![]() |
#841 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25
Słuchajcie, jestem zachwycona trwałością Incandessence Lumiere
![]() Wczoraj rano psiknęłam sobie na sweter i do tej pory pięknie pachnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Zakorzenienie
|
Pomocy! Moj net wariuje! Wyslalo mi domowienie dwa razy!!! Jesli napisalam do nich maila o usuniecie jednego domowienia o tym i tym numerze. Usuna?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Rozeznanie
|
Jestem w szoku że otwieracie kosmetyki klientek. Nie otwieram żeli, balsamów, cieni, nie wącham wód itd Uważam że to najobrzydliwsza rzecz na świecie.
Przecież Avon kilkakrotnie zaznaczał że data ważności wynosi 3 lata chyba ze cos się otworzy. Kremy i balsamy pól roku od otwarcia, kolorówka rok do dwóch, żele rok. Jak już tam wtytkacie swój nos to chociaż uczciwie przekreślcie datę od Avonu i napiszcie date otwarcia żeby klientka miała świadomość że nie kupuje pełnowartościowego produktu!!! Moje nowe klientki czasem są zdziwione że wody od razu nie psikają a zatyczki od żeli czy balsamów tak ciężko się otwiera. Wtedy je uświadamiam dlaczego tak jest. Uwierzcie mi - nie tracę ich pomimo promocyjnych cen na allegro. No ale co kto woli..... |
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |
Zakorzenienie
|
do mnie jedzie paczka tylko z ta mala torebeczka Believe bo nie dostalam jej wtedy co wiekszosc i do pierwszej paczki z 17 tez mi nie dorzucili, wiec ladnie poprosilam i moze juz jutro bede ja miala
![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
![]() kiedys zamowilam cienie, dalam klientce a ona do mnie z pretensjami, ze wyraznie widac jak ktos maznal palcem zeby zobaczyc kolor (to nie bylam ja). cienie poszly do zwrotu a ja od tamtej pory zawsze sprawdzam takie rzeczy i nie widze w tym nic zlego
![]() |
#846 |
Zakorzenienie
|
a ja czekam na kuriera
![]()
#847 |
Zakorzenienie
|
Ja nie otwieram nigdy rzeczy, nawet jeśli zamówiły je moje koleżanki. Czułabym się z tym źle, sama też nie chciałabym żeby ktoś wcześniej otwierał moje kosmetyki bez pozwolenia.
![]() |
#848 |
Zakorzenienie
|
właśnie tak
Edytowane przez Buniat Czas edycji: 2011-12-08 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#849 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Przy pierwszym zamówieniu jak zanoszę je do klientki - odwracam kolejny katalog czyli tak jak dzisiaj to zrobiłam z 01/2012 i pokazałam napis 100% gwarancja satysfakcji. Opowiedziałam jej że może produkt zwrócić , że czasem zdarzają się wpadki i że wystarczy zadzwonić a ja przyjadę po odbiór wadliwego z nowym w ręku. Na razie nie miałam awantury. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Mydła, oleje, no poo ![]() Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2011-12-08 o 19:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Raczkowanie
|
Ponawiam swoje pytanie- czy myślicie, że mogę poprosić ich by mi nie dosyłali wody BST, która była z zestawu (cała reszta z zestawu doszła)? Na fakturze i tak każdy produkt ma własny numerek i jest osobno rozliczany. Hmm?
|
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
|
Z własnego doświadczenia wiem że klientki pierwsze co robią wąchają zapach więc tak czy siak same wprowadzają to powietrze
![]() Tak czy siak ja sprawdza czy w kartoniku jest to co miało być i wsio. Nie testuję ale czasem zdarza mi sie powąchać jak coś z nowości ktoś bierze. Biżu albo jakieś cienie. Nie dotykam paluchami broń boże.
#853 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny prosze o pomoc ktos sie wlamal na moje konto zrobil zakupy za ponad 2500 zł teraz mam wezwanie do zaplaty musze to natychmiast wyjasnic dzwonie na infolinie avon non stop podaje swoj nr personalny ale jescze chca nr pin 4 cyfrowy a ja takiego nie mam a przynajmniej nie znam jak ustawic pin gdzie go szukac?
|
![]() ![]() |
![]() |
#854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba, że dokupisz go w COK i tam poprosisz od razu o usunięcie ze swojego konta tego braku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#856 |
Raczkowanie
|
Ja otwieram tylko biżuterię bo zdarzyło mi się że nie było w środku pierścionka, ale klientki o tym wiedzą i nie mają pretensji nawet mówiły że mnie rozumieją bo później są niepotrzebne nieprzyjemności.
oczywiście nie odpakowuję ich całkowicie tylko zaglądam czy owa rzecz jest w środku nie raz nawet przy potrząśnięciu słyszę więc nie otwieram... Edytowane przez an92dzia Czas edycji: 2011-12-08 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
a kuriera z paczka jak nie bylo tak nie ma... myslicie ze jeszcze dzisiaj przyjedzie? niby na stronie mam ze brak opoznien i powinna dotrzec zgodnie z przewidywaniami czyli przed koncem dnia, ale znalazlam info ze paczko rozwoza od 9 do 19...i nie wiem co o tym myslec..
#858 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kosmetyki są dobrze zapakowane, ale może się zdarzyć, że cienie będą rozsypane, albo opakowanie uszkodzone- lepiej wiedzieć czy rozwalone przyszło niż zastanawiać się czy np same nie uszkodziłyśmy ich po drodze... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#860 |
vel Turkusoowa :)
|
To ja się też wypowiem co do otwierania cudzych kosmetyków
![]() Otwieram tylko za pozwoleniem...moimi klientkami są w większości koleżanki z pracy i jak coś mnie korci zobaczyć,piszę sms-a czy mogę,ale....nigdy nie zdejmuję folii,nie otwieram kremów do twarzy,nie psikam nigdy perfum-jeśli jakieś są nie zafoliowane to otwieram i wącham zatyczkę ![]() ![]() ![]() teraz siedzę z Incandessence Lumiere na łapie i zaczynają mi się coraz bardziej podobać... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, czy jeśli zamówiłam jakiś produkt, i jest on w brakach, to czy mogę się wycofać z jego zakupu? Wydawałoby się, że tak, bo to nie z mojej winy nie mieli go w magazynie... Jak myślicie, można tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedynym sposobem jest zwrot -niestety na własny koszt |
|
![]() ![]() |
![]() |
#863 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Święta może Pani zdecydować się na usunięcie produktu z braków." ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#864 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#865 |
Raczkowanie
|
Ogólnie jestem zadowolona z paczek (2 kartony). Wszystko przyszło (oprócz Barbie), nawet Eternal 30ml i paletki, które miały żółte światło. W produktach bezpłatnych mam jeden produkt przeprosinowy a w pudełku są 2 kremy Solutions Ageless Results 50ml
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#866 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
dobra wiadomość. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=meggykotka;30957105]Jestem w szoku że otwieracie kosmetyki klientek. Nie otwieram żeli, balsamów, cieni, nie wącham wód itd Uważam że to najobrzydliwsza rzecz na świecie.[QUOTE]
Ja uważam, że są bardziej obrzydliwe rzeczy niż powąchanie czyjegoś balsamu ![]() ![]() Mnie bardzo obrzydza, gdy przychodzi kuzynka mojej Mamy, wchodzi do łazienki na 10 minut i używa mojego kremu, perfum i błyszczyka lub pomadki ![]() ![]() ![]() U mnie braki uzupełnione ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super, dzięki wielkie za wiadomość ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Raczkowanie
|
dziewczynki czy LBD 30 ml dochodzą mimo żółtej kropki? dziś chce złożyć zamówienie a one nadal żółte, i kolczyki holiday to samo-zółta kropa...nie wiecie czy są?
|
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.