|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
Cytat:
|
|
|
|
|
#4772 |
|
CABIN CREW
|
cześć Piękne
ale u mnie pogoda, pada śnieg z deszczem, bleeee... zanim dojadę na uczelnię to moje włosy będą jak miotła... mam dziś trochę zakwasy , dawno nie miałam, śmieszne uczucie... dziś po uczelni też lecę z ćwiczeniami a od stycznia chyba na basen zacznę chodzić
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
JAK SIE"WCIAGNIESZ" TO JUZ SAMEMU MOZNA śMIGAĆ
ja jestem bardzo zadowolona, swietna amosfera itop. wczoraj pierwszy raz byłam na cyclingu: masakra, jakie tempo.. cos takiego http://www.youtube.com/watch?v=jrLbzYP7Q1s ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Kitka heja jaki cwiczenia stosujesz?? Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2011-12-09 o 10:00 |
|
|
|
#4774 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
|
|
|
#4775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze wygralam w konkursie nowa pianke farbujaca wellaton nie wiem czy sie odwaze farbnac , ale w sumie skoro ma lezec![]() ja dzis zrobilam poranne spa kapiel w goracej wodzie peeling twarzy szyi i dekoltu pumeks na stopy depilacja umylam wlosy odzywka odzywka do splukiwania olejek w zelu na cialo krem na twarz krem na stopy suplement pada lekko deszcz, wieje moocno, pogoda straszna az mi sie nie chce wychodzic, ale ide na mikrodermabrazjekurcze czy te wlosy Violetty Villas byly prawdziwe? ona zawsze miala tak geste te wlosy i dluuugie, chyba miala ich 10 razy tyle ile ja w sumie nie wygladaly na doczepy... jak ona to robila?
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
Brałam udział w testowaniu tej pianki. Miałam kilka sztuk do rozdania i 3 z 4 dziewczyn były nie zadowolone. Przede wszystkim kolor nie ten i zniszczone włosy. Dobrze się zastanów i poczytaj recenzje.
|
|
|
|
#4777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehh czyli wychodzi na to ze jedyna nagroda jaka udalo mi sie ostatnio wygrac jest bezwartościowa
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
Zrób sobie pasemko jeśli już i zobacz. Nie chciałam Cię zniechęcić tylko ostrzec. Z drugiej strony, że im nie pasowała, to może Tobie podpasuje. Sama miałam się nią farbować, ale zrezygnowałam. Za wiele bojów o włosy stoczyłam.
|
|
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoja droga wczoraj przed snem zrobilam sobie paznokcie -zeberke stempelkami, zajelo mi to troche czasu bo wiadomo ze warstwy musialy pozasychac, no i dzis rano wzielam kapiel, zeby zrobic rozne zabiegi pielegnacyjne musialam jakies 20min posiedziec w wannie no i juz mam kilka odpryskow na paznokciach
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() U mnie od rana pada deszcz, a dzisiaj dużo czasu będę musiała spędzić na dworze.
|
|
#4781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bylam dzisiaj w galerii i zakochalam sie w 2 parach butow cos piekneg <3 pojde dzisiaj tam z TŻ i on mi zafunduje jedna na gwiazdke, a mame ugadam tak, zeby zafundowala mi druga jako prezent na swieta <3
|
|
|
|
|
#4782 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
łoo matko ale ten tydzień mnie wykończył, ale mam dzisiaj ochotę na meeega spa ![]() rany, niedlugo święta, ale ten czas szybko leci... a później studniówka, od dziecka o niej marzyłam, smutno mi bedzie jak już bedzie po
|
#4783 |
|
zawsze mam racje
|
Nie zdążyłam dzisiaj zamówienia z doz odebrać
A specjalnie wracać mi się nie chce do centrum.Bo zamiast wziąć aptekę bliżej siebie to wzięłam w centrum, bo bardziej mi tam po drodze. A chciałam dzisiaj spróbować oleju migdałowego.
|
#4784 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
ja go uwielbiam i czytałam o nim wiele dobrego
|
|
#4785 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Udało mi się wczoraj obejrzeć TM. Moim zdaniem Olga zdecydowanie bardziej nadaje się do tej pracy, choć Anka i tak się wyrobiła nieźle, na zdjęciach wychodzi super, no ale to nie wszystko. A Olga była moja naj od samego początku ![]() Najbardziej chciało mi się śmać z przyćpanego wzroku Anki, chyba coś jej dali na uspokojenie nerwów bo zachowywała się jakby naprawdę była spalona...
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nie tak dawno się [przytachałam do domu, jeszcze byłam po pracy w bibliotece a potem wstąpiłam bo i tak miałam po drodze na cmentarz do babci. Cytat:
gratuluję Kitka umiesz pływać? Ja umiałam jako dziecko ale teraz pozapominałam wszystko
|
|
|
#4787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A po za tym ja się maluję cieniami raz na ruski rok Więc nawet pod uwagę nie biorę ich;pco do ćwiczeń ja mam karnet na siłke ale nie mam czasu chodzić I juz mi na siłke chęci nie wystarcza.
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
Zaszalałam właśnie na stronie empiku - na poprawę humoru zamówiłam sobie książki
Kobieto mam pytanie o te produkty z Balea: szampony z tej firmy jakie są? ![]() Idę się przespać bo zasypiam na siedząco, nawet już mi się myśli plączą. Do potem
|
|
#4789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczyny które zamawiają z avonu, co myślicie o tym eyelinerze w słoiczku co się pojawił w świątecznym katalogu
|
||
|
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() mi też przyszła ale jutro zmierzę bo dziś miałam babski wieczorek i lekko % na oko wydaje mi się odrobinę za duża, nie wiem czy nie będę musiała zwężać ... a jak Twoja?party_girl mimo wszystko gratuluje wygranej Czeko zazdroszczę że studniówkę masz jeszcze przed sobą
|
|
#4791 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Wam
![]() Ja porobiłam włosowe zakupy - osławiony olejek Alterra (pięknie pachnie..) i balsam miód i mleko z Joanny z Apteczki Babuni - też pięknie pachnie. Nałożyłam go dzisiaj na mokre włosy, dałam im wyschnąć i włosy były piękne Czytałam wasze rozmowy i z ciekawości zaczęłam oglądać Ludzką Stonogę2. Obejrzałam z 3 minuty i jak dla mnie chory film i nie mam zamiaru obejrzeć ani sekundy więcej Mimo, że horrory lubię, ale tego nie wytrzymałam![]() Teraz zabieram się za demakijaż i dzisiaj w sumie tylko podstawy będą bo nie mam już sił... |
|
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4793 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Wam
, wreszcie iatek , jeszcze tylko jutro i bede miala pierwszy wolny dzien od ... 2 tygodniwlasnie zorbilam swiateczne porzadki i okazalo sie, ze zniknela mi nowa mini , wszytsko przeszukalam , a wiem gdzie ja kladlam![]() dzieki Dziewczyny, ![]() poza tym odkad uzywam lirene brazujacego wygladam zdrowiej , mam tlko jeden problem z makijazem twarzy, znacie dobry korektor pod oczy![]() uzywam polecanego z bell, ale on zaczal mi przesuszac skore , rano jest ok, alewieczorem masakra mam efekt staruszki![]() problem znika bez korektora, ale wtedy widac since od niewyspania kitka a to skakanie w domu nie pesze Cie?? ja mieszkam z siostra i szwagrem ( no i TZ-tem oczywiscie ) i jakos tak mi glupio ![]() nieidealna moja mama przez lata mowila , ze mi najlepiej w blond ( jako jedyna ), a fakt jest taki, ze jest najgorzej ( a szkoda)wlasnie mialam Wam napisac - uzywam ej nowej maskary z rimmela i strasznie sie marze ps. myslicie, ze na jutro pasuja futrzane buty
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
#4794 | |
|
Raczkowanie
|
Antycellulitową
Głownie przez zapach - nie wąhałam w Rossmannie, ale lubię cytrusowe zapachy i wyobraziłam sobie jak będzie pachnieć![]() Poza tym ostatnio spędziłam trochę czasu na podforum fryzjerskim i ten olejek z tych wszystkich z Alterry może mieć najlepszy wpływ na włosy ![]() Cytat:
Też mam wolny dzień w końcu od nie pamiętam kiedy ![]() No u mnie moja mama i K. ciągle marudzą o tym blondzie a wsyzscy inni twierdzą, że w ciemniejszych mi lepiej... I to osoby które mało znam same z siebie mówiły mi że lepiej więc coś w tym musi być ![]() I koronny argument mojej mamy - ciemne włosy postarzają.. No fakt mam 20 lat więc mam się czego obawiać ![]() Jeśli chodzi o korektor pod oczy to ja stosuję albo z Essence Stay all day albo nakładam puder z Bourois Bio detox, ładnie wszystko zakrywa i pięknie rozświetla
|
|
|
|
|
#4795 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
musze sprobowac tego korektora, zwlaszcza ze ceny essence sa super , no moja mama tez zawsze tak mowila , fakt 20 lat to czas by zaczac sie martwic![]() co do blondu mi sie zawsze podobal, wlasnie mama mnie namawiala , ale mimo checi masakrowalo mi to czupryne i w koncu odpuscilam ( do tego wybijala sie zolc i nie pasil do cery wiec komplet )
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
|
#4796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też go mam i uwielbiam używam go też do kąpieli i do ciała
|
|
#4797 |
|
zawsze mam racje
|
e.j: próbowałam z balei tylko jednego szamponu, ale bardzo go lubię, jeden z moich ulubionych szamponów.
snow: zgodzę się, że ten pomarańczowy najlepszy jeśli chodzi o olejki z alterry. A jak pachnie
|
#4798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeśli chodzi o ten eyeliner to sobie go zamówiłam wraz z pędzelkiem który niestety nie doszedł i nie mam jak narazie wypróbować eyelinera muszę czekac do stycznia
|
|
#4799 | ||||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no pewnie, a czemu nie? Cytat:
czyzby marka w koncu wchodzila do pl
|
||||
|
|
|
#4800 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak..wyraźniej W każdym raziem lepiej się czuję, są tańsze od blondu bo farbowałam zawsze u fryzjera i szła stowka minimum no i pewnie mniej będą się mniej niszczyć niż po rozjaśniaczu.Cytat:
![]() Moja skóra nie potrzebuje natłuszczania aż tak, chociaż pewnie dla zapachu sie skuszę ![]() Cytat:
Tylko chlorem śmierdziały
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.

jak tyle zrzucisz to nic z Ciebie nie zostanie chyba

nie wiem czy sie odwaze farbnac
, ale w sumie skoro ma lezec

gratuluję 
( a szkoda)
czyzby marka w koncu wchodzila do pl