Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-12, 18:28   #2941
MARGIDA
Wtajemniczenie

Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Dziewczyny
Proszę o kciuki w sprawie pracy!!!!!! Mam rozmowę dzisiaj, ostatni etap rekrutacji. Niech się w końcu uda!!!!!!!!!!!!!
pewnie juz po czasie, ale

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

nie na temat..

Cały weekend był tak cudowny, a dzisiaj chodze wkur.wiona.. cale rano przeryczalam w .. samochodzie..
TZ zostal jednak jeszcze na jedną nocke - dla mnie, dla nas, ale za to rano o 5 musielismy wstac (a o 1 sie polozylismy)zebym zdazyla Go zawiezc na ten prom, zeby zdazyl do pracy.. no i jedziemy - szklanka na ulicy.. jakas totalna masakra, dobrze,ze zyjemy bo auto jechalo samo, hamulce nie pomagaly.. jechalismy chyba max 20 km/h. Dobrze, ze nie bylo ruchu na drodze, bo stluczka gwarantowana.. dotarlismy na prom .. minute przed odplywem - fart.. no i dobra, teraz kuźwa sama musialam wracac. Ciemno jak w dupie, nieznane tereny i szklanka na drodze, ale ok, dzielnie jechalam, bylam juz 5 km od domu i zaczal sie zwiekszac ruch.. Tutaj ulice wygladają tak: z gorki - pod gorke i tak w kolko.. no i jadą przede mna 4 samochody i za mną 2.. jeden stanąl bo nie mogl wiechac pod gore bo kola sie slizgaly i wszystkie auta - w tym ja - stanelismy, kazdego obrócilo wpoprzek drogi, a po obu stronach tej drogi dwa rowy. Modlilam sie, zeby mi sie auto samo nie zsunelo do rowu... zaczelam ryczec z nerwow.. bo nie moglam jechac ani do przodu ano do tylu. Wkoncu komus sie udalo ruszyc i ja zawrocilam na glowną droge, gdzie warunki byly troszke lepsze.. zadzwonilam do TZ z placzem, ze nie wiem jak ja do domu dojade.. On mi powiedzial, zebym pojechala od razu do pracy, a jak wroce to moze juz cos posypią na tą cholerną droge.. i tak tez bylo.. uwierzcie mi ze bylam tak bezradna rano, ze do teraz mam caly czas lzy w oczach i wszystko mnie boli z nerwow..
Przepraszam, ze tak sie rozpisalam nie na temat ale naprawde czuje sie jak jakis debil ktory nie umie sobie poradzic w takich sytuacjach .. no i znowu sie rozbeczalam jak to Wam teraz pisze..

Jejku Kochana dziekuję takich zyczen nigdy nie dostalam urodzinki mam dopiero jutro (13stego - pewnie dlatego jestem jakas pechowa;P)
kochana, po pierwsze, to ja bym ryczała jak głupia na drodze w takich warunkach, w zeszłym roku wyjeźdżając z ronda wpadłam w poślizg, uderzełam autem w krawężnik, ale z taką siłą że kierownica mi się na stałe wykręciła, to do tej pory się tego ronda boję
a po drugie, to dziewczyny z 13-tego są pechowe tylko dla niektórych ( np. dla ja dla mojego byłego męża )

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Swoją drogą uwielbiam tę reklamę

A dobra jest taka, że chwilę po tej decyzji odebrałam telefon, że jestem zaproszona na rozmowę o pracę Mogłam sobie wybrać dzień, więc wybrałam jak najodleglejszy - piątek, żeby mieć szansę wyzdrowieć. Także 3mcie kciuki, żeby mi się to udało i żebym w piątek miała możliwość zrobić dobre wrażenie na pracodawcy - wiecie, żebym nie wyszła na smarkatą, ale nie była też zanadto pociągająca .
reklamy nie znoszę, wywołuje we mnie atak furii
specjalnie dla Ciebie oraz
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 18:32   #2942
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Hejka!
My dzieci nie zapraszamy ale myślę, że jeśli jest ich kilkoro to fajnie posadzić je razem.
Wódkę kupimy przed samym ślubem bo zwyczajnie nie mamy gdzie trzymać. Cóż liczę, że pogłoski o podwyżkach są przesadzone i nie pójdziemy z torbami przez wódkę

Ja zamówiłam próbki zaproszeń bo chyba zamówimy niedługo.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 18:47   #2943
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez baskaeta Pokaż wiadomość

a mam jeszcze jedno pytanie jesli mam znajomych którym urodziło sie dziecko w tym roku w przyszłym nasz ślub i to dziecko bedzie miało ledwie roczek czy takie dziecko wpisac w zaproszenie czy wpisac samych znajomych a dziecko niech zostawia z babcia??

sorry za te durne pytania ale nie wiem co robic z jednej strony wypadało by z drugiej takie małe dziecko na imprezie nocnej to chyba niezbyty dobry pomysł (?) jestem w kropce.....
Ja znajomych nie zapraszam z dziećmi. Rodzinę zapraszam z dziećmi, owszem, ale znajomych nie.

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
temat wódka

dziewczyny nie wiem czy pamiętacie ale zajmuję się w pracy koncesjami na alkohol i dostałam parę informacji od dostawców, mam dla Was myślę że ważną informację a więc:
Uff, to super, bo my akurat jesteśmy w trakcie kupowania

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość

A druga sprawa to mam kuzynkę (18 l) i kuzyna (17 l).
Czy oboje powinnam zaprosić z osobami towarzyszącymi?
Ponieważ jakąś zasadę trzeba przyjąć, ja przyjmuje prostą... 18 i więcej z osobą towarzyszącą, poniżej 18 lat bez osoby. No chyba, że miałabym taką sytuację, że wiedziałabym, iż kuzynka/kuzyn w wieku np. 16/17 lat mają stałą sympatię, to co innego. Nie mam jednak takich sytuacji.

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek! Spędziliśmy z TŻem cudowny weekend w Pradze Było pięknie, niesamowicie, mieliśmy słoneczną ale i mroźną pogodę, pozwiedzaliśmy, pojedliśmy, popiliśmy i kupę kasy wydaliśmy Ale należało Nam się, bo rzadko kiedy gdzieś jeździmy Każdemu polecam taki wyjazd w okresie przedświątecznym, bo jest tam po prostu przepięknie, a jarmarki świąteczne są ponadczasowe...
Super

Cytat:

Niestety taka prawda, tylko teraz jak znaleźć to miejsce w urzędzie
Oj dziewczyny... prawda jest taka, że w urzędzie praca wcale taka kolorowa nie jest. Fakt, jest jakaś tam stabilizacja, chociaż to też nie jest regułą, ale ile innych "niefajnych" rzeczy się dzieje, o których się nie mówi I nie mam tu bynajmniej na myśli kłótni ze współpracownikami, czy trudnych do załatwienia spraw.
Wszystko ma swoje plusy i minusy. Przyroda.

Cytat:
Proszę o kciuki w sprawie pracy!!!!!! Mam rozmowę dzisiaj, ostatni etap rekrutacji. Niech się w końcu uda!!!!!!!!!!!!!
Kciuki !

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość

Idziemy dziś do księdza ojj tu też przydałyby się kciuki

Cytat:

Cały weekend był tak cudowny, a dzisiaj chodze wkur.wiona.. cale rano przeryczalam w .. samochodzie..
TZ zostal jednak jeszcze na jedną nocke - dla mnie, dla nas, ale za to rano o 5 musielismy wstac (a o 1 sie polozylismy)zebym zdazyla Go zawiezc na ten prom, zeby zdazyl do pracy.. no i jedziemy - szklanka na ulicy.. jakas totalna masakra, dobrze,ze zyjemy bo auto jechalo samo, hamulce nie pomagaly.. jechalismy chyba max 20 km/h. Dobrze, ze nie bylo ruchu na drodze, bo stluczka gwarantowana.. dotarlismy na prom .. minute przed odplywem - fart.. no i dobra, teraz kuźwa sama musialam wracac. Ciemno jak w dupie, nieznane tereny i szklanka na drodze, ale ok, dzielnie jechalam, bylam juz 5 km od domu i zaczal sie zwiekszac ruch.. Tutaj ulice wygladają tak: z gorki - pod gorke i tak w kolko.. no i jadą przede mna 4 samochody i za mną 2.. jeden stanąl bo nie mogl wiechac pod gore bo kola sie slizgaly i wszystkie auta - w tym ja - stanelismy, kazdego obrócilo wpoprzek drogi, a po obu stronach tej drogi dwa rowy. Modlilam sie, zeby mi sie auto samo nie zsunelo do rowu... zaczelam ryczec z nerwow.. bo nie moglam jechac ani do przodu ano do tylu. Wkoncu komus sie udalo ruszyc i ja zawrocilam na glowną droge, gdzie warunki byly troszke lepsze.. zadzwonilam do TZ z placzem, ze nie wiem jak ja do domu dojade.. On mi powiedzial, zebym pojechala od razu do pracy, a jak wroce to moze juz cos posypią na tą cholerną droge.. i tak tez bylo.. uwierzcie mi ze bylam tak bezradna rano, ze do teraz mam caly czas lzy w oczach i wszystko mnie boli z nerwow..
Przepraszam, ze tak sie rozpisalam nie na temat ale naprawde czuje sie jak jakis debil ktory nie umie sobie poradzic w takich sytuacjach .. no i znowu sie rozbeczalam jak to Wam teraz pisze..
Ojej, strasznie Ci współczuję Nie przejmuj się, w takiej sytuacji niejeden dobry kierowca miałby problem.

Cytat:
Moje sobotnie Urodzinki:

TZcik rano sie obudzil, zaczął mnie masować, drapać po plceckach tak jak lubię, calowac i wogole taki milutki Powiedzial, ze nie ma niestety dla mnie prezentu, bo szukal tutaj i nie znalazł. Mowie Mu, ze spoczko, ze to nie najwazniejsze No i taklezymy i lezymy a On caly czas mowil, ze Mu glupio, ze nie ma tego prezentu. Po chwili poszedl do lazienki, znowu sie polozyl i kladzie mi reke na jakąś skrzynkę, mowi do mnie, ze to skrynka na biżuterię i niestety nie mogl nic innego znalezc tutaj, ale na pewno dokupi cos jak bedziemy w Polsce otwieram tą skrzynkę i taka dziwna mi sie wydala, bo bez zadnych przegrodek itp. Podziekowalam i powiedzialam Mu zesie spodziewalam portfela, bo ten moj to juz sie rozpadł,a TZ od 3 miesiecy mi mowil, ze nie mam sobie kupowac bo dostane na urodziny od Niego.. a On na to, ze szukal tutaj jakis ladnych portfeli ale nic nie bylo, to Mu odpowiedzialam, ze czasami warto pomyslec wczesniej (np jak w pazdzierniku bylismy w PL, albo zamowic przesylke za granice..), a On znowu mowi, ze przeprasza, ze mial duzo spraw na glowie i jakos o tym nie pozmyslam. Po jakiejs pol godzinie wstalismy z lozka, ja poszlam sie umyc, wracam, a TZ do mnie, ze mam do niego usiąsc na kanapę. Tak wiec przyszlam, przytulil mnie i mowi do mnie teks z reklamy Old Spice : a teraz spojrz na mnie, teraz spojrz na skrzynkę i jeszcze raz na mnie..i otworz skrzynkę(dla przypomnienia: http://www.youtube.com/watch?v=nCzb-5xwpZ8) . No wiec otwieram a tam portfelik z pieknie mieniącymi sie swarkami!! piekny!!! taki jak chcialam kolor (ciemno czerwony, bardziej wisnia). Zrobilam zdjecia, ale to nie to.. nawet na zdjeciach ze stronki nie wyglada tak jak na zywo, bo przeciez nie da sie uchwycic tego aparatem jak sie nie ma umiejetnosci. TZcik potem mi mowil: "A taki wykladzik z rana dostalem, ze nie mysle o Twoich urodzinkach, a prezent juz od 2 miesiecy czeka i nawet przy Tobie go chowalem". Nawet nie wiecie jak mi sie milutko zrobilo.. ze tak o mnie pamietal i z takim wprzedzeniem(no wkoncu to facet). Caly dzionek powtarzal mi jak bardzo mnie kocha, jak jest szczesliwy i ze bede Jego znką niedlugo i caly dzionek mi uslugiwal jak przyszli goscie nic nie musialam robic i wogole bylo wyjątkowo naprawde czulam sie jak ksiezniczka Jeszcze popoludniu pojechal na silkę i przywiozl mi bukiet roz eh.... na samo wspomnienie pojawia mi sie lol na buzi Naprawde sie postaral i widac, ze chcial, zeby czula sie jak ksiezniczka szkoda, ze nie zobacze Go teraz do Piątku/soboty.. ale dzisiaj juz dzwonil chyba z 6 razy , zeby mi smutno nie bylo

wstawiam zdjęcia portfela,a ostanie jak wyglada na aukcji, ale serio na zywo jest 100 razy piekniejszy, az sie boje z nim chodzic
Portfel śliczny, a Tż jaki kochany ! A wstawka z reklamą old spice jest po prostu the best

Cytat:

A dobra jest taka, że chwilę po tej decyzji odebrałam telefon, że jestem zaproszona na rozmowę o pracę Mogłam sobie wybrać dzień, więc wybrałam jak najodleglejszy - piątek, żeby mieć szansę wyzdrowieć. Także 3mcie kciuki, żeby mi się to udało i żebym w piątek miała możliwość zrobić dobre wrażenie na pracodawcy - wiecie, żebym nie wyszła na smarkatą, ale nie była też zanadto pociągająca.
Trzymam kciuki żebyś wyzdrowiała i żeby wszystko poszło po Twojej myśli

Chciałam dziś pomierzyć suknie w jednym salonie. Wyciągnęłam specjalnie rodziców. Byliśmy dokładnie o 17:00 na co pani nam powiedziała, że niestety, ale oni pracują tylko do 17:00. Mówię jej, że na internecie napisane mają, że do 18:00, a ona "ale pracujemy teraz do 17:00" Żałosne. Gdyby chociaż miały jakąś wywieszkę na drzwiach... ale nie, bo po co ? Jeszcze mi wciskała kit, że teraz to za wcześnie na szukanie sukni, że w każdym salonie mi to powiedzą. Dziwne jest tylko to, że w paru już byłam i nigdzie, nikt mi nie powiedział, że to za wcześnie

Zmykam zaraz na lekcje angielskiego.

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 18:50   #2944
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Hejoooooooooooooooo
dziewczynki wczoraj był dzień ważenia waga -6.1kg
No gratulacje Brawo! Już cel osiągnięty?

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość

reklamy nie znoszę, wywołuje we mnie atak furii
specjalnie dla Ciebie oraz
Reklama jest abstrakcyjne durnowata, ale i tak najbardziej rozwala mnie ostatnie zdanie "siedzę na koniu" Dostaję wtedy napadu śmiechu
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 18:53   #2945
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
No gratulacje Brawo! Już cel osiągnięty?

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Reklama jest abstrakcyjne durnowata, ale i tak najbardziej rozwala mnie ostatnie zdanie "siedzę na koniu" Dostaję wtedy napadu śmiechu

ta reklama jest tak durna że o matko a ten tekst z koniem to po prostu ni z gruchy ni z pietruchy
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 19:00   #2946
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a mój TŻ dał mi dziś spóźniony prezent mikołajkowy bo w sobotę nie wyrobił się kupic przepiękne spineczki oczywiście zdjęcie w ogóle nie oddaje ich uroku... są srebrne z 5 kryształkami... a wymyślił je bo mu pokazywałam jak bym chciała mieć włosy spięte na ślub i takie spineczki mi się przydadzą

takie pytanko: czy to że pantofle farbują podlega gwarancji?? mam te brązowe szpilki i kurcze wystarczy że je nałożę na 5 minut i cała stopa jest zielona
oczywiście powinnaś je odesłać. Buty nie powinny farbować!

Aha kiciu bo ty też masz proste włosy jak ja i myślisz że te fryzurka utrzyma ci się przez całą noc??

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
ja też po tym tekście padam na cycki i normalnie wyję ze śmiech
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 19:02   #2947
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
oczywiście powinnaś je odesłać. Buty nie powinny farbować!

Aha kiciu bo ty też masz proste włosy jak ja i myślisz że te fryzurka utrzyma ci się przez całą noc??

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

ja też po tym tekście padam na cycki i normalnie wyję ze śmiech

teraz w październiku mi się na znośnym poziomie utrzymała od 9 rano w sobotę do 3 rano w niedzielę potem poszłam spać i to były robione prostownicą loki a mi będzie robiła na termolokach więc myślę że się utrzymają... aby do 1 w nocy potem juz fotografa nie będzie i nikt nie zwroci uwagi na moje włosy

Stary 2011-12-12, 19:05   #2948
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

A KOCHANIE i wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek spóźnione ale szczere

Dziekuje Kochana, ale Twoje zyczenia są przyspieszone robilam imprezke w sobote i TZcik bym na weekend w domu wiec wtedy swietowalismy, a prawdziwe urodzinki mam jutro w samotnosci.. Mialam jechac do TZta, ale ja sie boje teraz jezdzic

Dziekuje wszystkim za pocieszenie w ten brzydki dla mnie dzien i za pochwaly dla mojego Kochanego TZcika alez On slodki

Reklama Old spice jest tak durnowata, ze az smieszna "siedze na koniu" jest wyczesane My z TZ mamy niezłą polewke z tego i ja sie mnie pyta przez telefon co porabiam, to mowie, ze siedze na koniu
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 19:05   #2949
niusia_87
Zakorzenienie

Dzieci, fajnie jak są, taką radość wprowadzają. I tak nie wytrzymają za długo. Pamiętam jak mój brat był taki mały krasnal, to było dużo wesel w naszej rodzinie. Na każdym weselu był, jak był zmęczony, to ciocia (mówimy do niej ciocia, mimo iż nią naprawdę nie jest, ale tak się utarło i zostało) przyjeżdżała i zabierała do siebie, brat do odbioru był jak się wszyscy wyspali. Gorzej jak nie ma takiej możliwości...

Mamy gimnazjalistów, każdego z innej klasy. Licealistkę klasy I. Z osobami towarzyszącymi, czy bez? jak myślicie?

Cytat:
Napisane przez Blacky Pokaż wiadomość
Mój M. też nie jeździ na nartach, a ja uwielbiam. A jego rodzice teraz mieszkają przy górach i nas zapraszają. Oczywiście kupiłam prawie 2 lata temu nowiutki sprzęcik - narty, buty, kask, spodnie. I ani razu jeszcze nie użyłam. Ale koniunktura się chyba odwraca - mama M. nauczyła się jeździć na nartach i chyba to mu na ambicję siadło i teraz on też już by chciał się nauczyć.

Zostały mi po obejrzeniu wszystkich próbek dwa wzory zaproszeń, nad którymi się zastanawiam. Wstawię Wam potem albo znajdę w wątku zdjęcia do porównania.
Moja mama nauczyłą się jeździć na nartach po 40.
TŻ miał być gorszy. Nauczył się w mig.
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
temat wódka

dziewczyny nie wiem czy pamiętacie ale zajmuję się w pracy koncesjami na alkohol i dostałam parę informacji od dostawców, mam dla Was myślę że ważną informację a więc:

- cena wódki od przyszłego roku idzie znacznie w górę podwyżka będzie na poziomie około 10-15% ( więc warto się już zorientować co Was interesuje i jakie ilości chcecie i jeśli macie możliwość to wódkę zakupić na już !!)

- dowiedziałam się także że firmy (marki) wykupują się nawzajem więc co za tym idzie tańsza (czasami gorsza smakowo) wódka może być o wiele droższa niż dobra smakowo wódka

na dzień dzisiejszy nie mogę Wam więcej powiedzieć (tajemnica handlowa ) ale w razie czego będę Was na bieżąco informować
Dziękuję za informację, trzeba będzie coś pomyśleć

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek! Spędziliśmy z TŻem cudowny weekend w Pradze Było pięknie, niesamowicie, mieliśmy słoneczną ale i mroźną pogodę, pozwiedzaliśmy, pojedliśmy, popiliśmy i kupę kasy wydaliśmy Ale należało Nam się, bo rzadko kiedy gdzieś jeździmy Każdemu polecam taki wyjazd w okresie przedświątecznym, bo jest tam po prostu przepięknie, a jarmarki świąteczne są ponadczasowe...
Byłam w okresie świąteczno-noworocznym i też bardzo polecam.

gosza_m Kopniak w tyłeczek na szczęście!

adoosienka

__Paulinka__ obawiałam się, że do 13 XII zapomnę, więc złożyłam zaraz , mój braciszek też jest trzynastego i 18-nastkę miał w piątek, cieszył się jak głupi (dla innych pechowy dzień, a dla urodzinowych nie)

Myśleliśmy nie o osobnym stole, ale o osobnym końcu stołu.
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 19:06   #2950
jagodzia133
Zakorzenienie

http://www.kurierlubelski.pl/polecam...leria-material
Lili & Gabryś

Stary 2011-12-12, 19:14   #2951
__Paulinka__
Zakorzenienie

eeej mam pomysl na prezent do TZ na swieta! OLD SPICE!!!:d

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość

__Paulinka__ obawiałam się, że do 13 XII zapomnę, więc złożyłam zaraz , mój braciszek też jest trzynastego i 18-nastkę miał w piątek, cieszył się jak głupi (dla innych pechowy dzień, a dla urodzinowych nie)

DZIEKUJE
dla mnie 13 tez jest szczesliwa, serio wiec mam nadzieje, ze jutro bedzie wszystko ok prawko zdalam tez 13go

wiecie co? ja Wam pisalam, ze moja sis przyprowadzila chlopaka w wieku 16 lat i Wy mi tutaj piszecie, ze Wy tez.. jak tak pomyslalam ze ja tez mialam 16 lat (a moze nawet i nie) hehe no ale moja siostra jest dla mnie dalej Małą siostrzyczką:P chociaz bardzo lubie juz z nią rozmawiac, bo juz wie o co kaman..:P raz zrobilysmy sobie "Pidzama party" i cos mi tam opowiada i wstydzila sie przy mnie powiedziec slowo"sex" tylko powiedziala"no wieeesz.." hehe
Stary 2011-12-12, 19:18   #2952
evoonia86
Zakorzenienie

hello

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co sądzicie o osobnym stole dla dzieciaków ??
mi się pomysł podoba gdybyśmy mieli na sali miejsce, to chetnie bym zorganizowała taki stół dla dzieci.

Cytat:
a do mnie właśnie dzwonił mój tata i wreszcie jest zamówiona wódeczka ostatecznie Jęczmienna Gorzka Żołądkowa jutro jedziemy odebrać no to kolejna rzecz załatwiona

__Paulinka__ gratuluję prezenciku co do jazdy w tak ekstremalnych warunkach- na Twoim miejscu też bym wyła do telefonu TŻ-towi nie cierpię jazdy samochodem zimą.

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzisiaj mam 299 DDŚ
gratki

Chatka duuuuużo zdrowia życzę za rozmowe o pracę w piątek będę trzymała kciuki
Stary 2011-12-12, 19:20   #2953
tusia_m
Zakorzenienie

hej
ja znów jest melduję. chyba w życiu Was nie nadrobię i nie będę na bieżąco....

idę Was poczytać

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 19:26   #2954
Karolina_83
Raczkowanie

Cytat:
a do mnie właśnie dzwonił mój tata i wreszcie jest zamówiona wódeczka ostatecznie Jęczmienna Gorzka Żołądkowa jutro jedziemy odebrać no to kolejna rzecz załatwiona
My też ją będziemy mieli. Dzisiaj zadzwoniłam i zamówiłam 130 butelek po 17,10zł. Planujemy 120 osób, wesele jednodniowe niby dużo tego alkoholu ale jak ma zabraknąć...
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 19:27   #2955
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
My też ją będziemy mieli. Dzisiaj zadzwoniłam i zamówiłam 130 butelek po 17,10zł. Planujemy 120 osób, wesele jednodniowe niby dużo tego alkoholu ale jak ma zabraknąć...

a to ze sklepu cena czy przez tego znajomego??

Stary 2011-12-12, 19:32   #2956
Karolina_83
Raczkowanie

Cytat:
a to ze sklepu cena czy przez tego znajomego??
Przez znajomego
Stary 2011-12-12, 19:33   #2957
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Przez znajomego

aha spoko bo tak mój tata dziś dwa razy dzwonił i dwie rożne ceny mu podali bo za każdym razem z kim innym rozmawiał

ja mam nadzieję że nam nie zabraknie alkoholu

Stary 2011-12-12, 19:35   #2958
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
DZIEKUJE
dla mnie 13 tez jest szczesliwa, serio wiec mam nadzieje, ze jutro bedzie wszystko ok prawko zdalam tez 13go
__Paulinka__ teraz tak spojrzałam na Twoją tzn Waszą datę ślubu
przeddzień to właśnie piątek trzynastego
Stary 2011-12-12, 19:37   #2959
_kamea_
Zakorzenienie

Cytat:

a mój TŻ dał mi dziś spóźniony prezent mikołajkowy bo w sobotę nie wyrobił się kupic przepiękne spineczki oczywiście zdjęcie w ogóle nie oddaje ich uroku... są srebrne z 5 kryształkami... a wymyślił je bo mu pokazywałam jak bym chciała mieć włosy spięte na ślub i takie spineczki mi się przydadzą

takie pytanko: czy to że pantofle farbują podlega gwarancji?? mam te brązowe szpilki i kurcze wystarczy że je nałożę na 5 minut i cała stopa jest zielona
Jakie ślicznie spineczki!
Chyba farbowanie nie podlega reklamacji

Cytat:
Kurcze, chyba też zacznę myśleć o zakupie wódki jakoś teraz... Gdzieś słyszałam, ze najlepiej kupować 1,5 flaszki na głowę, żeby wystarczyło na bramy, konkursy itp
Stary 2011-12-12, 19:37   #2960
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
aha spoko bo tak mój tata dziś dwa razy dzwonił i dwie rożne ceny mu podali bo za każdym razem z kim innym rozmawiał

ja mam nadzieję że nam nie zabraknie alkoholu
a ile wzięłaś alkoholu i na ile dni? Robisz w końcu jedno czy dwudniowe?
Lili & Gabryś

Stary 2011-12-12, 19:38   #2961
Karolina_83
Raczkowanie

Ja tego znajomego też pytałm czy cena się nie zmieniła ale nie.
My swoją wódkę odbieramy w środę.
Na wszystko tak szybko się decydujemy a do zaproszeń podchodzimy trochę tak jak pies do jeża - wzór wybrany tylko jakoś zamówić nie możemy.
Stary 2011-12-12, 19:43   #2962
niusia_87
Zakorzenienie

Oglądam wiadomości, a tam same złe wiadomości. O kredytach na własne M... O smamy gadaniu o kryzysie niedobrze się robi...
Wniosek, nie kupimy telewizora.
Stary 2011-12-12, 19:49   #2963
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Laski, mam 2 wiadomości, dobrą i złą...

Zła jest taka, że TŻ wrócił z pracy, zobaczył, jak wyglądam i jak zachrypiony mam głos i powiedział, że nigdzie dziś nie idziemy Odda bilety mojej Mamie, a ja mam się grzać pod kocem. Niby mądrze, ale ja taaaak chciałam iść...

A dobra jest taka, że chwilę po tej decyzji odebrałam telefon, że jestem zaproszona na rozmowę o pracę Mogłam sobie wybrać dzień, więc wybrałam jak najodleglejszy - piątek, żeby mieć szansę wyzdrowieć. Także 3mcie kciuki, żeby mi się to udało i żebym w piątek miała możliwość zrobić dobre wrażenie na pracodawcy - wiecie, żebym nie wyszła na smarkatą, ale nie była też zanadto pociągająca.
Trzymam kciuki i zdrowej Chaciu

(a z tą babą mnie cholera weźmie, taka wiadomość dostałam, że aż mnie szlag trafił.)

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 19:49   #2964
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
a ile wzięłaś alkoholu i na ile dni? Robisz w końcu jedno czy dwudniowe?

110 butelek na ok90 osób (tak jak wczoraj pisałąm 110 na liście 10 osób obsługi no i pewnie cześć odmówi więc 90 osób tak mniej więcej) a czy jedno cyz dwu dniowe okaże się w maju

Stary 2011-12-12, 19:53   #2965
martaw_mw
Rozeznanie

Cytat:
110 butelek na ok90 osób (tak jak wczoraj pisałąm 110 na liście 10 osób obsługi no i pewnie cześć odmówi więc 90 osób tak mniej więcej) a czy jedno cyz dwu dniowe okaże się w maju
My mamy 100 butelek - na liście gości jest 105, ale na pewno nie wszyscy przyjdą, bo większość będzie przyjezdnych. Myślę, że może ok. 80 os. ostatecznie na weselu będzie (razem z dziećmi)

A wódkę jak kupowaliśmy to kosztowała 21,14 zł/0,5 l - mamy Pana Tadeusza
martaw_mw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 19:54   #2966
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
hej
ja znów jest melduję. chyba w życiu Was nie nadrobię i nie będę na bieżąco....

idę Was poczytać
Jak tam młodzież? Dają Ci żyć ancymonki?

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

A w ogóle właśnie się rozpadało Ja chcę śnieg, a jak ma go nie być to chcę wiosnę...
Ehhh, ale mam wymagania
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 20:09   #2967
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
__Paulinka__ teraz tak spojrzałam na Twoją tzn Waszą datę ślubu
przeddzień to właśnie piątek trzynastego

wiem wiem ale wole jednak nie ryzykowac;P bo jak cos to bedzie na mnie
Stary 2011-12-12, 20:12   #2968
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
eeej mam pomysl na prezent do TZ na swieta! OLD SPICE!!!:d

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

DZIEKUJE

wiecie co? ja Wam pisalam, ze moja sis przyprowadzila chlopaka w wieku 16 lat i Wy mi tutaj piszecie, ze Wy tez.. jak tak pomyslalam ze ja tez mialam 16 lat (a moze nawet i nie) hehe no ale moja siostra jest dla mnie dalej Małą siostrzyczką:P chociaz bardzo lubie juz z nią rozmawiac, bo juz wie o co kaman..:P raz zrobilysmy sobie "Pidzama party" i cos mi tam opowiada i wstydzila sie przy mnie powiedziec slowo"sex" tylko powiedziala"no wieeesz.." hehe
no tak, ja dla mojej siostry też jestem tą małą siostrzyczką (między nami jest 4 lata różnicy) i do tej pory do niej nie dociera że za 5 miesięcy ta mała siostrzyczka wychodzi za mąż a ona będzie u mnie świadkiem
a co do old spice to mnie się ten zapach bardzo podoba

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 20:14   #2969
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
a co do old spice to mnie się ten zapach bardzo podoba

nigdy go nie wąchałam:P kojarzy mi sie z zapachem podobnym do Brutala czy Bonda
Stary 2011-12-12, 20:24   #2970
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
nigdy go nie wąchałam:P kojarzy mi sie z zapachem podobnym do Brutala czy Bonda
mój tż na próbę sobie wziął ten antyperspirant pod pachy i kiedyś sobie tak siedzimy i mówię że coś mi pachnie..a on mówi że się niczym nie kropił, no to ja go obwąchuję jak pies sukę aż wkońcu doszłam do wniosku że to ten old spice bo tż był po kąpieli i się tym wysmarował pod pachami śmiesznie to wyglądało jak go obwąchiwałam ale musiałam wiedziec co mi tak ładnie pachnie no całkiem fajny ten zapach i nie pachnie jak te bondy brutale itp

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

http://www.kurierlubelski.pl/polecam...leria-material
śliczne jest to zdjęcie

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości