Rozstanie z facetem, część XX - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-09, 22:58   #4921
magda170325
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XX

w moim życiu jakiś czas temu pojawił się ktoś nowy..
przystojny, wysoki, dobrze wychowany..
zabiegał o mnie od dłuższego czasu.. ale wciąż go odpychałam, bo miałam nadzieję, że wróci do mnie mój były..
teraz tej nadziei mam coraz mniej, coraz mniej wiary, że wszystko sie ułoży..
a "nowy" zaangażował się już trochę, stara się o mnie.. spotkałam się z nim 2 razy..
nie wiem co z tego wyjdzie.. tak się boję, że ktoś mnie znowu skrzywdzi.. a z drugiej strony przy "nowym" czuję się bezpieczna, taka spokojna..
gubię się w tym wszystkim..
nie zasłużyłam na ten ból, który zadaje mi mój ex..
magda170325 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 23:05   #4922
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda170325 Pokaż wiadomość
w moim życiu jakiś czas temu pojawił się ktoś nowy..
przystojny, wysoki, dobrze wychowany..
zabiegał o mnie od dłuższego czasu.. ale wciąż go odpychałam, bo miałam nadzieję, że wróci do mnie mój były..
teraz tej nadziei mam coraz mniej, coraz mniej wiary, że wszystko sie ułoży..
a "nowy" zaangażował się już trochę, stara się o mnie.. spotkałam się z nim 2 razy..
nie wiem co z tego wyjdzie.. tak się boję, że ktoś mnie znowu skrzywdzi.. a z drugiej strony przy "nowym" czuję się bezpieczna, taka spokojna..
gubię się w tym wszystkim..
nie zasłużyłam na ten ból, który zadaje mi mój ex..
Powiem z własnego doświadczenia, nie wierz od razu, że "nowy się zaangażował i jemu niesamowicie zależy". (mój eks mi mówił identyczne rzeczy, niby zakocał się od 1szego wejrzenia) Bądź ostrożna, spotykaj się z nim, zobaczysz co z tego wyjdzie.
A na eksa się już nie oglądaj, nie warto.

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Wenusjanka19 Pokaż wiadomość
Polecam zrobić sobie relaksacyjny wieczór Naprawdę poprawia humor . Zapaliłam sobie świeczkę i słucham ulubionych piosenek , ah jak klimatycznie !
Ja mam relaksujący wieczór w szlafroku, z chusteczkami higienicznymi, fajkami i wódką (wiem wiem nie powinnam ale mi wszystko jedno )
Stary 2011-12-09, 23:13   #4923
andzia1989r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość

Ja mam relaksujący wieczór w szlafroku, z chusteczkami higienicznymi, fajkami i wódką (wiem wiem nie powinnam ale mi wszystko jedno )

Jak rozumiem planujesz aborcje, albo liczysz się z tym, że urodzisz chore dziecko?

Na jakieś 99% jesteś we wczesnej ciąży, kiedy płód się kształtuje. Karmiąc go wódą i fajkami zwiększasz jego szanse na wady rozwojowe.

Zapobiegawczo to powinnaś kwas foliowy zacząc łykac a nie wódka i fajki.
Było: 83 kg
Jest: 75,5 kg
Będzie: 58 kg
andzia1989r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 23:19   #4924
magda170325
Wtajemniczenie

wszyscy mówią, że moj eks powinien dawno zniknąć z mojej pamięci..
ale to jego wciąż kocham..
jeśli chodzi o nowego to z mojej strony nie ma jeszcze takiego zaangażowania jak z jego strony jest.. kto wie, może dam mu szansę bardziej się wykazać.. sama nie wiem..
na chwilę obecną to jestem tak pogubiona w tym co się dzieje dookoła mnie, że nie nadążam za swoim tokiem myślenia..
chyba muszę zerwać kontakt z jednym i drugim i sama to sobie poukładać w głowie..
Chryste, jeszcze święta przed nami wszystkimi i Sylwester.. :/
to chyba będą najgorsze święta w moim dotychczasowym życiu :/
Sylwestra spędzę pewnie z nowym.. ale w głowie i tak wciąż mam wspomnienia z poprzedniego Sylwestra, którego spędzałam z byłym..

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

oh Mandy - nie odwalaj głupot.
prawdopodobnie nosisz w sobie nowe życie, więc je szanuj !
to dzieciątko jest częścią ciebie. krzywdzisz je tym, co teraz robisz.
Stary 2011-12-09, 23:20   #4925
deamona
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ornament Pokaż wiadomość
Witam ;-) już prawie miesiąc minął odkąd facet mnie porzucił, dosłownie. W dość niebanalny sposób, wręczył mi list, w którym oznajmił, że odchodzi ode mnie, nie jestem jego warta itd, itp. Żal Zranił mnie tym, bo byliśmy ze sobą rok i nie wydawał się takim dzieckiem jakim okazał się na koniec często się widujemy, bo studiujemy na jednym wydziale więc unikanie go byłoby zachowaniem równie dziecinnym, gdyż mamy wspólnych znajomych. Odszedł, gdyż ostatnio się nie układało, powiedziałam mu że coś się zmienia we mnie i prosiłam o zrozumienie i czas. Niestety okazało się, że psychicznie tego nie wytrzymuje, co dla nie było przesadą. Wg mnie była to ucieczka, dziecinna zagrywka , uratowanie męskiej dumy - porzucę ją zanim ona to zrobi
Ta akcja sprawiła, ze ja nie czuję nic prócz żalu. On teraz żałuję, pisze, prosi o kontakt. Męczy mnie rozmowami o tym, że chciałby by było jak dawniej, A ja już nie chcę, nie mam siły. Nie wyobrażam sobie już tego byśmy znowu byli parą. Nawet tego rozstania tak nie przeżyłam, wszyscy widzą pozytywne zmiany w moim zachowaniu, czuję tak jakby ulgę, ostatnio relacja między nami wręcz męczyła mnie. Jednak ja nie chciałam takiego końca, próbowałam walczyć. To on wszystko zakończył, a teraz po prostu nie daje mi spokoju.
Czy to ja jestem dziwna, ze nie chcę dać mu 2 szansy? Bo wg mnie on na nią nie zasługuję, teraz nawet wmawia mi, że tego listu nawet dokładnie nie pamięta Jednoznaczne komunikaty, ze to koniec nie działają na niego, zero konsekwencji w nim, zachowuje się jak desperat.

Witam wszystkie Wizażanki i Ciebie autorko
ze 'swoim dzieciakiem' przechodziłam jakiś czas temu coś podobnego ii... udało nam się, układa nam się jak dawniej, wyjaśniliśmy sobie wszystko i po wspólnych, niełatwych zresztą staraniach jest ok chcę więc odwołać się do tego co Ty napisałaś i Cię wypytać jaki był wcześniej dla Ciebie, jakim typem faceta. Co wpłynęło na pogorszenie Waszych relacji, jakieś osobiste problemy?
deamona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-09, 23:30   #4926
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andzia1989r Pokaż wiadomość
Jak rozumiem planujesz aborcje, albo liczysz się z tym, że urodzisz chore dziecko?

Na jakieś 99% jesteś we wczesnej ciąży, kiedy płód się kształtuje. Karmiąc go wódą i fajkami zwiększasz jego szanse na wady rozwojowe.

Zapobiegawczo to powinnaś kwas foliowy zacząc łykac a nie wódka i fajki.
Cytat:
Napisane przez magda170325 Pokaż wiadomość
wszyscy mówią, że moj eks powinien dawno zniknąć z mojej pamięci..
ale to jego wciąż kocham..
jeśli chodzi o nowego to z mojej strony nie ma jeszcze takiego zaangażowania jak z jego strony jest.. kto wie, może dam mu szansę bardziej się wykazać.. sama nie wiem..
na chwilę obecną to jestem tak pogubiona w tym co się dzieje dookoła mnie, że nie nadążam za swoim tokiem myślenia..
chyba muszę zerwać kontakt z jednym i drugim i sama to sobie poukładać w głowie..
Chryste, jeszcze święta przed nami wszystkimi i Sylwester.. :/
to chyba będą najgorsze święta w moim dotychczasowym życiu :/
Sylwestra spędzę pewnie z nowym.. ale w głowie i tak wciąż mam wspomnienia z poprzedniego Sylwestra, którego spędzałam z byłym..

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

oh Mandy - nie odwalaj głupot.
prawdopodobnie nosisz w sobie nowe życie, więc je szanuj !
to dzieciątko jest częścią ciebie. krzywdzisz je tym, co teraz robisz.
Wiem dziewczyny że powinnam o siebie dbać. Ale nie dość ze w wieku 20 lat nie wyobrażam sobie być samotną mama, to mam takiego doła ze jest mi wszystko jedno
Stary 2011-12-09, 23:40   #4927
Wenusjanka19
Raczkowanie

Kochana wiemy ,że jest Ci ciężko ... musisz być silna , to dzieciątko w Tobie nie jest niczemu winne i nie rań go swoim postepowaniem w silnych emocjach bo kiedyś bedziesz tego żalować . Prosze Cie , wypij jakas ziołowa herbatkę i idz się połoz
Wenusjanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-10, 00:00   #4928
ruda9215
Raczkowanie

GG do ruda9215 Send a message via Skype™ to ruda9215

Eh tak właśnie przeczytalam o piszecie... o świętach i sylwestrze.. i przypomiało mi się, że mój poprzedni sylwek spędzilam z Nim i dokładnie o pólnocy szłam za nim po wielkiej kłotni zapłakana moldąc się zeby wrócił.

-_- w tym roku chyba nie może być gorzej..

2014 - licencjat !
15.08.2015 - ślub. 
ruda9215 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-10, 00:12   #4929
magda170325
Wtajemniczenie

mnie to niesamowicie dobija, że te święta będą bez niego.. :/
w tamtym roku dobrze się bawiliśmy w sylwestra..
a teraz spędzimy go osobno..
jemu to pasuje..
mi niestety nie..
dlaczego ten świat jest taki niesprawiedliwy..
jestem jakaś dziwna, bo jak widzę, że wśród znajomych są powroty, ludzie są szczęśliwi to ja wcale nie cieszę się z ich szczęścia.. jestem zła, że im wyszło, a mi nie mimo tego jak bardzo się staram, żeby on wrócił..
Stary 2011-12-10, 00:19   #4930
ruda9215
Raczkowanie

GG do ruda9215 Send a message via Skype™ to ruda9215

Eh. Ja omijam szerokim łukiem wszystkie szczęśliwe, pod jarane parki i koleżanki. Jakoś jeszcze nie jestem gotowa, żeby tego znosić.

2014 - licencjat !
15.08.2015 - ślub. 
ruda9215 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-10, 00:30   #4931
magda170325
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ruda9215 Pokaż wiadomość
Eh. Ja omijam szerokim łukiem wszystkie szczęśliwe, pod jarane parki i koleżanki. Jakoś jeszcze nie jestem gotowa, żeby tego znosić.
ja mam to (nie)szczęście, że moja współlokatorka zeszła się ze swoim chłopakiem.. i mnie serce ściska, kiedy ona widuje się ze swoim chłopakiem kilka razy w tygodniu.. i jest szczęśliwa mimo tego, że nie zawsze jest kolorowo między nimi..
a ja tylko płaczę co wieczór w poduszkę.. przynajmniej mi lżej..
nie mówię o łzach byłemu chłopakowi, bo on uznaje to za próbę wzbudzenia litości..
jestem sama z tym wszystkim..a teraz go najbardziej potrzebuję... a jego nie ma

Edytowane przez magda170325
Czas edycji: 2011-12-10 o 00:31
Stary 2011-12-10, 02:03   #4932
Tort
Rozeznanie

Cytat:
Wiem dziewczyny że powinnam o siebie dbać. Ale nie dość ze w wieku 20 lat nie wyobrażam sobie być samotną mama, to mam takiego doła ze jest mi wszystko jedno
Ale nam nie jest, pomyśl o wszystkich wizażowych ciotkach.
Tort jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-10, 08:18   #4933
ofaku
Raczkowanie

GG do ofaku

Czesc dziewczyny... wczoraj gadalam z moim exem na skypie, on w ogole nie ma problemu z tym zeby mi np powiedziec " no bylem wczoraj z kolezanka na piwie"...
No tak.. ma do tego prawo, nie powinnam nic mowic, komentowac.
szkoda tylko ze jak to slysze to serce mi zaczyna krwawic, a oczy wypelniaja sie lzami...
on chce za wszelka cene utrzymac kontakt, pytam go " ale po co, po cholere, skoro masz teraz multum znienawidzonych przeze mnie kolezaneczek, z ktyrymi piszesz, spotykasz sie, pijesz piwko..." ( z reszta... ja nie chce byc ta kolezanka, jedna z wielu...).............mus ialam sie wygadac...ale nawet to juz mi nie pomaga ;(

słodycze? MÓJ WRÓG!
ofaku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-10, 08:40   #4934
Tort
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ofaku Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny... wczoraj gadalam z moim exem na skypie, on w ogole nie ma problemu z tym zeby mi np powiedziec " no bylem wczoraj z kolezanka na piwie"...
No tak.. ma do tego prawo, nie powinnam nic mowic, komentowac.
szkoda tylko ze jak to slysze to serce mi zaczyna krwawic, a oczy wypelniaja sie lzami...
on chce za wszelka cene utrzymac kontakt, pytam go " ale po co, po cholere, skoro masz teraz multum znienawidzonych przeze mnie kolezaneczek, z ktyrymi piszesz, spotykasz sie, pijesz piwko..." ( z reszta... ja nie chce byc ta kolezanka, jedna z wielu...).............mus ialam sie wygadac...ale nawet to juz mi nie pomaga ;(
Przepraszam, ale wydaje mi się, że utrzymywanie kontaktu zależy od obu stron. Jeżeli nie chcesz, to nie - nie odzywaj się, nie odpowiadaj, zablokuj numer. Jest ci ciężko, to to skończ.
Stary 2011-12-10, 09:02   #4935
trupiegi
Zadomowienie

Minęły już 2 miesiące. Nie jest lepiej, cyklicznie powraca paskudna dolina psychiczna. Gdy ludzie namawiają "zapomnij, poznaj kogoś nowego", denerwuję się. Nie umiem szastać uczuciami, jak kocham, to raz.
Chcę się z nim zobaczyć, bo nie mogę zrozumieć, dlaczego z bliskiej osoby jednego dnia stał się mi obcy - odszedł. Napisałam w nocy SMS, czy da się porwać w niedzielę w fajne miejsce. Jeszcze nie odpisał, możliwe, że odsypia daleką podróż. Nie wiem, czy odpisze. I to jest najgorsze. Tyle mam mu do powiedzenia.
Boli mnie też, że jestem przez niektórych znajomych krytykowana za to, że nie szukam jakiejkolwiek pracy, tylko pracy zbliżonej do mojego zawodu (mam 1 dyplom, nadal studiuję). Że niby w nieskończoność mogę sobie szukać. Tylko że interesujące mnie firmy oddzwaniają. Czy to źle, startować na stanowisko, do którego mam predyspozycje?
Mimo to cała moja wiedza, wszystkie zalety, atuty są jakby niepełnowartościowe, bo nie jestem kochana.
Nie mam siły. Trudno się do tego przyznać, ale każdego dnia myślę, że kiedyś już nie będzie warto ciągnąć tego wszystkiego.
trupiegi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-10, 09:24   #4936
ofaku
Raczkowanie

GG do ofaku

Cytat:
Napisane przez Tort Pokaż wiadomość
Przepraszam, ale wydaje mi się, że utrzymywanie kontaktu zależy od obu stron. Jeżeli nie chcesz, to nie - nie odzywaj się, nie odpowiadaj, zablokuj numer. Jest ci ciężko, to to skończ.
masz calowita racje.. tyle ze ja chce i nie chce.

dobra, zacznijmy od tego ze ja sama nie wiem czego chce, metlik w glowie, dalej go kocham, a moze nie tyle ze kocham, ale cholernie tesknie...-> sama widzisz, idiotka ze mnie jakich malo.

słodycze? MÓJ WRÓG!
Stary 2011-12-10, 09:26   #4937
Tort
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ofaku Pokaż wiadomość
masz calowita racje.. tyle ze ja chce i nie chce.

dobra, zacznijmy od tego ze ja sama nie wiem czego chce, metlik w glowie, dalej go kocham, a moze nie tyle ze kocham, ale cholernie tesknie...-> sama widzisz, idiotka ze mnie jakich malo.
Ale on ciebie nie chce, więc przestań robić sobie krzywdę.
Nie martw się, ze mnie też. I nie wiem jak to jest, ale wiedziałam że kogoś ma, tak samo jak wiedziałam jakie tematy będą na maturach, przepowiadam przyszłość ostatnio.
Stary 2011-12-10, 10:44   #4938
sudenly
Zakorzenienie

Cytat:
Ale on ciebie nie chce, więc przestań robić sobie krzywdę.
Nie martw się, ze mnie też. I nie wiem jak to jest, ale wiedziałam że kogoś ma, tak samo jak wiedziałam jakie tematy będą na maturach, przepowiadam przyszłość ostatnio.
Ty, Torcik to może i mi przepowiesz przyszłość

If You're Going Through Hell, Keep Going

sudenly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-10, 11:05   #4939
Trusmilk
Rozeznanie

Cytat:
Trzeba było się zabezpieczać, a nie trzymać się, jak głupia myśli, że on chce mieć ze mną dziecko. Dorośnij dziewczyno, bo nóż się w kieszeni otwiera, jak się czyta takie posty, jak Twoje. Weź odpowiedzialność za swoje czyny, alkohol i fajki w odstawkę, jak można być tak głupim, żeby świadomie narażać dziecko.
Stary 2011-12-10, 12:19   #4940
201803300917
Konto usunięte

witam mogę dołączyć ?
miałam nadzieje, że uda mi się jakoś ominąć ten wątek i znieść tym razem rozstanie szybko i bezboleśnie ale mam jakiś taki kryzys, że muszę tu napisać
1.5 miesiąca temu zakończył się mój krótki bo około 6 miesięczny związek. nie byłam na początku nawet w nim zakochana, ot było miło, ja się czułam samotna, miało być na luzie. a on starał się o mnie bardzo, długo zabiegał wiec uznałam, że dam szansę. ale jak to bywa przywiązałam się, zaangażowałam, pojawiły uczucia ( choć dalej nie wydaje mi się, że to była miłość). no i jak ja się zaangażowałam to on się przestraszył, uznał, że nie nadaje się po poważnych zwiazkow, nie wie czego chce, zależy mu ale " nie potrafi". potem była jedna próba powrotu ale tak naprawdę to była tylko deklaracja, nie starał się mnie przekonać swoim zachowaniem a potem usłyszałam " bo ja nie umiem". czyli totalny dzieciak po prostu przez 3 tygodnie po moich ostrych słowach nie mieliśmy w ogóle kontaktu, potem znaleźliśmy się na jednej imprezie i niestety po jego stronie były komplementy, mówienie, że żałuje a z mojej chwila słabości i pocałunki, przytulanie itp ( wiem) no i teraz kontakt jakiś tam jest. ja nie wiem czy on chce powrotu czy nie. wydaje mi się, ze chce utrzymania takie " luźnej znajomości". ja na to nie pójdę na pewno, wiem, ze to głupie, zrani mnie tylko i zasługuje na coś lepszego. ale z drugiej strony ciężko mi jest od niego odciąć jak pisze czy proponuje spotkanie nie możliwe jest tez totalne odcięcie bo mamy wspólna grupę znajomych i spotkania " zbiorowe" często się zdarzają a przecież nie zamknę się w domu, żeby go unikać. nie wiem jak to wszystko ułożyć. myślałam, ze po takim krótkim i mało poważnym zwiazku nie będę długo cierpieć. a po ponad miesiącu ja czuje się strasznie, wczoraj po powrocie z piwa z kolegami przeryczałam chyba ze 2 godziny w poduszkę
musiałam się tu wam wygadać bo wiem, ze zrozumiecie i może coś poradzicie ...

Edytowane przez 201803300917
Czas edycji: 2011-12-10 o 12:20
201803300917 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-10, 12:42   #4941
Phoce
Flawless

Cytat:
Napisane przez maconha89 Pokaż wiadomość
witam mogę dołączyć ?
miałam nadzieje, że uda mi się jakoś ominąć ten wątek i znieść tym razem rozstanie szybko i bezboleśnie ale mam jakiś taki kryzys, że muszę tu napisać
1.5 miesiąca temu zakończył się mój krótki bo około 6 miesięczny związek. nie byłam na początku nawet w nim zakochana, ot było miło, ja się czułam samotna, miało być na luzie. a on starał się o mnie bardzo, długo zabiegał wiec uznałam, że dam szansę. ale jak to bywa przywiązałam się, zaangażowałam, pojawiły uczucia ( choć dalej nie wydaje mi się, że to była miłość). no i jak ja się zaangażowałam to on się przestraszył, uznał, że nie nadaje się po poważnych zwiazkow, nie wie czego chce, zależy mu ale " nie potrafi". potem była jedna próba powrotu ale tak naprawdę to była tylko deklaracja, nie starał się mnie przekonać swoim zachowaniem a potem usłyszałam " bo ja nie umiem". czyli totalny dzieciak po prostu przez 3 tygodnie po moich ostrych słowach nie mieliśmy w ogóle kontaktu, potem znaleźliśmy się na jednej imprezie i niestety po jego stronie były komplementy, mówienie, że żałuje a z mojej chwila słabości i pocałunki, przytulanie itp ( wiem) no i teraz kontakt jakiś tam jest. ja nie wiem czy on chce powrotu czy nie. wydaje mi się, ze chce utrzymania takie " luźnej znajomości". ja na to nie pójdę na pewno, wiem, ze to głupie, zrani mnie tylko i zasługuje na coś lepszego. ale z drugiej strony ciężko mi jest od niego odciąć jak pisze czy proponuje spotkanie nie możliwe jest tez totalne odcięcie bo mamy wspólna grupę znajomych i spotkania " zbiorowe" często się zdarzają a przecież nie zamknę się w domu, żeby go unikać. nie wiem jak to wszystko ułożyć. myślałam, ze po takim krótkim i mało poważnym zwiazku nie będę długo cierpieć. a po ponad miesiącu ja czuje się strasznie, wczoraj po powrocie z piwa z kolegami przeryczałam chyba ze 2 godziny w poduszkę
musiałam się tu wam wygadać bo wiem, ze zrozumiecie i może coś poradzicie ...
Witamy
Wiesz, miałam b. podobną sytuację - związek coś około 6 miesięcy, zależało mi bardzo (teraz już chyba coraz mniej..), ale miłość to to nie była. Mimo tego też tęsknię, cierpię, ryczę, no ale cóż mogę poradzić - tak się stało

Co do pogrubionego - moim zdaniem - on powinien się jakoś określić. Strasznie nie lubię w facetach takiego niezdecydowania, a bo on nie wie, a może, a może nie.... jasno - tak lub nie, a Ty musisz to przemyśleć i zdecydować co będzie dla CIEBIE najlepsze
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-10, 13:07   #4942
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Trusmilk Pokaż wiadomość
Trzeba było się zabezpieczać, a nie trzymać się, jak głupia myśli, że on chce mieć ze mną dziecko. Dorośnij dziewczyno, bo nóż się w kieszeni otwiera, jak się czyta takie posty, jak Twoje. Weź odpowiedzialność za swoje czyny, alkohol i fajki w odstawkę, jak można być tak głupim, żeby świadomie narażać dziecko.
No trzeba było Tyle to wiem. Ale z Twojego podpisu wynika że sobie poradzę w życiu

Jadę dzisiaj do domu

Trupiegi, a Wy macie jakiś kontakt ze sobą? Też chciałam usłyszeć 'a dlaczego?' i co.. wczoraj usłyszałam że nie wie czy mnie kocha, co dla mnie jest rownoznacznie z tym, że nie kocha, a on mówi że to nie jest to samo Jeśli chcesz, to próbuj się z nim spotkać, ale jeśli wiesz że z tego nic nie będzie, bo on ma wywalone, to lepiej odpuść i nie narażaj się na dodatkowe przykre słowa

Edytowane przez oh Mandy
Czas edycji: 2011-12-10 o 13:09
oh Mandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-10, 13:41   #4943
Tort
Rozeznanie

Pokazać wam nową laskę mojego exika? Dla kontrastu mogę wysłać na pw moje zdjęcie
Stary 2011-12-10, 13:46   #4944
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Pokazać wam nową laskę mojego exika? Dla kontrastu mogę wysłać na pw moje zdjęcie
Tak!
Stary 2011-12-10, 13:56   #4945
sudenly
Zakorzenienie

Cytat:
dawaj

Stary 2011-12-10, 13:59   #4946
201803300917
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Witamy
Wiesz, miałam b. podobną sytuację - związek coś około 6 miesięcy, zależało mi bardzo (teraz już chyba coraz mniej..), ale miłość to to nie była. Mimo tego też tęsknię, cierpię, ryczę, no ale cóż mogę poradzić - tak się stało

Co do pogrubionego - moim zdaniem - on powinien się jakoś określić. Strasznie nie lubię w facetach takiego niezdecydowania, a bo on nie wie, a może, a może nie.... jasno - tak lub nie, a Ty musisz to przemyśleć i zdecydować co będzie dla CIEBIE najlepsze
co do decyzji- ja nei potrzebuje jego decyzji bo na pewno nie chce juz z nim być. tzn nie chce na rozum bo nie ukrywam, że serce czasem mówi co innego- ale nie mogę mu ulec bo z tego nic dobrego nie będzie, to nie jest odpowiedni facet do stałego zwiazku, nie da mi tego czego potrzebuje. ale nie umiem powstrzyma się od rozmawiania z nim, odezwania się czasami itp. i czekam cala w nerwach czy on napisze, zastanawiam się co myśli itp. i boje się, ze kogoś będzie miał a ja już nigdy nie. bezsensu

Edytowane przez 201803300917
Czas edycji: 2011-12-10 o 14:00
201803300917 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-10, 14:03   #4947
ofaku
Raczkowanie

GG do ofaku

Cytat:
hahahaha

ja tez chetnie zobacze!

słodycze? MÓJ WRÓG!
Stary 2011-12-10, 14:04   #4948
Phoce
Flawless

No to chyba trzeba się od tego oderwać raz na zawsze.
Ja bardzo lubię swojego eksa jako....hmm znajomego. Wiem, że nie stworzymy dobrego związku, ale nigdy nie chciałam wyrzuć go ze swego życia. Tylko że on mnie olał. Nie 'pozwolił' mi nawet ze sobą zerwać, bo nie odpowiedział na moją prośbę, żeby zadzwonił jak będzie miał czas. Od ponad tygodnia cisza. Jest mi przykro, ale przynajmniej nie ma tej wspomnianej przez Ciebie nerwówki, czy i co napisze. To koniec. Wszystko jest jasne i wiem, że nie mam na co czekać. Tak jest lżej, staram się budować i prowadzić swoje życie na nowo i bez niego w nim, mimo że wcale tak fajnie nie jest, ale przez to też trzeba przejść
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-10, 14:16   #4949
Tort
Rozeznanie

Bardzo mnie podbudowałyście Zaraz idę kupować sukienkę na studniówkę, módlcie się o jakieś zwiewne, klasyczne modele!
Stary 2011-12-10, 14:26   #4950
sudenly
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo mnie podbudowałyście Zaraz idę kupować sukienkę na studniówkę, módlcie się o jakieś zwiewne, klasyczne modele!
oj zazdroszczę studniówki chciałabym ją jeszcze raz przeżyć i mieć znowu 19 lat -pomijając maturę oczywiście, bo tego nie chciałabym znów przeżywac

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości