Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5 - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-09, 12:40   #2821
agabi
Rozeznanie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

Konia- taki Miś to naprawdę fajna sprawa oprócz tego że jest prześliczny, mięciusi i mam wrażenie że inteligentny-tak mu z oczek mądrze patrzy to dokładasz swoją 'cegiełkę' na remont kliniki pediatrii centrum zdrowia dziecka.
ja swoimi bimbałkami też się bym chętnie podzieliła ...z każdą ...i jeszcze sporo by mi zostało...
Stary 2011-12-09, 12:50   #2822
aalegna
Wtajemniczenie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

przyłaczam się do wszystkich które chcą oddać swoje bimbałki ja ostatnio w domu bez stanika chodze bo wszystkie mnie cisną mąż się śmieje że jak te murzynki z Afryki wyglądam

a tak pozatym mam tartę jabłkową w piekarniku, jeju jaki zaaaaapach mmmmm ciekawe czy się uda bo pierwszy raz w życiu robie tartę
Stary 2011-12-09, 12:51   #2823
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Jaka miła jesteś
albo forum albo kaczka z bajerami, mój TŻ na szczęście nie jest zbyt wybredny w jedzeniu, za to lubi czasem spytać po zjedzeniu zupy a co jest na obiad?

A tak na serio to wiecie takie super obiadki, dwa dania, suróweczki , sosiki to ja lubię,ale jeść , robić to tylko na niedzielę
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 12:53   #2824
Flowerbombka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zia_ Pokaż wiadomość
Zariah, a ja twoja fotke w sukni slubnej jak rozdmuchujesz snieg z reki! Boski klimat na ta fotka, taka ale krolowa sniegu...

O tak to zdjęcie jest boskie
Flowerbombka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 13:01   #2825
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
konia nie wiem
Salami ? mowi Ci to coś ?

Pomalowałam sobie paznokcie od nóg nadal samodzielnie , przy okazji machnęłam Ninie jeden paznokieć u rączki teraz palec cały czas trzyma wyciągnięty do przodu jakby coś na suficie pokazywała

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Zariah teraz dopiero widziałam zdjęcia ślubne, bardzo ładne i piękna z Ciebie Kobieta
Stary 2011-12-09, 13:04   #2826
tikki85
Zakorzenienie

A ja na początku ciąży kupiłam sobie stanik z H&M do karmienia i rośnie razem ze mną . Jest strasznie wygodny i ładnie podtrzymuje biust!
Tyko wkurza mnie, że mimo smarowania mam 2 czerwone rozstępy
Stary 2011-12-09, 13:11   #2827
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Salami ? mowi Ci to coś ?

Pomalowałam sobie paznokcie od nóg nadal samodzielnie , przy okazji machnęłam Ninie jeden paznokieć u rączki teraz palec cały czas trzyma wyciągnięty do przodu jakby coś na suficie pokazywała
hehe juz zjadłam na śniadanie kanapkę z salami
u nóg nie wiem czy dałabym rade pomalować sobie paznokcie
Stary 2011-12-09, 13:12   #2828
Karo89
Zakorzenienie

Hej!
Przyszłam na moment tylko powiedzieć, że te przepływy się unormowały, więc wszystko dobrze ulżyło trochę człowiekowi na duszy...

a teraz wracam dalej do pracy a jutro na uczelni cały dzień muszę siedzieć ech...dobra nie marudzę już życzę miłego dnia i do przeczytania

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 13:14   #2829
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zariah Pokaż wiadomość
Tikki - jeju, Twoje zdjęcia to zawsze wyglądają jak z okładki Vogue'a co najmniej. wyglądasz jak rasowa modelka Gaultier's. Twoją ślubną fotkę z rozpuszczonymi włosami pamiętam do dziś
Oj tam oj tam dziękuję, ale na modelkę to jestem dużo za niska . Co najmniej 20cm mi brakuje .
Twoje zimowe fotki ślubne też są super!

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

A ja na śniadanie zjadłam kanapkę z serkiem o smaku łososia i na to szynkę . Ale mieszanka wybuchowa
Stary 2011-12-09, 13:19   #2830
karolca
Zakorzenienie

wiecie co, zaraz wyjdę z siebie.
Od rana mąż do mnie dzwoni i pisze smsy, sprawdź to, zobacz tamto, kup to, idź tam... pytam go co na obiad. I co? Pulpety w sosie pomidorowym. Dwa dni miałam klopsiki mielone w sosie pomidorowym i znowu robic to samo.
W ogóle to dziś czuję się jakaś przytłoczona wszystkim. Cięzko mi się zebrać do zrobienia czegokolwiek :/
Trzeba zrobić zakupy, bez samochodu czuję się uziemiona, bo chciałabym zrobić większe zakupy a nie tylko 'to co zwykle'.
Mam wydeptane ścieżki. Wchodzę do warzywniaka, babka śmieje się "2 kilo ziemniaków? i pomidory?" Idę do drugiego sklepu, nawet "dzień dobry" nie muszę mówić, babka już podaje chleb.
I tak dzień w dzień.
Od trzech miesięcy proszę męża aby w sobotę podszedł na rynek po dwa worki ziemniaków, bo mnie szlag trafia jak codziennie mam chodzić po te dwa kilo (więcej nie daję rady już nosić).

A dziś jeszcze muszę iść do najdalszej apteki po witaminy, bo się skończyły. Oczywiście mogłabym poprosić męża, aby kupił jak będzie wracał, ale znając życie - zapomni.
Chyba pogoda źle na mnie wpływa

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 13:20   #2831
monika_krk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aaagga Pokaż wiadomość
jesteś rocznik 84? ja 85 ale chodziłam rok wcześniej do szkoły maturę zdawałam mając 17 lat, a studia skończyłam mając 22 (no prawie 23 lata) oczywiście 5 letnie
Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
wszystko pamiętam
jestem 85 ostatni rocznik kończący 8 klasę i zdający stara maturę
Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
Ja też
Tikki85

ja też 85 najlepszy rocznik to mamy klub 26 latek, a w przyszłym roku matek 27-latek

Edytowane przez monika_krk
Czas edycji: 2011-12-09 o 14:34
monika_krk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 13:29   #2832
tikki85
Zakorzenienie

Monika_krk zapomniałaś o mnie - ja też '85

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Karolca współczuję...mój mąż wychodzi o 6.00 i wraca do domu o 20.30 . Cały dzień sama siedzę, a już tak późno nie chce mi się iść z nim na zakupy więc z utęsknieniem czekam na jakąś wolną sobotę. W soboty pracuje do 14.00 i w domu jest o 16.00...i też zamiast posiedzieć razem i pobyć razem to dzień tracimy na zakupy, albo sprzątanie .
Stary 2011-12-09, 13:30   #2833
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika_krk Pokaż wiadomość
ja też 85 najlepszy rocznik to mamy klub 26 latek, a w przyszłym roku matek 27-latek
ale wy młode jesteście ja za parę dni będę miała 28 lat
Stary 2011-12-09, 13:30   #2834
karo_z
Rozeznanie

Cześć Wam,

Znowu miałam trochę nadrabiania, ale dałam radę
Wczoraj byłam na usg połówkowym. Wszystko z Piotrusiem ok.
Waży już pół kilo, został dokładnie pomierzony i wszystko jest tak jak powinno...niestety nie chciał pokazać buźki i nie dało się sprawdzić wargi, ale to się nadrobi na następnej wizycie.
Lekarka się trochę martwi o te moje skurcze i może jeszcze będę musiała zwiększyć dawkę tego fenoterolu...akurat jak mnie badała to stwardniał mi brzuszek :/ powiedziała, że muszę leżeć plackiem żeby jak najdłużej dzidziuś pobył na swoim miejscu...
Myślałam, że jak już mam krążek to mogę trochę odpuścić leżenie plackiem...ale niestety

Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość
witam, a ja właśnie z zakupów wróciłam. Wyobraźcie sobie że taki starszy pan przepuścił mnie w kolejce u rzeźnika mówię mu że spokojnie poczekam że mi się nie spieszy, a on do mnie bez dwóch zdań ma pani pierwszeństwo więc prosze bardzo Pierwszy raz mnie coś takiego spotkało, ciekawe czy ostatni
Ja też miałam podobną sytuację...aż się zdziwiłam fajnie tak

Cytat:
Napisane przez ona10101 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki chciałam się do Was dołączyć. Napisałam do karolca na priv.Mam nadzieje ze przyjmiecie kolejna ciezarna Na poczatek kilka slow o mnie - mam na imie Milena, mam 23 lata,jestem w 28 tygodniu ciazy, tp mam na 04.03.2012r. Bede miala syna Najprawdopodobniej Adasia - tak zadecydował mój mąż praktycznie.
Witaj
Potrzebujesz sesji produktów czy dań? Daj znać!

kontakt@karolinanicpon.pl
karo_z jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 13:40   #2835
karolca
Zakorzenienie

tikki, ale trzeba dać sobie jakoś radę... ja nawet cieszę się, że idzie zima, to mój mąż nie będzie tyle czasu spędzał w garażu

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 13:48   #2836
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Hej!
Przyszłam na moment tylko powiedzieć, że te przepływy się unormowały, więc wszystko dobrze ulżyło trochę człowiekowi na duszy...

a teraz wracam dalej do pracy a jutro na uczelni cały dzień muszę siedzieć ech...dobra nie marudzę już życzę miłego dnia i do przeczytania

super wiadomosci

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
jeju , chciałam napisać ,że mam 30 a tu już 31 na karku
a i tak się czasem dziwie ,że ktoś mówi mi dzień dobry, wciąż mi się wydaje,że mam 18 lat

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Napisane przez karo_z Pokaż wiadomość
Cześć Wam,

Znowu miałam trochę nadrabiania, ale dałam radę
Wczoraj byłam na usg połówkowym. Wszystko z Piotrusiem ok.
Waży już pół kilo, został dokładnie pomierzony i wszystko jest tak jak powinno...niestety nie chciał pokazać buźki i nie dało się sprawdzić wargi, ale to się nadrobi na następnej wizycie.
Lekarka się trochę martwi o te moje skurcze i może jeszcze będę musiała zwiększyć dawkę tego fenoterolu...akurat jak mnie badała to stwardniał mi brzuszek :/ powiedziała, że muszę leżeć plackiem żeby jak najdłużej dzidziuś pobył na swoim miejscu...
Myślałam, że jak już mam krążek to mogę trochę odpuścić leżenie plackiem...ale niestety

Ja też miałam podobną sytuację...aż się zdziwiłam fajnie tak

Witaj
Uuuu to odpoczywaj ile się da,zdrówka życzę i niech Dzieciątko się trzyma Twojego Brzuszka jak najdłużej
Stary 2011-12-09, 13:53   #2837
iw32
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Ja nie pierdzenie w x-factor to malowanie paznokci

Zapłatę w cyckach chętnie przyjmę

No my w sumie równolatki, więc same jesteśmy jak dinozaury - pamiętamy dziwne rzeczy typu Pewexy, fartuszki szkolne czy 8 klas podstawówki
Jakie dinozaury Ja pamiętam tarcze szkolne w liceum i stanie za cytrynami w sklepie, kupowanie za bony, które się dostawało za makulaturę a jedynki i szóstki weszły w życie jak byłam już w II klasie liceum I kto tu jest dinozaur ????
iw32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 13:56   #2838
agnes99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iw32 Pokaż wiadomość
Jakie dinozaury Ja pamiętam tarcze szkolne w liceum i stanie za cytrynami w sklepie, kupowanie za bony, które się dostawało za makulaturę a jedynki i szóstki weszły w życie jak byłam już w II klasie liceum I kto tu jest dinozaur ????

tarczy w ogólniaku nie nosiłam, ale reszta wypisz wymaluj jak z mojego żywota
ja rocznikowo jestem od Ciebie o rok młodsza, ale mnie do szkoły wczesniej posłali
Stary 2011-12-09, 14:16   #2839
iw32
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
a ja chyba spróbuję z płatkami mydlanymi białego jelenia albo tak jak koleżanka mi poleciła najzwyklejszą pollenę rex i chyba przypałętała mi sie jakaś infekcja bo w okolicach (sorry za szczerośc )łechtaczki swędzi i piecze czekam czy będa dzisiaj moje wyniki jak będą to jade do gina jak nie to dopiero w poniedziałek albo wtorek. powiedzcie sa jakies bezpieczne leki w ciąży dostępne bez recepty albo domowe sposoby na takie dolegliwości??
Hej, ja używam Lactovaginal dowcipnie
Stary 2011-12-09, 14:17   #2840
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez ona10101 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki chciałam się do Was dołączyć. Napisałam do karolca na priv.Mam nadzieje ze przyjmiecie kolejna ciezarna Na poczatek kilka slow o mnie - mam na imie Milena, mam 23 lata,jestem w 28 tygodniu ciazy, tp mam na 04.03.2012r. Bede miala syna Najprawdopodobniej Adasia - tak zadecydował mój mąż praktycznie.
Witaj!O to ty juz w 3 trymestrze.Jak sie czujesz,duzy brzuszek masz?

Cytat:
Napisane przez agabi Pokaż wiadomość
ona10101-witamy serdecznie

właśnie kurier mi przywiózł Misia którego zamawiałam w tej akcji tvn-u "kup misia". jest cudowny. cieszę się jak dziecko i mój Gabryś ma już pierwszą zabawkę
Moj syneczek ma juz 3 zabawki

Co do wieku to ja w tym m-cu 29 koncze.Ale do 30-stki planuje byc w jeszcze jednej ciazy-trzeciej i ostatniej,zeby nie bylo duzej roznicy miedzy dziecmi.Juz mam corke 8 lat i biedna tyle lat bez rodzenstwa.Dlatego teraz chce miec dzieci w zblizonym wieku.
Stary 2011-12-09, 14:21   #2841
iw32
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aaagga Pokaż wiadomość
jesteś rocznik 84? ja 85 ale chodziłam rok wcześniej do szkoły maturę zdawałam mając 17 lat, a studia skończyłam mając 22 (no prawie 23 lata) oczywiście 5 letnie

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

no właśnie! starszy pan! jakby cię jakiś nastolatek przepuścił to by było zdziwienie!
mam pytanko: korzystacie w hipermarketach z kas dla cieżarnych? ja się nawet nie próbuje dopchać bo większa kolejka (nieciężarnych facetów) niż w normalnej.
Ja na razie nie choć takie są w Tesco. Jak będę miała większy brzuch i już bardzo widoczny to nie omieszkam skorzystać
Stary 2011-12-09, 14:37   #2842
ewelajna25
Zadomowienie

Lokalizacja: To stąd, to stamtąd, a czasem jeszcze skąd indziej;-)

Dziendoberek!

Właśnie kończę gotować zupkę na obiad, dziś coś nowego-zupka z indyka, z kukurydzą i mnóstwem warzyw, lekko zabielana śmietanką. Zaraz rozpocznę konsumpcję
Mój TZ ma podobnie-obiad bez mięsa to nie obiad, a on nie jest królikiem. Na szczęście, czasem daje się przekonać, a czasem po prostu mamy 2 obiady-ja gotuję sobie, on sobie, albo idziemy na kompromis i gotujemy coś razem, co smakuje nam obojgu. Ostanio jednak zdecydowanie spożywa więcej warzyw, oprócz tego pijemy soczki owocowe, bo nabyliśmy sokowirówkę. A zasadę mam jedną, najlepiej mu nie mówię, co wsadziąłm do soku czy dania, bo zauważyłam, że smakuje mu tak długo, jak się dowie, że np w soku jest marchewka albo w zupie brokuł.

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
albo forum albo kaczka z bajerami, mój TŻ na szczęście nie jest zbyt wybredny w jedzeniu, za to lubi czasem spytać po zjedzeniu zupy a co jest na obiad?

A tak na serio to wiecie takie super obiadki, dwa dania, suróweczki , sosiki to ja lubię,ale jeść , robić to tylko na niedzielę
Ja takie uczty pamiętam z dzieciństwa, do tego w niedzielę z zasady zawsze był rosół no i oczywiście mięsne 2 danie, kompociki, deserki...A było nas kilkoro dzieci. Nie wiem, skąd mama brała siły, aby gotować takie pyszności i dom prowadzić i nas wychowywać, ale ją podziwiam! Sama 2 dan nie robię, po zupie jestem najedzona

Cytat:
Kochana, a kiedy masz urodzinki? Mnie za kilka dni także stuknie 28

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
A ja na początku ciąży kupiłam sobie stanik z H&M do karmienia i rośnie razem ze mną . Jest strasznie wygodny i ładnie podtrzymuje biust!
Tyko wkurza mnie, że mimo smarowania mam 2 czerwone rozstępy
Ja w sumie zakupiłam 4 staniki, dziś będę szła po nowe, bo w tym moim sklepie jest teraz fajna promocja. Generalnie cycki już mi stoją chyba w miejscu, ale pewnie jeszcze urosną nie wspominając już, co to będzie jak rozpocznie się laktacja
ewelajna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 14:40   #2843
monika_krk
Raczkowanie

Cytat:
Monika_krk zapomniałaś o mnie - ja też '85
.
ale niedopatrzenie, już Cię dopisałam wyżej

Cytat:
28 ma mój mąż

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość

Co do wieku to ja w tym m-cu 29 koncze.Ale do 30-stki planuje byc w jeszcze jednej ciazy-trzeciej i ostatniej,zeby nie bylo duzej roznicy miedzy dziecmi.Juz mam corke 8 lat i biedna tyle lat bez rodzenstwa.Dlatego teraz chce miec dzieci w zblizonym wieku.
odważnie, bo to dość szybki plan. Ja też nie chcę mieć dużej różnicy między dziećmi, ale nie chcę za bardzo planować bo wyjdzie w praniu jak nam z jednym idzie
monika_krk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 14:41   #2844
tynka88
Zadomowienie

TZ zawsze wynajduje kase z jak najmniejsza liczba osób ja tylko sie czołgam za nim

co do wieku i rodzenia dzieci,w styczniu skoncze 24 , nie wiem jak odnajde sie w roli mamy , ale jezeli przetrwam i dam rade to za 2,3 lata bardzo chcialabym urodzic jeszcze jednego dzidziusia,

ja nosiłam tarcze w klasach 1-3 w podstawówce, wyjadałam vibovit, gumy zułam huba buba i takie kwaśne jeszcze, ii pamietam jak stlukłam duza butelke kaskady pod drzwiami bo mi sie bardzo chcialo siku i nie wiedziałam co trzymac

Edytowane przez tynka88
Czas edycji: 2011-12-09 o 14:42
tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 14:44   #2845
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:

Karolca współczuję...mój mąż wychodzi o 6.00 i wraca do domu o 20.30 . Cały dzień sama siedzę, a już tak późno nie chce mi się iść z nim na zakupy więc z utęsknieniem czekam na jakąś wolną sobotę. W soboty pracuje do 14.00 i w domu jest o 16.00...i też zamiast posiedzieć razem i pobyć razem to dzień tracimy na zakupy, albo sprzątanie .
Mam tak samo kochana, cały dzień sama, a ten mój jak wraca to koło 19 ale co z tego jak dalej pracuje na kompie do późna i najlepiej jakbym się nie odzywała do niego bo sie musi skupic i nie może sie pomylić w rozliczeniach ale ponoć jutro ma mieć wolną sobotę, zobaczymy czy się bedzie trzymał tej wersji jak wróci wieczorem
Stary 2011-12-09, 14:45   #2846
koniakonia
Zakorzenienie

Ja do 35 chcę urodzić trzecie dzieciątko.

Dobrze ,że ważenie ( kurdę jak jakiś sportowiec przed walką )mam dopiero 4 stycznia , bo mam wielkiego głoda dzis cały czas coś miele w paszczy , normalnie jak krowa
Stary 2011-12-09, 14:46   #2847
aalegna
Wtajemniczenie

karo_z super że z synkiem wszystko dobrze tylko szkoda że ty biedna musisz leżeć plackiem
Stary 2011-12-09, 14:47   #2848
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

ewelajna 19 grudnia
Stary 2011-12-09, 14:48   #2849
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość
Mam tak samo kochana, cały dzień sama, a ten mój jak wraca to koło 19 ale co z tego jak dalej pracuje na kompie do późna i najlepiej jakbym się nie odzywała do niego bo sie musi skupic i nie może sie pomylić w rozliczeniach ale ponoć jutro ma mieć wolną sobotę, zobaczymy czy się bedzie trzymał tej wersji jak wróci wieczorem
Mój TŻ na szczęscie na co dzień w domu o ok.16, ale teraz jest na wyjeździe do jutra,zmienił pracę i teraz tak mamy , ale potęsknić też miło czasem , bo sobie uświadamiam wtedy bardzo jak mocno Go kocham
Stary 2011-12-09, 15:10   #2850
ewelajna25
Zadomowienie

Lokalizacja: To stąd, to stamtąd, a czasem jeszcze skąd indziej;-)

Cytat:
ewelajna 19 grudnia
A moje 3 dni wcześniej śmieję się, ze u nas grudzień to misiąc prezentów, bo mikołajki, rocznica zwiazku (19 grudnia, tak przy okazji hehe), urodziny, imieniny i do tego gwiazdka

Rozmawiałm dziś z mamą rano, i już widzę, że chyba niczego nie będziemy więcej dla dzidzi dokupywać, bo wszystko już zakupiły obie babcie, kilka rzeczy my, a reszta od bratowej i siostry. Noramlnie masakra, robią zakupy na wyścigi, ja to tylko póżniej wszystko popiorę, a wychodzi na to, że naszym największym wydatkiem był wózek, i w sumie de facto fundowali go teściowie, my "tylko" zrobiliśmy dzidzię ehhh
ewelajna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości