Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5 - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-09, 18:57   #2941
anagat
Zadomowienie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

Emigra- Monika Krk ma murę 4
My kupiliśmy 3 i facet wysyła w poniedziełek ..Mam nadzieję,ze dojdzie bez problemów

Konia , faktycznie z Twojej córci piękność rośnie.. no i zdecydowanie możecie podpisać cyrograf z Agą

Nikii trzymaj się.. Kurcze ja tak źle prowadzę, że cieszę się,że na razie po Irlandii tylko jeżdżę. Tu ludzie jakoś normalniej spokojniej prowadzą..
W Polsce to czyste wariactwo...

Mój mały szaleje jak zwykle
anagat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 19:05   #2942
emigra
Zakorzenienie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

Cytat:
Napisane przez anagat Pokaż wiadomość
Emigra- Monika Krk ma murę 4
My kupiliśmy 3 i facet wysyła w poniedziełek ..Mam nadzieję,ze dojdzie bez problemów

Konia , faktycznie z Twojej córci piękność rośnie.. no i zdecydowanie możecie podpisać cyrograf z Agą

Nikii trzymaj się.. Kurcze ja tak źle prowadzę, że cieszę się,że na razie po Irlandii tylko jeżdżę. Tu ludzie jakoś normalniej spokojniej prowadzą..
W Polsce to czyste wariactwo...

oo bo ja sie zdecydowalam juz na 100 % na mure 4 tylko w sklepie dzisiaj nie bylo .. a chcialam sobie pojezdzic i sprawdzic ale bedziemy jezdzic z tesciowka do sklepow w tygodniu to pewnie znajde w koncu, a kupimy w styczniu mam nadzieje niestety ciezko u nas z dobrymi ofertami uzywek wiec chyba bedziemy zmuszeni kupic nowke ...
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 19:08   #2943
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
Moja córeczka (miejmy nadzieję) tak samo, jak zaczęła ostatnio to szaleje i szaleje a w kalendarzu ciąży w 23 tygodniu ciąży zapisane:
"Twoja macica zmieniła się w salę gimnastyczną ! Maluch ma jeszcze mnóstwo miejsca, co z radością wykorzystuje - stąd te dzikie harce, coraz mocniejsze kopnięcia, fikołki i rozpychanie." - więc chyba to prawda

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 19:18   #2944
lena_mi
Zakorzenienie

Nikii89 Kochana, ale się nastresowałaś! Dobrze, że z Wami wszystko w porządku!!! uff... SUper, że trafiłaś na sympatycznego lekarza, który Cię uspokoił

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Zariah... SUPER!!! strasznie się cieszę że wszystko w porządku, warto było iśc na to usg żeby poczuc sie spokojniejszą!
Czyli masz Córcię - Leniuszka a propos - wybraliście juz imię?

Co do łożyska - czy podawali Ci wartośc (tę odległośc między łożyskiem a szyjką?), czy tylko mówili że nisko? TRzymam kciuki żeby się podniosło ja już czekam z niecierpliwością na kolejne USG ale będę wtedy w 24 tyg, więc też może jeszcze nie drgnąc...?;/

Super fotka - taka ostra! I dzidzia piękna
Stary 2011-12-09, 19:19   #2945
Mała!
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabi Pokaż wiadomość
ja jestem rocznik 80 - tak więc pamiętam dokładnie to wszystko o czym piszecie ostatnio na allegro trafilam na gumy donald - zgrzewka 14 sztuk kosztowała 49 zł jak sobie przypomnę ten zapach ten smak...aż się łezka w oku kręci...

aalegna- mnie ostatnio starsza pani chciala przepuścić w kolejce do łazienki w galerii handlowej- miło mi się bardzo zrobiło i smiać mi się jakoś strasznie chciało
O JAA... GUMY DONALD Ja jestem rocznik 84 najmilej wspominam...napoje w woreczkach były przepyszne...

mnie dziś pani w tesco obsłużyła jako pierwszą ...w kolejce po bakalie ...pan powiedział no dobra cóż!!! pani mi nałożyła śliwki i mówi do tego Pana: wie Pan bo wolałabym aby nas myszy nie zjadły

Cytat:
Napisane przez ona10101 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki chciałam się do Was dołączyć. Napisałam do karolca na priv.Mam nadzieje ze przyjmiecie kolejna ciezarna Na poczatek kilka slow o mnie - mam na imie Milena, mam 23 lata,jestem w 28 tygodniu ciazy, tp mam na 04.03.2012r. Bede miala syna Najprawdopodobniej Adasia - tak zadecydował mój mąż praktycznie.
Witamy serdecznie!

Cytat:
Napisane przez karo_z Pokaż wiadomość
Cześć Wam,

Znowu miałam trochę nadrabiania, ale dałam radę
Wczoraj byłam na usg połówkowym. Wszystko z Piotrusiem ok.
Waży już pół kilo, został dokładnie pomierzony i wszystko jest tak jak powinno...niestety nie chciał pokazać buźki i nie dało się sprawdzić wargi, ale to się nadrobi na następnej wizycie.
Lekarka się trochę martwi o te moje skurcze i może jeszcze będę musiała zwiększyć dawkę tego fenoterolu...akurat jak mnie badała to stwardniał mi brzuszek :/ powiedziała, że muszę leżeć plackiem żeby jak najdłużej dzidziuś pobył na swoim miejscu...
Myślałam, że jak już mam krążek to mogę trochę odpuścić leżenie plackiem...ale niestety

Ja też miałam podobną sytuację...aż się zdziwiłam fajnie tak

Witaj
Gratki ! Super że z dzidziusiem dobrze! Odpoczywaj i oby wszystko było coraz lepiej

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Zaraz Was poczytam, ale najpierw napisze gdzie
bylam.

A wiec poszlam w koncu do internisty (z powodu tego kolatania serca, przyspieszonego tetna i tego ze robi mi sie slabo).
Pani doktor mnie osluchala i nie jest pewna ale wydawalo jej sie ze slyszala jakies szmery dodatkowe w sercu.
Kazala zrobic Ekg, wiec zrobilam, ale w Ekg zadnych zmian nie widziala, mowila, ze Ekg jest w porzadku.
Dala skierowanie do kardiologa i juz zapisalam sie na 15 grudnia.

Nic mi wiecej nie mowila, zobaczymy co powie kardiolog.
A dzis rano tez czulam sie niezbyt ciekawie, bo czulam ze serce chce mi wyskoczyc, tetno mialam 100 ud/min.
Mi czasami tak zawali, że mam wrażenie że wyskoczy a potem, że staje na sekundę... ale Aga mam nadzieję, że tak jak myślimy wszystkie to po prostu kolejna ciążowa dolegliwość

Cytat:
Napisane przez 19claudia91 Pokaż wiadomość
Jestem załamana, w styczniu planuje przeprowadzkę do TŻ, on już teraz szuka lepszej pracy ze względu na dzidzie.. A moi rodzice cały czas że ja sobie nie poradzę, jak ja sobie poradzę z dzieckiem na głowie gdzie ja młoda jestem i napewno wielu rzeczy nie będę wiedzieć.. co ja zrobię jak ono będzie płakać.. Na mnie nie wykładają w ogóle pieniędzy sama sobie opłacam ginekologa i wszystko inne, a oni ciągle mają pretensje że TŻ nie znajdzie sobie lepszej pracy, że ja chcę do teściów iść (a prawda jest taka że oni by mi nieba uchylili) TŻ robi wszystko żeby się moim podpasować a oni nic.. Ma duży dom, ładny bo tyle co rok temu się wprowadził z rodzicami, z tego że jego rodzice to skromni są pomimo że pieniądze mają no ale w końcu mają już 52-53 lat, a moja matka z tekstami że "pewnie jakie ubrania tak mają w środku) co za bezczelna, nie wiedziałam że znienawidzę tak swoich rodziców.. Od godziny płacze, mam chęć stąd uciec, a ojciec do mnie jeszcze że jak będę odpowiadać to mogę się pakować.. Tak traktują własną córkę która jest w ciąży.. cudowne uczucie.. Wybaczcie dziewczyny ale musiałam się wyżalić..
Kochana ja nie cierpię kłócić się z bliskimi...na pewno Ci przykro...może rodzice nie potrafią inaczej okazać tego, że się boją i martwią o Ciebie i wnuka...na pewno wszystko sobie świetnie ułożysz i jak zobaczą, że sobie radzisz to będą dumni jak pawie Trzymaj się i nie smuć

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Nawiedzila mnie moja niekulturalna tesciowa.
Dobrze ze Filip ma pokoj, bo przynajmniej tam kaze mu sie bawic z babcia i walnelam tekstem: " Do swojego pokoiku zabierz babcie skoro przyszla do Ciebie, mama chce odpoczac"

Nie wiem czy zrozumiala, co za nachalne babsko, jak zwykle bez zapowiedzi, jak ona mnie denerwuje
Jejku jak można bez zapowiedzi... Ja się boję, że moja mama tak wpadać będzie ...bo teściowa to na pewno bez zapowiedzi nie przyjdzie Ale widzę, że sobie dobrze radzisz hehehe

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Czeka mnie pranie ale rozpakowałam, więc pokazuję
Większość grubszych ciuchów jest akurat w rozmiarze 3-6mcy, małe są bodziaki i pajace, mam nadzieję, że wszystko mi się przyda
Super ciuszki

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Pojawily mi sie dwa rozstepy na brzuchu
Ojj... ja się boję tych rozstępów...jutro będzie o tym w rozmowach w toku...

Emigra dwa to nic... trzymam kciuki aby więcej nie było

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 19:19   #2946
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymaczki kciuków, będę mieć nowy domek w tygodniu podpiszę umowę..

Wszystko tak jak chciałam, jest ładnie, czysto, nowocześnie, prawie bez dywanów..

Oj nie mogę sie doczekać przeprowadzki, ale to po nowym roku..

Aaaa i jeszcze babeczka z ceny zeszła, bo okazało sie ,że jej siostra jest pielęgniarką u mnie na bloku i mnie zna (też fajna babeczka)..

Ale sie cieszę..będzie ślicznie I cieplutko
super wieści!
Stary 2011-12-09, 19:21   #2947
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Ojj... ja się boję tych rozstępów...jutro będzie o tym w rozmowach w toku...

Emigra dwa to nic... trzymam kciuki aby więcej nie było
narazie sa male ale sa ale mam za swoje bo teraz kilka dni nie smarowalam brzucha....
3270g, 47 cm
Stary 2011-12-09, 19:21   #2948
monika_krk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Shock też je pamiętam . Ooo...kaskada i lody śmietankowe ze śmietany . Pamiętacie takie andruty? Takie małe białe?
shock to był hit, aż buzię wykrzywiało

Cytat:
Napisane przez mag_99 Pokaż wiadomość
ach dopiero nadrobiłam iiiiiii... chcę dołączyć do klubu
to chyba nas już 5 albo 6 pogubiłam się

Cytat:
Większość grubszych ciuchów jest akurat w rozmiarze 3-6mcy, małe są bodziaki i pajace, mam nadzieję, że wszystko mi się przyda
ładniutkie!

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Wybrałam się wczoraj po te wyniki, pierw posiedziałam z mamą w sklepie potem poszłam kupić ten chleb i po wyniki. Tam spotkałam teściów, a że teściowa musiała czekać na lekarza to teść postanowił odwieźć do domu. Tam pod przychodnią jakiś starszy facet poprosił abyśmy podrzucili go pod dom bo ciężko mu się chodzi (i to był błąd). Gdy on już wyszedł i zawracaliśmy aby jechać do dom to mieliśmy stłuczkę z busem. Trafiłam do szpitala na obserwację. Wyszłam dziś popołudniu.
Ale strachu się najadłam. Z nerwów to tak się trzęsłam. Bałam się że stracę mojego maluszka. Tym bardziej że po tym wypadku przez długi czas go nie czułam, żeby się ruszałNa szczęście wszystko w porządku łożysko nie odkleiło mi się.
Synuś rusza się normalnie serduszko mu bije.Nie ma żadnych uszczerbków. Wszystkie kości w porządku.
Długość szyjki 3,4 cm.
Według OM termin mam na 20.04.2012 a wg USG 10.04.2012
to się nadenerwowałaś, ale dobrze, że wszystko ok!

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
napisałam smsa do TŻ, że mam nadzieję,że jutro wróci, bo Mama wyjechała i jakby coś się zaczęło dziać to jestem sama ...( ale już plan awaryjny miałam w głowie) i dostałam smsa,że chciał mi zrobić niespodziankę , ale jak się mam martwic to mi sie przyzna, ze jest 100 km od domu
ale niespodzianka

Cytat:
super z tym wozkiem

ktoras z Was pisala ze tez zdecydowala sie na maxi cosi mura 4 czy sobie wmowilam????
Cytat:
oo bo ja sie zdecydowalam juz na 100 % na mure 4 tylko w sklepie dzisiaj nie bylo .. a chcialam sobie pojezdzic i sprawdzic ale bedziemy jezdzic z tesciowka do sklepow w tygodniu to pewnie znajde w koncu, a kupimy w styczniu mam nadzieje niestety ciezko u nas z dobrymi ofertami uzywek wiec chyba bedziemy zmuszeni kupic nowke ...
no ja mam już w domku nawet, przyznaję się
monika_krk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 19:23   #2949
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
napisałam smsa do TŻ, że mam nadzieję,że jutro wróci, bo Mama wyjechała i jakby coś się zaczęło dziać to jestem sama ...( ale już plan awaryjny miałam w głowie) i dostałam smsa,że chciał mi zrobić niespodziankę , ale jak się mam martwic to mi sie przyzna, ze jest 100 km od domu
)) i znów się wzruszyłam.. masakra ze mną!
Fajny TŻcik
Stary 2011-12-09, 19:24   #2950
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

A ja jestem rocznik 90' i większość rzeczy o których piszecie pamiętam Donaldy, gumy turbo, shocki, oranżada z woreczka, Vibovit wyjadany palcem, gumy kulki, chińskie gumki do ścierania, jeszcze takie lizaki HITy, mleczne gwiazdki z Milky Way'a i inne

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11

Stary 2011-12-09, 19:26   #2951
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
O JAA... GUMY DONALD Ja jestem rocznik 84 najmilej wspominam...napoje w woreczkach były przepyszne...
ja też '84 !!!
Stary 2011-12-09, 19:27   #2952
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika_krk Pokaż wiadomość
no ja mam już w domku nawet, przyznaję się
i co myslisz o tym wozku? jaki masz kolorek? Mi kolezanka mowila ze w nich sie siedziska nie rozkladaja do pozycji lezacej, ale gdzie nie czytalam to sie rozkladaja i nawet fotki widzialam z rozlozonym mi sie wizualnie bardzo podoba, tylko kurcze nie mam narazie jak sobie poprowadzic go
3270g, 47 cm
Stary 2011-12-09, 19:32   #2953
karolca
Zakorzenienie

ale wiecie... brakuje mi tych soków w woreczkach
zawsze w niedzielę jeździłam z tatą na stadion na mecz, i zawsze MUSIAŁ mi kupić kilka napojów

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 19:35   #2954
agnes99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
zawsze w niedzielę jeździłam z tatą na stadion na mecz, i zawsze MUSIAŁ mi kupić kilka napojów

no i koniecznie trzeba było wypic taki napój z woreczka nad morzem na plaży
Stary 2011-12-09, 19:37   #2955
iw32
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnes99 Pokaż wiadomość
A mi się te napoje kojarzą z wizytą w cyrku Czerwone i żółte

Albo te wyroby czekoladopodobne i takie duże krówki

A z innych rzeczy to np. mój tata jechał stanąć na noc w kolejce do sklepu bo ponoć lodówki mieli rzucić, zmieniał się potem z wujkiem w tej kolejce aby się wyspać a po 12 godzinach stania kupował pralkę bo lodówek nie dowieźli. To nie był jednak problem bo pralkę i tak sprzedał komuś z rodziny dalej To były czasy

Edytowane przez iw32
Czas edycji: 2011-12-09 o 19:41
iw32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 19:37   #2956
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Dziewczyny, pomóżcie mi mam za zadanie nagrać płytę z hitami na sylwestra, o ile z tymi najnowszymi nie mam problemu to prosili jeszcze, żeby było coś starszego, jakieś nieśmiertelne hity do dobrej zabawy typu: Modern Talking, Bony M, Dj Bobo czy Mallorca. Macie jakieś pomysły? Bez jakiej piosenki nie ma dobrej zabawy?

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11

Stary 2011-12-09, 19:41   #2957
Mała!
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie jak u mnie zawsze z tata na mecze chodziłam

Cytat:
Napisane przez agnes99 Pokaż wiadomość
Oj tak oja tak rozmarzyłam się....

Cytat:
Napisane przez iw32 Pokaż wiadomość

Mi się z cyrkiem kojarzy ROKOKO i wata cukrowa

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 19:43   #2958
iw32
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pomóżcie mi mam za zadanie nagrać płytę z hitami na sylwestra, o ile z tymi najnowszymi nie mam problemu to prosili jeszcze, żeby było coś starszego, jakieś nieśmiertelne hity do dobrej zabawy typu: Modern Talking, Bony M, Dj Bobo czy Mallorca. Macie jakieś pomysły? Bez jakiej piosenki nie ma dobrej zabawy?
Dla mnie nieśmiertelna Gloria Gaynor "I will survive"
iw32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 19:44   #2959
anagat
Zadomowienie

Heh i znów mój cyborgizm wychodzi..
Jestem rocznik '83. Pamiętam i hity, i gumy , i soczki..
Ale nic z tego nei lubiłam;/ bleee I nic nie budzi we mnie sentymentu
Gum do żucia nadal nie lubię, tak jak lizaków, waty cukrowej, popcornu i innych takich..

.
anagat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 19:49   #2960
Zia_
Zadomowienie

Cytat:
W ogóle to dziś czuję się jakaś przytłoczona wszystkim. Cięzko mi się zebrać do zrobienia czegokolwiek :/
Trzeba zrobić zakupy, bez samochodu czuję się uziemiona, bo chciałabym zrobić większe zakupy a nie tylko 'to co zwykle'.
Mam wydeptane ścieżki. Wchodzę do warzywniaka, babka śmieje się "2 kilo ziemniaków? i pomidory?" Idę do drugiego sklepu, nawet "dzień dobry" nie muszę mówić, babka już podaje chleb.
I tak dzień w dzień.
Od trzech miesięcy proszę męża aby w sobotę podszedł na rynek po dwa worki ziemniaków, bo mnie szlag trafia jak codziennie mam chodzić po te dwa kilo (więcej nie daję rady już nosić).

A dziś jeszcze muszę iść do najdalszej apteki po witaminy, bo się skończyły. Oczywiście mogłabym poprosić męża, aby kupił jak będzie wracał, ale znając życie - zapomni.
Chyba pogoda źle na mnie wpływa
Hej Karolca. Czy ty nie pisalas ze masz male auto (w kontekscie wozka w bagazniku)? Nie mozesz podjechac na zakupy?
Ja nie lubie robic zakupow co dwa dni, jak sie jeszcze pracuje to duza strata czasu wieczorami. Ja wole zrobic liste na caly tydzien, raz pojechac i wszystko kupic. Namow moze meza na wieksze zakupy razem, nie bedziesz musiala dzwigac sama

Cytat:
Kulkaaga, super ubranka. Ja jeszcze 3 tyg czekam z zakupami bobasowymi, ale nie ulatwia mi e wklejacie tu takie cuda

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Wczoraj rano pisałam to była 82 strona a teraz już prawie 100

Wybrałam się wczoraj po te wyniki, pierw posiedziałam z mamą w sklepie potem poszłam kupić ten chleb i po wyniki. Tam spotkałam teściów, a że teściowa musiała czekać na lekarza to teść postanowił odwieźć do domu. Tam pod przychodnią jakiś starszy facet poprosił abyśmy podrzucili go pod dom bo ciężko mu się chodzi (i to był błąd). Gdy on już wyszedł i zawracaliśmy aby jechać do dom to mieliśmy stłuczkę z busem. Trafiłam do szpitala na obserwację. Wyszłam dziś popołudniu.
Ale strachu się najadłam. Z nerwów to tak się trzęsłam. Bałam się że stracę mojego maluszka. Tym bardziej że po tym wypadku przez długi czas go nie czułam, żeby się ruszałNa szczęście wszystko w porządku łożysko nie odkleiło mi się.
Synuś rusza się normalnie serduszko mu bije.Nie ma żadnych uszczerbków. Wszystkie kości w porządku.
Długość szyjki 3,4 cm.
Według OM termin mam na 20.04.2012 a wg USG 10.04.2012
Nikii89, bidulko! Dobrze ze cie zbadali i wszystko jest ok z dzidzia. Ja mam grupe krwi RH- i mi lekarka powiedziala ze nawet po stluczce powinnam dostac zastrzyk na konflikt serologiczny. Bo normalnie to dopiero po porodzie.

Cytat:
Napisane przez Zariah Pokaż wiadomość
Panikara Watkowa Sie Melduje

Cora ma sie swietnie

jest chyba po prostu lenichuem takim - ciekawe czy jej tak zostanie po narodzinach. (foteczka na dole).
Wazy juz prawie 1kg czyli jest 3 dni wieksza niz wynika z OM (po mamusi pewnie )
Nosek ma po tacie chyba ... bo moj bradziej kulfonek a jej taki prosciuchny
Zariah, to swietne wiesci! Widzisz, masz poprostu spokojna corunie
Zia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 19:50   #2961
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Hello :d

A więc jak pisałam, że poszłam spać to wstałam dopiero o 14 szybko się ogarnęłam i pojechaliśmy z TŻ na zakupy wróciliśmy przed 19stą
kupiliśmy sporrooo prawie wszystkie prezenty oraz inne pierdołki
I Kochany Mąż kupił mi perfumki CK

A i staram się jeść systematycznie

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
Napisane przez ona10101 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki chciałam się do Was dołączyć. Napisałam do karolca na priv.Mam nadzieje ze przyjmiecie kolejna ciezarna Na poczatek kilka slow o mnie - mam na imie Milena, mam 23 lata,jestem w 28 tygodniu ciazy, tp mam na 04.03.2012r. Bede miala syna Najprawdopodobniej Adasia - tak zadecydował mój mąż praktycznie.

Witaj

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
o kurde

niestety

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 20:00   #2962
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iw32 Pokaż wiadomość

A z innych rzeczy to np. mój tata jechał stanąć na noc w kolejce do sklepu bo ponoć lodówki mieli rzucić, zmieniał się potem z wujkiem w tej kolejce aby się wyspać a po 12 godzinach stania kupował pralkę bo lodówek nie dowieźli. To nie był jednak problem bo pralkę i tak sprzedał komuś z rodziny dalej To były czasy
Oj tak , właśnie chciałam napisać,że te oranżady w woreczkach to w cyrku były, ale to to pamiętaj najstarsze dinozaury tylko

ooo no właśnie takie dziwne krówki, ale takie płaskie...

moja mama pracowała w sklepie i czasem chodziłam z nią w sobotę do pracy i sprzedawałyśmy tylko mleko i śmietanę, stolik przy drzwiach i tylko to , czujecie ? mleczko i śmietanka

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
Na późniejsze godziny Al bano i Romina Power Felicitad i te sprawy
z polskich wiadomo ,że "Daj mi ten noc" Bolter , do tego przeboje Kombi , potem hity disco :Mr President Coco Jumbo, La Bouche , Dr Alban, Kaoma z Lambadą ....

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
)) i znów się wzruszyłam.. masakra ze mną!
Fajny TŻcik

chyba czułam to w kościach ,że przyjedzie dzisiaj , bo mam dwie buły do hamburgerów ( miałam zjeść na obiad , ale jeszcze nie jestem głodna) i zostały i sobie zjemy razem
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 20:01   #2963
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zia_ Pokaż wiadomość
Hej Karolca. Czy ty nie pisalas ze masz male auto (w kontekscie wozka w bagazniku)? Nie mozesz podjechac na zakupy?
Ja nie lubie robic zakupow co dwa dni, jak sie jeszcze pracuje to duza strata czasu wieczorami. Ja wole zrobic liste na caly tydzien, raz pojechac i wszystko kupic. Namow moze meza na wieksze zakupy razem, nie bedziesz musiala dzwigac sama
Bagażnik sam w sobie też nie jest mały... ale butla od gazu zajmuje najwięcej miejsca (połowę). A uziemiona jestem, bo mąż do pracy bierze samochód mój a nie swój. A swojego mi nie da.
Poza tym i tak ziemniaki trzeba kupować. A więcej jak dwa kilo nie noszę i tyle. Więc codziennie kupuje po dwa kilo kartofli... Na hurt nie mam z kim jechać aby kupić z 50 czy 100 kg ziemniaków...
Generalnie przez pracę męża na zakupy biorę mamę, która mi pomaga, bo tez wolę zrobić raz w tygodniu duże i mieć spokój.
Ale jutro i tak będzie trzeba coś zdziałać, bo w niedzielę może znajomi wpadną
Mąz już pytał, czy mogą. Więc powiedziałam, że jak pomoże sprzątać i zrobi porządek ze swoimi narzędziami, które w ciągu tygodnia naznosił, to ja nie mam nic przeciwko a nawet bardzo chętnie.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-09, 20:05   #2964
koniakonia
Zakorzenienie

Evvcia jeszcze pamiętaj o kobitach co śpiewały :

Tina Turner wszystkie hity, do tego Sabrina Boys boys boys tak dla wesołości Samanta Fox i Sandra

A do kołysania Bajm
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 20:11   #2965
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Evvcia jeszcze pamiętaj o kobitach co śpiewały :

Tina Turner wszystkie hity, do tego Sabrina Boys boys boys tak dla wesołości Samanta Fox i Sandra

A do kołysania Bajm
ABBA
tutaj można znaleźć sporo inspiracji
inprl.pl

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-09, 20:18   #2966
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Dzięki dziewczyny to mam już parę hitów

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11

Stary 2011-12-09, 20:21   #2967
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Jolka niesamowita jesteś)))

każdemu się może zdarzyć

widziałam, że rozmawiałyście o wieku ja w marcu 24 skończę, a TŻ nie dawno miał urodzinki (8listopada) i skończył 29

zapomniałam kupić dziś makreli w pomidorach jestem zła

na pocieszenie mam pudding waniliowy

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Kulkaaga super, że wizyta udana no i gratuluję synka
Ja też już jestem na niebiesko ginekolog powiedział, że syn na 100% mam na dzieję, że tak będzie bo ja już mam tyle rzeczy dla chłopaka

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-09, 20:23   #2968
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Karolca, zabiję Cię za tę stronkę ----> http://cdn.inprl.pl/thumbnail/39/97/...abc460084a.jpg

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11

Stary 2011-12-09, 20:26   #2969
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:

Super ciuszki

Ja dziś wygrałam 4 pary spodni 6-9miesiecy za 6zł i za 5zł kombinezon na 6-9miesięcy u tego samego sprzedawcy

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
No za 180 zł to szkoda było nie brać. Boje sie tylko, że mnie to kupowanie dla małego ciuchów uzależni

ja już jestem uzależniona :d

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-09, 20:28   #2970
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Karolca, zabiję Cię za tę stronkę ----> http://cdn.inprl.pl/thumbnail/39/97/...abc460084a.jpg
mój mąż pokazał mi tę stronkę.
A ten blok czekoladowy robi moja teściowa

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości