Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-09, 15:10   #3781
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
hehe, jaka "dobra" We Wrocławiu liderom sprzedają coś tam na konto konsultantek, ale nigdy nie dają prezentów i produktów z programów motywacyjnych (czasami są wyjątki, jak kk zadzwoni i poprosi dziewczyny). U mnie jest sporo KK których nie zainteresował program believe Ostatnio spotkałam swoją dziewczynę co robiła zakupy a kasjerka dała jej serum naprawcze z programu, a ta dziewczyna ze ona go nie chce Podchodzę do niej i mówię, żeby brała a ja od niej za 10 zł go wezmę, a ta kasjerka wydarła go mi z rąk i mówi ze ona go weźmie i dała dziewczynie te 6,90

Edytowane przez tonia85
Czas edycji: 2011-12-09 o 15:19
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 15:13   #3782
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
no to musisz teraz nogi trzymać razem
Stary 2011-12-09, 15:15   #3783
Buniat
Zakorzenienie

Jamapi no to niedobrze, szkoda, że nie możesz iść do lekarza, żeby cię osłuchał

Edytowane przez Buniat
Czas edycji: 2011-12-09 o 15:17
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 15:18   #3784
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
Ależ mogę i nawet zamierzam Tylko do tego zawsze były jakieś pogaduchy, polecanie, wyszukiwanie fajnych ofert itp. Ja to lubię, one też bo nie namawiam na cokolwiek, polecam co sama sprawdziłam ot tak fajnie nam się zamawiało. No i zawsze mogły wpaść do biura 6.30 i wołać Martuś ja zaaaaapomniałam o szamponach i bach... zamówienie na 130zł bo wiedziały że po I terminie muszę mieć na 51zł a że z 51 do 130 łatwo zleci...
A, no to dobrze

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
kurde poszłabym do lekarza, ale nie mam z kim bąbla zostawić
cały czas kaszle jak kaszlałam, tylko teraz 'glutowato', czyli niby lepiej, ale coś mi się ciężko oddycha i coś mnie tam boli
Oj, boję się, żeby Ci na oskrzela nie padło A jakie masz leki?

Cytat:
Napisane przez Dorotxy Pokaż wiadomość
nie mam pojęcia, nic jej rano nie było dopóki nie wypiła herbatki i teraz biedna tak się wystraszyła, że boi się pić i jeść żeby nie wymiotować tylko śpi, cała ciepła jest ale gorączki nie ma
mama jej rumianku zaparzyła, ale niechce pić, może teraz jak sie obudzi się napije, bo w końcu będzie musiała, oby było ok, bo się martwię
A to czarna herbata była?
Stary 2011-12-09, 15:25   #3785
katniewojt
Zakorzenienie

A u mnie się rozpadało
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 15:29   #3786
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Oj, boję się, żeby Ci na oskrzela nie padło A jakie masz leki?
dał mi tylko inhalacje cortare i syrop sambutanol doraźnie na ataki nocne kaszlu ... syrop już mi się skończył, ale i tak dużo nie dawał

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 15:31   #3787
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Ostatnio spotkałam swoją dziewczynę co robiła zakupy a kasjerka dała jej serum naprawcze z programu, a ta dziewczyna ze ona go nie chce Podchodzę do niej i mówię, żeby brała a ja od niej za 10 zł go wezmę, a ta kasjerka wydarła go mi z rąk i mówi ze ona go weźmie i dała dziewczynie te 6,90
A mogła tak? Przecież to do dziewczyny należało ostatnie słowo. No chyba, ze ta kk nic nie powiedziała.
Stary 2011-12-09, 15:36   #3788
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
dał mi tylko inhalacje cortare i syrop sambutanol doraźnie na ataki nocne kaszlu ... syrop już mi się skończył, ale i tak dużo nie dawał
syrop miałaś?? a co było na recepcie??
pewnie nowy syrop potrzebujesz.... bo musisz to oczyścić , tzn płuca... chociaż miałam koleżanką która jak zaczęła kaszleć to nie przestawała mimo zwolnień i leków całe miesiące... okazało się że to jakaś alergia była mimo okresu zimowego

---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Ostatnio spotkałam swoją dziewczynę co robiła zakupy a kasjerka dała jej serum naprawcze z programu, a ta dziewczyna ze ona go nie chce Podchodzę do niej i mówię, żeby brała a ja od niej za 10 zł go wezmę, a ta kasjerka wydarła go mi z rąk i mówi ze ona go weźmie i dała dziewczynie te 6,90
ale jaja
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 15:39   #3789
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

no syrop .... a to takie dziwne??

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

dokia dopiero skumałam

bożeeeee jaka ze mnie blondynka

Stary 2011-12-09, 15:40   #3790
sheryl
szeryfcio

Cytat:
to tak astmatycznie Cię potraktował.... Ja oczywiście nie wiem co Ci konkretnie jest... ale ja jak miałam kaszel - na początku suchy (bo z zatok spływało i drażniło), nie dający żyć, długie ataki...., potem przeszło na mokry... to dostałam na dzień coś odkrztuszającego wydzielinę z oskrzeli - coś w rodzaju ACC, a na noc na suchy kaszel - thiocodin, acodin. Ja akurat po acodinie miałam jazdy i więcej tego do ust nie wezmę.
No ale na stwierdzone zapalenie oskrzeli (3 razy musiałam lekarkę nachodzić, żeby zauważyła) dostałam antybiotyk oprócz tego wszystkiego.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-12-09 o 15:42
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 15:40   #3791
zalotnica83
Zakorzenienie

Dziewczynki od godz 11:30 aż 3 strony...a już się bałam że bede sie nudzić przy kawie
Luksa ja też tesknie za "Indywidual for her" moje ukochane perfumy jak miałam 18 lat...bosz to już 10 lat temu...ale ten czas leci
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 15:43   #3792
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
no syrop .... a to takie dziwne??

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

dokia dopiero skumałam

bożeeeee jaka ze mnie blondynka
no ale dobrze, że się nie obraziłaś tylko dobrze odczytałaś moje pytanie
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 15:44   #3793
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
syrop miałaś?? a co było na recepcie??

Jamapi, nie martw się, ja też nie zajarzyłam od razu. Nie jesteś sama.
Stary 2011-12-09, 15:50   #3794
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Dziewczynki od godz 11:30 aż 3 strony...a już się bałam że bede sie nudzić przy kawie
Luksa ja też tesknie za "Indywidual for her" moje ukochane perfumy jak miałam 18 lat...bosz to już 10 lat temu...ale ten czas leci
Ciekawe, ja też wtedy miałam 18lat
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 15:51   #3795
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
to tak astmatycznie Cię potraktował.... Ja oczywiście nie wiem co Ci konkretnie jest... ale ja jak miałam kaszel - na początku suchy (bo z zatok spływało i drażniło), nie dający żyć, długie ataki...., potem przeszło na mokry... to dostałam na dzień coś odkrztuszającego wydzielinę z oskrzeli - coś w rodzaju ACC, a na noc na suchy kaszel - thiocodin, acodin. Ja akurat po acodinie miałam jazdy i więcej tego do ust nie wezmę.
No ale na stwierdzone zapalenie oskrzeli (3 razy musiałam lekarkę nachodzić, żeby zauważyła) dostałam antybiotyk oprócz tego wszystkiego.
no zaraz sobie wezmę w taki razie ACC max, co by powykrztuszać to g*wno
najgorsze są w nocy te ataki w ciągu dnia to już rzadko mam, ale w nocy

Cytat:

Jamapi, nie martw się, ja też nie zajarzyłam od razu. Nie jesteś sama.
Ty też blondynka przecież

Stary 2011-12-09, 15:52   #3796
zalotnica83
Zakorzenienie

No teraz to mi gwiazdki błyszczycie na dolnym pasku...
Malutka tęsknimy
A mnie znów zamiast na kawe naszło na herbate
Stary 2011-12-09, 16:03   #3797
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
A mogła tak? Przecież to do dziewczyny należało ostatnie słowo. No chyba, ze ta kk nic nie powiedziała.
No dziewczynę zamurowało i nic nie powiedziała, a ja tez sie nie kłóciłam bo muszę z tymi kasjerkami żyć w zgodzie

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Smsy przyszły z inpostu az 2 i Pakiet nowości- może powklejam jakieś zdjęcia To lecę
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 16:04   #3798
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Bry ale leje i zimno,brrr

Cytat:
kupiłam kilka butelek rare pearls, ale ostatnią skończyłam w tym roku i mi jakoś przeszło na razie, avon wypuszcza tyle wód, że przeważnie kupuję po jednej butelce, sporo już tego prerobiłam wyjątkiem co kupiłam kilka razy to były: rare pearls, far away, outspoken, perceive, summer white, treselle, a tak to po jednej: celebre, celebre ice, passion dance, perceive dew, rare gold, LWD, LBD, LRD, 50's glam, 60's mod, love blush, sunny skies, be... kisable, incandesence, lyrical, pur blanca, pur blanca blush, pur blanca bloosom, scientini plum twist, citrus chil, rose fizz, spotlight, surreal, surender, treselle mystique, true glow, aromadisiac slip into, in bloom, outspoken intense
ale masz pamięć ja więcej niż raz kupowałam tylko Surrender,Incandessence i FAD ej ej...a mojego FAD-a nie miałaś

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
A mnie Wam z rana nie brakowalo?!
Nie uwierzysz ale pomyślałam sobie rano o Tobie jak wyłączałam kompa

Cytat:
ale fajna rodzinka Klaudusię to normalnie kocham,jest słodka i łobuzerska jednocześnie,to po mamie ma
Cytat:
A wieczorem idziemy na imieniny teściówki. Cieszę się, bo zrobiła sałatkę jarzynową i i jeszcze tam pewnie coś smacznego się znajdzie
Na prezent kupiłam jej ten czerwony zegarek z Believe.
Ładny prezent i smacznego

Cytat:
Ja to juz wszystkich nie wypisuję, bo nawet nie pamiętam ale napiszę, które kupiłam kilka razy (bo generalnie nie lubię powtarzać zapachu.) Tak więc od 10 lat używam w grudniu Rare Gold. A we wrześniu zawsze używam Treselle złotą. To są moje dwa ulubione stałe, powtarzające się avonowe zapachy.
Całą resztę miałam raz, ale prawie wszystkie zapachy (90%).

A ze starych zapachów ... pamiętacie Starling? W '97. Bardzo mi się podobał i był bardzo trwały. I jeszcze używałam Sunny Skies, Celebre. Reszty staroci kurka nie pamiętam..
Starling nie znam ze staroci uwielbiałam Surrender-mam jeszcze oraz Wink,Sunny Skies,Pink Suede i Orchidea/Mimosa teraz jak wiecie FAD rządzi
Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
mój tata opowiadał kiedyś, jak zmarła jego babka... poschodziły się babki ze wsi, pozapalali gromnice i śpiewali te pieśni, co śpiewa się nad zmarłym. wszyscy się porozchodzili. rodzina taty weszła do pokoju, gdzie leżała babka a ona siedzi na łóżku i mówi, że po co ją porozbierali i że jej jest zimno! ja bym chyba na zawał zeszła!!!!!

Cytat:
Znacie to? To jedyna rosyjska piosenka ktora znam
http://www.youtube.com/watch?v=JGMm9dddPKo
tego nie znam,ale mój tż ma jakąś ulubioną ruską i tego typu jest,bardzo podobna piosenka

Cytat:
a ja kiedyś czytałam taka historię na onecie, że kobieta w ciąży umarła już przy końcówce, pochowali ją i słychać było jakieś odgłosy z grobu, ale ludzie bali się jej odkopać, jak w końcu ksiądz kazał odkopać to w trumnie była matka i urodzone dziecko, ale już naprawdę martwi, aż mnie ciary przeszły, a na końcu artykułu napisane, że rzecz się działa w sredniowieczu
też słyszałam takie historie...ze kogoś np. ekshumowali po latach a w trumnie wieko od wewnątrz było podrapane paznokciami

Cytat:
Napisane przez aknowi88 Pokaż wiadomość
a nie masz zainstalowanego pakietu office??? tam jest podstawowy program do zdjęć, zbyt wiele w nim nie zrobisz ale rozmiar zmniejszysz, ja tam zawsze na szybko pomniejszałam
Ja właśnie Picture Managerem zmniejszam,przycinam

Nie wiem jak się spowrotem uwidocznić na pasku

powiedziałam na wyrost,bo byłam pewna że nie znajdę,ale jednak się udało

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-12-09 o 16:06
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 16:06   #3799
zalotnica83
Zakorzenienie

Jamapi a może weź Matiego i lec do lekarza...po co masz się męczyć...???
Musso Ty to umiesz wystraszyć...ja to sie zawsze bałam że sie obudze w trumnie a potem udusze...dlatego chce żeby mnie wybebeszyli z potrzebnych organów a potem spalili
Stary 2011-12-09, 16:06   #3800
Meitsa
Zakorzenienie

Ok, zalatwilam to co miałam, ale przy okazji zmarzlam i teraz tule sie do grzejnika

Wlasnie zajadam sie pysznym deserkiem - mietowa pianka Aero

meitsa-no-sekai.blogspot.com
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach
25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające

Edytowane przez Meitsa
Czas edycji: 2011-12-09 o 16:11
Meitsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 16:14   #3801
Dorotxy
Zakorzenienie

no i znów usnęła
u mnie ciemności, ale nie pada, nawet wcześniej się rozchmurzyło i słońce świeciło, aż żal że nie poszłyśmy na spacer

Cytat:
późno kończy pracę o 19stej, potem jedzie po paczki avonowe moje i do biedry po zgrzewkę mleka

tak więc nie mam szans na lekrza ...

mam nadzieję, że to to tylko boli od wysiłku ... ale kurde mogłoby już przejść no i źle mi się oddycha sapię jak lokomotywa

oj .... ale jak śpi cały czas to może faktycznie coś ją bierze
nie wiem zobaczymy, na razie się opiła - w końcu - i śpi
chciałam ci napisać co byś syropek sama sobie kupiła, ale widzę, że już kupisz czymś musisz też gardło nawilżyć co by ci nie wysychało bo będzie bardziej bolało

Cytat:

A to czarna herbata była?
nie daje jej czarnej herbaty, pije owocową albo sok malinowy

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

idę zamówić Outspoken, póki Mała śpi, bo później wyleci mi z głowy dobrze, że już nic nie trzeba dobierać do 50

ja i blog
Dorotxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 16:18   #3802
zalotnica83
Zakorzenienie

Któraś tu napisała o pączkach i się oblizuję... Teraz czekam na małża żeby z dziećmi został i lecę do Lidla...
Stary 2011-12-09, 16:22   #3803
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Jamapi a może weź Matiego i lec do lekarza...po co masz się męczyć...???
Musso Ty to umiesz wystraszyć...ja to sie zawsze bałam że sie obudze w trumnie a potem udusze...dlatego chce żeby mnie wybebeszyli z potrzebnych organów a potem spalili
nie chcę bąbla po przychodniach ciągać
eee tam. .. przeżyję

jutro rano jadę do rodziców na weekend to się mamusia mną zaopiekuje

zalotnica przypomniałaś mi tymi pączkami, że ja nie kupiłam słodyczy na mikołaja dla bratanka i baratanicy rychło w czas mi się przypomniało jak sławek wróci to polecę do biedry

Stary 2011-12-09, 16:28   #3804
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Nie wiem jak się spowrotem uwidocznić na pasku

powiedziałam na wyrost,bo byłam pewna że nie znajdę,ale jednak się udało
w 'twoim panelu kontrolnym' w zakładce 'ustawienia i opcje klikasz 'edytuj opcje' i tam masz pierwszy kwadracik od góry do odznaczenia
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 16:33   #3805
zalotnica83
Zakorzenienie

Dziewczynki mam dziś dylemat co z Sylwestrem... mam 4 opcje..
- w domu z mężem i dziećmi,
- w domu z mezem, dziecmi, siostra i jej facetem
- w klubie na imprezie z kuzynka i jej mezem
- ze znajomymi z osiedla w restauracji blisko domu(kolega dzis dzwonił, że chca zgrac ekipe i zrobic taka"impreze zamknietą")...
...która opcja bedzie najlepsza...jak myslicie...???
Stary 2011-12-09, 16:34   #3806
Oja 84
Zadomowienie

hej laski! ja to znów miałam dziś urwanie doopy,tak se sama namieszałam, ze teraz oczami świecę przed klientkami ehhhh... nawet nie wiem czy o tym pisać bo tak się ostatnimi czasy zastanawiam, że u mnie to się stale tyle dzieje, że pewnie dawno przestałyście mi we wszystko wierzyć ...a ja nie chcę zajać miejsca po Ress...
Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Boski jest
Boju, jaka masakryczna noc miałam... Tak mnie brzuch naiwaniał, ze szok... Tak mi sie wydaje, że to mój lewy, operowany jajnik, ale nie wiem, aż mi w plecy szło, więc moze mój kamyczek na lewej nerce? Mam, nadz, byłam u ginekolozki w sierpniu przeciez, wszystko było ok... Tak wie mało spałam, dalej boli i jeszcze klient przyszedł mi do sklepu z płaczem... Ojciec jego złamał biodro, wczoraj go operowali, obudził się, normalnie gadał i dzisiaj rano zmarł...

Cytat:
Mocne poszło
Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
A długo bolało? Mnie dalej boli, ale juz mniej... Bo kurenka, co moze byc po lewej stronie na dole? kiedys mnie koło tyg bolało i własnie wtedy wyszedł ten kamyk..

O ja pierdziu... Ja kiedys miałam stracha,że mnie pochowaja zywcem...

U mnie tez ja wiosna 6 stopni i błękitne niebo
to jest moja największa fobia...
Cytat:
czekoladą

a ja kiedyś czytałam taka historię na onecie, że kobieta w ciąży umarła już przy końcówce, pochowali ją i słychać było jakieś odgłosy z grobu, ale ludzie bali się jej odkopać, jak w końcu ksiądz kazał odkopać to w trumnie była matka i urodzone dziecko, ale już naprawdę martwi, aż mnie ciary przeszły, a na końcu artykułu napisane, że rzecz się działa w sredniowieczu
ja to też czytałam i chyba nawet Wam tu linka wklejałam, to była najdrastyczniejsza historia tam a było jeszcze o jakims znanym gosciu (kurka nie pamiętam kto to był) ale mieli go zrobić świętym czy coś takiego ale musieli go odkopać i zrobić ekshumację czy coś i gdy to zrobili to zobaczyli ślady po paznokciach na spodzie trumny i powyginane ciało i nie mogli go zrobić świętym bo "z pewnoscią w chwili przebudzenia się i próby wydostania z grobowca ...przeklął Boga"
Cytat:
Napisane przez aknowi88 Pokaż wiadomość
Hej!!!
gdzie Wy widzicie to słońce??? u mnie znowu tak szaro i buro a na dodatek pizgawa

a nie masz zainstalowanego pakietu office??? tam jest podstawowy program do zdjęć, zbyt wiele w nim nie zrobisz ale rozmiar zmniejszysz, ja tam zawsze na szybko pomniejszałam

o matko!

Oja z tą komodą to wyszło tak że się zgadałam z koleżanką że ona pracuje przy produkcji mebli, no i zapytałam czy nie zrobili by mi takiej jak chcę i za ile. bo chodziło mi konkretnie o taki układ http://allegro.pl/komoda-producent-p...919429838.html a u nas w sklepach takich nie mieli, jak patrzyłam po katalogach to cena była 600-700zł a na all z kolei nie mieli takiego koloru jak chciałam no i ta koleżanka mi załatwiła że zrobią mi taką jaką chcę i za cenę z all no i wczoraj wybrałam tylko kolor i uchwyty, a na dodatek za darmo mi dowiozą i to podobno już jutro ale zobaczymy czy się wyrobią oby
a to Ci się fajnie trafiło z ta komodą a ta z linku to bardzo ładna i jaka tania

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 16:36   #3807
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 16:37   #3808
zalotnica83
Zakorzenienie

Oja pisz co tam napsociłaś...
Stary 2011-12-09, 16:39   #3809
sheryl
szeryfcio

Cytat:
najgorsze są w nocy te ataki w ciągu dnia to już rzadko mam, ale w nocy
:
To weź na noc coś przeciwkaszlowego.
A w nocy masz suchy czy mokry kaszel?

Cytat:
Napisane przez Dorotxy Pokaż wiadomość
nie daje jej czarnej herbaty, pije owocową albo sok malinowy
Aha. No właśnie, bo już pomyślałam, że może czarna (bo ludzie wciąż mimo wszystko dają maluchom) i że ona jakoś zaszkodziła...
Stary 2011-12-09, 16:43   #3810
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczynki mam dziś dylemat co z Sylwestrem... mam 4 opcje..
- w domu z mężem i dziećmi,
- w domu z mezem, dziecmi, siostra i jej facetem
- w klubie na imprezie z kuzynka i jej mezem
- ze znajomymi z osiedla w restauracji blisko domu(kolega dzis dzwonił, że chca zgrac ekipe i zrobic taka"impreze zamknietą")...
...która opcja bedzie najlepsza...jak myslicie...???
ostatnia opcja

Byłam u lekarza. Mam zapalenia krtani i tchawicy Dostałam antybiotyk - aż 3 tabletki Najlepsze jest to, że są niebieskie
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości