|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 |
Konto usunięte
|
Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz
Biricchina, Kees, Tygrysek 99, Kafuniax (albo mi się zdaje?), Emerald Sea, Jola00, Gringoo, Evean, JamaicaP
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Krzyki, tupanie, nocne niespanie - czyli mamy maj-czerwiec 2010 próbują nie osz
Hej,
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;30994913]Dziękujemy za ochy i achy ![]() A u nas w nocy histeryczny płacz - stawiam na zęby. Aż łkała, nie mogła przestać, z kwadrans to trwało, dałam czopka, posmarowałam dziąsła dentinoxem i w momencie smarowania - nagle cisza, normalnie ja nie wiem, czy to tak nagle zaczęło działać czy moje paluchy ją uspokoiły ![]() I odszczekuję z pokorą - mikołajki u teściów były wczoraj ![]() ![]() http://www.e-dzieciaczki.pl/smily-play-mozaika-elementĂłw-p-3561.html?osCsid=02476e79 02595e0084b12a6b68294113 Jakość... powiedzmy, że zadowalająca. Obawiam się, że ta plansza długo nie wytrzyma, ale same kołeczki wyglądają na dość mocne, fajnie się je wpina (mała spokojnie sobie radzi, chociaż nie zawsze trafi w dziurkę), łatwo je wyjąć (ale same nie wypadają). Ale się ze szwagierką wkurzyłyśmy, bo miało być 6 plansz z obrazkami a jest jedna (dwustronna), ale już stwierdziłam, by nie jechała wymieniać, nie ma sensu, mała teraz i tak nie na plansze patrzy, a jak będzie na etapie patrzenia, to już i kołeczki mniejsze kupię ![]() Od teściowej lalę szmaciankę dostała i komórkę zabawkową (z litości nad sobą zostawiłam ją u nich, niech mała ma czym się bawić, bo głośna ![]() ![]() ![]() A wiem, że szwagierka na gwiazdkę kupiła klocki drewniane z literkami - cieszę się, bo to też na długo zabawka a widzę, że mała radochę ma jak jej np. obrazki podpisuję.[/QUOTE] Piłkę kałczukowa tez mamy i najwiecej śmiechu jak taka świecącą włożymy pod bluzke. No fajna zabawka. Tesciowa przysala Oli drewniany sorter z Tchibo. U nas też takie nocki były przy zebach. Dziś jedziemy na zakupy świąteczne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;30995304]Biricchina, Kees, Tygrysek 99, Kafuniax (albo mi się zdaje?), Emerald Sea, Jola00, Gringoo, Evean, JamaicaP[/QUOTE]
Te osoby pogrubione ja bym zostawiła, czasami się odzywają i ja je kojarzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;30994558]https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post30994612
[/QUOTE] Jezuu jakie niektóre są naiwne ![]() Bydgoszczanka dla teścia może- kosmetyki (teraz dużo fajnych zestawów), książka, parasolka, jak kibic to może coś z euro 2012, fajne koszulki byly w reserved. fajne tez tam były rękawiczki męskie. Kalendarz. Jak już zupełnie nie mam co to dobry alkohol, do tego kawa i gorzka duża czekolada ![]()
![]() |
#875 |
Zadomowienie
|
Z osób na liście dawno tez nie odzywały sie takie osoby:
cate_, pearl4, mama_kacperka, iza240 Ale to już lea musi zdecydować co z nimi zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#876 | ||
Konto usunięte
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;30995304]Biricchina, Kees, Tygrysek 99, Kafuniax (albo mi się zdaje?), Emerald Sea, Jola00, Gringoo, Evean, JamaicaP[/QUOTE]
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale to nie mi tu decydować, to jest nasz wątek, i ostatnio bywam rzadziej niż kiedys i czasem trudno wyłapać, kto się udziela, a kto nie, i od kiedy nie... ![]() Więc jesli kogoś na liście nie kojarzycie z poprzedniego wątku, to piszcie. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
te się chyba już od co najmniej 2 części nie odzywają. małz dziś pojechał do pracy na kilka godzin. niedługo powinien być. Ewcia mi nie chciała paść ,nie miałam siły z nią walczyć, więc wzięłam na ręce i padła. mogę spokojnie zjeść. Lea - tego "kocham" strasznie zazdroszczę ![]() u nas nowe: ciee - cześć dzię - dzięki pię - pięknie wszystko powtarza lub przynajmniej próbuje, a na hasło "powiedz EWA" mówi "nie" i odwraca się na pięcie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#878 |
Zakorzenienie
|
ja to się śmieję,że Tośka to się będzie w tym p-lu nudzić,bo już wszystkie piosenki z Zu przerabia
![]() ![]() chociaż...jak zaczyna to dokładnie wiem jaką piosenkę śpiewa ![]() np."aaa koki ka"(aaaa kotki dwa) ![]() Panna-przepraszam,a może to prorocza pomyłka? ![]() dziękuję za życzenia zdrowia,trochę pomogły ![]() Szalony-to Twa córcia taka pikna śmiechotka ![]() Szaja-a dlaczego konto na NK było dla Ciebie balastem? co do euro to oczywiście,że po doopie dostaniemy-same przewalutowanie to koszty straszne.a KAŻDE państwo,które weszło żałuje ![]() U nas już jest sporo takich,zamiast spać na plazy śpią w śmietnikach a zimą umierają z zimna.Lepiej nie będzie ![]() Ci co twierdzą,że będzie kłamią albo nie mają kompletnej wiedzy.Nie powinniśmy się godzić,ale pewnie nasz rząd się zgodzi i będzie nam mydlił oczy... Bydgoś-ale Cię dopadło! ![]() ![]() Silpe-zdrówka dla małej ![]() ![]() Dilayla-kasą moja starsza się bawi w p-lu.Mamy trochę "pieniążków" ale Tośka wszystko wkłada do paszczy,więc chwilę powrzuca do skarbonki i zabieram jak zaczyna wkładać do buzi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Zakorzenienie
|
Mam dzisiaj doła
![]() ![]()
![]() |
#880 |
Zadomowienie
|
Witam Mauski
![]() Lea dziekuje,ze mnie zostawilas na liscie ![]() Faktycznie nie udzielam sie od dawna,wybaczcie....:brzyd al: Ale tak to juz jest,ze czasu mam malo i o ile czasem uuda mi sie Was podczytac,to z pisaniem juz gorzej ![]() ![]() Oli rosnie,ale ze swojego marudzenia,jeczenia nie wyrosnie chyba nigdy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak znajde chwilke,to wstawie jakies foteczki. Kochane mamuski zafasolkowane ogromne gratulacje! Zycze duzo zdrowka wszystkim! Posstaram sie udzielac troszke.... buziaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#881 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#882 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no ja myślę. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#883 | |
Raczkowanie
|
Cześć babeczki
![]() Bruno ostatnio 2 dni gorączkował, obstawiałam zęby, jak zawsze.Ale po gorączce pojawił się brzydki kaszel.Nie ma go często, ale jak już zacznie, to mam wrażenie, że zaraz się udusi.No i taki atak kończy się zawsze zwymiotowaniem. ![]() Jutro lecimy do lekarza zobaczyć co to. Pamiętam tamtej zimy też tak miał.Raz w miesiącu kaszel z wymiotem a osłuchowo czysto. Czy to możliwe, żeby na zęby?Tyle tylko, że zostały nam tylko piątki i jedna trójka.A na piątki to chyba za wcześnie. Do tego jeszcze mamy histerię przed każdym spaniem. ![]() A było już tak pięknie.... Nocki niespokojne.Dziś to nawet raz się obudził, zaczął płakać i bić mnie.[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;30995304]Biricchina, Kees, Tygrysek 99, Kafuniax (albo mi się zdaje?), Emerald Sea, Jola00, Gringoo, Evean, JamaicaP[/QUOTE] Ciekawe co u niej, co z mężem zrobiła? Cytat:
![]() I zdrówka dużo życzę. Ja wigilię robię u siebie.W sumie to poszłam na łatwiznę.Czeka mnie tylko zrobienie kolacji( do tego teściowa trochę potraw doniesie). A w święto któreś to musiałabym obiad przygotować i kolację.Tak u nas się przyjęło. Jedno mnie tylko martwi.Mąż albo będzie tydzień przed świętami, albo w wigilię.Jak szanowny szefunio wybierze drugą opcję, to się pochlastam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Raczkowanie
|
cześć
velluto Natalka super nawija ![]() dla Ewy, Gabi brawa za nowe słowa, no i dla Tymka za to "kocha" ![]() Agatka jaka pannica duża na zdjęciach, oczyska hipnotyzujące ![]() my dzisiaj u znajomych byliśmy, Tymon bardzo grzeczny był, tak więc wizyta udana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Zakorzenienie
|
Jolu - miło Cię widzieć. czytam, że jednak nie udało się Wam wszystkiego posklejać, ale wierzę, że dajesz sobie doskonale radę. zaglądaj do nas częściej.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a piosenka fajna i dla mnie zrozumiała ![]() Wiktor tylko "czyta" nam na głos książki, wygląda to przekomicznie bo siada z książką na kolanach i rytmicznie, mocno uderza paluchem w stronę wydając przy tym odgłosy: jeeee eee e i potrząsając tak mocno głową, że dotyka czasami podłogi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() kupiłam Wiktorowi książkę "uwaga, to niebezpieczne" z olesiejuka, żeby pokazać mu co jest niebezpieczne i dlaczego ale teraz mnie zastanawia czy to go jeszcze bardziej nie zachęci do takiego zachowania np dotykania żelazka ![]() i mam problem bo nie mogę mu czyścić uszu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz mieć rację, że ta książka jeszcze bardziej zachęci Wiktora do eksperymentów. jak nie spróbujesz, to się nie przekonasz. może akurat będzie inaczej...?
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2011-12-11 o 21:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Zadomowienie
|
Alez fajnie gadaja Wasze maluchy.
![]() Jola, fajnie, ze sie odezwalas. Wpadaj czesciej, konecznie ![]() Natalka Vellutowa, niestety nie chce do mnie sie odezwac. Nie otwiera mi sie ![]() Wczoraj bylismy na Jaselkach organizowanych przez Polonie. Mala zobaczyla Mikolaja i tak sie wpila w meza, ze wolami by jej nie oderwal.
![]() |
#889 |
Zakorzenienie
|
Witajcie.
Dziękuję Wam ![]() ![]() Joola, witaj i udzielaj się częściej ![]() ![]() Poniżej fotka sprzed 11 lat. Mąż był Mikołajem. Pochwalę się, że strój szyłam sama ![]()
![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2011-12-12 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
Zakorzenienie
|
Lusia wczoraj zasnęła na dużym łóżku ( w swoim pokoju ). Nie chciała w łóżeczku
![]() Oooo wyszedł mi post pod postem ![]()
![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2011-12-12 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#891 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() My mamy ta ksiazeczke ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
u mnie pewnie reakcja na mikolaja bylaby taka sama ![]() Bydgos - jak tam dzisiaj? lepiej? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#892 | |
Zakorzenienie
|
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;30972502] Ja na chwilę tylko, nie wiem czy źle spałam czy zawiało - lewym ramieniem nie mogę cholera ruszać. Od dłoni do łokcia ok, od łokcia do barku - masakra. I sam bark nieruchomy.[/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() Mnie się wczoraj udało umyć w dużym pokoju, od wewnątrz. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#893 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#894 | |||
Zakorzenienie
|
Trochę tak. Są noce spokojne, gdy śpi i np. raz je, a potem rano jeszcze na śpiocha i dosypia do 7ej.
A są takie jak dziś, gdy się wierci i popłakuje i je więcej. Dziś dwa razy. A wczoraj i przedwczoraj to jeszcze ciekawiej było, bo był ryk i to dość spory, w okolicy północy. ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;30980453]I dzisiejsze poranne zabawy - Agatka czasem zachwyca się i zdumiewa takimi prostymi rzeczami, które teoretycznie zna, że szok. Dzisiaj na przykład - oczy ogromne ze zdumienia, że ona trzyma za sznurek a lokomotywa za nią jedzie ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;30994913] I odszczekuję z pokorą - mikołajki u teściów były wczoraj ![]() ![]() http://www.e-dzieciaczki.pl/smily-play-mozaika-elementĂłw-p-3561.html?osCsid=02476e79 02595e0084b12a6b68294113 [/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Już się raz oparzył o to rusztowanie, które jest na kuchence, na którym garnki stoją. (Gazowej znaczy.) A raz palucha na palnik położył. Choć mówiłam sto razy, że gorące. Aaaa i raz mi włożył palec do gorącej herbaty. Z czyszczeniem uszu miałam podobnie, tyle że wpychał patyczki do tego celu przeznaczone. Musiałam pochować i daję te jego, dzieciowe, grube, jak już bardzo chce. Na szczęście nie pcha tam nic innego. _______________ Gadania u nas nie ma nadal. Obserwuje i łapie wszystko co może, ale nie mówienie. ![]() Ciągle coś nalewa, przelewa albo udaje, że to robi. Wsypuje proszek do pralki i włącza, spuszcza wodę z kibla, chowa ręczniki i ściereczki do szafy, karmi kota, sypie cukier to kubków, zakrapia mi nos solą ![]() ![]() ![]() Ale gadania niet. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#895 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#896 | ||
Zadomowienie
|
...a ja znów z doskoku...
![]() Bydgoś, fajne zdjęcia, macie pamiatkę...ale ten wasz Mikołaj to trochę straszny jest...tzn. maska ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie gada...no chyba że po swojemu, ale ostatnio (w końcu!!!) zaczął wołać mamo...i teraz bez przerwy to słyszę ![]() ![]() Dzisiaj musiałam synka do mamy wywieźć (chociaż mąż w domku), bo mąż ma anginę i boje się, żeby i synek się nie rozchorował...dwóch chłopaków w domu chorych to już by był meksyk... ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#897 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas z gorącym to jest akurat najmniejszy problem bo kilka razy powiedziałam" nie wolno, to gorące" jak zbliżał się do nagrzanego piekarnika, ale takim bardzo ostrym głosem, ze się biedak popłakał i jak na razie tego akurat słucha Nie przejmuj się, jak zacznie to pewnie od razu całymi zdaniami ![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;31011134] u nas nowe slowka: byk, nic. ![]() ![]() ![]() Wiktor śpi już od godziny, znowu za wcześnie ale pewnie odsypia weekend u dziadków ![]() curly, edzia gdzie jesteście?
![]() |
![]() |
#898 |
Zakorzenienie
|
Jestem jestem czytam i smarkam buuuuu mnie choroba tak rozłozyła ze do sklepu sił nie mam isc remont zrobiony tylko firanki nie mam uparłam sie na nowa ale w tej sytuacji niestety nie moge jej kupic
bydgos nie martw sie ja tez nie mam zakupow swioatecznych zrobionych :d a jak ja nie zrobie to u mnie nikt nie zrobi okna tez nie umyte boje sie ze spadne bo mi sie w głowie kreci ![]() dzis była u mnie bratowa nie ma 12 dni @ w piatek ja wysłałam na bete bo nic test nie wskazywał no i przyniosła wyniki 360 um sprawdzałam na mojej kartce i tam zaznaczone było ze to 3- 4 tydz ![]() ![]() jola ja wiem jak to jest bo mam to samo u mnie tata ja niby wezmie ale tylko na czas mojego wyjscia do wc na siku hihih Amelia jest okropna normalnie sie musze poskarżyc na to moje dziecko sciaga pampka i biega na golasa po domu i sika mi gdzie popadnie ![]() ![]() w obi jak bylismy i widziała choinki staneła na srodku i spiewa chinka chinka środ naś -na cały głos ![]() ![]() w hipermarketach uwielbia wieszaki z ciuchami oglada te rzeczy wyciaga i krzyczy mamoo patrz ale superr ciem to to nic ze to np na 1 miesieczniaka ![]() kredke rzymamy koncówka paluszów zrobie focie i wkleje kropko - bo danielowi co innego sen z powiek spedza... on ci wszedzie wchodzi wszedzie włazi ami fakt na miejscu nie usiedzi ale napewno nie wspina sie jak daniel i np tymek od Lea ale juz np Ami mówi całymi zdaniami i nie zawsze czysto ale kotek pieknie mówi jedynie jak powie jarek to tak mówi bez r ale nie miekko bydgos ty wygladasz jak siostra łukiego nie jak jego mama ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;31011134]Ale slicznie wygldasz na tej fotce. ![]() u nas nowe slowka: byk, nic. ![]() heheh moja jak mówi byk to tak bik te y tak zmienia ze słychac bardziej i iniz y
Amelcia ![]() http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2011-12-12 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#899 | ||
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;31011134]Ale slicznie wygldasz na tej fotce.
![]() u nas nowe slowka: byk, nic. ![]() Dzięki ![]() ![]() U nas jest Bambo - lubi wierszyk Tuwima ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lusia raz dotknęła gorącego rusztu na gazówce, a jak włączam piekarnik, to podchodzi i mówi takie ciche aaaa ( znaczy gorące ), ale 2 razy musiała spróbować, dotknęła szybko mówiąc aaaa ![]() edzia, zdrówka ![]() U mnie akurat zakupy ma kto zrobić a chate zdążyłam wysprzątać. Kurcze, Twoja Ami to niezła aparatka ![]()
![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2011-12-12 o 12:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Zadomowienie
|
Cześć Mamusie
![]() Melduję się w nowym wątku. Chciałam już parę razy skrobnąć co u Nas, ale zmieniłam komputer i mam tu windows7 i wizaż często chodzi strasznie ![]() Karolinka od paru dni zrobiła się strasznie rozdarta, cała na nie. W sklepie wierzga, rzuca się, drze w niebogłosy ![]() Nie wiem co robić, ostatnio usnęła Nam przed 1 w nocy w wcześniej były krzyki do 4tego piętra ![]() Gdzie moje grzeczne dziecko ![]() Bywają fajne chwile, Karolinka uwielbia się przytulać ![]() Dziadek chce jej kupić pod choinkę kuchenkę i mam dylemat - podobają mi się Smoby, ale te są albo 60cm wysokości albo 90parę i nie wiem co wybrać. 60cm wysokości to straszne maleństwo a tą wyższą może być jej ciężko się bawić. Jak z tego wybrnąć? No i od pradziadków muszę wybrać prezent - Karola lubi zabawki grające, zwierzaczki. Myślałam albo o domku Kiddieland albo o jakiejś farmie. Poleccie coś, plis ![]() Postaram się częściej odzywać, pozdrowienia ![]() Dziękuję za zostawienie mnie na liście, czytam Was praktycznie na bieżąco ![]() Margo ![]() Szaja śliczna Agatka Velluto też bym chciała posłuchać Natalki ![]() Olivka kciuki ściskam Kumkura gratuluję córeczki Jola witaj Yola ale schudłaś, wow!!! Więcej nie pamiętam, obiecuję poprawę ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Aaaa Bydgosiu zdrówka ![]() Darianna ja też bym Cię chciała zobaczyć ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- A i Margo podziwiam, że wytrzymałaś tyle z teściową. Moja była w sobotę i po 8h w jednym pokoju z teściami już nie mogłam wytrzymać. To jest kobieta starsza ode mnie tylko o 16 lat (ma 45 lat). Jak jesteśmy same to próbuje się zaprzyjaźnić a za plecami obgaduje (wiem z pewnego źródła). Jest głośna, wulgarna i ubiera się totalnie bez gustu. Bawi się z Karolcią i nagle jej się coś przypomni i krzyczy do Nas: "a pamiętacie coś tam? K****a jak go popier****o!!" i się śmieje głośno... mój teść za to nie pracuje już prawie 2 lata (nie chce mu się - zabrali mu po niecałym miesiącu zasiłek, bo znaleźli mu pracę, której nie przyjął) i tylko narzeka. Ostatnio mąż mówił, że ma nerwobóle teść, bo tak się wszystkim przejmuje to odpowiedziałam mu, żeby się do roboty wziął to nie będzie miał czasu na myślenie. A i teściowa jeszcze przy każdej wizycie na koniec pyta Karoli kiedy przyjedziesz do babci, bo te STARE DZIADY nie chcą przyjechać... mieszkają 100km od Nas, widujemy się raz na miesiąc, na szczęście. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.