Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-11, 21:58   #2791
nena1984
Zakorzenienie

Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Nenuś kciukasy oczywiście dla Ciebie Ile Ci jeszcz etego wszystkiego zostało do zdawania?

A w ogóle to mi smaka narobiłaś na te pralinki. Zdradź przepis
oj jeszcze trochę, albo i więcej...za półtora roku kończę tę comiesięczną tułaninę do krakowa, zdaję najtrudniejszy egzamin w życiu (sędziowski), rozpoczynam pracę jako referendarz sądowy i muszę ją odbębnić przez półtora roku...a potem wreszcie etat sędziego i chyba zaraz w stan spoczynku, bo zanim to będzie, to będę siwiuteńka. Czyli do stołka minimum 3 lata

przepisy na pralinki polecam ze strony mojewypieki.blox.pl

idę spać

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 22:02   #2792
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martaw_mw Pokaż wiadomość
Póki co się nie przejmuję za bardzo, że możemy się nie wyrobić. Mamy jeszcze sporo czasu, choć organizacja jest utrudniona. Ślub będzie w moich rodzinnych stronach oddalonych o 100 km od rodzinnych stron narzeczonego i o 170 km od Krakowa, gdzie obecnie mieszkamy Także o wszystkim trzeba z wyprzedzeniem myśleć, bo rzadko jeździmy do rodziców, z powodu braku funduszy
U nas podobnie.... nasze rodzinne miasta są oddalone od siebie o 140 km, znaczna część gości przyjedzie z Wrocławia, z którego jest 200 km, a my teraz mieszkamy w Poznaniu, 370 km od mojego rodzinnego miasta tak więc też mamy poważnie utrudnioną organizację do domu jeżdżę co około 5 tygodni, bo najczęściej pracuję też w weekendy

Cytat:
Ja też pod tym względem nie przypominam kobiety Nienawidzę zakupów, jeśli muszę się nałazić po sklepach, galeriach i na dodatek w tłumie nieskoordynowanych ludzi. Od razu mi się włącza agresor i wracam mega wkurzona i zmęczona tak, jakbym z dwa maratony przebiegła

Dlatego zakupy w sklepach stacjonarnych to tylko jedzeniowe robię, a takie normalne, żeby się nacieszyć po babsku to tylko w necie. Jak coś zakupię w realnym świecie to normalnie święto lasu jest
Mam dokładnie to samo a chodząc po galerii bardziej skupiałam się na tym, żeby na kogoś nie wejść niż na tym, co jest w sklepach i jakie mijam a do zakupów przez internet jeszcze do końca się nie przekonałam... zdarza mi się cos kupić, ale bardzo sporadycznie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
dacie radę... są tu dziewczynki które organizują śluby mieszkając za granicą wszystko da się załatwić

ja kiedyś kochałam zakupy łażenie godzinami... a teraz nie pamiętam kiedy ostatnio byłam na większych zakupach w sklepie... wszystko przez internet

teraz poszukuje butów na sylwestra chciałam jakieś ładne czarne szpilki bo mam jedne ale chyba trafiła mi się para z wystawy choć brałam z pod spodu pudełko a jeden mi spada. I wszystkie które mi się podobają albo ew jakie w sklepach widziałam są z satyny
A gdzie wybieracie się na Sylwestra?
Stary 2011-12-11, 22:08   #2793
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość

A gdzie wybieracie się na Sylwestra?

pisałam już rano idziemy na bal/potańcówkę
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 22:11   #2794
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
pisałam już rano idziemy na bal/potańcówkę
A to przepraszam, nie czytałam mmmm, zazdroszczę balu

Zmykam na razie obejrzeć film z T
Stary 2011-12-11, 22:16   #2795
(kicia)
Zakorzenienie

a propo filmów to mnie wczoraj TŻ dobił... chciałam go wyciągnąć na Listy do M. jakiś czas temu ale nie no bo to polski film a teraz jak go poprosiłam o ściągnięcie jak będzie w necie to ten do mnie "a no słyszałem że to fajny film szkoda że nie poszliśmy do kina" faceci

Stary 2011-12-11, 22:21   #2796
Lubcia
Zadomowienie

Witajcie kobitki

Dawno mnie tu nie było zabiegany cały tydzień miałam i wekend też coś tam poczytałam ale wszystkiego nie udało mi się nadrobić

Witam nowe PM miłego spędzania czasu w naszym wizażowym gronie

Gratulacje dla wszystkich za pozytywne załatwianie ślubnych spraw moje utkneły w martwym punkcie ale mam nadzieję, że lada dzień coś się ruszy bo czas drukować zaproszenia i ręcznie je ozdabiać

Za co raz mniejsze liczby dni do ślubu

Dziś znajoma pożyczyła mi swoją podwiązkę na ślub biało - niebieską jutro zrobię zdjęcie później wstawię i pochwalę się jak wygląda.

To chyba tyle zmykam spać bo jutro cały dzień w pracy plus zabranie pracownicze dobranoc
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 22:40   #2797
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Witam !
Do do spraw ślubnych byłam wczoraj potwierdzić datę i uzupełnić dane w zeszycie ślubów u księdza.
Pierwszy ślub jest już 1 stycznia, potem cisza, w kwietniu są na razie wpisane 3 śluby.
Ale np. we wrześniu jest już cały miesiąc zapełniony i nie ma wolnych miejsc.
Co do sylwestra wybieramy się do Pragi -jak się uda - czyli jak będą wolne miejsca w biurach podróży. To taki spontan
Nie słyszałam, by ktoś pobierał się 1 stycznia. Że w święta, to tak, nawet myślałam nad tą datą. Nasze zaręczyny były w Nowy Rok 2011 właśnie w Pradze. Korzystaliśmy z ofert Wirtualnej Pragi, spaliśmy w akademiku Otava.

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
wczoraj robilam imprezke urodzinową oooj znowu za duzo wypilam;P ale to moje ostatnie panienskie urodzinki co prawda mam je dopiero we wtorek, ale wtedy bede sama
Z okazji urodzinek życzę Ci : Szczęścia w życiu osobistym, sukcesów w pracy, dobrego zdrowia, domku z ogrodem i basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwycięstw, spełnienia marzeń, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień, drogi usłanej różami, satysfakcji z pracy, genialnych pomysłów, słodkiego, miłego życia, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń, świeżości spojrzenia, głównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha, pomyślnych wiatrów, gorącej miłości , wygodnych butów, cudownych wakacji, szczęścia, punktualnych pociągów, świętego spokoju, jachtu, żadnych trosk, powodzenia u płci przeciwnej, wysokich lotów, rześkich poranków, pomyślności, trafnych decyzji, intuicji w interesach, prezentów od losu, dużego łóżka, pękatego portfela, szerokiej drogi, miłych nauczycieli, jasności umysłu, niebanalnych wyzwań, miłych snów, pewności siebie, wielkiej fortuny, wielu uśmiechów, błyskotliwych ripost, romantycznych wieczorów, udanych łowów, pasjonującej pracy, szansy na sukces, dużo słodyczy, pozycji lidera, szampańskiej zabawy, mocnego dachu nad głowa, samych pozytywnych wibracji, pełni życia, wielu niezapomnianych chwil, dużo słońca, olimpijskiej kondycji, pomyślności, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej sytuacji, uwielbienia u podwładnych, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego światła, czystego nieba, stu lat życia, końskiego zdrowia, sławy, pokaźnego konta, manny z nieba, wysokich wygranych, ciągle nowych rekordów, wielu ciekawych znajomości, wygranych przetargów, sumiennych dłużników, taaaakiej ryby, najwyższego miejsca na podium, dobrego fryzjera, radosnych świąt, serca jak dzwon, pewnej ręki, komfortowych warunków, przyjemnych doznań, wielu wzruszeń, mocnej głowy, powodzenia, stopy wody pod kilem, otrzymania najwyższych odznaczeń, osiągnięcia wyznaczonych celów, pełnego sejfu, szczęścia w kartach, sprzyjającej pogody, dobrych zbiorów, kolorowych chwil, twórczego podejścia do pracy, połamania pióra, góry pieniędzy, mnóstwa prezentów, udanych negocjacji, serdecznych przyjaciół, grzecznych dzieci, udanych wakacji, miejsca w Księdze Rekordów Guinessa, większości w parlamencie, miłego wypoczynku, wesołego towarzystwa, dobrego apetytu, szczęśliwej podróży, złotej jesieni, poczucia humoru, wiecznej młodości, licznego potomstwa, niewieszajacego się komputera, sławy i chwały, lekkości bytu, pokojowego rozwiązania wszystkich konfliktów, szybkiego rozwoju gospodarczego, hojnych sponsorów, korzystnego układu gwiazd, miłosnych uniesień, czytelnych instrukcji, cichych wielbicieli, mistrzowskich zagrań, dobrej nocy, wielkiej przygody, słodkich snów, zgranej ekipy, pomyślności na nowej drodze życia, pociechy z pociechy, lojalnych współpracowników, bujnej wyobraźni, interesujących przeżyć, rodzinnej atmosfery, pomyślnych wieści, radości życia, dobrego serca, pełnego szkła, syto zastawionego stołu, złotej rybki, zimnego piwa, zasięgu w każdym miejscu, gry fair play, nieomylnych decyzji, miejsca w historii, głównych ról, kreatywności, podróży dookoła świata, udanych szkoleń, efektywnych poszukiwań, pakietu kontrolnego, bogatej kolekcji, dużo wolnego czasu, beztroskiego życia, dobrej passy, celnych strzałów, zdobycia Mount Everestu, wolności, trafnych wyborów, gradu prestiżowych nagród, spokoju ducha, oddechu od codzienności, samych piątek w szkole, godnych przeciwników, szczerych komplementów, wszelkiej pomyślności, codziennych atrakcji, świetlanej przyszłości, hossy na giełdzie, korzystnego horoskopu, zdjęcia na okładce, miłych sąsiadów, wiary w sukces, mocy zawsze z Wami, wielu alternatyw, przychylności bogów, tolerancji, własnego odrzutowca, gorączki sobotniej nocy, piwniczki pełnej wina, silnej woli, wyrozumiałego spowiednika, zamku w Szkocji, ambitnych planów, kilku odkryć i kilku wynalazków, owacji na stojąco, zniewalającego uśmiechu, szczęśliwego trafu, płomiennych uczuć, pomocnej dłoni, niezawodnej pamięci, nieprzemijającej urody, asa w rękawie, nadzienia w pączku, strumieni szampana, kominka, rozbicia banku, recepty na szczęście, zabawy do białego rana, odwagi cywilnej, dobrej prasy, ptasiego mleczka, przygód z happy endem, długich wakacji, dużo rodzynek w cieście, pysznych toruńskich pierników, zmysłowych nocy, gwiazdki z nieba, wiernego psiaka, celnego oka, sportowego wozu, różowych okularów, ruchu w interesie, zgrabnej figury, siły perswazji, zdolności nadprzyrodzonych, ostatniego słowa, dobrego smaku, własnego sposobu na życie, w zdrowym ciele - zdrowego ducha, właściwych wniosków, widoków na przyszłość, podzielnej uwagi, czterolistnej koniczyny.

Wszystkiego najlepszego. Następne urodziny będą już u boku męża J.
Nasze urodziny będziemy mieć zaraz po weselu :P

Cytat:
Witajcie

Od jakiegoś czasu podczytuję i postanowiłam się odezwać
Jak Wy jestem PM2012
Witaj. Opowiadaj o sobie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
No mega lekkie były, po prostu czułam się, jakbym zwykłą długą spódnicę miała na sobie, taką zwiewną. I tak właśnie chciałabym się czuć na własnym ślubie i weselu - a nie ustrojona, sztywna, jak się czuję w większości kiecek ślubnych.
Właśnie w tym konkretnym salonie chyba tylko sprowadzają, co dla mnie jest bez sensu. Ale nic, pójdę tam jeszcze raz i postaram się być... bardziej przekonywująca w swych argumentach kto wie, może coś wskóram. Choć idealnie by było, żeby w nowej kolekcji znalazła się ta wymarzona of kors

My w Aparcie też uświadczyliśmy kiepskiej obsługi, więcej tam się raczej nie wybierzemy.

Zgadza się, jestem sukniową weteranką... Ale nie każdy ma to szczęście, że mu z juesej spływa wymarzona suknia Także ja muszę niestety nagrzebać się w tych salonach jak głupia i to zwykle bez skutku...
Z tych sukien co ja mierzyłam, to rzadko było tak, że jest zwiewna i lekka. Byłam już w Tylku salonach, tyle kiecek się namierzyłam i wiąż jestem niezadowolona.
Nie wiem czy fatum w tym Aparcie, nie lubię tak chodzić, strasznie niemiła obsługa

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Witam was laseczki
Jutro odbieramy obrączki Może uda mi się też znaleźć biżuterię do sukni i przede wszystkim buty bo mi są potrzebne do kolejnej przymiarki
Koniecznie pochwal się. Jakie buty kupujecie?

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość

My ostatnio mieliśmy "podglądacza" w domu, ktoś wyszedł na taras i zaglądał przez okno do domu wieczorem po 22,[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Dom/USTAWI%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image009.gif[/IMG] akurat Tż był u mnie i zauważył ,gdy wyszedł na balkon ten już uciekał przez ogród, zanim Tż zbiegł na dół 'podglądacza" już nie było.
Przez tą akcje ostatnie dni mam bardzo niespokojne i czuję się niepewnie ,mam nadzieje ,że już nas nie odwiedzi bo
Nieciekawa sprawa, nie dziwie się, że czujesz się niespokojna.

Byliśmy z TŻ na lodowisku dzisiaj, ubawiliśmy się. Tak dawno nie byłam na lodowisku. Wolę i tak bardziej narty. Nawet nauczyłam jeździć TŻ na nartach ze 3-4 lata temu. Teraz jeździmy razem. Sylwester na nartach. Natomiast powitanie Nowego Roku na Wiktorówkach, nasz 8 Sylwester
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 22:46   #2798
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
a propo filmów to mnie wczoraj TŻ dobił... chciałam go wyciągnąć na Listy do M. jakiś czas temu ale nie no bo to polski film a teraz jak go poprosiłam o ściągnięcie jak będzie w necie to ten do mnie "a no słyszałem że to fajny film szkoda że nie poszliśmy do kina" faceci

Film oglądałam - jak dla mnie nudny i bardzo przereklamowany.
Nic nowego ogólnie film płytki, schematyczny.
Bardzo przypomina "To właśnie miłość" i bardzo widać że był na nim wzorowany.
Nie wiem skąd te tłumy w kinach - "owczy pęd"?

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 22:54   #2799
niusia_87
Zakorzenienie

nie zauważyłam strony 93 <gafa>

Widzę, że niektóre PM mają daleko. Wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 23:19   #2800
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Witajcie

Od jakiegoś czasu podczytuję i postanowiłam się odezwać
Jak Wy jestem PM2012
Heej

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Gosza dlaczego ja nic nie wiem o sukni
Gdyż, ponieważ, iż w czwartek nie było okazji by pogadać
Ale gdybyśmy np ciągnęli nasz kurs do czerwca to sobie pomyślałam, że może pochwalilibyśmy się Wam na tańcach naszymi fotami
Serio tak ostatnio myślałam

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość

Co sądzicie o takim bukiecie ? Kolorem, że tak powiem przewodnim będzie pomarańcz, więc fajnie by pasowało. Noi ogólnie wydaje mi się bukiet całkiem ładny. Jakie kwiatki można by do niego dodać ? Chodzi mi o kolor...
Kolor ok. A o kształcie się nie wypowiem, ponieważ, nie przepadam za takowymi Sorry!

Dobrej nocki laseczki

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

I tak w ogóle chciałam dodać, że mimowolnie zakochałam się w tej piosence
http://www.youtube.com/watch?v=dpT82GojBW4

W zeszłym tyg przypadkowo usłyszałam ja w programie The Voice of Poland i zakochałam się w tym panie Piotrku A mój R. łazi zazdrosny
No! I to by było tyle ode mnie Jak zwykle nie na temat

Dobranoc!!!!!!!!!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 01:08   #2801
whitepower
Raczkowanie

jestem po kilku miesiacach z powrotem alez sie rozwijacie!!! XV czesc....nonono

30.06.2012
whitepower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 07:44   #2802
MARGIDA
Wtajemniczenie

Witam dziewczynki poniedziałkowo
co do mojego nieszczęsnego zdjęcia, to w ogóle kolory są przekłamane nie mam takiego buraczka na gębuli, a woalka jest ecru
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 07:52   #2803
E87
Wtajemniczenie

Witam sie poweekendowo
Gratulacje zakupow slubnych, nowych pomyslow i inspiracji
Witam nowe PM-ki
Weekend bardzo szybko minal niestety, oby i kolejny tydzien w pracy minal raz dwa!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 08:11   #2804
_kamea_
Zakorzenienie

Witam w mroźny poniedziałek

Wczoraj oglądaliśmy z T fajny film - "Jestem Bogiem", polecam

Odnośnie ślubu - tak się zastanawiam, czy makijaż ślubny makijażystka robi swoimi kosmetykami? no ja niedoinformowana jestem

Edytowane przez _kamea_
Czas edycji: 2011-12-12 o 08:13
_kamea_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 08:14   #2805
kindziulindzia
Zakorzenienie

Witam

w weekend kupiłam prezenty ale to oczywiście jeszcze nie koniec TŻ kupiłam perfumy, gaciochy i piżamę i jestem spłukana do końca bo zaszalałam z tymi perfumami no ale czego się nie robi dla TŻ

z nosa mi cieknie, płuca bolą a do roboty trzeba chodzić
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 08:19   #2806
madzia2306
Zakorzenienie

hej dziewuszki wróciły cycuszki!!!
miałam takiego nerwa wczoraj że szok, aż mi się płakac chciało... u mnie budują drugą linię tramwajową która będzie biegła centralnie koło mnie, wczoraj wracałam od tżta, czekam w mieście na utobus, oczywiście troche musiałam czekac bo w niedzielę jeżdżą wiadomo jak no ale wsiadłam w busa który dowozi mnie do domku, jadę sobie a on w pewnym momencie zamiast jechac prosto to on skręca i jedżie w inną dzielnicę , okazało się że jedzie na końcowy przystanek całkowicie omijając moją dzielnicę było ciemno godzina 8 wieczorem a ja sama w nieciekawej dzielnicy gdzie pełno meneli do domu dlaeko do przystanku daleko dojście do domu zajęłoby mi z 40 minut... no to idę do domu taka wnerwiona... doszłam do przystanku zobaczyc czy jakiego busa nie będzie.. uf.. podjechał jakiś i pojechałam do domu okazało się że zamknęli ulicę koło mnie i busy mają objazdy.. pierdziele taki objazd... no takiego miałam nerwa że szok.. tż się martwił bo wie że to nieciekawa dzielnica a ja sama nawet tata po mnie wyszedł

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 08:21   #2807
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za wszystkie powitania

Z narzeczonym jesteśmy razem już chwilę, bo w lutym będzie 5 lat. Zaręczeni od ponad pół roku, mieszkamy razem ponad 5 miesięcy.

Ślub 15 września 2012

Mamy załatwione:
- sala + hotel
- orkiestra
- fotograf
- termin w kościele (ślub o 15.00)
- alkohol
- zaproszenia i zawieszki na wódkę robimy sami - projekt już gotowy i po Nowym Roku zabiorę się za drukowanie

Jak poczytałam to my w stosunku do Was to 100 lat za Murzynami jesteśmy

Pierścionek mam taki jak w załączniku
Nie dość, że mamy tą samą datę ślubu i godzinę to jeszcze identyczne pierścionki

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 08:41   #2808
niki19
Zadomowienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość

ooooo nie no akcja z podglądaczem straszna.... bała bym się teraz w domu sama siedzieć. Ale masz faceta który cię broni i miejmy nadzieję że go pogonił.
Cytat:
No to niezła akcja. Ja bym za chiny sama później w domu nie została. Bałabym się zasnąć, ale też bałabym się zostawiać dom bez nikogo. No masakra.
Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
]Oj niefajnie z tym podglądaczem. Ciekawe co go tak interesowało
My wieczorek spędzamy dziś podobnie

2 noce po tym zdarzeniu to nie mogłam spać Teraz już troche emocje opadły i jest lepiej
Ehh mam nadzieje ,że został spłoszony i więcej się nie pokaże

Cytat:
Dziękuję za wszystkie powitania

Z narzeczonym jesteśmy razem już chwilę, bo w lutym będzie 5 lat. Zaręczeni od ponad pół roku, mieszkamy razem ponad 5 miesięcy.

Ślub 15 września 2012

Mamy załatwione:
- sala + hotel
- orkiestra
- fotograf
- termin w kościele (ślub o 15.00)
- alkohol
- zaproszenia i zawieszki na wódkę robimy sami - projekt już gotowy i po Nowym Roku zabiorę się za drukowanie

Jak poczytałam to my w stosunku do Was to 100 lat za Murzynami jesteśmy

Pierścionek mam taki jak w załączniku
Witaj Pierścionek bardzo ładny

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
miałam takiego nerwa wczoraj że szok, aż mi się płakac chciało... u mnie budują drugą linię tramwajową która będzie biegła centralnie koło mnie, wczoraj wracałam od tżta, czekam w mieście na utobus, oczywiście troche musiałam czekac bo w niedzielę jeżdżą wiadomo jak no ale wsiadłam w busa który dowozi mnie do domku, jadę sobie a on w pewnym momencie zamiast jechac prosto to on skręca i jedżie w inną dzielnicę , okazało się że jedzie na końcowy przystanek całkowicie omijając moją dzielnicę było ciemno godzina 8 wieczorem a ja sama w nieciekawej dzielnicy gdzie pełno meneli do domu dlaeko do przystanku daleko dojście do domu zajęłoby mi z 40 minut... no to idę do domu taka wnerwiona... doszłam do przystanku zobaczyc czy jakiego busa nie będzie.. uf.. podjechał jakiś i pojechałam do domu okazało się że zamknęli ulicę koło mnie i busy mają objazdy.. pierdziele taki objazd... no takiego miałam nerwa że szok.. tż się martwił bo wie że to nieciekawa dzielnica a ja sama nawet tata po mnie wyszedł
No to współczuje przygody z busem ja również nienawidze wracać sama wieczorem do domu ,szczególnie jak jestem w krakowie na uczelni i muszę się tłuc późnym wieczorem do siostry na mieszkanie a od autobusu do mieszkania musze spory kawałek przejść pieszo
Na szczęście od lutego siostra się przeprowadza i będe miała autobus pod sam blok.

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 09:03   #2809
misiak17
Wtajemniczenie

Witam się poniedziałkowo.

Trochę Was nadrobiłam, ale nie jestem w stanie cytować.

Wcale mi choroba nie przeszła. W weekend było ok. W niedzielę byliśmy w tej poradni, a potem pojechaliśmy do Ikei. I dziś wstałam i ledwo żyję.
Idę zaraz pod kocyk.

Witam nową PM-kę.

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 09:30   #2810
(kicia)
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Ale się fatalnie czuje. Dostałam @ i pomimo że spalam10godzin czuje się jakby ktoś całą noc jeździł po mnie walcem. Na dodatek zaraziłam się chyba od TŻ i boli mnie gardło z tego wszystkiego daruje sobie dziś uczelnie bo nie mam siły.

Stary 2011-12-12, 09:30   #2811
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Witam się poniedziałkowo.

Trochę Was nadrobiłam, ale nie jestem w stanie cytować.

Wcale mi choroba nie przeszła. W weekend było ok. W niedzielę byliśmy w tej poradni, a potem pojechaliśmy do Ikei. I dziś wstałam i ledwo żyję.
Idę zaraz pod kocyk.

Witam nową PM-kę.
uuu, teraz niestety taka pora i pogoda, że sporo ludzi choruje kuruj się, także domowymi sposobami czasami sa lepsze niż antybiotyki

Masakra, jak w dzień ślubu by się załapało jakąś chorobę albo mega pryszcza na środku czoła
Stary 2011-12-12, 09:36   #2812
misiak17
Wtajemniczenie

Cytat:
uuu, teraz niestety taka pora i pogoda, że sporo ludzi choruje kuruj się, także domowymi sposobami czasami sa lepsze niż antybiotyki

Masakra, jak w dzień ślubu by się załapało jakąś chorobę albo mega pryszcza na środku czoła
No mam taki zamiar. I też dostałam wczoraj @.
A najlepszy był mój TŻ. Ja mam trochę problemów z tą moją @ i np. w zeszłym miesiącu nie miałam. I mówie wczoraj do T, że dostałam a już się bałam, że może w ciąży jestem. A mój T na to: i co z tego jakbyś była? przecież nic by się nie stało.

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 09:41   #2813
martaw_mw
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Nie dość, że mamy tą samą datę ślubu i godzinę to jeszcze identyczne pierścionki
Ciekawe co jeszcze zbieżnego wyjdzie

Witam w poniedziałek Wyjątkowo pracujący, bo choć obecnie już od kilku miesięcy bezskutecznie szukam pracy () udało mi się złapać małą fuchę. Zawsze to parę złotych wpadnie.

Wspominałyście o "Listach do M." - my byliśmy i mnie się podobało Także na pewno będę do niego wracać.
martaw_mw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 09:43   #2814
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
wypluj to

Chatka- No te falbanki całkiem fajne. Musisz szukać a znajdziesz

My w końcu wczoraj nie byliśmy w tej kancelarii bo po pierwsze proboszcza nie było, a po drugie TŻ przypomniał mi jak to na kazaniu kiedyś mówił żeby takie sprawy załatwiać w ciagu tygodnia, bo Oni niedziele też chcą mieć wolną.. Więc sobie darowaliśmy. Mam nadzieje ze TŻ wróci w tym tygdniu wcześniej z pracy aby to juz załatwić..

A w sobote napalam się na poszukiwanie sukienki

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 09:49   #2815
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
wypluj to

Chatka- No te falbanki całkiem fajne. Musisz szukać a znajdziesz

My w końcu wczoraj nie byliśmy w tej kancelarii bo po pierwsze proboszcza nie było, a po drugie TŻ przypomniał mi jak to na kazaniu kiedyś mówił żeby takie sprawy załatwiać w ciagu tygodnia, bo Oni niedziele też chcą mieć wolną.. Więc sobie darowaliśmy. Mam nadzieje ze TŻ wróci w tym tygdniu wcześniej z pracy aby to juz załatwić..

A w sobote napalam się na poszukiwanie sukienki
Tfu tfu

Pamiętaj o robieniu zdjęć na przymiarkach

Ja chyba po świętach zrobię z mamą tournee po kilku salonach i koniecznie chcę przymierzyć moją upatrzoną suknię - będzie i tak prawdopodobnie szyta, ale pierwowzór trzeba przymierzyć
Stary 2011-12-12, 09:56   #2816
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość

no tak, częstochowa jest strasznie rozkopana - nie wiem czy Ci kiedyś mówiłam, ale studiuję tam Szkoła jest podobno w jednej z gorszych części miasta. Słyszałam, że raz jak radiowóz przyjechał tam na interwencje i policjanci zostawili otwarty wóz to menele go obrabowali
Stary 2011-12-12, 09:58   #2817
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość

no tak, częstochowa jest strasznie rozkopana - nie wiem czy Ci kiedyś mówiłam, ale studiuję tam Szkoła jest podobno w jednej z gorszych części miasta. Słyszałam, że raz jak radiowóz przyjechał tam na interwencje i policjanci zostawili otwarty wóz to menele go obrabowali
studiujesz w częstochowie i mi nie powiedziałaś? a w jakiej dzielnicy jest szkoła?

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-12-12, 10:02   #2818
kooocur
Zakorzenienie

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 10:03   #2819
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

I ja witam w ten mrozny poniedziałek

Ja mam dzisiaj wolne

Ale od rana sprzatam na stancji.

Dzisiaj mi sie snila dekoracja mojej sali weselnej
Nie bylam przekonana co to koloru wrzosowego ale po tym snie wiem ze to jest to

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 10:03   #2820
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
siemanko

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości