|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXI
Madzia szczerze mówiąc, to ja na miejscu Twojego tż nawet bym się nie chwaliła w pracy, że poszłam na studia, nie związane z wykonywanym zawodem. Po co szefowa ma snuć domysły, zresztą jakie domysły - od razu będzie wiedzieć, że to tylko kwestia czasu, kiedy pracownik powie jej do widzenia.
|
|
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w zeszłym roku mimo , iz podpisałam lojalke, dostałam dofinansowanie i studia zwiazane z wykonywana prace urlopu szkoleniowego nie dostałam. Zaznaczam, ze nie pracuje u prywaciarza To wszystko zalezy od przełozonego. dodatkowo od koncówki zeszlego roku prawo sie zmieniło i pracodawca, ktory wysyła na studia pracownika z urlopu szkoleniowego raczej sie nie wywinie, wczesniej to była jego dobra wola
|
|
|
|
|
#2013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to co wyslalam nazywa sie: Lovely baby prenatal i jest wlasnie do sluchania w ciazy. Poza tym ja mam jeszcze 4 czesci Lovely baby-czyli do sluchania dla niemowlakow (muzyka bobasa), Lovel;y sleepy baby-czyli kolysanki bobasa, Baby classic-klasyka bobasa Mozart dla bobasa i Mądry bobas. Cytat:
---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- sliwenko - daj znac czy maile z muzyka doszly bo cos dziwnie szybko mi sie wyslaly. |
||
|
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2015 | |
|
Zakorzenienie
|
strippi - ja cie normalnie udusze za ten filmik na fb!!
a wy tez poplaczcie!! ja zaczełam oglądac bez chusteczke i spowodowało to u mnie powódź! pieknie, wzruszajace http://demotywatory.pl/3589662/Dla-takich-chwil ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
ja go ogladalam na vod |
|
|
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
wigilia bez śniegu
|
|
|
|
#2017 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() DOMI GRATULACJE!!! Cytat:
![]() obie polecam choć dziewczyna jest super dla nastolatek etc podziwiam, ja nie przebrnęłąm ![]() Cytat:
![]() no i bosko że tanio ![]() muszę ci powiedzieć ze jade w srode do ikei po kosze na sortowanie odpadów jesteś ze mnie dumna? ![]() Cytat:
no chyba ze cos przeoczyłam ![]() u nas week minął pod kontem odwiedzin ale co się będę irytować jestem plamką na szyi żyrafy..
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
Marta - Magda sama prosila o muzyczke.
|
|
|
|
#2019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My takie mamy i do tego pokrywki http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40154806/ .Tylko te pokrywki są wkurzające, bo łączenie klapki z podstawą jest bardzo delikatne i już chyba z 4 razy wymienialiśmy je, bo się klapka urwała ![]() A co do weekendu, czyżbyś była u teściów?
|
|
|
|
|
#2020 | |
|
Zakorzenienie
|
rodziła prawie do końca sn, ale niestety na koniec zadecydowali o cc
Cytat:
hihihi też polecam wszystkim ten filmik, tylko zaopatrzcie się w chusteczki!! Ten filmik jest przepiękny.
|
|
|
#2021 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Jeśli chodzi o pracę, to nie do końca jest to co chciałabym robić, ale życie zmusza do innych wyborów niż byśmy chcieli. Szkoda mi pracy w Sądzie, bo naprawdę mi się tam podoba, ale cóż... trochę za małe zarobki do tego żeby na wszystko starczyło. W tej nowej pracy proponują trochę więcej i umowę o pracę. Polega ona na dzwonieniu do klientów i pytaniu czy są zainteresowani organizacją szkoleń w ich firmie, taki trochę telemarketing, no ale...Co najlepsze jest to firma, w której pracuje moja siostra cioteczna, także może mieć to swoje plusy i minusy...nie wiem, zobaczymy co z tego wyjdzie, ale póki co musiałam zmienić pracę, ze względu na drugą rzecz, o której Wam jeszcze nie powiedziałam, bo cały czas czekamy
|
|
#2022 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Cytat:
Cytat:
A co do drugiej rzeczy, to pewnie większość z nas myśli o jednym
|
||
|
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
tez sie poryczalam na tym filmiku z yputube,
wcale sie nie dziwie ze tak wszyscy sie ciesza i placza, przeciez zolnieze wracaja z wojny
|
|
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
aaa to nie wtrącam się
![]() Cytat:
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie,
Podczytywałam Was cały weekend ![]() Martucha dobrze jest być plamką. Przetestowane ![]() AgatkaL trzymam kciuki w takim razie. Mam nadzieje, że w pracy będzie ok. A co do drugiej sprawy, to ciekawość już mnie zżera, ale też mam swoje podejrzenia ![]() Może powiesz nam cokolwiek![]() ![]() Katunia mnie ciężko doprowadzić do łez, więc i temu filmikowi sie nie udało Ale ściskało mocno w dołku. Pięknie![]() Magda w kodeksie nie ma nic o dodatkowych dniach wolnego z okazji sesji i obrony pracownika. I też na miejscu Twojego TŻ nie chwaliłabym się szefowej, że podnoszę kwalifikacje i to w ogóle nie związane z pracą. Tym bardziej jak piszesz, że ona jest taka a nie inna. Scio my mamy pentaxa, ale lustrzankę, więc zdecydowanie nie jest to aparat kompaktowy. Ana przykro mi, że samochód się psuje. Mam nadzieje, że mechanik szybko znajdzie powód i go naprawi! wiem, zapomniałam odpisać na tysiące spraw. Przepraszam.... Dzisiaj jakaś mało przytomna jestem. Muszę się obudzić.
|
#2026 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zdjecia ładne robi Cytat:
Cytat:
i czekam na drugą radosna nowine ![]() Cytat:
eh wymeczy sie bidulka, dopiero co przeciez wyzdrowiała i znow sie meczy dzieciatko Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale wtedy i dofinansowanie pewnie dostaje sie i urlopy i inne dobrocie Cytat:
a u nas kolejna nocka rewelacja do 5.40 i tak juz od mikołaja sobie pospałam oby tak juz zostało ![]() nei wiemczy to zasługa prabacinej kołderki ale przesypiamy prawie całą nocke
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
hej wam
3 godziny snu to stanowczo za mało ![]() i to dzięki czopkowi uspokajającemu myślałam, że w nocy zje mi łóżeczko, tak gryzła górne dziąsła spuchnięte łopaty takie twarde, że szok ![]() pomaga jej metalowa łyżeczka, dentinox, zimny gryzak i czopki uspokajające no i mama-tuliczek ![]() o dziwo nie jestem aż tak nieprzytomna a spałam w jednym kawałku 2,5 h pogoda piękna planuje dzisiaj okna umyc, ale nie wiem czy Olka mi na to pozwoli
|
|
|
|
#2028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
katunia doszło z jakiegoś maila dziwnego
|
|
#2029 | |||
|
Zakorzenienie
|
No jest teraz u 3 mechanika, u tego co sprawdzał auto i mówił, że to błahostka... no to zawieźliśmy je do niego, bo dwóch wcześniejszych nie zrobiło... (choć początkowo też uważali to za pierdołę) to tamten niech zrobi skoro taki mądry
oby....Cytat:
Jest już w domku? jak się czuje? Cytat:
![]() chyba większość myśli o tym samym ![]() Cytat:
Dziewczyny odpisałam i mi się skasowało i musiałam jeszcze raz...
|
|||
|
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anika pięknie pospałyście! Ana mam nadzieje, że Wasz mechanik da radę!
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie pochwalę a coooooo
skonczyłysmy dzis 9 miesięcy ![]() taka nasza druga ciąża ![]()
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
agus to masakrycznie, zuzka tak nie gryzie nic
a da sobie mala zorbic masaz szczoteczka do zebow? ja zuzce masuje przy okazji mycia zebow dziasla a szczoteczke mamy z wlosiem jordana dla dzieci wiec miekka jestanikayeah zuzka zasnela - dziwne jest to ze juz dawno nie spi o tej porze ale bedzie masakra wieczorem czuje
|
|
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i palcami jej masuje jak nakladam deninox zasnęła chyba pójde do niej
|
|
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
idz idz!
|
|
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupiłam taka mieciutka szczoteczke i dajemy natce i sama sie szoruje po dziąsłach
![]() http://www.google.pl/imgres?q=szczot...&tx=131&ty=140 taka mamy
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
anika, tez ja mamy
i najpierw ja zuzce myje a pozniej ona sama sobie myje ![]() a jak fajnie do mnie biegne jek jej powiem ze bedziemy myc zabki i jej pokazuje szczoteczke
|
|
|
|
#2038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i widze ze jej to przynosio ulge jak sie tak poszoruje sama po dziąsłach
|
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
nie poszłam
wymyłam lodówkę i kombinuję co jeszcze zrobic
|
|
|
|
#2040 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.

To wszystko zalezy od przełozonego. dodatkowo od koncówki zeszlego roku prawo sie zmieniło i pracodawca, ktory wysyła na studia pracownika z urlopu szkoleniowego raczej sie nie wywinie, wczesniej to była jego dobra wola 

a masz może tę ciążową też??
A wiesz, że za recydywę jest zawsze więcej?
No chyba, że zamknęliby nas razem

W takich wlasnie momentach dociera do Nas jak bardzo kochamy druga osobe i ze nie moglibysmy bez niej zyc .. O 9 rano dostalam tel od niego ze spadl bardzo boli go brzuch i nie moze zlapac oddechu serce mi od razu stanelo ze strachu o Niego
) no i mozliwe ze ma zlamany nos ale to dopiero sie dowiemy jak zejdzie opuchlizna ... Lekarze w szoku ze nic powaznego sie nie stalo jeden nawet zazartowal ze maz jest albo supermenem albo bogiem i jeszcze o tym nie wie .. Kamien z serca ... Najwazniejsze ze maz wrocil do domu i jest ze mna .. nie wyobrazam sobie zeby moglo byc inaczej 

i musiałam jeszcze raz... 
wymyłam lodówkę i kombinuję co jeszcze zrobic