Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-11, 00:07   #4171
kinia860
Zakorzenienie

Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby

Laski szalone 10 stron przez sam wieczor??

Ja bylam u tz ogladalismy smerfy i zasnelismy ,potem go obudzilam ,zeby mnie odwiozl ,nienawidze tego

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
no chodzi o to ze jemu na moim lozku sie niewygodnie spi i nigdy sie nie wysypia, wiec podejrzewam ze juz spac u mnie nie bedzie. no coz. mowi sie trudno, poza tym myslalam ze caly weekend spedzimy razem, z reszta tak mowil ale sie nie wyspal wiec o 16 pojechal do domu i to by bylo na tyle
Smutna piona z moim jest to samo
Cytat:
placze bo mi przykro.. jakos nie wiem. zalezalo mi na spedzeniu razem czsu a tu lipa jedna wielka.. juz nie placze ale mam naprawde zrabany nastroj.
a co do P. to po pierwsze nie wyspany a po drugie chce z mama posiedziec bo jego mama sama w domu jest, z reszta chce z nia wiecej czasu spedzac..ma swoje powody i mu sie nie dziwie. tylko po prostu mi przykro.. ehh bez sensu
I znowu u mnie jest to samo
Cytat:
w ogole kupilam sobie olejek rycynowy, witamine a+e, i kwas foliowy:P
Ej to kwas foliowy nie jest na recepte?? zawsze mi sie wydawalo ,ze tak ,ok to chyba sobie kupie i te zaczne brac
Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość

z tymi marzeniami o mlodszym-starszym rodzenstwie jest chyba tak jak z prostymi-kreconymi wlosami ja bylam najmlodsza i zawsze chcialam miec mlodsze rodzenstwo
Ja tez
Cytat:
Napisane przez natasia20 Pokaż wiadomość
hahah
to też wam coś opowiem moja mama jest młodsza od swojego brata o 5 lat i jak mój wujek miał 19 spotykał się z dziewczyną i zaprosił ją do domu a ona miałam duży rozmiar buta i moja 14 letnia mama przychodzi ze szkoły patrzy na buty i krzyczy na głos "Czyje to kajaki?"
haha genialna
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 00:24   #4172
sylvi_86
Zakorzenienie

hihi nie jest.. kupilam sobie 90 tabsow. akurat na 3 miechy
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 00:41   #4173
aQ01
Zadomowienie

Ile nadrabiania

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
aQ no nie dziwię się Kochana, ale ja obstawiam Twoje zaręczyny w Sylwestra albo tuż po 24 :00 w Nowy Rok

MAM NOWĄ PRACĘ !!!
Zobaczymy...

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
W niedziele idę na farbowanie
Blond? Koniecznie pochwal się rezultatem Ja też na dniach zamierzam się farbnąc ale nie zdecydowałam jeszcze jaki w końcu kolor...

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Zara sie na 2016 bede mogla wpisac
Nie przeginaj pałki

aQ01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 00:44   #4174
asiaczek87
Zakorzenienie

Jlys gratulacje nowej pracy
A gdzie teraz pracujesz? Jak daleko do pracy? jaka atmosfera i etc.?

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 09:05   #4175
natasia20
Zakorzenienie

Dzień dobry
ale tu się działo jak poszłam dziękuje za cytowanie bo inaczej umkneły by mi te posty ten ignorowanej panny ale zastanawiam się kto jej napisał że to było o niej? Nie mogła się powstrzymać żeby nie napisać żal.pl a Tym że pisze w liczbie mnogiej się nie przejmujcie taka kultura dobra szkoda klawiatury I przepraszam was za zamieszanie
Ja ma dziś dobry humor bo o 15 spotykam się z TŻ
aa i jeszcze to 13 dni do świąt!!!

Edytowane przez natasia20
Czas edycji: 2011-12-11 o 09:28
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 09:45   #4176
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Gaja no widzisz - jaki z tego wniosek? Nie mozesz wlosow farbowac bo najlepsza zabawa cie omija

natasia - koniec tematu, ok?! ty sie spotkasz z tżtem o 15, a ja o 15 skoncze moj dzien z T. ale potem zakupy

Ja sie podlamalam jeszcze bardziej bo kolega z pracy powiedzial, ze on wyplate dostal juz dawno bo 29 listopada... No nic, jutro pisze meila i nie ma to tamto...

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 09:46   #4177
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Dzień dobry!

ależ do bani weekend. TŻ właśnie wyszedł pomagać znajomym w przeprowadzce. Zobaczymy sie jutro wieczorem, jeah, i to też w zasadzie tylko śpiąc w jednym łóżku,bo kolejne spotkanie wypada w czwartek. Mega Ani się przytulić ani nic, bo wczoraj chodził jak chmura gradowa.

Zajączek mi został. Z tej miłości zrobił kilka bobiszonów

13!
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 09:47   #4178
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
natasia - koniec tematu, ok?! ty sie spotkasz z tżtem o 15, a ja o 15 skoncze moj dzien z T. ale potem zakupy

Ja sie podlamalam jeszcze bardziej bo kolega z pracy powiedzial, ze on wyplate dostal juz dawno bo 29 listopada... No nic, jutro pisze meila i nie ma to tamto...
Tak jest! ja spotykam się z TŻ o 15 a na 20 idziemy na zmierzch
Musisz koniecznie napisać meila bo skoro kolega dostał to coś jest nie tak
Stary 2011-12-11, 09:52   #4179
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Ala pisz pisz maila

Nie piszcie nic o TŻtowaniu, bo ja go nie zaznałam od 9 dni
Stary 2011-12-11, 09:53   #4180
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Ala pisz pisz maila

Nie piszcie nic o TŻtowaniu, bo ja go nie zaznałam od 9 dni
jak to przecież mieszkacie razem tak? ja od 7 ale dziś koniec tego strasznego tygodnia

Czas edycji: 2011-12-11 o 09:56
Stary 2011-12-11, 10:02   #4181
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

I nic z tego nie wynika, że razem mieszkamy, bo we wtorek ostatni tradycyjnie wyszłam do pracy na 9;30, zanim wróciłam to TZta już nie było, bo miał szkolenie do inwentaryzacji, a potem nockę z kumplami. W środę ja znowu na 9:30, minęliśmy się z J. w drzwiach w zasadzie, ja do 19:30 w pracy, on zdążył wyjść na inwentaryzację. Widzieliśmy się więc w czwartek - pojechaliśmy zamówić obrączki, obejrzeliśmy film i spać. Potem piątek znowu 10h w pracy i pad płaski po powrocie, wczoraj J. miał zryty , więc chowałam się po kątach, a dziś 30 min temu wyszedł pomagać znajomym. Jak wróci to mnie nie będzie, bo dziś pracuję, a jak ja wrócę to jego nie będzie, bo ma inwentaryzację. Nie wróci przed moim wyjściem do pracy, więc zobaczymy się jutro ok. 20:00, bo znowu mam 10 h. Padnę, jak zawsze po 10h i tyle będzie. We wtorek z kolei wyjdę znowu na 9:30, on wieczorem na spotkanie z kumplami (oczywiście zanim ja wrócę), nie wróci przed moim wyjściem do pracy w środę, więc hura - zobaczymy się w środę. Tyle,że wtedy tez będę po 10h pracy, więc padnę. i tak w kółko.

Już nie pamietam kiedy ostatni raz było rrrrr

Edytowane przez Gajaa
Czas edycji: 2011-12-11 o 10:03
Stary 2011-12-11, 10:03   #4182
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
I nic z tego nie wynika, że razem mieszkamy, bo we wtorek ostatni tradycyjnie wyszłam do pracy na 9;30, zanim wróciłam to TZta już nie było, bo miał szkolenie do inwentaryzacji, a potem nockę z kumplami. W środę ja znowu na 9:30, minęliśmy się z J. w drzwiach w zasadzie, ja do 19:30 w pracy, on zdążył wyjść na inwentaryzację. Widzieliśmy się więc w czwartek - pojechaliśmy zamówić obrączki, obejrzeliśmy film i spać. Potem piątek znowu 10h w pracy i pad płaski po powrocie, wczoraj J. miał zryty , więc chowałam się po kątach, a dziś 30 min temu wyszedł pomagać znajomym. Jak wróci to mnie nie będzie, bo dziś pracuję, a jak ja wrócę to jego nie będzie, bo ma inwentaryzację. Nie wróci przed moim wyjściem do pracy, więc zobaczymy się jutro ok. 20:00, bo znowu mam 10 h. Padnę, jak zawsze po 10h i tyle będzie. We wtorek z kolei wyjdę znowu na 9:30, on wieczorem na spotkanie z kumplami (oczywiście zanim ja wrócę), nie wróci przed moim wyjściem do pracy w środę, więc hura - zobaczymy się w środę. Tyle,że wtedy tez będę po 10h pracy, więc padnę. i tak w kółko.
Oj to rzeczywiście nie ciekawie że mieszkając razem ciągle się mijacie
Stary 2011-12-11, 10:10   #4183
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Ta, i tak jeszcze półtora tygodnia będzie conajmniej, bo ostatnia inwentaryzacja jest 18 XII w niedzielę, no a ostatnia sesja RPG J. z kumplami we wtorek po 18 XII

Ja oczywiście mamw pracy w pi....dużo nadgodzin - tygdoniowo to ok 5-10 wychodzi, bo J. nadal bez pracy, więc w tygodniu nie mam zwyczajnie siły na cokolwiek, a już na rrrr najmniej, a weekend - te inwentaryzacje i inne sprawy TŻta. Heh przykro mi, zwyczajnie mi przykro
Stary 2011-12-11, 10:11   #4184
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Ta, i tak jeszcze półtora tygodnia będzie conajmniej, bo ostatnia inwentaryzacja jest 18 XII w niedzielę, no a ostatnia sesja RPG J. z kumplami we wtorek po 18 XII

Ja oczywiście mamw pracy w pi....dużo nadgodzin - tygdoniowo to ok 5-10 wychodzi, bo J. nadal bez pracy, więc w tygodniu nie mam zwyczajnie siły na cokolwiek, a już na rrrr najmniej, a weekend - te inwentaryzacje i inne sprawy TŻta. Heh przykro mi, zwyczajnie mi przykro
wcale Ci się nie dziwię ale zobaczysz skończą się te inwentaryzaje i sobie nadrobicie
Stary 2011-12-11, 10:14   #4185
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

To nie o inwentaryzacje chodzi - one nam są zbawieniem dla portfela. Tylko o to, że w jeden jedyny dzień, kiedy mogliśmy coś razem zrobić J. miał tak zryty (bez powodu!) humor, że nawet mi się nie chciało do niego gadać a pytałam przez co, na co on: nie wiem.

Ech, dobra, mniejsza z tym. Za parę godzin pójdę do pracy, zacznę się bawić z małymi, przyjdzie przystojny magik i będzie miło
Stary 2011-12-11, 10:17   #4186
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
To nie o inwentaryzacje chodzi - one nam są zbawieniem dla portfela. Tylko o to, że w jeden jedyny dzień, kiedy mogliśmy coś razem zrobić J. miał tak zryty (bez powodu!) humor, że nawet mi się nie chciało do niego gadać a pytałam przez co, na co on: nie wiem.

Ech, dobra, mniejsza z tym. Za parę godzin pójdę do pracy, zacznę się bawić z małymi, przyjdzie przystojny magik i będzie miło
może miał gorszy dzień
a gdzie pracujesz?
Stary 2011-12-11, 10:20   #4187
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

Gaja, a mala przerwa w sesjach "growych" by Wam nie pomogla, zebyscie troche czasu razem spedzili??

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 10:21   #4188
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

No miał, miał i czuję sie jak cham bezduszny odmawiając mu prawa do tego słabszego dnia, ale stęskniłam się trochę no

Pracuję w klubiku dla dzieci - jestem tam koordynatorką i animatorką. Znaczy młode przychodzą na zajęcia (nie jest to żłobek ani przedszkole!), a w weekendy organizujemy urodziny, eventy etc. Prowadzę zajęcia adaptacyjne do przedszkola i urodziny w tym bajzlu.Robię też wszystko inne co trzeba zrobić - od strony organizacyjnej: grafiki, newslettery, kontakty z klientami etc. Pomieszczenie to sala zabaw i sklepik, więc sprzedaję też zabawki

Zasadniczo jestem zadowolona, ale przepracowana, oj,mocno przepracowana. I na psychę mi wsiada fakt, że ja po kimś to poprawiać muszę, a jak ja coś schrzanię to nikt mnie nie poprawi i kwiatek wyjdzie w kluczowym momencie Większość pracowników to takie święte krowy - czekaja na znak od niebios, a jak niebiosa nie dają znaku to znaczy, że to działanie celowe.Nikt sie o nic nie upomni, o niczym nie przypomni :/ no i jak chcę wziąć wolne to najczęściej SD jest zamykana, bo nie ma komu prowadzić zajęć albo stanąć na kasie dlatego już teraz prosiłam o 9 dni wolnego z okazji ślubu - żeby mieli czas przygotować się na apokalipsę i skombinować człowieka jakiegoś.

Edytowane przez Gajaa
Czas edycji: 2011-12-11 o 10:24
Stary 2011-12-11, 10:23   #4189
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
No miał, miał i czuję sie jak cham bezduszny odmawiając mu prawa do tego słabszego dnia, ale stęskniłam się trochę no

Pracuję w klubiku dla dzieci - jestem tam koordynatorką i animatorką. Znaczy młode przychodzą na zajęcia (nie jest to żłobek ani przedszkole!), a w weekendy organizujemy urodziny, eventy etc. Prowadzę zajęcia adaptacyjne do przedszkola i urodziny w tym bajzlu.Robię też wszystko inne co trzeba zrobić - od strony organizacyjnej: grafiki, newslettery, kontakty z klientami etc/ Pomieszczenie to sala zabaw i sklepik, więc sprzedaję też zabawki
Fajna praca
Stary 2011-12-11, 10:25   #4190
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Wywód na temat fajności w poście poprzednim. Żem się pożaliła

A ja Santom widzę na dole. nie chce z nami pisać, zołza
Stary 2011-12-11, 10:26   #4191
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
Wywód na temat fajności w poście poprzednim. Żem się pożaliła

A ja Santom widzę na dole. nie chce z nami pisać, zołza
napisała do Ciebie
pomożecie mi??
Stary 2011-12-11, 10:33   #4192
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

O, faktycznie

Sorka Santom, ślepam Zapomnij. J. na własny ślub by nie poszedł, gdyby wtedy sesja była. Może się walić i palić, ale sesja rzecz święta, heh. Raz chyba tylko jeden jedyny przez cały nasz wspólny czas, czyli te prawie 7 lat, odwołał sesję. RAZ. I to też tylko dlatego, że mu powiedziałam, że jak pójdzie na sesję to z nami koniec. Generalnie mocno mi wtedy podpadł - przez sesję właśnie, bo na coś się umawialiśmy, a on to odwołał, bo sesja (czy coś w tym klimacie). Przyszedł przepraszać, a po godzinie wypalił - "sory Agata, nie mogę zostać na noc, bo mamy sesję wieczorem". O matko, jak ja wtedy zaczęłam się drzeć na niego

pomożemy! a w czym?
Stary 2011-12-11, 10:35   #4193
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
O, faktycznie

Sorka Santom, ślepam Zapomnij. J. na własny ślub by nie poszedł, gdyby wtedy sesja była. Może się walić i palić, ale sesja rzecz święta, heh. Raz chyba tylko jeden jedyny przez cały nasz wspólny czas, czyli te prawie 7 lat, odwołał sesję. RAZ. I to też tylko dlatego, że mu powiedziałam, że jak pójdzie na sesję to z nami koniec. Generalnie mocno mi wtedy podpadł - przez sesję właśnie, bo na coś się umawialiśmy, a on to odwołał, bo sesja (czy coś w tym klimacie). Przyszedł przepraszać, a po godzinie wypalił - "sory Agata, nie mogę zostać na noc, bo mamy sesję wieczorem". O matko, jak ja wtedy zaczęłam się drzeć na niego

pomożemy! a w czym?

nie dziwię się że się wkurzyłaś wtedy
a więc Potrzebuje sytuacje dwóch polaków bądź polek które przegrały w polskim sądzie a wygrały w Europeiskim trybunale Sprawiedliwości ( oprócz Alicji Tysiąc ją mam) i nie mogę znaleźć
Stary 2011-12-11, 10:38   #4194
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

zresztą w ten wtorek to on mi tu niepotrzebny, bo mam babski wieczór z psiapsiółami dwiema

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

yyyy...pierwsze mi to wyskoczyło:

http://orka2.sejm.gov.pl/IZ6.nsf/main/7B93ACC0

Stary 2011-12-11, 10:40   #4195
adela50
Wtajemniczenie

ewidetnie widzę,że J mógłby odpuścić trochę kolegów....zawsze można powiedzieć,,rozumiem,że twoi koledzy sprawy łóżkowe też ci załatwią''my regularnie rrrr co tydzień,ale wogóle po tej całej akcji z piątkiem to jakos wogóle nie brakuje mi tż-ta.Miałam jechać po zakupy świateczne,ale się lenie.Mam jeszcze następny weekend
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 10:41   #4196
natasia20
Zakorzenienie

Cytat:
zresztą w ten wtorek to on mi tu niepotrzebny, bo mam babski wieczór z psiapsiółami dwiema

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

yyyy...pierwsze mi to wyskoczyło:

http://orka2.sejm.gov.pl/IZ6.nsf/main/7B93ACC0

ooo jednak widzę coś ciekawego dzięki

Czas edycji: 2011-12-11 o 10:42
Stary 2011-12-11, 10:46   #4197
asiaczek87
Zakorzenienie

Witajcie

Pysk nadal spuchnięty ja nie widzę aby było coś mniej po tej ekstrakcji wyglądam jakbym przeszła jakieś pobicie

1.08.2015

Edytowane przez asiaczek87
Czas edycji: 2011-12-11 o 10:47
Stary 2011-12-11, 10:50   #4198
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Czyli się na coś przydałam. Gut gut

Móglby też bardziej skupić się na szukaniu pracy, bo połowy ofert, mam wrażenie, nie zauważa, heh.Nie wiem jak

Aś, zejdzie jeszcze, zobaczysz!

Nic lepiej między Wami, Adela, po tym jego powrocie i zaręczynach, ni?
Stary 2011-12-11, 10:51   #4199
asiaczek87
Zakorzenienie

Cytat:
Aś, zejdzie jeszcze, zobaczysz!
No mam nadzieję wczoraj TŻ legalnie nazwał mnie Pyzą. Aż nie mam siły mówić że tak nie wyglądam

1.08.2015

Stary 2011-12-11, 10:54   #4200
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Pyza słodka była
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 37520WC499drC3B3wki20Pyzy20001.jpg (30,9 KB, 2 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości