaj do mnie i pyta się czy kupujemy sobie prezenty (wcześniej pod choinke nie kupowaliśmy my mu tzn ja i brat oraz on nam też nie, ale w te święta ma być inaczej i powiedział, że on nam wszystkim kupuje prezenty no więc my musimy jemu również

poza tym jeszcze musimy z TŻ kupić prezenty dla jego rodziców oraz babci i brata no i też siostrze z mężem ale to już TŻ ich zna bardziej więc niech wymyśla
Cięzko tak w ciemno okreslić, ale mogą być moze spinki do mankietów (jesli nosi koszule) albo krawata, zegarek, jakiś elegancki krawat.
Jeśli interesuje się choć trochę "techniką" to może gadżeciarsko wyglądająca pamięć USB

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-08, 21:22   #2700
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Akurat ten mój lekarz przyjmuje na nfz w moim miasteczku, więc nie muszę zasuwać do stolicy "co chwila". A jestem bardzo zadowolona z mojego gina, więc będę do nieo chodzić też i po porodzie.
A Ty nastawiasz się na poród na Madalińskiego?
Mama TŻ była tam niedawno na szkoleniu i opowiadała, że tam ładnie, że część szpitala jest ładnie odnowiona. Ale nie znam żadnych opinii na temat tego szpitala.
ja od kolezanek i od szwagierki mam dobre opinie o tym szpitalu i ponoc dobra poradnia laktacyjna jest ale co bedzie to zobaczymy
tesciowa wlasnie dzwonila ze maja dla nas lezaczek fisher price
ale mnie zgaga meczyla dzis kolezanka namowila mnie na szklanke mleka i pomoglo ufff

Edytowane przez Cytrynka_Wawa
Czas edycji: 2011-12-08 o 21:24
Cytrynka_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości