|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#15991 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Katalogi Avonu
kaatiiaa nie pisala o torebce planet spa
ona pisała o tej takiej czerwonej z katalogu 01
|
|
|
|
#15992 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy któraś z was ma fotki tej torebki czerwonej z k 01???? A tak poza tym to muszę Wam powiedzieć, ze ostatnio widziałm naszyjnik Yarra i jestem bardzo rozczarowana. jest beznadziejny; w katalogu wygląda na stare srebro a wrzeczywistosci jest wręcz czarny.
|
|
|
|
|
#15993 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#15994 |
|
Raczkowanie
|
Hej, ja nowa na tym forum, ale mam zdjęcia kolorków My Lip Miracle Sequins o które wiele z Was prosi, przepraszam za ten actimel
, ale takie miałam karteczki akurat![]() Jakby co to mam też My Lip Miracle klasyczną, obie Shine Supreme, Perfect Wear i Ultra Moisture Rich zwykłą i metaliczną, a także nowe kredki słoneczne, mogę wkleić jak kto chce ![]() Pozdrowionka ![]() Edit: No i zapomniałam dodać, że mój aparat leciutko zżera kolory, ale tylko trochę, oczywiście te bez lampy (pierwsza fotka) są wierniejsze, z lampą dałam żeby był obraz zawartości drobinek, ale w normalnych warunkach są o9ne dosyć dyskretne
|
|
|
|
#15995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#15996 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#15997 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to mogłabyś wrzucić Shine Supreme? ![]() najbardziej interesują mnie kolorki: 1) Shine Supreme - Sugarcoated Pink, Mauvelous Pink, Twinkle Pink ![]() 2) Shine Supreme superślniąca - On Ice, Pink Foil ![]() z góry dziękuję! |
|
|
|
|
#15998 |
|
Raczkowanie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3095984]oo
to mogłabyś wrzucić Shine Supreme? ![]() najbardziej interesują mnie kolorki: 1) Shine Supreme - Sugarcoated Pink, Mauvelous Pink, Twinkle Pink ![]() 2) Shine Supreme superślniąca - On Ice, Pink Foil ![]() z góry dziękuję! Już się robi, kolorku Icy Rose to jakieś marne resztki były, ale troszkę widać ![]() Shine Supreme: Sugarcoated Pink -taki "lukrowy" kolor, bardzo jaśniutki, ma trochę "grubsze" drobinki Mauvelous Shine jest raczej metaliczny, fioletowawy, stanowczo chłodny, Twinkle Pink jest ciepłym twarzowym beżo-różem ma takie drobinki jak Sugarcoated Pink (to najbardziej połyskujące kolory z palety Shine Supreme), Shine Supreme Reflections: On Ice - jasny beżyk, bez odcienia pomarańczy Pink Foil - trochę bardziej różowy od Twinkle Pink, ale dosyć neutralny, (oba mają identyczne drobinki jak Sugarcoated Pink i Twinkle Pink) Heh, mam nadzieję że pomogłam
|
|
|
|
#15999 |
|
Zakorzenienie
|
W środę składałam zamówienie, dzisiaj mi dopiero fakturę zamówili i mam też braki rzeczy które miały być prezentami
Będę się tłumaczyć przez klientkami...W brakach: Woda Midnight Zestaw do wina Pianka dodająca włosom objętości(brak w magazynie) Zestaw do wina Rękawiczki z kuracji parafinowej Odżywczy krem do twarzy z Avon Care (brak w magazynie) Złote pudełko (brak w magazynie) Serm na zniszczone końcówki z netto Atomizer Edit: Teraz dopatrzyłam, że pianka do włosów, krem i pudełko będą jako produkty alternatywne... Ale zestawu Midnight nie ma ![]() I mam re-charge scrub do ciała, pewnie zamiast mleczka Sake |
|
|
|
#16000 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16001 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#16002 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
... a z kompelciku który zamówiłaś jesteś zadowolona? Wsumie sama wczoraj byłam w coku, ale jakoś tych dwóch kompletów o których mowa, zwyczajnie nie zauważyłam, cały czas o nich pamiętałam, ale wkońcu jak w zasięg oka mi nie wpadły tak zapomniałam o nich na śmierć .... ale chyba raczej wezme ten co ty wziełaś, wsumie taki delikatny pasujący do wszystkiego. Musze się szybciej zdecydować, którą biżuterie wybrać, bo do wieczora musze złożyć zamówienie u swojej konsultantki. Tak wiec jesli któraś z Was dziewczyny posiada kolczyki i naszyjnik Ethereal to bardzo proszę o opinie i fotki z góry wielkie dzieki |
|
|
|
|
#16003 |
|
Wtajemniczenie
|
poratujcie mnie
![]() mam zamiar sobie z Color Trend kupić puder...ale że jest oferta łączona i wtedy wychodzi taniej, to mam pytanie: co sądzicie o tych błyszczykach, które są w tubkach,ale z aplikatorkiem? ![]() Jesli je macie, to jesteście zadowolone? czy kolorek Angel nie jest zbyt....hm..."siny"? a jesli tak, to które kolorki polecacie? pozdrawiam
|
|
#16004 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mogę zrobić fotki jak chcesz ![]() edit: ale dopiero jutro
|
|
|
|
|
#16005 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#16006 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16007 |
|
Zadomowienie
|
a to fajnie jak tak
w takim razie ja chyba też na niego się skusze .
|
|
|
|
#16008 |
|
Raczkowanie
|
nie, jeszcze nie mam. Katalogi przychodza zawsze w paczce z kosmetykami
dostaniesz 01 przy odbiorze kremów
|
|
|
|
#16009 |
|
Zadomowienie
|
dokładnie pisałam o torebce czerwonej z katalogu 01. Nie nie mam jeszcze kat 01. Torebke wyżej wymienioną widziałam wczoraj w coku w Krakowie - jak dla mnie nie była wrta poprostu tych pieniążków- ale to tylko moje skromne zdanie
|
|
|
|
#16010 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#16011 |
|
Zakorzenienie
|
Witam mialam dzisaj okazje zobaczyc ten kalnedrazyk w Claudi z Avonu i jak dla mnie to nie ma w nic ciekawego myslam ze fajniejszy dadza aha wachalam tez ta nowe serie naturalsa z 02 i jak dla mnei to tam ejst sam miod jak ktos lubi taki w sloiku to moze smialo brac malo jest cytryny jak dla mnie
|
#16012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16014 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny, który z tych kosmetyków jest najlepszy do mycia ciała? najlepiej, żeby nawilżał, bo mam ostatnio przesuszoną skóre
![]() 1) Żel do mycia z Minerałami z morza Martwego 2) Odżywka pod prysznic do ciała Gorące Piaski Arizony (tym sie myje? )3) Śródziemnomorski żel kąpielowy z oliwką 4) SSS Nawilżający kremowy żel pod prysznic Proszę o pomoc |
|
|
|
#16015 |
|
Zadomowienie
|
oj to ja nie wiem, może jakoś chaotycznie to napisałam.
ale jednak chodziło o tą z kat 01 A tą czerwoną ze PS nie widziałam, puki co mnie także kusi, ale jeszcze mam czas bo to dopiero w kat 02, a ja narazie diopiero co przedchwilką zamówienie złożyłam do swojej konsultantki z kat 13 w którym w ostatecznej wersji zamówienia zamówiłam: misia komplet biżuteri stationed rhinestone tusz "pełnia rzęs" brown/black już się nie moge doczekać paczuszki
|
|
|
|
#16016 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3097059]
3) Śródziemnomorski żel kąpielowy z oliwką 4) SSS Nawilżający kremowy żel pod prysznic Proszę o pomoc polecam te 2 ja uzywalam 1 i bylam zadowlona a moja mama to drugie i te zbyla zadowolona
|
#16017 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ja te zmammaly problemik jak polecicie podklad dla osoby ktora ma niby cere mieszana ale jak zacznie uzywac kosmetykow do cery mieszanej to wysuszaja jej cala cere i sa skorki ktory bylby dobry?doradzcie mysle zeby jej doradzic Perfect wear
|
#16018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak sie na niego napaliłam... :/
|
|
|
|
|
#16019 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w takim razie z K01 wezmę: - krem do twarzy z netto ![]() - krem do ciała śródziem. + maseczka błotna - żel pod prysznic SSS i kusi mnie jeszcze ta woda z demo ale czy ją wezme - zobaczymy
|
|
|
|
|
#16020 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jestem z niego b. zadowolona ładnie rozdziela rzęsy i pogrubia, troche wydłuża
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

ona pisała o tej takiej czerwonej z katalogu 01

, ale takie miałam karteczki akurat

na początku był super, a teraz nie wiedzieć czemu skleja rzęsy jak nie wiem. i wyglądały dzisiaj okropnie jak pomalowałam już za 1 razem
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Będę się tłumaczyć przez klientkami...

.

)