|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV
Cytat:
![]() Pokażesz nam zdjęcia w sukni??
|
|
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
kocurku za tydzień w sobotę jade na przymiarke i być moze zabiorę suknie do domu, i wtedy wstawię zdjęcia.
chatko jaka piękna suknia i bukiet!
|
#2673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że taki odpoczynek od sukni może Ci pomóc
|
|
#2674 |
|
Wtajemniczenie
|
nie pochwaliłam się jeszcze, że jutro u mnie szykuje się impressska
![]() robimy oficjalne zapoznanie świadków i ich małżonków ![]() będzie się działo
|
|
|
|
#2675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oż kurcze właśnie mi uświadomiłaś że czas najwyższy poznać ze sobą naszych świadków choć jakoś sobie tego nie wyobrażam a mi i TŻtowi stuknie jutro 2000 dni... właśnie mi wyskoczyło powiadomienie na telefonie
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Ja dzisiaj tak wieczorem bo miałam zwariowany dzień. Były u mnie koleżanki, a jak pojechały to przyjechał Tż. Generalnie udany dzień mimo tej paskudnej pogody. Oczywiście witam nowa PM Z nowin to u mnie udało się namówić Tż na koszule ze spinkami. Jak mu pokazałam te "I love my wife" to powiedział, że koniecznie takie chce, wiec prezent na rocznice załatwiony. Mam do was pytanie odnośnie koszuli. Czy wasi Tż będą mieli gładkie koszule. Mi się bardzo podobają takie http://allegro.pl/l-41-42-koszula-pa...961514307.html ale nie wiem czy na ślub nie powinna być gładka??
|
#2677 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to jest coś! Ja też z dzieciaczkami dzis stroiłam choinkę i śpiewaliśmy świąteczne piosenki A dekoraccja fajna! ~~ Dziewczynki tak szybko piszecie, że nie jestem w stanie Was czytać ![]() My dziś z tż romantyczny wieczór i kolacja (ze śniadaniem) tyyyylko we dwoje ! :p Już pewnie nic dziś nie napiszę, idę się napić winka
|
|
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2679 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja się tam nie znam co prawda, ale jak taka Wam się podoba, to taką bierzcie i już Fajnie, że TŻ przekonał się do spinek ![]() Cytat:
moja ci ona!
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
heloł wieczornie
![]() Moj kochany TZcik wrocil ![]() ![]() ![]() ogladacie Miss Polonia? ja jestem za 3
|
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
A widziałaś jak się wypowiadały?? Niektóre to normalnie masakra!!! Jak oni je tam wogóle wzięli?? Przecież te pytania nie były jakieś trudne.
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzialam, mialam z TZtem niezlą polewke a wygrala ta, ktorą typowalam na drugim miejscu tez ladna i bardzo podobna do Rozali tylko ladniejsza
|
|
|
|
|
#2683 |
|
Raczkowanie
|
MISS POLONIA jest moja koleżanka Marcelinka
przepraszam ale musiałam się pochwalić ta wiadomością ![]() ale strasznie się ciesze bo bardzo trzymałam kciuki za Nią i przy wynikach byłam podekscytowana jak mrówka przed okresem :p |
|
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a no tak! pisalas przeciez naprawde ladna |
|
|
|
|
#2685 | ||||
|
Raczkowanie
|
Baaaardzo dziękuję za wszystkie opinie na temat sukien
Rodzice, dziewczyna brata, koleżanka z pracy też są za drugą Tylko kurczę... nie wiem czemu, ja mam ciągle w głowie, że może ona jednak jest ciut za skromna ? Poza tymi perełkami/błyskotkami nic się na niej nie dzieje. Cóż, mam jeszcze do odwiedzenia kilka salonów. Może wtedy rozwieję swoje wątpliwości w 100%.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Chatka, ślubujemy w tym samym dniu, a ja też nie mam jeszcze sukienki, więc spokojnie. Mamy jeszcze czas, możemy spokojnie szukać ![]() Orientujecie się może czy 3 koła w halce mogą utrudniać jakoś mocno taniec i powodować jakiś dyskomfort ? Kompletnie nie mam w tym orientacji A pod tą suknia z hermsa np. miałam halkę z 3 kołami...Co do Wigilii - u Tż potrawy jakoś specjalnie się nie różnią. Zastanawia mnie natomiast jedno jeśli chodzi o Wigilię za rok, w domu Tż. U nas na święta robi się tyle jedzenia, że potem przez ok. tydzień nie trzeba gotować obiadu Wg mnie to jest super sprawa i cieszę się, że moja super mamusia tak zaczęła robić. Fakt, roboty jest dużo, ale potem można naprawdę odpocząć, noi poczuć te święta trochę dłużej. U Tż natomiast z tego co widzę, jedzenia na święta robi się tyle tylko, by starczyło np. na wieczerzę i na następny dzień na obiad żeby coś zostało. Trudno będzie mi się do tego przyzwyczajić.W tym roku jeśli chodzi o Wigilię wkurzyła mnie baba, z którą pracuję. Ona bierze co roku urlop przed Wigilią, ja zawsze siedzę w pracy. Myślałam, że chociaż tym razem spokojnie posiedzę w domu i pomogę w kuchni, ale nie Za moimi plecami, bez jakiegokolwiek uzgodnienia ze mną polazło to i złożyło urlop u szefostwa wpisując sobie mnie w zastępstwo. Żenada normalnieNoi w końcu mamy weekend. Zmykam spać, bo jutro mam znowu maraton po mieście.
Edytowane przez Dancing_Lady Czas edycji: 2011-12-09 o 23:53 |
||||
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie jak nie tutaj moge Was prosić o kciuki... Mam taki fatalny dzien na uczelni że głowa mała... Jeszcze mam referat czytac u najwiekszej kosy z Krk i naszej szkoły
Nie wiem jak przeżyje od 8-20 ![]() Milego weekendu!
|
#2687 | |
|
Zadomowienie
|
Och, Kobity, ja też ostatnio tak jak Niuto, więcej czytam niż piszę.....ale teraz po prostu mam taką adrenalinę, a siedzę sama w domu i nie mam komu powiedzieć.......mam cholernie mieszane uczucia w związku ze ślubem......
nie wiem, czy już Wam kiedyś pisałam, ale z TŻetem poznaliśmy się dzięki futbolowi amerykańskiemu, spotkaliśmy się na meczu naszej ukochanej drużyny Silesia Miners, futbol w Polsce rozwija się baaardzo szybko.....mimo że mieszkamy 2 km od siebie moglibyśmy się nigdy nie spotkać gdyby nie futbol... co prawda naszej drużynie wiedzie się ostatnio słabo, ale nowy sezon zaczyna się na wiosnę i liczę, że się odbiją od dna.....a tu dziś spada na mnie wiadomość, że finał Ligi będzie na stadionie NARODOWYM! w Warszawie! byłam w 7 niebie póki nie doczytałam terminu........ 14 lub 15 lipiec..... zwariuję po prostu....... myślicie, że mogę zostawić rodzinę i nie być na poprawinach? jestem rozdarta maksymalnie.......... ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- ech, próbuje coś sklecić na tematy poruszane na forum, ale żołądek mi skręciło i jestem totalnie zafiksowana na moim problemie...... mignęły mi wiadomości o świątecznych potrawach, no więc, czy dużo się różnią u mnie i u TŻeta to trudno osądzić, bo tylko jedna wigilia za nami, a to jakoś nie był topowy temat, u mnie zawsze był barszcz, ale od kilku lat gotujemy grzybową, bo zbieramy grzyby, w tym roku była posucha z grzybami, więc nie wiem, co będziemy gotować, zawsze jest karp smażony (TŻet wiem, że karpia nie lubi i u niego chyba mają 1 małego karpia na 5 osób, a i tak mało kto go próbuje), do kolacji jest jeszcze kapusta z grzybami, czasem od babci dostajemy z grochem kapustę, ziemniaczki gotowane z pietruszką no i kompot z suszu. Na Święta nie może zabraknąć makówek, robimy też mnóstwo ciasteczek, pierniczków itp, ale nie mamy np pierogów, co u TŻeta jest obowiązkowe, nie mamy też żadnych ryb w galarecie, ogólnie nie ma zbyt wielu potraw u mnie na stole, nigdy nie liczymy ani do 12 ani nieparzystej liczby potraw pod talerze kładziemy pieniążek, a do portfela łuskę z karpia, na stole zawsze jest świeca caritas, oczywiście jest opłatek. Po kolacji zawsze najpierw sprzątamy a potem dopiero są prezenty ![]() Dancing Lady - nie sądzę żeby suknia była zbyt skromna, w świetle będą się mocno skrzyły ozdoby na gorsecie co do halki to nie tańczyłam nigdy w takiej, ale myślę, że przeszkadza tak samo jak każda halka z kołem, najbardziej przecież przeszkadza to koło które jest najniżej a takie ma większość sukien w literę A, czy księżniczek, jeśli fiszbina jest elastyczna to chyba nie jest to wielki kłopot, tak mi się wydaje ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
pocieszę się, że u mnie na studiach każdy weekend obejmuje zajęcia od 16 - 20 w piątek i 8-20 w sobotę i niedzielę. mój TŻet też na uczelni i jeszcze ma 2 kolokwia z matematyki, się biedny odzwyczaił już od ślęczenia nad książkami, a z matematyką to nigdy nie miał wiele wspólnego na teologii, ale się zachciało być inżynierem, to teraz cierpi...
Edytowane przez maly_czlowieczek Czas edycji: 2011-12-10 o 08:44 |
|
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
umieraaaaam
dostałam okres i ledwo żyję :/
|
#2689 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja lubię spinki i mój TŻet też, ma kilka koszul na spinki i nosi je często co do prążków to jestem na tak bardzo fajna koszula, mój będzie miał gładką ponieważ ma wzorzystą kamizelkę, a co za dużo wzorów to niezdrowo---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- trzymaj się....---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
no, już mam ustalone jazdy przed egzaminem i co teraz tylko czekac.... teraz siedzę i zakuwam testy
|
#2691 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ach, zazdroszczę tych dni do ślubu ale pewnie kulminacja nerwów się zbliża...
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
Hejoo
ja dzis sie tylko przywitać chciałam.. jemy sniadanko, sprztamy i lecimy do miasta trzeba zaliczke za sale zapłacic, poszukać wzoru gajera dla Tż, może sobie staniczek kupie do sukni..?? |
|
|
|
#2693 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale Tobie Madziu życzę zdania za 1 razem , możesz przypomnieć datę, bo jakoś nie zauważyłam, kiedy masz egzamin....Cytat:
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
Człowieczku ale z jakiego powodu nie zdawałaś? zagrożenie stworzyłaś? czy za jakieś błahostki?
|
#2695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
EDIT: tak w ogóle to statni egzamin miałam jakieś 6 lat temu....
Edytowane przez maly_czlowieczek Czas edycji: 2011-12-10 o 09:14 |
|
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki obiecałąm to wstawiam..zdjęcia naszyjnika. Od ranu napiszę, że jest robione słabym telefonem i mało ładnie tutaj wygląda..
Na żywo jest po prostu piekne Moim skromnym zdaniem |
|
|
|
#2697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2698 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- guzik, a nie zgodnie, dla mnie to głupota, a jak masz tył załadowany, albo jedziesz dostawczakiem, do czego przecież Cię uprawnia kat B, to jak pojedziesz? ech, no przerwa już jest mega długa, więc nie wiem, jak to będzie.....tzn. nie żebym miała coś do Ciebie, bo tak to teraz zabrzmiało trochę oskarżająco, wiem, że takie są zasady....
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie i Tż potrawy wigilijne są prawie takie same. Z małym wyjątkiem. U mnie obowiązkowo muszą być kluski z makiem Tak to tradycyjnie barszcz z grzybami lub czerwony z uszkami, smażona rybka (u mnie akurat nigdy nie było karpia, bo nikt nie lubi tylko jakaś inna smaczniejsza rybka, Tż też nie wspominał nic o nim więc może podobnie jest), do tego ziemniaczki, surówka, kompocik z suszu, pierogi przeróżne, ciasta, owoce, kluski z makiem Nigdy nie potrafimy tego przejeść strach pomyśleć co by było przy 12 daniach.kooocur Wow świetna kolia
Kallos Sthenos - Piękno i Siła Edytowane przez Nattiv Czas edycji: 2011-12-10 o 09:31 |
|
|
|
|
#2700 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie sobotnio!
jak zwykle masę roboty mam, ale chciałam się z wami przywitać. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.

Z bucikami i takim śliiiiiiiicznym bukiecikiem?
1.09.2012

ja jestem za 3
Poza tymi perełkami/błyskotkami nic się na niej nie dzieje. Cóż, mam jeszcze do odwiedzenia kilka salonów. Może wtedy rozwieję swoje wątpliwości w 100%.
.
A pod tą suknia z hermsa np. miałam halkę z 3 kołami...

trzymaj się....
Tak to tradycyjnie barszcz z grzybami lub czerwony z uszkami, smażona rybka (u mnie akurat nigdy nie było karpia, bo nikt nie lubi tylko jakaś inna smaczniejsza rybka, Tż też nie wspominał nic o nim więc może podobnie jest), do tego ziemniaczki, surówka, kompocik z suszu, pierogi przeróżne, ciasta, owoce, kluski z makiem