|
|
#4171 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby
Laski szalone 10 stron przez sam wieczor??
Ja bylam u tz ogladalismy smerfy i zasnelismy ,potem go obudzilam ,zeby mnie odwiozl ,nienawidze tego Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
hihi nie jest.. kupilam sobie 90 tabsow. akurat na 3 miechy
|
|
|
|
#4173 | |
|
Zadomowienie
|
Ile nadrabiania
![]() Cytat:
![]() Blond? Koniecznie pochwal się rezultatem Ja też na dniach zamierzam się farbnąc ale nie zdecydowałam jeszcze jaki w końcu kolor...Nie przeginaj pałki
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
Jlys gratulacje nowej pracy
A gdzie teraz pracujesz? Jak daleko do pracy? jaka atmosfera i etc.?
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ale tu się działo jak poszłam dziękuje za cytowanie bo inaczej umkneły by mi te posty dobra szkoda klawiatury I przepraszam was za zamieszanie ![]() Ja ma dziś dobry humor bo o 15 spotykam się z TŻ aa i jeszcze to 13 dni do świąt!!!
Edytowane przez natasia20 Czas edycji: 2011-12-11 o 09:28 |
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja no widzisz - jaki z tego wniosek? Nie mozesz wlosow farbowac bo najlepsza zabawa cie omija
![]() natasia - koniec tematu, ok?! ty sie spotkasz z tżtem o 15, a ja o 15 skoncze moj dzien z T. ale potem zakupy Ja sie podlamalam jeszcze bardziej bo kolega z pracy powiedzial, ze on wyplate dostal juz dawno bo 29 listopada... No nic, jutro pisze meila i nie ma to tamto...
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
ależ do bani weekend. TŻ właśnie wyszedł pomagać znajomym w przeprowadzce. Zobaczymy sie jutro wieczorem, jeah, i to też w zasadzie tylko śpiąc w jednym łóżku,bo kolejne spotkanie wypada w czwartek. Mega ![]() Zajączek mi został. Z tej miłości zrobił kilka bobiszonów ![]() 13! |
|
|
|
#4178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja spotykam się z TŻ o 15 a na 20 idziemy na zmierzchMusisz koniecznie napisać meila bo skoro kolega dostał to coś jest nie tak
|
|
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
Ala pisz pisz maila
![]() Nie piszcie nic o TŻtowaniu, bo ja go nie zaznałam od 9 dni |
|
|
|
#4180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dziś koniec tego strasznego tygodnia
Edytowane przez natasia20 Czas edycji: 2011-12-11 o 09:56 |
|
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
I nic z tego nie wynika, że razem mieszkamy, bo we wtorek ostatni tradycyjnie wyszłam do pracy na 9;30, zanim wróciłam to TZta już nie było, bo miał szkolenie do inwentaryzacji, a potem nockę z kumplami. W środę ja znowu na 9:30, minęliśmy się z J. w drzwiach w zasadzie, ja do 19:30 w pracy, on zdążył wyjść na inwentaryzację. Widzieliśmy się więc w czwartek - pojechaliśmy zamówić obrączki, obejrzeliśmy film i spać. Potem piątek znowu 10h w pracy i pad płaski po powrocie, wczoraj J. miał zryty , więc chowałam się po kątach, a dziś 30 min temu wyszedł pomagać znajomym. Jak wróci to mnie nie będzie, bo dziś pracuję, a jak ja wrócę to jego nie będzie, bo ma inwentaryzację. Nie wróci przed moim wyjściem do pracy, więc zobaczymy się jutro ok. 20:00, bo znowu mam 10 h. Padnę, jak zawsze po 10h i tyle będzie. We wtorek z kolei wyjdę znowu na 9:30, on wieczorem na spotkanie z kumplami (oczywiście zanim ja wrócę), nie wróci przed moim wyjściem do pracy w środę, więc hura - zobaczymy się w środę. Tyle,że wtedy tez będę po 10h pracy, więc padnę.
Już nie pamietam kiedy ostatni raz było rrrrr Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-12-11 o 10:03 |
|
|
|
#4182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
Ta, i tak jeszcze półtora tygodnia będzie conajmniej, bo ostatnia inwentaryzacja jest 18 XII w niedzielę, no a ostatnia sesja RPG J. z kumplami we wtorek po 18 XII
Ja oczywiście mamw pracy w pi....dużo nadgodzin - tygdoniowo to ok 5-10 wychodzi, bo J. nadal bez pracy, więc w tygodniu nie mam zwyczajnie siły na cokolwiek, a już na rrrr najmniej, a weekend - te inwentaryzacje i inne sprawy TŻta. Heh przykro mi, zwyczajnie mi przykro
|
|
|
|
#4184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
To nie o inwentaryzacje chodzi - one nam są zbawieniem dla portfela. Tylko o to, że w jeden jedyny dzień, kiedy mogliśmy coś razem zrobić J. miał tak zryty (bez powodu!) humor, że nawet mi się nie chciało do niego gadać
Ech, dobra, mniejsza z tym. Za parę godzin pójdę do pracy, zacznę się bawić z małymi, przyjdzie przystojny magik i będzie miło
|
|
|
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie pracujesz?
|
|
|
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja, a mala przerwa w sesjach "growych" by Wam nie pomogla, zebyscie troche czasu razem spedzili??
|
|
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
No miał, miał i czuję sie jak cham bezduszny odmawiając mu prawa do tego słabszego dnia, ale stęskniłam się trochę no
![]() Pracuję w klubiku dla dzieci - jestem tam koordynatorką i animatorką. Znaczy młode przychodzą na zajęcia (nie jest to żłobek ani przedszkole!), a w weekendy organizujemy urodziny, eventy etc. Prowadzę zajęcia adaptacyjne do przedszkola i urodziny w tym bajzlu.Robię też wszystko inne co trzeba zrobić - od strony organizacyjnej: grafiki, newslettery, kontakty z klientami etc. Pomieszczenie to sala zabaw i sklepik, więc sprzedaję też zabawki ![]() Zasadniczo jestem zadowolona, ale przepracowana, oj,mocno przepracowana. I na psychę mi wsiada fakt, że ja po kimś to poprawiać muszę, a jak ja coś schrzanię to nikt mnie nie poprawi i kwiatek wyjdzie w kluczowym momencie Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-12-11 o 10:24 |
|
|
|
#4189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
Wywód na temat fajności w poście poprzednim. Żem się pożaliła
![]() A ja Santom widzę na dole. nie chce z nami pisać, zołza
|
|
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
O, faktycznie
![]() Sorka Santom, ślepam Zapomnij. J. na własny ślub by nie poszedł, gdyby wtedy sesja była. Może się walić i palić, ale sesja rzecz święta, heh. Raz chyba tylko jeden jedyny przez cały nasz wspólny czas, czyli te prawie 7 lat, odwołał sesję. RAZ. I to też tylko dlatego, że mu powiedziałam, że jak pójdzie na sesję to z nami koniec. Generalnie mocno mi wtedy podpadł - przez sesję właśnie, bo na coś się umawialiśmy, a on to odwołał, bo sesja (czy coś w tym klimacie). Przyszedł przepraszać, a po godzinie wypalił - "sory Agata, nie mogę zostać na noc, bo mamy sesję wieczorem". O matko, jak ja wtedy zaczęłam się drzeć na niego pomożemy! a w czym?
|
|
|
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dziwię się że się wkurzyłaś wtedy ![]() a więc Potrzebuje sytuacje dwóch polaków bądź polek które przegrały w polskim sądzie a wygrały w Europeiskim trybunale Sprawiedliwości ( oprócz Alicji Tysiąc ją mam) i nie mogę znaleźć |
|
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
zresztą w ten wtorek to on mi tu niepotrzebny, bo mam babski wieczór z psiapsiółami dwiema
![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- yyyy...pierwsze mi to wyskoczyło: http://orka2.sejm.gov.pl/IZ6.nsf/main/7B93ACC0
|
|
|
|
#4195 |
|
Wtajemniczenie
|
ewidetnie widzę,że J mógłby odpuścić trochę kolegów....zawsze można powiedzieć,,rozumiem,że twoi koledzy sprawy łóżkowe też ci załatwią''my regularnie rrrr co tydzień,ale wogóle po tej całej akcji z piątkiem to jakos wogóle nie brakuje mi tż-ta.Miałam jechać po zakupy świateczne,ale się lenie.Mam jeszcze następny weekend
|
|
|
|
#4196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez natasia20 Czas edycji: 2011-12-11 o 10:42 |
|
|
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Pysk nadal spuchnięty ja nie widzę aby było coś mniej po tej ekstrakcji wyglądam jakbym przeszła jakieś pobicie
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2011-12-11 o 10:47 |
|
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli się na coś przydałam. Gut gut
![]() Móglby też bardziej skupić się na szukaniu pracy, bo połowy ofert, mam wrażenie, nie zauważa, heh.Nie wiem jak Aś, zejdzie jeszcze, zobaczysz! ![]() Nic lepiej między Wami, Adela, po tym jego powrocie i zaręczynach, ni? |
|
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
No mam nadzieję
wczoraj TŻ legalnie nazwał mnie Pyzą. Aż nie mam siły mówić że tak nie wyglądam
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
Pyza słodka była
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.

,nienawidze tego 

ja bylam najmlodsza i zawsze chcialam miec mlodsze rodzenstwo