|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XI
Kobieto dziękuję za odpowiedź
Musze znaleźć jakiś fajny szampon tym bardziej, że przed świętami będę musiała zafarbować włosy, tak bym miała na zmianę z pokrzywowym No i może od razu bym się skusiła na odżywkę i maskę z tej firmy do farbowanych włosów co jest....Już zrobiłam demakijaż Za chwilę będzie prysznic, balsam na ciało, czarna ziaja na uda, krem na stopy i brevoxyl na twarz czyli codzienna podstawa Dobrej nocy
|
|
#4802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty gdzie chcesz na siłownie;> Jeju tenis jest fanastyczny ![]() A dziś kupiłam maseczkę bingo i odżwykę z joanny wrzos i miete
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj miałam 2 wykłady i jeszcze się spóźniłam, bo był wypadek, jak wracaliśmy to dalej były resztki auta.
Jakoś humoru dzisiaj nie mam. Dobranoc.
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
buuuuu!
nie kupilam moich wymarzonych butow wsyztskie 36 byly wykupione a tu modele o ktore mi chodziteraz beda snic mi sie po nocach i wiem ze juz nie kupie teraz przed sylwkiem zadnych butow, bo te mi sie uwidzialy i juz Edytowane przez ghana Czas edycji: 2011-12-09 o 23:48 |
|
|
|
#4805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę że jak będzie dopasowana to będzie ślicznie wyglądać. Mam nadzieje też że da się coś zrobić z tym ramieniem które jest bo rękawek fajnie leży tylko od góry na szyciu jest jakby za dużo tego materiału nie wiem jak to wytłumaczyć, ale tak odstaje w górę. Też tak masz? Dzień dobry Ja dzień zaczynam od sprzątania, później będzie czas dla mnie. Na razie baby dream na włosach I kurcze nie mogę się przyzwyczaić do tego cięcia. Niby nie ma dużej różnicy ale moim zdaniem na długości jednak poszło i tak mi łyso trochę.
|
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry piękne
Dziś mam masę sprzątania. Muszę siąść i zaplanować menu na święta, nie mam pomysłów ![]() Idę olej na włosy nałożyć
|
|
|
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
witam
a ja niedługo zabieram się za farbowanie włosów później zrobię sobie duże spa i wysprzątam mieszkanie
|
#4808 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry
![]() Ja wczoraj sobie posprzątałam, więc dzisiaj mam woooolne ![]() W ramach wolnego porobię projekt na Podstawy projektowania Maszyn i Mechanizmów
|
|
|
|
#4809 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Cytat:
ja też niedługo bede farbować, jakoś strasznie mi zrudziały na czubku głowy po stockholmie, po londzie nawet tak nie miałam
|
|
#4810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo jestem z niej zadowolona mi natomiast bo londzie zrudziały..i nie podobał mi się efekt zaraz po farbowaniu, taki szary, nienaturalny![]()
|
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
snow
cudowny av ![]() ja ostatnio zachwycam się Mirandą Kerr <3 godzina BP na ząbkach peeling buzi Under 20 maska nawilżająca na buzie
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ssnow dzięki za cynka dotyczącego sweterków z HM Są urocze i kliknęłam właśnie 2 Za to uwielbiam Wasze blogi ![]() Ja od rana pracuje, także spa będzie wieczorkiem ![]() Aaa wczoraj zrobiłam zamówienie u siostry Tż w niemieckim DM. Głównie to z Baleii i Alverde. Mam nadzieje, że ze wszystkiego będę zadowolona Oczywiście jak przyjdzie to chętnie się pochwalę
|
|
|
|
#4813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tak miranda jest śliczna ![]() Cytat:
jakie kolory kliknęłaś?
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
aaa u mnie w biedro już pojawiła się ta kolorówka "eveline"
kupiłam mamie podkład bo używa teraz ten eveline kość słoniowa i bardzo sie jej spodobał i sobie lakier taki mleczny przygaszony róż ) o z tej serii za 4,50zł bodajże http://siulka.blogspot.com/2011/08/e...lakier-do.html---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- dobry wybór ![]()
|
#4816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nawet nie mam biedronki w pobliżu
![]() dzisiaj idę na imprezę, a nie mogę sobie nawet porządnego spa zrobic zaraz przychodzi do mnie kuzyk z dziewczyną i znajomymi i bewnie posiedzą do 20 czyli muszę się szykować przy nich - nie lubię czegoś takiego. Już się wykąpałam, umyłam włosy, popsikałam biovaxem w sprayu [niebieskiem]. wybalsamowałam, ogarnełam twarz i w sumie pozniej pozostanie mi tylko nalozenie makijazu ![]() miłego dnia dziewczyny, bo nie wiem czy pozniej dam rade tu wpaść
|
|
|
|
#4818 | |||
|
Zakorzenienie
|
heeej
moj pierwszy week wolny od ponad miesiaca na noc dalam heenare na wlosy, potrzymam ja do wieczora lub nawet do jutra. teraz dolozylam olejek himalaya w skalp i na koncowki, mam nadzieje, ze wloski beda zadowolone Cytat:
![]() ja odzywki nie mialam, bo wlasnie srednie opinie slyszalam, od razu wzielam maseczke. ciekawa jestem co to bedzie jak kupisz maseczke ![]() Cytat:
fryzure chyba juz chwalilam. ogolnie ten kolor mnie miazdzy Cytat:
![]() Loluska, Buahhot od jakiego sprzedawcy kupowalyscie sukienke?
|
|
#4819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() caate dziękuje a sprzedawca to satien. Ja brałam z tej aukcji: http://allegro.pl/sukienka-koronka-a...940876293.html Będziesz zamawiać? Rozmiarówka moim zdaniem jest zawyżona, ale lepsze to niz miałabym się nie zmieścić Maskę na pewno kupie
|
|
|
#4820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taak, mysle nad nia bardzo intensywnie ![]() zapewne bedzie odstawa mi w tali, ale jak Wy jestescie zadowolone, to chyba sie skusze Koronka nie gryzie? nie wyglada jakby miala sie zaraz popruc?:edit: istnieje tez rozmiar 34 i teraz mam dylemat ![]() moglabys swoja S zmierzyc?
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-12-10 o 13:58 |
|
|
|
|
#4821 |
|
zawsze mam racje
|
kitka: jak oceniasz te paski bam, bo chyba zużyłaś już całe 14?
Ja dzisiaj piąte i się zastanawiam czy warto się z tym mordować czy nie ![]() Zrobię pewną rzecz i idę was nadrabiać. Tż mi odbierze zamówienie w doz, więc dzisiaj test oleju migdałowego
|
#4822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrze nazwe napisalas. pamietaj tylko o dobrym oczyszczaniu twarzy, wtedy spisze sie idealnie
|
|
#4823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i moim zdaniem wygląda całkiem solidnie. całkowita długość z koronką 90 cm długość od pachy z koronką 72 cm szerokość w biuście 2x36 cm szerokość w pasie 2x 37 cm szer. w biodrach 2x 38 cm Mam nadzieje że dobrze pomierzyłam
|
|
|
#4824 | ||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ja też chce sobie coś kupić, mam co prawda jeszcze parę książek emilly giffin (były w auchanue po 9,99-11,99- grzech nie brać) ale nie będę wszystkich naraz czytać, trzeba sobie odmieniać. A wolę na necie oglądać niż w empiku głowę przekrzywiać A i tak sobie za darmo w salonie odbiorę ![]() To jest to co lubię- zamawianie w necie, odbieranie w salonie za gotówkę, bez użerania się z przelewami i gonieniem listonosza ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Właśnie się ostatnio zastanawiałam, który jesteś rocznik i czy jesteś w policealnej czy jak. Bo niestety nie jestem tu od początku i czasem mylą mi się wątki Jakbyś mogła to oświeć mnie. ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Cytat:
Bo ostatnio jak wchodzę do rossa to na 5 min po 3/4 konkretne rzeczy i nawet nie wiem co nowego się święci. ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
I z tego co pamiętam miałaś napisać o tych azjatyckicj odlewkach, poproszę też o link do wątku o tym, jeśli masz na wierzchu. ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
![]() Aloesowe zamówienie mam, bo i krem z aloesem i maseczka też. A do tego aloes do picia. Oczyszczę dobrze, po tym czarnym mydle oliwkowym skóra aż tępa jest, tak oczyszczona, chociaż spodziewałam się, że to będzie bardziej taki szorstki peeling niż taka maź Ale moim zdaniem działa, wzięłam wersję z wyciąciem z róży, żeby się nie przesuszyć. Naolejuje potem włosy, ale wieczorem umyje, wczoraj rano myłam ostatni raz i już się taka tłusta czuje. Chciałabym móc myć włosy chociaż raz na dwa dni Chociaż właśnie caate pisała, że dzięki omo może myć rzadziej, może spróbuje, najwyżej czapki nie będę ściągać na początku i w pomieszczeniach Bo z cera miałam tak, że na przetłuszczanie pomogły tłuste oliwki i masła z olejkami. Zatanawiam się nad olejkiem nuxe, miała któraś, warto?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-12-10 o 14:37 |
||||
|
|
|
#4825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to wiem wszystko ![]() biore S ![]() Cytat:
![]() a co do wlosow, to fakt. mi po omo, szczegolnie jak mylam pania potters z anirka (balsamem), wlosy nawet moglam myb 3dni. po isanie, bingo czy szamponie brzozowym dobijam 2dnich, ze sa ok, trzeci da rade jak zepne grzywke. a pamietam jak to kiedys musialam rano myc grzywke, bo jak umylam wieczorem to juz byla nijaka
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
kobieto
Jestem z 91 I robię studium policealne Technik masażysta ![]() caate cała przyjemność po mojej stronie ![]() depilacja balsamowanie regulacja brwi odżywka jajeczna na włosy serum z AB na końce odżywka na paznokcie
|
|
#4827 |
|
zawsze mam racje
|
caate: ja dlatego grzywkę zapuszczam, że po całym dniu wyglądała jak po trzech
Jak będę w auchanie to kupię ten balsam potters i spróbuje. Pierwszy test zrobię przed dniem wolnym, bo wiadomo jak mi wyjdzie. Jestem przyzwyczajona do oczyszczających szamponów, więc wiadomo to może być dla mnie dziwne takie mycie odżywką. Mam zamiar dziś/jutro wypróbować oczyszczanie metodą ocm. Ale oczy to będę chyba zmywać tradycyjnie. I skoro olejek rycynowy tak dobrze brud z twarzy wyciąga to może i na skórę głowy się sprawdzi ![]() --- Zamawiałyście kiedyś ze zrobsokiekrem? Bo ani na stronie nie ma ile przygotowują zamówienie, ani nic na maila nie dostałam. A chciałabym już dostać w swoje łapy i testować. ---- A do tego dziś epokowe odkrycie
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-12-10 o 15:01 |
|
|
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo to my ten sam rocznik jestesmy ![]() S kliknieta, mam nadzieje ze szybko dojdzie ![]() teraz pozostaje znalezc plaszcz, buty na zime i bede zadowolona.
|
|
#4829 |
|
Raczkowanie
|
Też jestem rocznik 91 ale Caate bez obrazy
myślałam, że jesteś starsza ode mnie z 2 lata. Bo tak kobieco wyglądasz i nie wiem jak to wyjaśnić.... No ja wyglądam jak dziecko i może to dlatego
|
|
|
|
#4830 |
|
zawsze mam racje
|
Oczyściłam metodą ocm, teraz jeszcze to czarne mydło oliwkowe i potem czas na porząąądne nawilżanie.
Na skalp dałam tonik naturvital przeciw wypadaniu, zaraz będzie woda brzozowa i pokrzywowa, olejowanie na długość olejkiem ze słodkich migdałów. caate: pamiętasz może cenę regularną waxów z beuty formulas w sp? Ja na dozie wzięłam pół litra za 18,49 więc na pewno się opłaca, bo chyba te 150 ml są za 9 czy 10 zł.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

No i może od razu bym się skusiła na odżywkę i maskę z tej firmy do farbowanych włosów co jest....

wsyztskie 36 byly wykupione 
czyzby marka w koncu wchodzila do pl
nie wiem jak to wytłumaczyć, ale tak odstaje w górę. Też tak masz?
Ja dzień zaczynam od sprzątania, później będzie czas dla mnie. Na razie baby dream na włosach