|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
hehe, jaka "dobra"
We Wrocławiu liderom sprzedają coś tam na konto konsultantek, ale nigdy nie dają prezentów i produktów z programów motywacyjnych (czasami są wyjątki, jak kk zadzwoni i poprosi dziewczyny). U mnie jest sporo KK których nie zainteresował program believe Ostatnio spotkałam swoją dziewczynę co robiła zakupy a kasjerka dała jej serum naprawcze z programu, a ta dziewczyna ze ona go nie chce Podchodzę do niej i mówię, żeby brała a ja od niej za 10 zł go wezmę, a ta kasjerka wydarła go mi z rąk i mówi ze ona go weźmie i dała dziewczynie te 6,90
Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2011-12-09 o 15:19 |
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki wciąż kochamy, w szafie wszystkie upychamy - Avonomaniaczki plotkują
|
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
Jamapi no to niedobrze, szkoda, że nie możesz iść do lekarza, żeby cię osłuchał
Edytowane przez Buniat Czas edycji: 2011-12-09 o 15:17 |
|
|
|
#3784 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jakie masz leki?Cytat:
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie się rozpadało
|
|
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
dał mi tylko inhalacje cortare i syrop sambutanol doraźnie na ataki nocne kaszlu ... syrop już mi się skończył, ale i tak dużo nie dawał
|
#3787 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3788 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie nowy syrop potrzebujesz.... bo musisz to oczyścić , tzn płuca... chociaż miałam koleżanką która jak zaczęła kaszleć to nie przestawała mimo zwolnień i leków całe miesiące... okazało się że to jakaś alergia była mimo okresu zimowego ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
no syrop .... a to takie dziwne??
![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- dokia dopiero skumałam bożeeeee jaka ze mnie blondynka
|
#3790 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
No ale na stwierdzone zapalenie oskrzeli (3 razy musiałam lekarkę nachodzić, żeby zauważyła) dostałam antybiotyk oprócz tego wszystkiego.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-12-09 o 15:42 |
|
|
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki od godz 11:30 aż 3 strony...a już się bałam że bede sie nudzić przy kawie
![]() Luksa ja też tesknie za "Indywidual for her" moje ukochane perfumy jak miałam 18 lat...bosz to już 10 lat temu...ale ten czas leci |
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3793 |
|
szeryfcio
|
Jamapi, nie martw się, ja też nie zajarzyłam od razu. Nie jesteś sama.
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najgorsze są w nocy te ataki w ciągu dnia to już rzadko mam, ale w nocy ![]() Ty też blondynka przecież
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
No teraz to mi gwiazdki błyszczycie na dolnym pasku...
Malutka tęsknimy ![]() A mnie znów zamiast na kawe naszło na herbate
|
|
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Smsy przyszły z inpostu i Pakiet nowości- może powklejam jakieś zdjęcia To lecę
|
|
|
|
|
#3798 | |||||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Bry
ale leje i zimno,brrr ![]() Cytat:
ja więcej niż raz kupowałam tylko Surrender,Incandessence i FAD ![]() Nie uwierzysz ale pomyślałam sobie rano o Tobie jak wyłączałam kompa ![]() ale fajna rodzinka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie wiem jak się spowrotem uwidocznić na pasku ![]() powiedziałam na wyrost,bo byłam pewna że nie znajdę,ale jednak się udało
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-12-09 o 16:06 |
|||||||
|
|
|
#3799 |
|
Zakorzenienie
|
Jamapi a może weź Matiego i lec do lekarza...po co masz się męczyć...
???Musso Ty to umiesz wystraszyć...ja to sie zawsze bałam że sie obudze w trumnie a potem udusze...dlatego chce żeby mnie wybebeszyli z potrzebnych organów a potem spalili |
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, zalatwilam to co miałam, ale przy okazji zmarzlam i teraz tule sie do grzejnika
![]() Wlasnie zajadam sie pysznym deserkiem - mietowa pianka Aero
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2011-12-09 o 16:11 |
|
|
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
no i znów usnęła
u mnie ciemności, ale nie pada, nawet wcześniej się rozchmurzyło i słońce świeciło, aż żal że nie poszłyśmy na spacer ![]() Cytat:
chciałam ci napisać co byś syropek sama sobie kupiła, ale widzę, że już kupisz czymś musisz też gardło nawilżyć co by ci nie wysychało bo będzie bardziej bolało---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- idę zamówić Outspoken, póki Mała śpi, bo później wyleci mi z głowy dobrze, że już nic nie trzeba dobierać do 50
|
|
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
Któraś tu napisała o pączkach i się oblizuję...
Teraz czekam na małża żeby z dziećmi został i lecę do Lidla...
|
|
|
|
#3803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee tam. .. przeżyję ![]() jutro rano jadę do rodziców na weekend to się mamusia mną zaopiekuje ![]() zalotnica przypomniałaś mi tymi pączkami, że ja nie kupiłam słodyczy na mikołaja dla bratanka i baratanicy rychło w czas mi się przypomniało jak sławek wróci to polecę do biedry
|
|
#3804 |
|
w krainie snu i marzeń
|
w 'twoim panelu kontrolnym' w zakładce 'ustawienia i opcje klikasz 'edytuj opcje' i tam masz pierwszy kwadracik od góry do odznaczenia
|
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki mam dziś dylemat co z Sylwestrem... mam 4 opcje..
- w domu z mężem i dziećmi, - w domu z mezem, dziecmi, siostra i jej facetem - w klubie na imprezie z kuzynka i jej mezem - ze znajomymi z osiedla w restauracji blisko domu(kolega dzis dzwonił, że chca zgrac ekipe i zrobic taka"impreze zamknietą")... ...która opcja bedzie najlepsza...jak myslicie...??? |
|
|
|
#3806 | |||||
|
Zadomowienie
|
hej laski! ja to znów miałam dziś urwanie doopy
,tak se sama namieszałam, ze teraz oczami świecę przed klientkami ehhhh... nawet nie wiem czy o tym pisać bo tak się ostatnimi czasy zastanawiam, że u mnie to się stale tyle dzieje, że pewnie dawno przestałyście mi we wszystko wierzyć ...a ja nie chcę zajać miejsca po Ress...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ta z linku to bardzo ładna i jaka tania
|
|
#3807 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
Oja pisz co tam napsociłaś...
|
|
|
|
#3809 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
A w nocy masz suchy czy mokry kaszel? Aha. No właśnie, bo już pomyślałam, że może czarna (bo ludzie wciąż mimo wszystko dają maluchom) i że ona jakoś zaszkodziła...
|
|
#3810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam u lekarza. Mam zapalenia krtani i tchawicy Dostałam antybiotyk - aż 3 tabletki Najlepsze jest to, że są niebieskie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.

We Wrocławiu liderom sprzedają coś tam na konto konsultantek, ale nigdy nie dają prezentów i produktów z programów motywacyjnych (czasami są wyjątki, jak kk zadzwoni i poprosi dziewczyny).
U mnie jest sporo KK których nie zainteresował program believe
Ostatnio spotkałam swoją dziewczynę co robiła zakupy a kasjerka dała jej serum naprawcze z programu, a ta dziewczyna ze ona go nie chce

Tylko do tego zawsze były jakieś pogaduchy, polecanie, wyszukiwanie fajnych ofert itp. Ja to lubię, one też bo nie namawiam na cokolwiek, polecam co sama sprawdziłam ot tak fajnie nam się zamawiało. No i zawsze mogły wpaść do biura 6.30 i wołać Martuś ja zaaaaapomniałam o szamponach i bach... zamówienie na 130zł bo wiedziały że po I terminie muszę mieć na 51zł a że z 51 do 130 łatwo zleci...
A jakie masz leki?

ja więcej niż raz kupowałam tylko Surrender,Incandessence i FAD 
i i jeszcze tam pewnie coś smacznego się znajdzie