|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV
Też tak mam
Cytat:
Obydwie super ale w tej drugiej wyglądasz rewelacyjnie Cytat:
![]() Wczoraj moi teściowie przyjechali do mnie do domu na małą imprezę było super wszyscy zadowoleni i więzi zacieśnione już na maksa![]() Gosza dlaczego ja nic nie wiem o sukni ![]() Widziałam, że mowa o potrawach wigilijnych. U mnie jest barszcz czerwony, uszka z grzybami, pierogi z kapustą i grzybami, ryba po grecku, karp, kapusta z grzybami, moczka, piernik, makowiec itd ![]() A u TŻta jest fasolowa, karp, śledź w śmietanie, moczka, puczki i właściwie nic więcej dlatego nie wiem jak ja przeżyję Wigilię u nich. Nic z tego nie lubię
|
||
|
|
|
#2762 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Niedzielne hej, hoł
![]() Weekend upływa leniwie bardzo, ale przydaje się takie nicnierobienie czasami ![]() Cytat:
Ile Ci jeszcz etego wszystkiego zostało do zdawania?A w ogóle to mi smaka narobiłaś na te pralinki. Zdradź przepis ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() My wieczorek spędzamy dziś podobnie ![]() Nena To ciekawy strój sobie wymyśliłaś a Tż za kogo będzie przebrany?
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj opowiedz coś o was W Turowoli 280 zł za parę więc nie dużo jak na organizację kasy na ostatnią chwilę więc się zdecydowaliśmy. Poza tym TŻcik mnie bardzo pozytywnie zaskoczył bo myślałam że nie będzie chciał ale bardzo entuzjastycznie podszedł do sprawy Paulinko no to czekamy na relację ![]() kindziu super pomysł na podziękowania ![]() a TŻcik dziś mnie jeszcze zaskoczył jak oglądałam powtórkę Nie mów pannie młodej i zaczeli tańczyć pierwszy taniec podszedł do mnie i "a kiedy my w końcu zaczniemy się uczyć tańczyć" Trochę mnie zaskoczył bo wcześniej gadał że jest na to czas że bliżej wesela ale widać jednak bardzo mu na tym zależy
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-12-11 o 19:27 |
|
|
|
|
#2765 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
W najgorszym razie wpadniesz do kuchni i wykonasz kilka potraw ze swojego domu ![]() Co sądzicie o takim bukiecie ? Kolorem, że tak powiem przewodnim będzie pomarańcz, więc fajnie by pasowało. Noi ogólnie wydaje mi się bukiet całkiem ładny. Jakie kwiatki można by do niego dodać ? Chodzi mi o kolor...
Edytowane przez Dancing_Lady Czas edycji: 2011-12-11 o 19:44 |
|||
|
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka!
Ja wracam po intensywnym weekendzie. No ale zaklepaliśmy godzinę w kościele. Podpisaliśmy umowę z fotografem. I zarezerwowaliśmy dj-a. ![]() Poza tym zaczynam jutro szkolenie w nowej firmie i boję się jak to będzie. Minus jest taki, że nie będzie czasu na wizaż
|
|
|
|
#2767 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki
![]() melduję, iż spotkanie zapoznawcze swiadków bardzo sie udało a dzisiejsze popołudnie spędziłam na szukaniu kozaków, bo te, które mam nie nadają sie do chodzenia ( jestem szczególnie zła, bo kosztowały majątek wczoraj byłam u mojej fryzjerki - pokazałam jej zdjęcie sukienki - a ona " jaka skromna..., ale to dobrze, bo można poszaleć z włosami ", podobała jej się moja woalka w takim stanie jak jest, więc kwiatów we włosach nie będzie
|
|
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze nie wiedziałam, że robi się coś takiego jak "zapoznanie świadków".
|
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
moja dekoratorka chce cos takiego zrobic na scenie obok zespołu
![]() pajęczyny 001.jpg
|
#2770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za załatwione sprawy. No i powodzenia w nowym miejscu pracy ![]() Cytat:
A na temat butów, to ja się już nawet nie wypowiadam
|
||
|
|
|
#2771 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2772 | ||
|
Zakorzenienie
|
witajcie kochane
gosza_m gratuluję zakupu obrączek i rezerwacji biletów na koncert ![]() czekamy na fotki na Tobie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mam dzisiaj strasznie leniwy dzień- kompletnie nic mi się nie chce. najchętniej to poszłabym spać
|
||
|
|
|
#2773 |
|
Rozeznanie
|
przepraszam za zdublowanie
Edytowane przez martaw_mw Czas edycji: 2011-12-11 o 21:43 |
|
|
|
#2774 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za wszystkie powitania
Z narzeczonym jesteśmy razem już chwilę, bo w lutym będzie 5 lat. Zaręczeni od ponad pół roku, mieszkamy razem ponad 5 miesięcy. Ślub 15 września 2012 Mamy załatwione: - sala + hotel - orkiestra - fotograf - termin w kościele (ślub o 15.00) - alkohol - zaproszenia i zawieszki na wódkę robimy sami - projekt już gotowy i po Nowym Roku zabiorę się za drukowanie Jak poczytałam to my w stosunku do Was to 100 lat za Murzynami jesteśmy ![]() Pierścionek mam taki jak w załączniku
|
|
|
|
#2775 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
powróciłam po weekendzie do was ale nie mam siły na wszystko wam odpisać miałam taki straszy weekend że coś okropnego Gratuluje dziewczynom zakupienia biżuterii, zaklepania terminów w kościele, i innych spraw związanych ze ślubem ![]() Witam też nowe Pmki
|
#2776 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byliśmy chwilę u znajomych to siedzieliśmy w czwórkę jacyś tacy przymuleni i ziewaliśmy jeden przez drugiego
|
|
|
|
|
#2778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas świadkami będą (jeśli się zgodzą) moja siostra i kolega tż-ta ale z racji 15 lat różnicy to wątpię żeby się dogadali |
|
|
|
|
#2779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my w dzień ponad godzinę przespaliśmy przed tv nawet nie pamiętam jak usneliśmy
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz tylko czekać na efekt końcowy z wyczarowanym fryzem i będzie szał ciał |
|
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
MARGIDA bardzo ładnie Ci w tej woalce
|
#2782 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2783 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Świadkiem będzie mój brat - już zaręczony i kuzynka Tżta też zajęta . Są w podobnym wieku - rok różnicy ![]() A my dzisiaj nawet dość się zebraliśmy coś porobić. Byliśmy poszukać jakiś prezentów świątecznych... Udało się kupić dla mojego brata, ale nic poza tym |
|
|
|
|
#2784 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
mam nadzieję, że o mnie nie zapomniałyście ![]() Dzisiaj mam pierwszy od 3 tygodni wolny dzień od pracy Byłam w galerii na przedświątecznych zakupach, ale nie długo, bo przerażał mnie tłum tam obecny chyba nie jestem typową kobietą, bo nie znoszę kilkugodzinnego łażenia po galeriach etc ![]() Cytat:
ja Wy jesteście 100 lat za Murzynami, to my 150 w święta jak będę w domu pójdę do kościoła w sprawie terminu.
|
|
#2786 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dużo macie załatwione, zwłaszcza ze do września kawał czasu jeszcze, spokojnie się wyrobicie Wróciłam niedawno z zakupów i mogę powiedzieć ze prawie wszystkie prezenty mam kupione
|
||||
|
|
|
#2787 |
|
Rozeznanie
|
Póki co się nie przejmuję za bardzo, że możemy się nie wyrobić. Mamy jeszcze sporo czasu, choć organizacja jest utrudniona. Ślub będzie w moich rodzinnych stronach oddalonych o 100 km od rodzinnych stron narzeczonego i o 170 km od Krakowa, gdzie obecnie mieszkamy
Także o wszystkim trzeba z wyprzedzeniem myśleć, bo rzadko jeździmy do rodziców, z powodu braku funduszy |
|
|
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nienawidzę zakupów, jeśli muszę się nałazić po sklepach, galeriach i na dodatek w tłumie nieskoordynowanych ludzi. Od razu mi się włącza agresor i wracam mega wkurzona i zmęczona tak, jakbym z dwa maratony przebiegła ![]() Dlatego zakupy w sklepach stacjonarnych to tylko jedzeniowe robię, a takie normalne, żeby się nacieszyć po babsku to tylko w necie. Jak coś zakupię w realnym świecie to normalnie święto lasu jest
|
|
|
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dacie radę... są tu dziewczynki które organizują śluby mieszkając za granicą wszystko da się załatwić ![]() ja kiedyś kochałam zakupy łażenie godzinami... a teraz nie pamiętam kiedy ostatnio byłam na większych zakupach w sklepie... wszystko przez internet ![]() teraz poszukuje butów na sylwestra chciałam jakieś ładne czarne szpilki bo mam jedne ale chyba trafiła mi się para z wystawy choć brałam z pod spodu pudełko a jeden mi spada. I wszystkie które mi się podobają albo ew jakie w sklepach widziałam są z satyny
|
|
#2790 |
|
Rozeznanie
|
Oczywiście, że damy radę
A teraz nawet mi się nie chce tym zajmować Teraz mi w głowie święta, bo je uwielbiam ![]() A co do łażenia po sklepach, ja też średnio lubię... Najbardziej nie znoszę kupowania i szukania butów
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.

.

nawet nie pamiętam jak usneliśmy