Rossmann - część XI - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-12, 11:58   #4291
filutek7
Przyczajenie

Dot.: Rossmann - część XI

Szkoda bo już myślałam, że fajny krem za fajną cenę...
filutek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 12:08   #4292
raz2trzy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez filutek7 Pokaż wiadomość
Ja zrobiłam większe zakupy, ponieważ mam do rossa 60 km: carmex z rabatem ( to mój pierwszy rabat), więc cieszyłam się jak dziecko , krem na dzień Isana Med z urea - myślałam, że też będzie z rabatem ale wyszło tylko 0,60 groszy taniej (mimo że kasjerka próbowała kilka razy)
Kupiłam również płyn do płukania Domol brzoskwiniowy dla mamy i fioletowy dla siebie-pięknie pachnie, szampon Beabydream, płatki Lilibe , mydło w płynie Isana sensitiv, róża i oliwka, kostkę myjącą Isana Med (zawsze mam ją w zapasie).

Do testowania kupiłam lekarskie mydło w kostce sensitiv Isana (bez subst. zapachowych, bez barwników), mydło Alterra z olejami roślinnymi nagietek oraz drugie z olejami roślinnymi miód (nie zawierają syntetycznych substancji konserwujących ani skład. pochodzenia zwierzęcego), krem Celia nawilżający przeciw zmarszczkom kolagen+algi za 4,79 zł czy któraś z Was go stosowała?
najlepiej na dwa osobne rachunki brac dwie rzeczy z kodem- u mnie na jeden tez nie chcialo wejsc- to tak na przyszlosc;]
raz2trzy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 12:20   #4293
fejs
Wtajemniczenie

Wielkie dzięki za gazetkę. Na to właśnie czekałam
fejs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 12:22   #4294
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nadi111 Pokaż wiadomość
Oj nie, niestety ceny nie znam
i tak dzięki za pomoc, popytam na wątku natury.
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 12:52   #4295
nikola07
Raczkowanie

GG do nikola07

Kod na płyn Jahnson's baby
2982228623668

Edytowane przez nikola07
Czas edycji: 2011-12-12 o 12:58
nikola07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 13:20   #4296
Iwoka
Zakorzenienie

Dziękuję za gazetkę

Dziewczyny, powiedzcie mi, czy fajne są te wody toaletowe/perfumowane Bi-Es? Znajdę jakiś zapach odpowiedni dla pań po 40-stce? I czy miała któraś ten rodzaj, który jest na obrazku w gazetce? Zauroczyło mnie to opakowanie...
Iwoka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 13:44   #4297
aktogimka
Zakorzenienie

Kupiłam dziś mydło w płynie Isana pomarańcza+mango. Nie widziałam wcześniej tego wariantu zapachowego, a muszę przyznać, że pachnie bardzo smakowicie. Bardziej przebija się mango.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 14:13   #4298
yoanes
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nikola07 Pokaż wiadomość
Kod na płyn Jahnson's baby
2982228623668
a jaka cena juz ze zniżką ?? i jaki to ten płyn....

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

hej dziewczyny może polecicie jakiś fajny nawilżający nie drogi kremik do twarzy? przeciw zmarszczkom, do cery suchej skłonnej do zaczerwienień... mam 28 lat i jak do tej pory nie znalazłam odpowiedniego dla siebie
yoanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 14:15   #4299
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez aktogimka Pokaż wiadomość
Kupiłam dziś mydło w płynie Isana pomarańcza+mango. Nie widziałam wcześniej tego wariantu zapachowego, a muszę przyznać, że pachnie bardzo smakowicie. Bardziej przebija się mango.
Też je mam, mój TŻ je uwielbia. Dla mnie chyba jednak troszkę za mocno pachnie.
Stary 2011-12-12, 14:19   #4300
Buntownica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kafetka Pokaż wiadomość
za udzial w kokursie sos otzrymalam kod na -40% na krem nawilzajacy ziaja kozie mleko orientujecie sie moze ile on kosztuje?
normalnie kosztuje 7,99 - ze zniżką 4,55 i to jest zniżka na krem 2, czyli odżywczy, a nie nawilżający

od czwartku do dziś byłam w Warszawie i wczoraj dokupiłam jeszcze jeden krem ziaji z rabatem i płyn dwufazowy Bourjois z kodów na jeden rachunek - bez żadnych problemów, a do tego pierwszy raz mi się zdarzyło, że Pani mi wszystkie kody oddała (zakupy robiłam w Rossmannie Wola Park) wzięłam również Skarb
Buntownica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 14:26   #4301
nikola07
Raczkowanie

GG do nikola07

Cytat:
Napisane przez yoanes Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

hej dziewczyny może polecicie jakiś fajny nawilżający nie drogi kremik do twarzy? przeciw zmarszczkom, do cery suchej skłonnej do zaczerwienień... mam 28 lat i jak do tej pory nie znalazłam odpowiedniego dla siebie
Johnson's Baby, Top-To-Toe, Płyn do kąpieli, pompka

18,29 12,99 zł

Pobierz kod -29%
nikola07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 15:18   #4302
PPP90
Zakorzenienie

nikola dziękuje za gazetkę zainteresowały mnie jakieś 2-3 rzeczy
a dziś tylko wpadłam po Skarb

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 16:56   #4303
Lunka88
Raczkowanie

Dziewczyny może się orientujecie czy dostępny jest ten rozjaśniacz w sprayu w rossmannie?https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...lex-blond.html
Lunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 17:42   #4304
PPP90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lunka88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny może się orientujecie czy dostępny jest ten rozjaśniacz w sprayu w rossmannie?https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...lex-blond.html
nie, szukaj w SP lub małych drogeriach.

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 17:53   #4305
Lunka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PPP90 Pokaż wiadomość
nie, szukaj w SP lub małych drogeriach.
Oki dzieki za informacje
Lunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 17:59   #4306
dziama_
Raczkowanie

dziewczyny, mam pytanie, i może będzie głupie, ale nie wiem

czy są kremy do rąk DLA MĘŻCZYZN? zeby mieli ładne rączki, ale wiadomo w męskim opakowaniu a nie "pedalskie" o "pedalskim" zapachu, jak to moj chłopak mowi i jestem ciekawa czy wgl takie coś można dostać, bo moj chlopak by sie skusił w takim wypadku
dziama_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 18:11   #4307
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dziama_ Pokaż wiadomość

czy są kremy do rąk DLA MĘŻCZYZN? zeby mieli ładne rączki, ale wiadomo w męskim opakowaniu a nie "pedalskie" o "pedalskim" zapachu, jak to moj chłopak mowi i jestem ciekawa czy wgl takie coś można dostać, bo moj chlopak by sie skusił w takim wypadku
typowo dla mężczyzn to nie jest, ale neutrogena ma 'męskie' opakowania http://www.rossnet.pl/Produkt/Neutro...aznokci,100808 niestety nie wiem jak z zapachem
nothing_matter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 19:55   #4308
mal
Rozeznanie

Cytat:

Ja dlugo chodzilam za kremem dla osoby ktora skonczyla 25lat. Wiadomo powinno sie zaczac uzywac kosmetyk ktory jest dobry a zarazem delikatnie zaczyna dzialac przeciw zmarszkom by opoznic ich proces pojawienia sie. Szukalam szukalam(odkad skonczylam 25 lat a teraz mam prawie 28) - nasz rynek pod tym wzgledem jest b ubogi w kremy +25. Az wkoncu moja ukochana ZIAJA wypuscila serie (+25,30,35...). Zakupilam odrazu kremy +25 -sa 2 z tej serji. Na dzien i na noc. Pachnia oblednie. Za kazdym razem jak smaruje nimi buzie to sie rozplywam Mam nadzieje ze Tobie tez sie spodobaja i beda Ci sluzyc.
Stary 2011-12-12, 20:11   #4309
yoanes
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mal Pokaż wiadomość
Ja dlugo chodzilam za kremem dla osoby ktora skonczyla 25lat. Wiadomo powinno sie zaczac uzywac kosmetyk ktory jest dobry a zarazem delikatnie zaczyna dzialac przeciw zmarszkom by opoznic ich proces pojawienia sie. Szukalam szukalam(odkad skonczylam 25 lat a teraz mam prawie 28) - nasz rynek pod tym wzgledem jest b ubogi w kremy +25. Az wkoncu moja ukochana ZIAJA wypuscila serie (+25,30,35...). Zakupilam odrazu kremy +25 -sa 2 z tej serji. Na dzien i na noc. Pachnia oblednie. Za kazdym razem jak smaruje nimi buzie to sie rozplywam Mam nadzieje ze Tobie tez sie spodobaja i beda Ci sluzyc.
a możesz coś wiecej napisać ? jaki konkretnie ten krem i co daje ...
yoanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 20:48   #4310
Inkarnatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dziama_ Pokaż wiadomość

Jak to przeczytałam to przypomniała mi się z zeszłej zimy scenka z autobusu, jak pewien młody facet wyciągnął z torby krem do rąk (z Ziai Kozie mleko ) i bez żadnej krępacji posmarował sobie dłonie Trochę się zdziwiłam, bo przyznam się, ze rzadko widuję mężczyzn kremujących sobie ręce w miejscu publicznym - nadal pokutuje stereotyp, ze to niemęskie :/ - jak pięknie potem zapachniało w autobusie
I wcale nie uważam, ze to niemęskie

A jaki to pedalski zapach?
Jeśli nie lubi owocowych czy kwiatowych zapachów kremów do rąk, to może niech spróbuje klasycznej Nivei w okrągłym opakowaniu (może nie jest zbyt praktyczne) - nie jest "obciachowe", typowo "babskie" czy tam "pedalskie"...

Edytowane przez Inkarnatka
Czas edycji: 2011-12-12 o 20:51
Inkarnatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 21:58   #4311
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Też się naszukałam i również znalazłam wspomnianą serię Ziaja 25+. Ale niestety tylko w internecie, NIGDZIE nie udało mi si jej dostać w normalnym sklepie.
Chyba że ja ślepa jestem. Widzę tylko wiosenną mgłę (muszę ją mieć!).
Stary 2011-12-12, 22:11   #4312
zoila
Klientka w krawacie

Dzięki za gazetkę .
Dziewczyny, które brały udział w konkursie Scandaleyes- widziałyście wyniki? 12 osób, a tylko 7 różnych nazwisk. Fascynuje mnie też obecny ranking- kliknięcie wszystkiego w ułamku sekundy- ciekawa jestem czy redakcja będzie wyrzucała z rankingu oszustów...

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 22:41   #4313
kasianiuniakotek
Raczkowanie

Dziękuję za gazetkę Dziewczyny widziałyście już nowe pomadki Rimmela z kolekcji Kate Moss? Miały być już w sprzedaży i się zastanawiam czy już są, albo kiedy będą.
kasianiuniakotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 22:45   #4314
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Dzięki za gazetkę .
Dziewczyny, które brały udział w konkursie Scandaleyes- widziałyście wyniki? 12 osób, a tylko 7 różnych nazwisk. Fascynuje mnie też obecny ranking- kliknięcie wszystkiego w ułamku sekundy- ciekawa jestem czy redakcja będzie wyrzucała z rankingu oszustów...
HA! pewnie w związku z tymi problemami z rankingiem ktoś na początku wleciał na listę za nic i jest nie do pobicia chociaż szacun i za te 6 sekund. ja z moją superekstraprecyzyjną myszką mogę pomarzyć

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Też się naszukałam i również znalazłam wspomnianą serię Ziaja 25+. Ale niestety tylko w internecie, NIGDZIE nie udało mi si jej dostać w normalnym sklepie.
ja w zwykłej malutkiej drogerii dorwałam ziaję +25. szukałam kremu nawilżającego, a że była promocja to gratis wygładzający zgarnęłam, tylko stoi zamknięty (już prawie pół roku) bo na noc mam jeszcze inny. o tym nawilżającym mogę powiedzieć tyle, że jest baaardzo wydajny. pół roku dziennego używania i chyba nawet do połowy nie zeszłam (nie wiem jak głębokie jest denko), fajnie odświeża cerę, tylko jak jestem do kilku godzin po dobrym peelingu to strasznie mnie tłuści, ale moja cera ma tendencje do przetłuszczania (mimo tego, że sucha jak wiór miejscami)

zaciekawiłaś mnie wiosenną mgłą. opakowanie od razu mi się spodobało i te nazwy kolorów jedyne kosmetyki paese do jakich mam dostęp są na targu miejskim w budce z kosmetykami, a tam trochę boję się jakoś kupować
Stary 2011-12-12, 22:48   #4315
raz2trzy
Zadomowienie

a czy w gazetce nowej, kobieta na reklamie perfum H. Klum to ona :O? bo ani troche nie podobna wedlug mnie - na zywo piekna kobieta a tu zupelnie inna, no chyba ze to modelka jakas po prostu
raz2trzy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 23:21   #4316
mal
Rozeznanie

Cytat:
a możesz coś wiecej napisać ? jaki konkretnie ten krem i co daje ...
http://www.ziaja.com/offer/kosmetyki..._matujacy.html
http://www.ziaja.com/offer/kosmetyki...ajacy_25_.html

Tutaj masz moje ukochane kremy Pieknie pachna, nie mam uczucie suchej skory, nie zapychaja mi porow. Ogolem kremiki jak dla mnie ok. Oczywiscie ten matujacy "szalu pału nie robi"ale faktycznie przez 2h po wysmarowaniu nie swiece sie...pozatym i tak zazwyczaj na krem stosuje pozniej podklad albo puder. No i moja psychika jest uspokojona ze opozniam pojawienie sie zmarch na mojej buzi
Ja widzialma te kremy w kilku sklepach ...nawet bylam swiecie przekonana ze w rossmannach sa-ale moge sie mylic bo czesc kosmetykow kupuje w hurtowni fryzjersko-kosmetycznej
Cytat:
Napisane przez nothing_matter Pokaż wiadomość
zaciekawiłaś mnie wiosenną mgłą. opakowanie od razu mi się spodobało i te nazwy kolorów jedyne kosmetyki paese do jakich mam dostęp są na targu miejskim w budce z kosmetykami, a tam trochę boję się jakoś kupować
mnie tez tym zaciekawilas...tylko ze w ogole nie wiem o co chodzi. Poprosze o linka z produktem

Edytowane przez mal
Czas edycji: 2011-12-12 o 23:27
mal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 23:50   #4317
nothing_matter
Zadomowienie

Cytat:
mnie tez tym zaciekawilas...tylko ze w ogole nie wiem o co chodzi. Poprosze o linka z produktem
prawdopodobnie to http://kosmetykipaese.com.pl/lang-en...a-pudrowa.html
Stary 2011-12-12, 23:53   #4318
Inkarnatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasianiuniakotek Pokaż wiadomość
Dziękuję za gazetkę Dziewczyny widziałyście już nowe pomadki Rimmela z kolekcji Kate Moss? Miały być już w sprzedaży i się zastanawiam czy już są, albo kiedy będą.
A co to za nowość? Możesz wrzucić jakiś link ze zdjęciem?

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Emilia, zajrzyj do firmowego sklepu Ziai Tam dostaniesz wszystko! Od serii drogeryjnych, przez serię apteczną Med po profesjonalną serię Pro do gabinetów kosmetycznych (co prawda tej ostatniej nie sprzedają klientom indywidualnym, tylko firmom lub za okazaniem dokumentu potwierdzającego wykształcenie kosmetyczne :/ )
A sklep znajduje się w Pasażu Wileńskim przy ulicy Targowej (nie pamietam nr) wejście przez bramę między dwoma ciuchlandami.

I zapraszam na ziajowy wątek Tylko jakoś ostatnio zamarł
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=420777&page=81

Inkarnatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 00:17   #4319
201804100943
Konto usunięte

Dziewczyny, oświećcie mnie... Kupiłam dziś zestaw świąteczny z kosmetykami. Zapakowany (ale nieofoliowany), nie odpakowywałam. Jest możliwość jego zwrócenia na podstawie paragonu, albo wymiana na inny zestaw?

Edytowane przez 201804100943
Czas edycji: 2011-12-13 o 01:28
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 00:33   #4320
kasianiuniakotek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Inkarnatka Pokaż wiadomość
A co to za nowość? Możesz wrzucić jakiś link ze zdjęciem?
Wrzucam wam linka gdzie widać i pomadki i swatche: http://fleurdeforce.blogspot.com/201...ollection.html
kasianiuniakotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości