|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV
Wydaje mi sie ze tez czasem niektore z nas maja dosc walkowania tematow slubnych i odpuszczaja sobie forum na jakis czas...? A weekend zawsze spokojniejszy
|
|
|
|
#2582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mozliwe ![]() mi sie czasami bardzo ciezko wbic w rozmowe to tylko czytam
|
|
#2584 |
|
Zadomowienie
|
ooooo sa takie? to swietnie! miałaś super okazję ja mam bloczek hie hie
|
#2585 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za miłe powitanie ![]() Jestem z Rybnika. Mój TŻ z Raciborza. Poznaliśmy się na początku szkoły średniej. Podstawowe rzeczy są załatwione, to dawno. Sala jest, orkiestra jest, fotograf jest, godzina w kościele jest załatwiona, nauki przedślubne są, dzień skupienia dla narzeczonych jest, lista gości jest. Sukienki nie ma, nie umie znaleźć takiej wymarzonej dla siebie, w której bym wyglądała jak z bajki. Garnitur, to w przyszłym roku. Piosenka na pierwszy taniec nie wybrana (na pewno nie ta piosenka ze Shreka (teraz każdy ją ma, przynajmniej na tych ślubach gdzie byłam w ostatnim czasie), Elvis Presley też odpada). Na kurs tańca chodziliśmy w rok temu, już pozapominaliśmy (klapa Projekt zaproszeń zrobiłam w wakacje, jakoś nie umie znaleźć czasu i ochoty by je wykonać. Do poradni życia małżeńskiego jeszcze nie dotarliśmy (godziny otwarcia nam nie pasują i to w kilku parafiach )Jeszcze kwestia po ślubie, gdzie mieszkać. Podróży poślubnej, to chyba nie będzie, może w wakacje zdobędziemy Rysy na konto podróży poślubnej. Nie wiem o czym jeszcze zapomniałam... |
|
|
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
no spokojniejszy ja np weekend spędzam u tżta więc nie ma mnie w ogóle na necie
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2589 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chatka wierzę w Ciebie, w końcu znajdziesz tą idealną, albo taką sobie sama zaprojektujesz Wierzę w Ciebie!!!!!! A z tą ceną u mnie to jak na szycie tez jest dużo. Moja siostra razem z robocizną zmieściła się do 1000zł. Koleżanki szyją tak też do 1500. No ale mi zależało przede wszystkim na jakości. Bo sam fason jest prościutki. Nie będzie z nim dużo pracy. Wczoraj z siostrą zrobiłyśmy w głowach taką małą wizualizację z fryzura, makijażem, i wszystkimi innymi dodatkami, i jeśli nam to tak wyjdzie to się chyba posikam z radości!!!! No po prostu musi być pięknie, romantycznie i zarazem dostojnie Bo ja już czuję, że to właśnie będzie taka moja druga skóra. W końcu do mnie dotarło, że szyję suknie i jaram si e tym strasznie. I jeszcze raz przepraszam, ze tak o tym w kółko gadam, ale jestem taka szczęśliwa Cytat:
![]() Dzisiaj wchodzę na forum, a tu taka miła niespodzianka W Hermsie wyglądasz przepięknie Cytat:
![]() Cytat:
Będziemy trzymać kciuki!!!!!!Cytat:
Ja zamawiałam coś takiego na zaproszenia i winietki http://www.papiera4.pl/pergamenata-b...0g-p-3036.html
|
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
goszu skarbie pytanie już nie aktualne już wróciłam z miasta kupiłam kalkę ale dzięki za info
aha dziewczyny Chaciorek nie jest sam ja przecież też nie mam kiecy ![]() teraz mam głowę zajętą egzaminem więc zaraz po nowym roku idę na salony
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się prackowo i piątkowo leniwie
![]() W rmfce coraz więcej świątecznych piosenek leci Dalej jest milutko i mam nadzieję, że nie przestanie, bo inaczej to z rozpaczy wyjem całą dostępną w sklepach nutellę Ciii... święta idą. Dobrym trza być ![]()
|
|
|
|
#2593 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ja też nie mam sukni a ślub już w kwietniu
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.. nawet nie byłam jeszcze w zadnym salonie.Pewnie za tydzien pojade bo to ostatni taki wolny dla mnie "weekend" tego roku.. A jutro mam okropny zjazd więc tylko Was podczytuje
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą po co rozdrapywać stare rany jak dobrze nam jest tak jak jest ![]() moja sąsiadka piętro wyżej ale nie w moim pionie wyśpiewuje kolędy że u mnie słychać
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-12-09 o 13:15 |
|
|
|
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Wyżej napisałam.
Cytat:
Starznie dużo wydaje mi się, że nie mamy rzeczy, a kwiecień tuż tuż... Edytowane przez niusia_87 Czas edycji: 2011-12-09 o 13:25 |
|
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a czy ja mogę, mimo tego, że szyję suknię na wzór, dodać Dayzel do zestawienia naszych sukien
|
#2598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ba potem jak już będziesz miała fotki swojej to się zamieni
|
|
#2599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
W załączniku, z zaręczyn wycięłam
.Przeglądałam allegro, w natchnieniu na suknie i znalazłam bukiet (załącznik). Początkowo podobały mi się kwiaty purpurowe w kształcie dzbanuszków (podobne do kali, są z rodziny kali), ale jak znalazłam to zdjęcie, to pomyślałam, czemu nie wziąć wiosennego bukietu, albo z dodatkiem kwiatu wiśni... Co o tym myślicie? |
|
|
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A bukiet piękny!!!! Lubie tak, szczególnie, że są w nim moje ukochane frezje
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Chatko- Również moim zdaniem najlepiej wyglądasz w pierwszej sukience Czekam na fotki z salonu Madonny, zaintrygowałaś mnie ![]() Gosza- gratuluję wyboru krawcowej Wzór piękny i z pewnością równie piękną suknię uszyje Ci krawcowa Podziwiam też za odwagę, bo ja bałabym się szyć sukienkę... Jakoś tak chyba bezpieczniej jest kupić gotową ![]() Ogólnie zauważyłam, że na forum coś ostatnio mniej nowych sukien Może po Nowym Roku będzie więcej Ja również jestem na etapie poszukiwania sukni i jak narazie mam dwie faworytki: Agnes 10750 i Classa c-921 Drugiej niestety nie można jeszcze zobaczyć w Internecie. A druga to taka, którą ma malwus20. Tak przy okazji kochana czytałam na jednym z wątków, że płacisz za nią 2690 zł a mi Pani wczoraj w salonie powiedziała, że u niej kosztuje 2100 zł... Więc nie wiem skąd taka różnica![]() Jeszcze czekam w tym salonie na dostawę nowych rybek z Gali i po Świętach wybiorę się z mamą i już raczej zadecyduje
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli wątek jest zamknięty to już nie można edytować swoich postów? Chciałam zmienić coś w swoim zestawieniu ślubnym a tu się nie da
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to przekopiuj tutaj wprowadź zmiany i napisz do zubi żeby zamieniła linki
|
|
#2606 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A dziewczyny jakiś czas temu pisałyście o prezentach dla rodziców i zapomniałam odpisać o pomysłach, z którymi ja się spotkałam. Np. moja siostra kupiła w takim sklepie z herbatami rożne rodzaje herbat i wytworów plus jakiś alkohol, bardzo fajnie to zapakowali ![]() Jeszcze inny znajomy zafundował rodzicom wycieczkę do Pragi, tylko nie wiem czy razem czy osobno
|
|
#2607 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny!
normalnie siły nie mam na nadrabianie a tak bym chciała Wam podoradzać lub wyrazić swoje zdanie na nurtujące Was problemy.... no i mam problem - wiem, że dwie dziewczyny wklejały zdjęcia w sukniach, ale muszę się zastsnowić która które suknie mierzyła.... wiecie, jestem totalnie zmęczona, nie mam na nic chęci - od dwóch tygodni sypiam po parę godzin a w weekendy siedzię i niestety pracuję. Dziś już skumulowało się wszystko i po prostu mam dość. Liczę na to, że szef zauważy moje wysiłki i dostanę sporą premię świąteczno-noworoczną.... inaczej mocno zastanowię się nad poszukiwaniem nowego zajęcia.... jedyne pocieszające jest to, że dziś już normalnie rozmawiałam z ojcem (tatą/ tatem ) bo ostatnia nasza rozmowa telefoniczna zakończyła się tym, że w dużej złości się rozłączyłam i cały dzień chodziłam wściekła. A z ślubnych rzeczy, to jestem na etapie oglądania się za biżuterią. Tak sobie przejrzałam stronę internetową apartu i oczywiście najbardziej spodobały mi się takie kolczyki.... http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,1906 TŻ już dawno stwierdził, że mam nosa do wybierania najdroższych rzeczy spośród dostępnych....
|
|
#2608 |
|
Zadomowienie
|
Pytanko co lepsze i co kupić: buty ślubne czy buty taneczne?
czym one się różnią??
|
#2609 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jesli chodzi o buty taneczne i ślubne w jednym, to są one zazwyczaj białe, ale mają one wszystkie bajery jak buty taneczne (bez zamszu na podeszwie by móc w nich chodzić takze po betonie )Jeśli chodzi o mnie, to planuję zakupić buty ślubno- taneczne, ale nie mam czasu aby wybrać sie do sklepu i je zamówić.... :/
Edytowane przez jagata Czas edycji: 2011-12-09 o 14:42 |
|
|
|
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jagata jesteś kochana, przypomniałaś mi o biżuterii, obrączki, kolczyki łańcuszek. Ładne kolczyki jagata. Ta podoga za oknem jest okropna, wszystkiego się odechciewa... :/ Podoba mi się cieniutki łańcuszek złoty, a na nim perełka. Obrączki, jak dla mnie to tylko tradycyjne, mam uczulenie na złoto :/Wiem, że tytanowe nie uczulają, ale tak mi się nie podobają. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.

ona jest w sprzedaży w formie bloku i jest mega droga
z ajeden bloczek zapąłciłąm chyba 12-18 zł(?) kupowałam na poczatku roku wiec pamiec zawodna

)

klask i:

.. nawet nie byłam jeszcze w zadnym salonie.
a mi Pani wczoraj w salonie powiedziała, że u niej kosztuje 2100 zł... Więc nie wiem skąd taka różnica