|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
Madzialenka, dobrze, że wszystko dobrze
![]() Haniu, super, że wypłata jest bardziej niż zadowalająca Cytat:
Cool Water też mi się podoba, ale teraz gustuję w cięższych. |
|
|
|
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy dobrze zmierzyłam, ale wzięłam tam gdzie jest najszerzej i wyszło mi 92.
|
|
|
|
#1384 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
dzisiaj śnieg z deszczem. fuj.
Cytat:
dj jestem pewna na 200 %. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie dziwię się, że nie mogłaś usnąć ![]() Cytat:
![]() oprzedni post napisano o 17:47 ---------- |
|||||
|
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pierwszy raz widziałam ten program i przeglądając listę odcinków wybierałam tylko te wnętrza, które nie były wypasionymi chatami, lecz właśnie te "ubogie" wnętrza, bo w nich zazwyczaj widać indywidualizm
|
|
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
|
|
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
|
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
co wy tak z tym cześć-cześć?
![]() od rana mam nerwa, składałam oświadczenie do mojego projektu i okazało się, że jest źle, bo ja wypełniłam wszystko, a powinnam zostawić puste miejsce. Wkurza mnie to, bo mogli o tym napisać nikt normalnie na to nie wpadnie, że tutaj akurat trzeba puste miejsce zostawić. Chciałam pojechać dzisiaj, zadzwoniłam tam, ale okazuje się, że baba która się tym zajmuje jest na urlopie i będzie w poniedziałek, czyli że dzisiaj nie można tego poprawić, a na poprawę są tylko 3 dni robocze. Dzisiaj by mi też dużo bardziej pasowało tam pojechać. z pozytywów - udało mi się zdążyć pobiegać zanim zaczął sypać śnieg. |
|
|
|
#1389 | ||
|
Zakorzenienie
|
heloo
Cytat:
![]() Ja to chyba ogólnie jestem strasznie szeroka odkąd w tej ciąży jestem. I normalnie od 3 dni mam wrażenie jakby mi się miednica rozchodziła ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
![]() To z deka paranoja - bo co Cię to obchodzi że baba ma urlop. Jak pobiegałaś to należy Ci się pasek czekolady
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
będzie jutro, umówiłam się z koleżankami z dawnej pracy na pitną, przepyszną, gęstą, sycącą czekoladę
tak w ogóle to ostatnio tryb obżarstwa mi się włączył, jak wracam do domu po pracy to non stop jem cześć
|
|
|
|
#1392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Ci powiem że dokład nie byłam w ciąży nie wiedziałam co to tryb obżarstwa . Wydawało mi się że zjedzenie ciastka po obiedzie i poprawienie tego jogurtem to już masakra. Myliłam się.Wczoraj np przeszłam samą siebie..w jednym ciągu od godz 21 - banan, pomarańcz, kiwi, jogurt nat, pół milki, bułka z szynką, ogórkiem kiszonym i musztardą, znowu kiwi ![]() Popite litrem wody mocno gazowanej coby mi się bekło
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma co, wszystkie jesteśmy dziś potwornie wygadane
![]() Dziewczyny, fajne macie brzucholki
|
|
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
ja niestety wiem aż za dobrze co to są tryby obżarstwa
wcześniej normalnie jadłam obiad, potem przerwa i jakaś kolacja, a teraz między obiadem a kolacją nie ma przerwy |
|
|
|
#1395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jem non stop bo mało mi się do brzucha mieści- muszę więc często za to male porcje. ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
![]() Kurde mąż postanowił zaprosić mnie do kina - i jak na złość nic ciekawego nie ma. No NIC!!!. Bez sensu. W teatrze też nic "szałowego" ![]() I znowu wieczór jak co piątek- na dziadziusiów. Znajomi, jedzenie , piwo bezalkoholowe i grzecznie spać o 1 ![]() Dobrze że za tydzień idziemy na koncert mojego ukochanego polskiego zespołu
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jeszcze tylko ang i weekend, szkoda że bez męża. Właśnie mi wyjechał. |
|
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu, ja zdecydowanie śpię...
![]() Na jaki koncert idziesz? Ja tak ostatnio ciągle spędzam wieczory
|
|
|
|
#1398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh...śmieszna ta radosć biorąc pod uwagę to że widzimy się cały tydzień 24 na dobę ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
Ja siedzę w pokoju przy otwartym oknie i się wietrzę. Mąż pyta czy mnie nie powaliło czasem Mój UKOCHANA oczywiście w Polsce zupełnie niedoceniana MILOOPA Muzyka na światowym poziomie- co jak wiemy w u nas rzadkość. http://www.youtube.com/watch?v=g8KUb...eature=related
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu ja niestety nie. Za tydzień będzie w domku w weekend dopiero. Ale ja za jakieś 2 godz ide do rodziców bo nie chce mi się w domu siedzieć, zresztą tata mnie na ang ma podrzucić.
|
|
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
No ja nie umiem tak. Nosi mnie jak diabli.
Poszłabym gdzieś, poznała jakiś ludzi, potańczyła. Poza tym strasznie mi się chce gdzieś pojechać...na szczęście to spełnię za 12 dni
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu jedziesz do Niemiec na święta czy i na sylwka??
ja jeszcze nie mam planów na sylwka. Kompletnie o tym zapomniałam. |
|
|
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O Sylwestrze w ogóle nie myślałam...bo o czym tu myśleć jak się będzie kulka bez możliwości napicia się szampana i szaleństwa do białego rana. Znajomi wyciągali nas do jakiegoś wynajętego domku w Bieszczadach- ale ja dziękuję męczyć się z pijakami: brzydal:
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
My rok temu byliśmy u znajomych (w 3 pary) wtedy koleżanka była w ciąży. Teraz moze powtórkę zrobimy ale tym razem ja bym była w ciąży. A między nami jest 2 tyg róznicy w terminach porodu. Tyle że ona już urodziła. Nasze dzieci będą miały gdzieś roczną różnicę.
|
|
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po prostu mam dużo rzeczy do przygotowania na uczelnię, więc muszę siedzieć i to robić ![]() Chociaż dziś akurat wychodzimy
|
|
|
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
ja też
![]() co do sylwestra, spędzimy go standardowo ze znajomymi. Nie ma szans na coś ekstra, bo w sobotę pracuję, poza tym jesteśmy na trybie oszczędnościowym Zresztą kluby, czy też zabawy w salach weselnych totalnie do mnie nie przemawiają, wolę już spędzić sylwester przed tv niż iść na tego typu imprezę. To na co bym miała ochotę to sylwestrowy express - czyli lajtowy wyjazd z grupą autokarem (np. Praga, Berlin, Budapeszt, Wiedeń), impreza w autokarze, potem włóczenie się po mieście, potem dalsza część imprezy podczas drogi powrotnej Koszt takiego wypadu jest niewielki - 130-200zł, za to wrażenia mogą być bardzo bogate. Zatęskniło mi się za wycieczkami szkolnymi ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- asiuk, w sklepie tchibo jest promocja na kurtkę do biegania http://www.tchibo.pl/Damska-cieploch...200020326.html |
|
|
|
#1406 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziekuje ![]() Ja chce ubrac pewnie kilka dni przed wigilia. Bedzie jak co roku zywa w donicy lub zywa cieta - takiej nigdy nie mialam, ale czytalam, ze sa scinane zgodnie z przepisami ze specjalnych szkolek, wiec czemu nie. Ale swiatelka juz mam na parapecie od mikolajek a niebawem chce zawiesci kurtyne swietlna za okenm Cytat:
![]() A ja dzis samotny wieczor, bo TZ ma wigilie firmowa. Jutro mamy picie u kolegi, ktoremu sie urodzilo dziecko, w niedziele piwo ze znajomymi. Niestety moja gwiazdka z przyjaciolmi dzis nie wypalila, bo jedna przyjaciolka musiala odwolac. Smutno mi
|
||
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
"Szpieg" zupełnie mnie nie interesuje.
Nie mam ochoty na takie kino. Na Listy do M chciałam kiedyś iść ale mąż nie za bardzo i mi samej też jakoś przeszło. Chciałam coś widowiskowego i najlepiej w 3D ![]() Nie smutaj- jutro będzie fajny wieczór
|
#1408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam ochotę na "Szpiega", ze względu na obsadę, oraz na 80 milionów. Listy do M. naprawdę fajne. Trochę w stylu To właśnie miłość. Szkoda, że wigilia nie wypaliła... Nasza też się nie uda przed świętami, zaplanowalismy sylwester z wigilią, ale przyjaciółka ma kiepskie wyniki i może nie dotrwać w dwupaku do sylwestra, więc i ten plan się posypie. Cytat:
Haniu, robię kopytka. Nie mam praski, więc postanowiłam użyć malaksera z nakładką do ścierania. Ciekawe, co mi z tego wyjdzie
|
||
|
|
|
#1409 |
|
Wtajemniczenie
|
co tu tak cicho?
jak w końcu się w pracy przeniosę do innego pokoju będzie mi łatwiej z wami gadać. teraz siedzę tak głupio, że z 10 osób bez wstawania widzi mój monitor i wolę nie wchodzić na wizaż
|
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
biia no to super
![]() A ja kupiłam sobie te butki co wam kiedys pokazywałam. I są najwygodniejsze na swiecie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

nie dziwię się, że nie mogłaś usnąć