|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV
Cytat:
![]() współczuję przygody, też bym chyba z nerwów sie poryczała... ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- a w sobotę do tżte brata przyjeżdża ta jego dziewczyna tż ta brat z tego powodu zaczoł pokój malowac
|
|
#2912 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O Matko, ale się musiałaś najeść strachu... Dobrze, że tylko na nim się skończyło! |
|
|
|
|
#2913 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny do przeczytania jutro <papa> miłego wieczorku Wam życzę
|
#2914 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam ponownie
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
tym bardziej, że skończyło mi się już kilka kosmetyków ![]() Co do makijażu właśnie mam swój fluid, który robi ze mnie człowieka mam cerę bardzo problemową, więc nie pozwolę na nałożenie innego, który okaże się za słabo kryjący etc...![]() Tobie życzę zdrówka i zazdroszczę Metra byłam na nim chyba z 15 lat temu i do dziś jestem pod wrażeniem ![]() Byłam na weselu z takim własnie stolikiem. Pomysł bardzo dobry - dzieci są zajęte sobą, nie przeszkadzają rodzicom i innym gościom u nas też taki planuję zorganizować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ty bardziej, że ludzie w tym wieku chcą za wszelką cenę, żeby inni traktowali je jak dorosłe, to taki wiek ![]() Mam pytanie - bo w święta postanowiłam zarezerwować godzinę w kościele czy trzeba mieć ze sobą np świadectwo chrztu, czy coś w tym stylu?---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Gosza, dołączam się ![]() Madzia2306, ja Ciebie kojarzę chyba z jakiegoś innego wątku po awatarze pamiętam
|
|
#2915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szwędam się tu i tam a przez mojego avka łatwo mnie zapamiętac
|
|
#2916 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale dla Was to chyba super sprawa, bo rozumiem, że na razie mieszkacie oddzielnie?Kciuki 3mam, będzie dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() kamea, nie, nic nie musisz mieć, żeby zaklepać godzinę. Wystarczy, że przyjdziesz, powiedz kiedy chcesz, a ksiądz zapisze i powie, co i kiedy masz przynieść
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-12-12 o 15:56 |
||||
|
|
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
ależ oczywiście że zdam relację
oj będzie się działo coś czuję
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę sobie Was na żywo pooglądać![]() I oczywiście ![]() Dziewczyny dzisiaj mam 299 DDŚ |
|
|
|
|
#2919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ![]() Ugotowałam rosołek ktoś chce skosztować?
|
|
#2920 |
|
Wtajemniczenie
|
gratuluję 2!
![]() Jaaaaaaa chętnie... przydałby mi się taki ciepły rosołek, może postawiłby mnie na nogi... Idę zrobić zupkę chińską, zawsze to jakiś "rosołek"...........
|
#2921 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2922 |
|
Zakorzenienie
|
Moje sobotnie Urodzinki:
TZcik rano sie obudzil, zaczął mnie masować, drapać po plceckach tak jak lubię, calowac i wogole taki milutki Powiedzial, ze nie ma niestety dla mnie prezentu, bo szukal tutaj i nie znalazł. Mowie Mu, ze spoczko, ze to nie najwazniejsze No i taklezymy i lezymy a On caly czas mowil, ze Mu glupio, ze nie ma tego prezentu. Po chwili poszedl do lazienki, znowu sie polozyl i kladzie mi reke na jakąś skrzynkę, mowi do mnie, ze to skrynka na biżuterię i niestety nie mogl nic innego znalezc tutaj, ale na pewno dokupi cos jak bedziemy w Polsce otwieram tą skrzynkę i taka dziwna mi sie wydala, bo bez zadnych przegrodek itp. Podziekowalam i powiedzialam Mu zesie spodziewalam portfela, bo ten moj to juz sie rozpadł,a TZ od 3 miesiecy mi mowil, ze nie mam sobie kupowac bo dostane na urodziny od Niego.. a On na to, ze szukal tutaj jakis ladnych portfeli ale nic nie bylo, to Mu odpowiedzialam, ze czasami warto pomyslec wczesniej (np jak w pazdzierniku bylismy w PL, albo zamowic przesylke za granice..), a On znowu mowi, ze przeprasza, ze mial duzo spraw na glowie i jakos o tym nie pozmyslam. Po jakiejs pol godzinie wstalismy z lozka, ja poszlam sie umyc, wracam, a TZ do mnie, ze mam do niego usiąsc na kanapę. Tak wiec przyszlam, przytulil mnie i mowi do mnie teks z reklamy Old Spice : a teraz spojrz na mnie, teraz spojrz na skrzynkę i jeszcze raz na mnie..i otworz skrzynkę(dla przypomnienia: http://www.youtube.com/watch?v=nCzb-5xwpZ8) . No wiec otwieram a tam portfelik z pieknie mieniącymi sie swarkami!! piekny!!! taki jak chcialam kolor (ciemno czerwony, bardziej wisnia). Zrobilam zdjecia, ale to nie to.. nawet na zdjeciach ze stronki nie wyglada tak jak na zywo, bo przeciez nie da sie uchwycic tego aparatem jak sie nie ma umiejetnosci . TZcik potem mi mowil: "A taki wykladzik z rana dostalem, ze nie mysle o Twoich urodzinkach, a prezent juz od 2 miesiecy czeka i nawet przy Tobie go chowalem ). Caly dzionek powtarzal mi jak bardzo mnie kocha, jak jest szczesliwy i ze bede Jego znką niedlugo i caly dzionek mi uslugiwal jak przyszli goscie nic nie musialam robic i wogole bylo wyjątkowo naprawde czulam sie jak ksiezniczka Jeszcze popoludniu pojechal na silkę i przywiozl mi bukiet roz na samo wspomnienie pojawia mi sie lol na buzi Naprawde sie postaral i widac, ze chcial, zeby czula sie jak ksiezniczka szkoda, ze nie zobacze Go teraz do Piątku/soboty.. ale dzisiaj juz dzwonil chyba z 6 razy , zeby mi smutno nie bylo![]() wstawiam zdjęcia portfela,a ostanie jak wyglada na aukcji, ale serio na zywo jest 100 razy piekniejszy, az sie boje z nim chodzic
|
|
|
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie proszę się częstować
![]() Słyszałyście o tym? : ![]() http://deser.pl/deser/1,111857,10796...ch_owocow.html
|
#2924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2925 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2926 | |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko cudny portfel
A my wczoraj pojechaliśmy na zakupy z TŻcikiem i kupił mi dolce gusto ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
Moja reakcja była podobna
są jednak chwile, gdy cieszę się, że należę do kościoła katolickiego
|
#2928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2930 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powodzenia Cytat:
na szczęście już po wszystkim... Cytat:
i baaardzo dorosła się wtedy czułam ![]() ![]() Co do dzieli na weselu to my nie zmaierzaliśmy zapraszać początkowo, ale tak wyszło że w miedzyczasie urodziło się kilka nowych dzieciaków u mnie w rodzinie no i ogólnie dostałam informacje, że kuzynki nie mają co ze swoimi dziećmi zrobić i wezmą je ze sobą, tak wiec zapraszamy z dziećmi nie jest ich bardzo dużo (max 5-6) i pewnie większość rodziców jak będzie mieć możliwość to nie weźmie dzieci więc jakoś to będzie Będziemy mieć pokój przy sali żeby młodsze dzieci móc położyć jak przyjdzie czas. Ogólnie jednak jestem przeciwniczką dzieci na weselu, uważam ze to impreza dla dorosłych i tak zostałam wychowana przez moich rodziców (którzy nigdy nie zabierali mnie na wesela jak byłam mała, zawsze zostawałyśmy razem z siostrą pod opieką dziadków)
|
|||
|
|
|
#2931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja rano obierałam ze skóry dużego, zielonego i smakowitego ogórka A tak na poważnie, to jakoś nigdy jedząc takie warzywa/owoce nie myślałam o wacku
|
|
#2932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2933 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratulacje dla TŻcika za romantyzm ![]() Swoją drogą uwielbiam tę reklamę ![]() Cytat:
Cytat:
Laski, mam 2 wiadomości, dobrą i złą... Zła jest taka, że TŻ wrócił z pracy, zobaczył, jak wyglądam i jak zachrypiony mam głos i powiedział, że nigdzie dziś nie idziemy ![]() A dobra jest taka, że chwilę po tej decyzji odebrałam telefon, że jestem zaproszona na rozmowę o pracę Mogłam sobie wybrać dzień, więc wybrałam jak najodleglejszy - piątek, żeby mieć szansę wyzdrowieć. Także 3mcie kciuki, żeby mi się to udało i żebym w piątek miała możliwość zrobić dobre wrażenie na pracodawcy - wiecie, żebym nie wyszła na smarkatą, ale nie była też zanadto pociągająca
|
|
#2934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak na poważnie kciukasy się trzymają
|
|
|
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz mykam na czarodziejkę z księżyca
|
#2936 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka Lachoniki
Niech już się ta pogoda jakoś określi, bo ja już nie wyrabiam. Czacha to mi pęka Niby jest ciepł, za ciepło jak na grudzień, ale jak już przyjdę do domku po pracce to mnie telepie z zimna i siedzę w bluzie i zwykle pod kocem Cytat:
Dawaj znaciu, jak poszło.Cytat:
![]() Cytat:
żeby podszedł do sprawy po ludzku ![]() Cytat:
A w ryku ze złości to bym Ci mogła robić konkurencję.Ale całe szczęście, że po tych wszystkich trudach cała wróciłaś do domku. Nena jak tam kolejny egzamin? Co do wódki to chętnie byśmy już kupili, ale za cholerę nie mamy gdzie trzymać, więc niestety pozostaje nam liczyć na to, że te przewidywane podwyżki nie będą aż tak duże. Oby... |
||||
|
|
|
#2937 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i TŻcik się super zachował. Kombinatorek z niego, a takie kombinatorstwo jest strasznie słodkie. Jak mój coś tak pokombinuje, to ja później dwa dni chodzę i przeżywam i jaram się jak murzyn szkiełkiem ![]() Cytat:
Ty niegrzeczna, Ty ![]() Cytat:
![]() No i kciukasy za rozmowę o pracę Niech Ci się powiedzie!
|
|||
|
|
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A TŻ dba o Ciebie, więc z jednej strony to dobrze, że wychodzicie nigdzie
|
|
#2939 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejoooooooooooooooo
![]() dziewczynki wczoraj był dzień ważenia waga -6.1kg Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A KOCHANIE i wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek spóźnione ale szczere ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2940 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojej straszny poranek dobrze że udało Ci się dotrzeć do domu dziękuję za radę będę musiała wypróbować ja TŻta do domu przyprowadziłam jak nawet 16 lat nie miałam ![]() Cytat:
![]() dla TŻ postarał się chłopakCytat:
Cytat:
![]() a mój TŻ dał mi dziś spóźniony prezent mikołajkowy bo w sobotę nie wyrobił się kupic przepiękne spineczki oczywiście zdjęcie w ogóle nie oddaje ich uroku... są srebrne z 5 kryształkami... a wymyślił je bo mu pokazywałam jak bym chciała mieć włosy spięte na ślub i takie spineczki mi się przydadzą takie pytanko: czy to że pantofle farbują podlega gwarancji?? mam te brązowe szpilki i kurcze wystarczy że je nałożę na 5 minut i cała stopa jest zielona
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

takich zyczen nigdy nie dostalam
urodzinki mam dopiero jutro (13stego - pewnie dlatego jestem jakas pechowa;P)

ojj tu też przydałyby się kciuki 

ktoś chce skosztować?

na szczęście już po wszystkim... 

18.08.2010 - zaręczyny