Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-09, 09:08   #4771
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
ania tak schudła, ale OlGA>>>>JAKA BYŁA PYza na poczatku programu.
ja tez do lata musze zrzucic 10 kg/ chce wrócic do poprzedniej wagi z przed roku 55 kg/
od grudnia na siłke chodze ostro
Gł. cwieczenia kardio/ na spalanie tłuszczyku /

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

to do boju, ja juz zaczełam jak tyle zrzucisz to nic z Ciebie nie zostanie chyba

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

powiedzcie mi prosze czy ten olejek jest "lepszy" niz normalna amla???
http://www.helfy.pl/olejek-amla-gold-dabur
też bym chciała, ale nie mam z kim
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 09:46   #4772
Kitka:)
CABIN CREW

cześć Piękne

ale u mnie pogoda, pada śnieg z deszczem, bleeee... zanim dojadę na uczelnię to moje włosy będą jak miotła...

mam dziś trochę zakwasy , dawno nie miałam, śmieszne uczucie... dziś po uczelni też lecę z ćwiczeniami a od stycznia chyba na basen zacznę chodzić

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 09:52   #4773
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
też bym chciała, ale nie mam z kim
JAK SIE"WCIAGNIESZ" TO JUZ SAMEMU MOZNA śMIGAĆja jestem bardzo zadowolona, swietna amosfera itop.
wczoraj pierwszy raz byłam na cyclingu: masakra, jakie tempo..
cos takiego
http://www.youtube.com/watch?v=jrLbzYP7Q1s

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Kitka hej
a jaki cwiczenia stosujesz??

Edytowane przez asiulka_22
Czas edycji: 2011-12-09 o 10:00
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 10:05   #4774
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
JAK SIE"WCIAGNIESZ" TO JUZ SAMEMU MOZNA śMIGAĆja jestem bardzo zadowolona, swietna amosfera itop.
cos takiego

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Kitka hej
mam na kompie sporo filmików z aerobikiem, głównie ćwiczę te z deanne berry- fajne są ; energetyczne, fajna muzyka itd... dodatkowo hula-hop, twister, i ćwiczenia które pamiętam z pilatesu ... myślę jeszcze o 8 minutówkach ... dwa lata temu tak ćwiczyłam, do tego dieta i po dwóch miesiącach już miałam fajne efekty

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 11:00   #4775
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
ania tak schudła, ale OlGA>>>>JAKA BYŁA PYza na poczatku programu.
ja tez do lata musze zrzucic 10 kg/ chce wrócic do poprzedniej wagi z przed roku 55 kg/

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

to do boju, ja juz zaczełam jak tyle zrzucisz to nic z Ciebie nie zostanie chyba

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

powiedzcie mi prosze czy ten olejek AMLA GOLD jest "lepszy" niz normalna amla( http://www.helfy.pl/amla-olejek-do-wlosow)???
http://www.helfy.pl/olejek-amla-gold-dabur
ja mam tylko zwykla Amle, ale jest swietna!!

kurcze wygralam w konkursie nowa pianke farbujaca wellaton tylko nie pamietam jaki kolor wybralam hehe ale chyba jakas wisnie albo burgund nie wiem czy sie odwaze farbnac, ale w sumie skoro ma lezec

ja dzis zrobilam poranne spa
kapiel w goracej wodzie
peeling twarzy szyi i dekoltu
pumeks na stopy
depilacja
umylam wlosy odzywka
odzywka do splukiwania
olejek w zelu na cialo
krem na twarz
krem na stopy

suplement

pada lekko deszcz, wieje moocno, pogoda straszna az mi sie nie chce wychodzic, ale ide na mikrodermabrazje

kurcze czy te wlosy Violetty Villas byly prawdziwe? ona zawsze miala tak geste te wlosy i dluuugie, chyba miala ich 10 razy tyle ile ja w sumie nie wygladaly na doczepy... jak ona to robila?
Stary 2011-12-09, 11:02   #4776
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
kurcze wygralam w konkursie nowa pianke farbujaca wellaton tylko nie pamietam jaki kolor wybralam hehe ale chyba jakas wisnie albo burgund nie wiem czy sie odwaze farbnac, ale w sumie skoro ma lezec
Brałam udział w testowaniu tej pianki. Miałam kilka sztuk do rozdania i 3 z 4 dziewczyn były nie zadowolone. Przede wszystkim kolor nie ten i zniszczone włosy. Dobrze się zastanów i poczytaj recenzje.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 11:11   #4777
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Brałam udział w testowaniu tej pianki. Miałam kilka sztuk do rozdania i 3 z 4 dziewczyn były nie zadowolone. Przede wszystkim kolor nie ten i zniszczone włosy. Dobrze się zastanów i poczytaj recenzje.
no co Ty piszesz ehh czyli wychodzi na to ze jedyna nagroda jaka udalo mi sie ostatnio wygrac jest bezwartościowa no niezle, a tak sie ucieszylam.. ale moze zrobie probe na pasemku chociaz... ale skoro niszczy to chyba nie ma sensu.
Stary 2011-12-09, 11:13   #4778
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
no co Ty piszesz ehh czyli wychodzi na to ze jedyna nagroda jaka udalo mi sie ostatnio wygrac jest bezwartościowa no niezle, a tak sie ucieszylam.. ale moze zrobie probe na pasemku chociaz... ale skoro niszczy to chyba nie ma sensu.
Zrób sobie pasemko jeśli już i zobacz. Nie chciałam Cię zniechęcić tylko ostrzec. Z drugiej strony, że im nie pasowała, to może Tobie podpasuje. Sama miałam się nią farbować, ale zrezygnowałam. Za wiele bojów o włosy stoczyłam.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 11:22   #4779
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Zrób sobie pasemko jeśli już i zobacz. Nie chciałam Cię zniechęcić tylko ostrzec. Z drugiej strony, że im nie pasowała, to może Tobie podpasuje. Sama miałam się nią farbować, ale zrezygnowałam. Za wiele bojów o włosy stoczyłam.
nie no, dziekuje ze szczerze powiedzialas, ja tym bardziej nie chce eksperymentowac bo nie moge sobie na to pozwolic ze wzgledu na slub przeciez, nie po to dbam jak szalona o porost i kondycje wlosow...

swoja droga wczoraj przed snem zrobilam sobie paznokcie -zeberke stempelkami, zajelo mi to troche czasu bo wiadomo ze warstwy musialy pozasychac, no i dzis rano wzielam kapiel, zeby zrobic rozne zabiegi pielegnacyjne musialam jakies 20min posiedziec w wannie no i juz mam kilka odpryskow na paznokciach macie na to jakis sposob? ja jeszcze nie wyszlam do ludzi, a juz paznokcie wymagaja poprawek, wiem ze mam tragiczne pazury ale to chyba przesada, wykoncza mnie
Stary 2011-12-09, 11:25   #4780
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

U mnie od rana pada deszcz, a dzisiaj dużo czasu będę musiała spędzić na dworze.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 14:09   #4781
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
cos takiego

Kitka hej
tyle ze ja jestem dosyc hm... specyficzna i wstydze sie innych ludzi i sama wszedzie sie boje chodzic xD

bylam dzisiaj w galerii i zakochalam sie w 2 parach butow cos piekneg <3 pojde dzisiaj tam z TŻ i on mi zafunduje jedna na gwiazdke, a mame ugadam tak, zeby zafundowala mi druga jako prezent na swieta <3
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 15:48   #4782
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny

łoo matko ale ten tydzień mnie wykończył, ale mam dzisiaj ochotę na meeega spa tylko kurcze tej wanny mi brakuje, z chęcią bym sobie w niej poleniuchowała przy świecach i jakiejś miłej muzyce

rany, niedlugo święta, ale ten czas szybko leci... a później studniówka, od dziecka o niej marzyłam, smutno mi bedzie jak już bedzie po taka jakaś dzisiaj wrażliwa jestem, czuje że niedługo pękne i wybuchne placzem ale to wszystko przez @

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 16:01   #4783
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Nie zdążyłam dzisiaj zamówienia z doz odebrać A specjalnie wracać mi się nie chce do centrum.

Bo zamiast wziąć aptekę bliżej siebie to wzięłam w centrum, bo bardziej mi tam po drodze.

A chciałam dzisiaj spróbować oleju migdałowego.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 16:33   #4784
snowhitee
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Kupiłam go jako "pewniak" z Ess i mi robi plamy! A mam odcień 2. Nie wiem czy chodzi o technikę nakladania, czy pędzel...

Kitka no dziś możesz być z siebie dumna!

Ja się bardzo cieszę, że wreszcie się zregenerowałam przez ten tydzien... I teraz mam dwa dni w pracy znów, ale myślę, że jakoś pojdzie...
w takim razie podejrzewam, że to wina pędzla ja go uwielbiam i czytałam o nim wiele dobrego mam kolor love to be matt

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 16:52   #4785
Lainathiel
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Udało mi się wczoraj obejrzeć TM.
Moim zdaniem Olga zdecydowanie bardziej nadaje się do tej pracy, choć Anka i tak się wyrobiła nieźle, na zdjęciach wychodzi super, no ale to nie wszystko. A Olga była moja naj od samego początku
Najbardziej chciało mi się śmać z przyćpanego wzroku Anki, chyba coś jej dali na uspokojenie nerwów bo zachowywała się jakby naprawdę była spalona...
Stary 2011-12-09, 16:58   #4786
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cześć
Nie tak dawno się [przytachałam do domu, jeszcze byłam po pracy w bibliotece a potem wstąpiłam bo i tak miałam po drodze na cmentarz do babci.

Cytat:

gratuluję

Kitka umiesz pływać? Ja umiałam jako dziecko ale teraz pozapominałam wszystko

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 17:29   #4787
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
a ja chce ten cien w kremie posredni mam takowy z balleriny u jestem bardzo zadowolona, wiec zaryzykowałabym i zaopatrzyla sie rowniez w ten
wiesz co ja miałam kiedyś cień w kremie z avonu nawet trzy. Dwa takie jak kredką wykręcane, a jeden w słoiczku. I się zraziłam do nich Bo już po godzinie mi się "wałki" robiły na powiece.
A po za tym ja się maluję cieniami raz na ruski rok Więc nawet pod uwagę nie biorę ich;p

co do ćwiczeń ja mam karnet na siłke ale nie mam czasu chodzić Dwa razy w tyg na basen chodzę plus od dziś tenisa zaczynam I juz mi na siłke chęci nie wystarcza.
Stary 2011-12-09, 17:52   #4788
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Zaszalałam właśnie na stronie empiku - na poprawę humoru zamówiłam sobie książki

Kobieto mam pytanie o te produkty z Balea: szampony z tej firmy jakie są?

Idę się przespać bo zasypiam na siedząco, nawet już mi się myśli plączą. Do potem

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 18:35   #4789
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
ja od stycznia zaczynam na ostro z siłownią
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
co do ćwiczeń ja mam karnet na siłke ale nie mam czasu chodzić Dwa razy w tyg na basen chodzę plus od dziś tenisa zaczynam I juz mi na siłke chęci nie wystarcza.
gdzie na tenisa chodzisz?

dziewczyny które zamawiają z avonu, co myślicie o tym eyelinerze w słoiczku co się pojawił w świątecznym katalogu

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 19:30   #4790
loluska
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
loluska moja sukienka juz przyszla
mi też przyszła ale jutro zmierzę bo dziś miałam babski wieczorek i lekko % na oko wydaje mi się odrobinę za duża, nie wiem czy nie będę musiała zwężać ... a jak Twoja?

party_girl

mimo wszystko gratuluje wygranej

Czeko
zazdroszczę że studniówkę masz jeszcze przed sobą

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 19:56   #4791
nieidealna91
Raczkowanie

Cześć Wam
Ja porobiłam włosowe zakupy - osławiony olejek Alterra (pięknie pachnie..) i balsam miód i mleko z Joanny z Apteczki Babuni - też pięknie pachnie. Nałożyłam go dzisiaj na mokre włosy, dałam im wyschnąć i włosy były piękne Mimo deszczowej pogody nie puszyły się i nie elektryzowały.. Kocham go:d Miłość od pierwszego użycia...
Czytałam wasze rozmowy i z ciekawości zaczęłam oglądać Ludzką Stonogę2. Obejrzałam z 3 minuty i jak dla mnie chory film i nie mam zamiaru obejrzeć ani sekundy więcej Mimo, że horrory lubię, ale tego nie wytrzymałam

Teraz zabieram się za demakijaż i dzisiaj w sumie tylko podstawy będą bo nie mam już sił...
nieidealna91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 20:01   #4792
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
Cześć Wam
Ja porobiłam włosowe zakupy - osławiony olejek Alterra (pięknie pachnie..) i balsam miód i mleko z Joanny z Apteczki Babuni - też pięknie pachnie. Nałożyłam go dzisiaj na mokre włosy, dałam im wyschnąć i włosy były piękne Mimo deszczowej pogody nie puszyły się i nie elektryzowały.. Kocham go:d Miłość od pierwszego użycia...
Czytałam wasze rozmowy i z ciekawości zaczęłam oglądać Ludzką Stonogę2. Obejrzałam z 3 minuty i jak dla mnie chory film i nie mam zamiaru obejrzeć ani sekundy więcej Mimo, że horrory lubię, ale tego nie wytrzymałam

Teraz zabieram się za demakijaż i dzisiaj w sumie tylko podstawy będą bo nie mam już sił...
którą wersję olejku kupiłaś?

Dbam o siebie

Stary 2011-12-09, 20:10   #4793
julianna-p
Wtajemniczenie

hej Wam, wreszcie iatek , jeszcze tylko jutro i bede miala pierwszy wolny dzien od ... 2 tygodni
wlasnie zorbilam swiateczne porzadki i okazalo sie, ze zniknela mi nowa mini, wszytsko przeszukalam , a wiem gdzie ja kladlam

dzieki Dziewczyny, wiem, ze grzywka odrosnie ale na razie czuje sie srednio
poza tym odkad uzywam lirene brazujacego wygladam zdrowiej, mam tlko jeden problem z makijazem twarzy, znacie dobry korektor pod oczy
uzywam polecanego z bell, ale on zaczal mi przesuszac skore, rano jest ok, alewieczorem masakra mam efekt staruszki
problem znika bez korektora, ale wtedy widac since od niewyspania

kitka a to skakanie w domu nie pesze Cie?? ja mieszkam z siostra i szwagrem ( no i TZ-tem oczywiscie ) i jakos tak mi glupio

nieidealna moja mama przez lata mowila , ze mi najlepiej w blond ( jako jedyna ), a fakt jest taki, ze jest najgorzej ( a szkoda)

wlasnie mialam Wam napisac - uzywam ej nowej maskary z rimmela i strasznie sie marze

ps. myslicie, ze na jutro pasuja futrzane buty

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 20:23   #4794
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
którą wersję olejku kupiłaś?
Antycellulitową Głownie przez zapach - nie wąhałam w Rossmannie, ale lubię cytrusowe zapachy i wyobraziłam sobie jak będzie pachnieć
Poza tym ostatnio spędziłam trochę czasu na podforum fryzjerskim i ten olejek z tych wszystkich z Alterry może mieć najlepszy wpływ na włosy

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
hej Wam, wreszcie iatek , jeszcze tylko jutro i bede miala pierwszy wolny dzien od ... 2 tygodni
wlasnie zorbilam swiateczne porzadki i okazalo sie, ze zniknela mi nowa mini, wszytsko przeszukalam , a wiem gdzie ja kladlam

nieidealna moja mama przez lata mowila , ze mi najlepiej w blond ( jako jedyna ), a fakt jest taki, ze jest najgorzej ( a szkoda)

Też mam wolny dzień w końcu od nie pamiętam kiedy
No u mnie moja mama i K. ciągle marudzą o tym blondzie a wsyzscy inni twierdzą, że w ciemniejszych mi lepiej... I to osoby które mało znam same z siebie mówiły mi że lepiej więc coś w tym musi być
I koronny argument mojej mamy - ciemne włosy postarzają.. No fakt mam 20 lat więc mam się czego obawiać

Jeśli chodzi o korektor pod oczy to ja stosuję albo z Essence Stay all day albo nakładam puder z Bourois Bio detox, ładnie wszystko zakrywa i pięknie rozświetla
Stary 2011-12-09, 20:40   #4795
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Antycellulitową Głownie przez zapach - nie wąhałam w Rossmannie, ale lubię cytrusowe zapachy i wyobraziłam sobie jak będzie pachnieć
Poza tym ostatnio spędziłam trochę czasu na podforum fryzjerskim i ten olejek z tych wszystkich z Alterry może mieć najlepszy wpływ na włosy

No u mnie moja mama i K. ciągle marudzą o tym blondzie a wsyzscy inni twierdzą, że w ciemniejszych mi lepiej... I to osoby które mało znam same z siebie mówiły mi że lepiej więc coś w tym musi być
I koronny argument mojej mamy - ciemne włosy postarzają.. No fakt mam 20 lat więc mam się czego obawiać

Jeśli chodzi o korektor pod oczy to ja stosuję albo z Essence Stay all day albo nakładam puder z Bourois Bio detox, ładnie wszystko zakrywa i pięknie rozświetla

musze sprobowac tego korektora, zwlaszcza ze ceny essence sa super, no moja mama tez zawsze tak mowila, fakt 20 lat to czas by zaczac sie martwic
co do blondu mi sie zawsze podobal, wlasnie mama mnie namawiala , ale mimo checi masakrowalo mi to czupryne i w koncu odpuscilam ( do tego wybijala sie zolc i nie pasil do cery wiec komplet )

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 20:41   #4796
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:

właśnie miałam pisać, ze ten z pomarańcza ma najlepszy wpływ na włosy ponoć też go mam i uwielbiam moje włosy jeszcze bardziej używam go też do kąpieli i do ciała

Dbam o siebie

Stary 2011-12-09, 20:51   #4797
kobietasukcesu
zawsze mam racje

e.j: próbowałam z balei tylko jednego szamponu, ale bardzo go lubię, jeden z moich ulubionych szamponów.

snow: zgodzę się, że ten pomarańczowy najlepszy jeśli chodzi o olejki z alterry. A jak pachnie

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 21:05   #4798
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
ja od stycznia zaczynam na ostro z siłownią

gdzie na tenisa chodzisz?

dziewczyny które zamawiają z avonu, co myślicie o tym eyelinerze w słoiczku co się pojawił w świątecznym katalogu
a ja od stycznia w końcu zacznę chodzić regularnie na basen bo obiecuje to sobie już od chyba dwóch miesięcy jeśli chodzi o ten eyeliner to sobie go zamówiłam wraz z pędzelkiem który niestety nie doszedł i nie mam jak narazie wypróbować eyelinera muszę czekac do stycznia

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 21:23   #4799
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
hmm ja ogolnie jestem uprzedzona do pianek, tzn balabym sie tej formy farby ze nierozno pokryje itp. Ale skoro dodaja mowi, ze farba ma zla opinie to nie rzyzykowalabym na Twoim miejscu masz piekne wlosy, do tego jestes przed slubem, wiec lepiej nie kombinowac z nowosciami

Cytat:
swoja droga wczoraj przed snem zrobilam sobie paznokcie -zeberke stempelkami, zajelo mi to troche czasu bo wiadomo ze warstwy musialy pozasychac, no i dzis rano wzielam kapiel, zeby zrobic rozne zabiegi pielegnacyjne musialam jakies 20min posiedziec w wannie no i juz mam kilka odpryskow na paznokciach macie na to jakis sposob? ja jeszcze nie wyszlam do ludzi, a juz paznokcie wymagaja poprawek, wiem ze mam tragiczne pazury ale to chyba przesada, wykoncza mnie
ja tez tak mam
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hej

mi też przyszła ale jutro zmierzę bo dziś miałam babski wieczorek i lekko % na oko wydaje mi się odrobinę za duża, nie wiem czy nie będę musiała zwężać ... a jak Twoja?

party_girl

mimo wszystko gratuluje wygranej

Czeko
zazdroszczę że studniówkę masz jeszcze przed sobą
moja tez jest troche za duza... ale zweze ja
Cytat:
ps. myslicie, ze na jutro pasuja futrzane buty
no pewnie, a czemu nie?
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
e.j: próbowałam z balei tylko jednego szamponu, ale bardzo go lubię, jeden z moich ulubionych szamponów.

snow: zgodzę się, że ten pomarańczowy najlepszy jeśli chodzi o olejki z alterry. A jak pachnie
ciekawe jakie sa te produkty, bo ostatnio widzialam w rossie jakis produkt z balei, ale nie pamietam jaki czyzby marka w koncu wchodzila do pl

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 21:44   #4800
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
musze sprobowac tego korektora, zwlaszcza ze ceny essence sa super, no moja mama tez zawsze tak mowila, fakt 20 lat to czas by zaczac sie martwic
co do blondu mi sie zawsze podobal, wlasnie mama mnie namawiala , ale mimo checi masakrowalo mi to czupryne i w koncu odpuscilam ( do tego wybijala sie zolc i nie pasil do cery wiec komplet )
Mi blond pasował bardzo, ale w ciemnych moim zdaniem wygladam.. hm.. seksowniej Tak..wyraźniej W każdym raziem lepiej się czuję, są tańsze od blondu bo farbowałam zawsze u fryzjera i szła stowka minimum no i pewnie mniej będą się mniej niszczyć niż po rozjaśniaczu.

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
właśnie miałam pisać, ze ten z pomarańcza ma najlepszy wpływ na włosy ponoć też go mam i uwielbiam moje włosy jeszcze bardziej używam go też do kąpieli i do ciała
Ja na razie wykorzystam go tylko na włosy, nie lubię olejków do ciała
Moja skóra nie potrzebuje natłuszczania aż tak, chociaż pewnie dla zapachu sie skuszę

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
hmm ja ogolnie jestem uprzedzona do pianek, tzn balabym sie tej formy farby ze nierozno pokryje itp. Ale skoro dodaja mowi, ze farba ma zla opinie to nie rzyzykowalabym na Twoim miejscu masz piekne wlosy, do tego jestes przed slubem, wiec lepiej nie kombinowac z nowosciami
Ja farbowałam włosy właśnie farbą w piance, ze schwarzkopfa i jedstem zadowolona. Ja farbowałam jakąs bez amoniaku kolor wyszedł równo a włosy nie uległy zniszczeniu Tylko chlorem śmierdziały
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości