|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: No Kochane, czas wybrać tytuł do kolejnego wątku ![]() |
|||
Ząbki śmiało już kiełkują a dzieciaczki zupką plują. VII-VIII 2011 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
17 | 32,08% |
Rok temu w brzuszku mamy, teraz rok razem witamy |
1 | 1,89% |
Uhuha Uhuha zima z brzdącem nie jest zła! |
5 | 9,43% |
Straszne kolki poszły w kąt, teraz ząbki dają show. |
0 | 0% |
Dzieci silne bardzo mamy, które siedzieć by już chciały! |
3 | 5,66% |
Pierwsze ząbki już mamy i obiadkami się zajadamy. |
0 | 0% |
Ząbek tu, ząbek tam - tutaj najlepszy wątek mam. |
0 | 0% |
Jabłko,marchew czy pietruszka – trafia już do mojego brzuszka. |
2 | 3,77% |
Jak na drożdżach rośniemy, bo obiadki już jemy. |
0 | 0% |
Pierwsza zima naszych dzieci, jak ten czas szybciutko leci. |
18 | 33,96% |
Dobrze się już znamy i lubimy mocno, a nasze dzieciaki jak na drożdżach rosną. |
0 | 0% |
Nawet żadna teściowa temu nie zaprzeczy, że jesteśmy super mamy i mamy cudowne dzieci! |
2 | 3,77% |
Obroty ćwiczymy, wszystko zaśliniamy i mamy fajowe, superanckie mamy. |
3 | 5,66% |
W zeszłą zimę w brzuszku mamy, w tą już z zewnątrz świat oglądamy. |
2 | 3,77% |
Piję mleczko, rosnę, śpię i tak mija dzień za dniem. |
0 | 0% |
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4022 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsza zupka, pierwszy ząbek. Tu najlepszych mam jest wątek. VII-VIII 2011 :)
Cytat:
![]() I ja juz sie pozegnam...pa pa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kolina doszło mleczko ???? Edytowane przez brunetka2000 Czas edycji: 2011-12-08 o 21:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4024 |
Zadomowienie
|
youyou trzymam
![]() a ja nadal nie mam wieści od znajomej ![]() pewnie nie ma jak, bo wie ze sie martwie jutro napisze, bo dzwonic sie boje, tzn niepokoic nie chce nie wiem czy z nia cos nie tak czy z dzieckiem ja jestem po cc, porod banalny, kilka godzin po przyszedl bol przy podnoszeniu sie w lozku lub przy polozeniu, cala reszta do przezycia jesli bedzie kolejne dziecko to pewnie tez przez cc - wskazania ktore mialam zawsze juz bede miala
#4025 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4026 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
![]() Moja śpi w śpiworku i na to kołderka tak luzem leży. Bez śpiworka by się odkryła. A może masz za mały śpiworek i nie jest jej w nim swobodnie, nie może nogami ruszyć, zmienic troszkę pozycji, albo jest za ciepły... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4028 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4029 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do śpiworka to może faktycznie ten był za mały...spróbuję kupić większy zobaczymy ![]() Mam pytanko: u nas na święta zawsze się robi wafla przekłądanego masą czekoladową robioną na mleku w proszku. Czy mogę wykorzystać bebiko zamiast zwykłego mleka w proszku? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4030 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki, uśpiłam Zosię (kolejny dzień na rękach, jakoś biedna płacze wieczorami, nie wiem już why!), muszę obudzić chorego Tż niech do wyra się wwali i sama uciekam lulu.
Słodkich snów! |
![]() ![]() |
![]() |
#4031 |
Zakorzenienie
|
Patik w Tesco jest promocja na Lamaze, tylko nie wiem czy chodziło ci o jakieś konkretne http://www.itesco.pl/promocje/gazetk...11/gazetka.swf
|
![]() ![]() |
![]() |
#4032 |
Zakorzenienie
|
Dziękujemy za kciuki i trzymajcie do jutra do 13, napisze potem jak poszło..
Zmykam do wyra bo padam lekko ![]()
#4033 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a jeśli chodzi o przecięcie pępowiny przez męża to mam jak Ty ![]() No i jak wszystkie dziewczyny jeśli miałabym znowu rodzić to tylko cc ale raczej na to sie nie zanosi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Znowu nie pozaznaczało mi wszystkich postów ![]() Dziubek jutro napewno sie okaze że z Szymkiem wszystko ok ![]() Ja do Ikea mam 25 km ![]() Meszsares a już myślałam że wizyta u rodzinki mnie ominie ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4034 |
Wtajemniczenie
|
o brunetka są pudełka na zabawki w tej gazetce, cos dla Ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4035 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To pozwol, ze juz dzis zloze Ci zyczenia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI JUTRZEJSZYCH URODZIN ![]() ![]() ![]() SPELNIENIA PLANOW ZYCIOWYCH ![]() ![]() Cytat:
Ja za to mialam juz dwie cesarki i z kazdej z roznych wzgledow jestem zadowolona. Pierwsza szczegolnie wychwalam pod niebiosa (po 26h meczarni to bylo zbawienie) Cytat:
![]() No, udalo sie uniknac zastrzykow ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() JustPi - bedzie lepiej ![]() ![]() Lili - kciuki! ![]() Telik - brawa dla dzielnego Jasia ![]() Edytowane przez meszsares Czas edycji: 2011-12-08 o 22:19 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4036 | |||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dotarłam w końcu, ale pewnie połowa z Was już śpi
![]() Mieliśmy z Tymciem zabiegany dzień, bo i spacer, i nieudany wypad do Tesco(specjalnie pojechałam po te zabawki: Lamaze i piłkę nożną FP i nie było po nich nawet śladu ![]() ![]() ![]() A on cały dzień pogodny jak marzenie. Od soboty w ogóle nie płącze. Tzn. zapłacze czasem, jak coś mu jest, ale nie marudzi wcale, tylko jest taki ... idealny ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() edit: doczytała już że nie masz wieści. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To najstraszniejsza rzecz na świecie. Bo te dzieci są takie maleńkie, takie bezbronne, zdane całkowicie na nas. I jak pomyślę, że mogłabym tak zawieźć Tymcia, jego ufność, bezbronność, to aż ryczeć mi się chce. Cytat:
Cytat:
A dlaczego mówisz że antybiotyk oznaczałby koniec karmienia. Są takie, które można brać karmiąc. Tylko lekarz musi być mądry i taki przepisać. Cytat:
![]() Cytat:
![]() To z nogą już dużo lepiej, co? ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I kciuki za bioderka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja zamówiłam ostatnio chrabąszcza ![]() A tu ![]() ![]() (Ty zawsze o mnie pomyślisz, Teliczku ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak fajnie, że już coś ma na oku ![]() Co do porodu, to ja bardzo chciałam rodzić SN. Zależało mi na tym przede wszystkim dla dobra dziecka, bo tyle sie czyta i słyszy, że to dla malucha najlepsze, ale też ... z ciekawości ![]() ![]() Choć oczywiście, gdyby cokolwiek zagrażało Tymkowi, nie wahałabym się przed CC.
........................ Edytowane przez brumek Czas edycji: 2011-12-08 o 22:19 |
|||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4037 |
Zakorzenienie
|
Już mi dzisiaj siostra męża kupiła w Biedronce taką żabe i tygrysa na zabawki
![]() Lili ja mam taką łyżeczkę i jestem z niej zadowolona http://allegro.pl/tommee-tippee-lyze...898736916.html Żanetko ja mam: Emilke, smoka, tygrysa i pieska. Najbardziej szeleści Emilka, Alicja najbardziej lubi gryźć smoka i tygrysa ogon, a u psa gryzie jego kość ![]() Edytowane przez brunetka2000 Czas edycji: 2011-12-08 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4038 |
Zakorzenienie
|
Piwnooka mam jutro swoje święto?
![]() ![]() Kmat - ja bym wzięła codzienny, zwykły kombinezonik. Bo - wbrew tradycji - nie lubię białych rzeczy na chrzest ![]()
#4039 |
Zadomowienie
|
Agadus Krystianek dziś kichnął jak wypił mleko , okulary i twarz miałam w białe kropeczki
![]() Oko mnie boli chyba mi sie jęczmień robi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4040 |
Wtajemniczenie
|
Płakać mi się chce z bezsilności w tym momencie - Zuzia od 10 minut nie śpi. Wyspała się. Mam dosyć. Szczerze dosyć. Nawet wieczorów już nie mam dla siebie.
![]() ![]() ![]() Idę, bo napiszę coś niecenzuralnego.
![]() |
#4041 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4042 | |
Wtajemniczenie
|
brumek, następnym razem zrobie foty
![]() dziubek byłaś u lekarza w sprawie kręgosłupa małego?? ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- a to oko boli czy powieka?? bo ja nigdy nie miałam, ponoć pomaga jak się potrze złotem, ale....nie wiem czy to prawda czy taki zabobon ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4043 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() już kiedyś miałam i nic nie robiłam samo przeszło a o obrączce też słyszałam ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4044 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a ma, właściwie to już dzisiaj...(już po północy) ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4045 |
Zakorzenienie
|
Piwnooka najlepszego
![]() Mnie sie spać nie chce. ![]() Dziękuje w imieniu Agatki za dobre słowa. ![]() Justynko ![]() Edytowane przez Scio Czas edycji: 2011-12-08 o 23:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4046 |
Zakorzenienie
|
ja tylko na chwileczke wpadam,
dziś na rossnecie jest kupon "okazje" na chusteczki babydream te niebieskie w cenie 3,99 za dwupak gdyby ktoś potrzebował i gdyby ktoś mógł pobrać a nie chciał ich kupować to ja chętnie przyjmę kilka kodów na te chusteczki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Brumek - i Ty nieobecna o tej porze? ![]() do jutra - odezwę się więcej rano ![]() ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Piwnooka - najlepsze życzenia ![]()
![]() |
#4047 | |
Zakorzenienie
|
No to sto lat, kochana!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A kodziki zaraz pobiorę i prześlę Ci na PW ![]()
![]() |
#4048 |
Zakorzenienie
|
Nie jestem sama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4049 |
Zakorzenienie
|
Nie, ja zawsze na straży
![]() ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Ale właśnie mąż mi mówi, że dziś sie wcześniej kładziemy, więc chyba niedługo będę znikać ![]()
#4050 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.