Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5 - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-12, 20:58   #3361
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20
Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

Zariah z tym mieszkaniem to jest tak,że moga ale wcale nie muszą zmieniać mojej pozycji. oni już za bardzo nie ufają Polakom,bo sporo kręcili i czasem jakaś panna się podawała za samotną matkę (bo te mają pierwszeństwo) a potem nagle wprowadzał się jej facet i jeszcze współlokatorów sobie brali... i właśnie przez takich ludzi dostanie mieszkania z councilu to cud jest. Tak jak pisałam bedę się starała z nimi pogadać w styczniu,bo naprawdę mam nieciekawą sytuację mieszkaniową i finansową... Ale najlepsze jest to że council przenieśli i nie wiem gdzie on teraz jest

Julian:22.03.2012
Leon:26.02.2015
Iiiii nadchodzi nowe ❤️
balbinka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 20:59   #3362
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Był półmetek jest 100-dniówka. A co potem? PORODÓWKA! Mamcie III-IV 2012 cz. 5

ale super wyprawki pokazalyscie dziewczyny, dobrze ze ja mam juz wszystko i mnie nie kusi
Stary 2011-12-12, 21:01   #3363
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
Dziewczyny, w którym tygodniu robi się test z glukozy? Dobrze pamiętam że po 24 tygodniu?
chyba tak, jak tak przynajmniej robiłam.

Te vouchery to wiem, że można kupić w empiku, przynajmniej kiedyś można było. to jest fajny pomysł na prezent wg mnie, bardzo oryginalny

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 21:01   #3364
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

dziewczyny a maty edukacyjne kiedy będziecie kupowały?

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 21:03   #3365
Zariah
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
A tu takie same cudaki, tyle że dla dziewczynki . Śliczności
http://allegro.pl/sliczne-ubranka-dl...984083088.html
oooo piekności tylko dużo trochę 400zł

Cytat:
Napisane przez DIDA22 Pokaż wiadomość

Zariah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 21:08   #3366
DIDA22
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
Ja kupie jak mały będzie miał ok. 3 miesiąca, wcześniej się nie przyda, a tylko będzie miejsce zajmować.
Poluję na tą http://allegro.pl/mata-edukacyjna-fi...969228590.html

Ale przed urodzeniem Alka, na bank kupię http://allegro.pl/urodzinowa-promocj...954906202.html

Oczarowała mnie żyrafka

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

A i jeszcze tego konika kupię przed urodzeniem syna http://allegro.pl/konik-morski-fishe...971402422.html
DIDA22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 21:10   #3367
Zariah
Rozeznanie

Cytat:
tak

mojej przyjaciółce kupiłam jak się mały urodził i do dziś mi dziękują -a mały ma już 2 lata. Mówią że to najlepszy i najbardziej przydatny prezent jaki dostali

Zariah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 21:12   #3368
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

właśnie konia - miałam pytać Was doświadczonych Mamuś - czy dla takiego maleństwa uzywa się w ogóle takich ciuszków typu sukienki, jeansy, kamizelki itp. ? to wszystko jest mega śliczne i słodkie, ale czy dzidzia się w tym nie męczy? ja na razie mam same bodziaki, pajace itp, zastanawiałam się nad takimi cudeńkami jak sukieneczki itd, i sama nie wiem...?Aguśka chyba kiedyś pisała coś na ten temat?
Na temat sukieneczek wypowiadac sie nie moge bo nie wiem
nie dane mi bylo sie dowiedziec
Natomiast mowilam o garniturkach, marynarkach, sztywnych spodniach w rozmiarze 56, 62,68....nawet niektore nastepne rozmiary choc dziecko jest wieksze juz.
Dla mnie ubieranie dziecka w sztywne marynarki czy garniturki (nawet na chrzciny) jest okropne i nigdy Filipa w to nie ubralam i nawet teraz nie ubieram. Jeansy dla maluszka takiego po urodzeniu tez odpadaja. Dziecko musi miec swobode ruchu szczegolnie w 1 roku zycia: najlepsze, spiochy, polspioszki, jakies kompleciki moga byc ale z miekkiego materialy zeby dzidzia mogla pomachac do woli nozkami i raczkami. Apropo chrztu, ja sie nie dziwie jak niektore bobasy placza, jak mamusie je ubieraja w sztywne garniturki, to jak ma nie plakac. Placze bo mu niewygodnie! Ale to moje zdanie jest
Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość

masakra, każdy ma prawo do prywatności i takie częste wizyty są nie na miejscu, nie wspominając o telefonach o dziwnych porach i wizytach prawie w środku nocy. Szczerze współczuję!!!
ja teściową mam super babkę, naprawdę! mogę każdej kobiecie życzyć takiej teściowej jaką ja mam. Jest ciut nadopiekuńcza, Tż jest jedynakiem, ale jej nadopiekuńczość jest w niewielkim stopniu, więc póki co nie groźna jest pod tym względem mam nadzieję, że zostanie
natomiast teść jest spoko, ale denerwuje mnie, że wszystko wie najlepiej ja nie mam zamiaru z nim dyskutować, więc albo odpuszczam, ale zmieniam temat... zresztą temat rzeka jak się okazało. Wydawał się fajny, ale po czasie wyszło inaczej... Ale nie będę Was tym zanudzać, musicie mi wierzyć na słowo po prostu hehe
najprawdopodobniej w czwartek czeka nas pierwsza noc na mieszkaniu więc wyjdzie jak to jest u nas z tym pukaniem... Są ludźmi kulturalnymi, więc mam nadzieję, że i z tym się będę potrafili zachować
Moi tesciowie to tez bardzo dobrzy ludzie, naprawde serca nam duzo daja, kochaja Filipka, pomagaja nam kiedy tylko potrzebujemy, podrzucaja pyszne jedzonko dla niego, dla nas, wiec nie moge tak bardzo narzekac, bo bym byla nie w porzadku! Jednak tesciowa jest bardzo nachalna, mysle ze dlatego ze jest swiadkiem jehowy, a niestety Ci ludzie maja takie cechy natarczywosci mimo sprzeciwu.
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 21:15   #3369
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez DIDA22 Pokaż wiadomość
Ja kupie jak mały będzie miał ok. 3 miesiąca, wcześniej się nie przyda, a tylko będzie miejsce zajmować.
Poluję na tą http://allegro.pl/mata-edukacyjna-fi...969228590.html

Ale przed urodzeniem Alka, na bank kupię http://allegro.pl/urodzinowa-promocj...954906202.html

Oczarowała mnie żyrafka

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

A i jeszcze tego konika kupię przed urodzeniem syna http://allegro.pl/konik-morski-fishe...971402422.html

ja też kupię raczej FISHERPRICE bardzo podobają mi się te maty i jeszcze inną też mam na oku, ale zastanawiam się czy teraz czy lepiej poczekać i chyba jednak lepiej poczekam może ktoś da w prezencie

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Zariah Pokaż wiadomość
tak

mojej przyjaciółce kupiłam jak się mały urodził i do dziś mi dziękują -a mały ma już 2 lata. Mówią że to najlepszy i najbardziej przydatny prezent jaki dostali

no ja póki co wstrzymuję się z kupnem maty kupie jak mały będzie miał ok 2-3 miesięcy

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-12, 21:18   #3370
monika_krk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anagat Pokaż wiadomość
No ej.. tyle razy już było pisane co TO jest..
To są skurcze przepowiadające-Braxtona Hicksa.
Są normalne w ciąży.
Mi lekarz powiedział, że mam się nie przejmować ( w Polsce) , w Ire tak samo.. Polak dodał, że jak baardzo mi przeszkadza, to mam no Spę łykać..
Tu w Ire ani No spy nie zalecają, ani magnezu.
Nie wierzę, że mam niski magnez. To jest po prostu normalne, to po co coś na to brać? No chyba, że komuś skraca się szyjka przy tym.. to już inna historia..
Ale jak z dzieckiem OK, z szyjką OK, to trzeba przetrzymać.
nie pytałam co to są skurcze przepowadające bo to wiem a że 2 czy 3 miesiące temu nie wiedziałam to jest inna sprawa... chodziło mi o to czy czymś mogą skutkować jeśli pojawiły się wcześniej i u jednych są bardziej intensywne niż u drugich...

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
A ja też już po USG i wymiary prezentują się następująco:
Pomiary dzidziusia z 23 tygodnia i 4 dnia:
Szerokość główki - 62,4mm (jak w 25tygodniu i 2 dniu)
Obwód główki - 219mm (jak w 24 tygodniu)
Długość kości udowej - 43,1mm (jak w 24 tygodniu)
Obwód brzucha - 168,8 mm (jak w 21 tygodniu 6 dniu)
Orientacyjna masa płodu - 570 gramów
Serduszko w porządku, żołądek, pęcherz, nerki i kończyny też Mózg ok Ułożone podłużnie główkowo, łożysko na przedniej ścianie i w dnie bez cech odklejania i przodowania.
A co do płci to... znów powiedział lekarz, że wydaje się dziewczynka, ale nie na 100 % No ale skoro już kto inny, na innym sprzęcie tak widzi to coś w tym musi być. Ale za 10 dni 3D, więc trzecie usg już musi pokazać

Ogólnie jestem zadowolona! Na 14.00 lecę z wynikami do swojego doktora.

u mnie na 100% dziewczynka

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Dziewczyny kurczę biję się z myślami od kilku dni... Doradźcie mi proszę...

dostaliśmy zaproszenie od brat mojego męża...aby ich w końcu odwiedzić...bo jak dzidzia będzie to pewnie już się nie uda... problem w tym że mieszkają w LONDYNIE no i znaleźli nam tanie loty ...w sumie my tu długo o tym myśleliśmy i często padał taki pomysł aby zrobić im niespodziankę ...ale albo oni nie mieli wolnego albo my... a teraz pomiędzy Świętami wszyscy mają wolne...no i sylwester byłby w Londynie... ja czuję się dobrze, mój mąż się napalił...w sumie ja też... chciałabym ich odwiedzić i zobaczyć to wielkie miasto...ale czy LATANIE w 28 tyg. jest bezpieczne??? niby czytam, że jak ciąża przebiega prawidłowo to nie ma przeciwwskazań ... ale i tak się obawiam... ciśnienie, stres przed lotem, ...nie wiem czy nie lepiej dmuchać na zimne i grzać tyłek na kanapie w domu ...w końcu to nie jest niezbędna podróż, tylko to ma być przyjemność dla nas... i nie wiem czy lecieć ??? co myślicie??? które z Was latają??
ja bym poleciała, ale tylko pod warunkiem braku przeciwskazań od lekarza... fajna perspektywa na spędzenie tego okresu, odpoczniesz sobie ja leciałam w 22 tc do Nicei z przesiadką i cały lot bardzo dobrze zniosłam, nie miałam żadnego problemu, czułam się tak jak normalnie w samolocie bez żadnych dolegliwości. Na tamtym etapie w Locie nie wymagali dokumentów ode mnie, ale przy wchodzenie na podkład każdorazowo informowała stewardesse o ciąży. Jedna fajnie się pytała potem w trakcie czy ok i życzyła wszystkiego dobrego na koniec, jedna miała mnie w d... generalnie, a od 3 dostałąm 2 princo polo bo powiedziała, że ja w dwójkę przecież
monika_krk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 21:21   #3371
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
my dostaliśmy, więc kupować nie musimy

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Moi tesciowie to tez bardzo dobrzy ludzie, naprawde serca nam duzo daja, kochaja Filipka, pomagaja nam kiedy tylko potrzebujemy, podrzucaja pyszne jedzonko dla niego, dla nas, wiec nie moge tak bardzo narzekac, bo bym byla nie w porzadku! Jednak tesciowa jest bardzo nachalna, mysle ze dlatego ze jest swiadkiem jehowy, a niestety Ci ludzie maja takie cechy natarczywosci mimo sprzeciwu.
No tak, rozumiem...

Stary 2011-12-12, 22:01   #3372
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

zjadłam 2 pomarańcze
Stary 2011-12-12, 22:08   #3373
tikki85
Zakorzenienie

Mój mąż dostał dziś prezent dla naszej Andrei
121220111480.jpg
Takie to maniunie i słodkie
Stary 2011-12-12, 22:10   #3374
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

ja zjadłam kanapki ok godziny temu i jest mi potwornie nie dobrze

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2011-12-12, 22:13   #3375
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
Załącznik 4388562
Suuuuuperaśne a na zdjęciu wygląda na ogromne, ale pewnie jest tyci-tyci I widzę, że imię już wybrane?

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 22:14   #3376
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Załącznik 4388562
słodkie

ivonka i claudia ślicznie wyglądacie

Edytowane przez Cytrynka_Wawa
Czas edycji: 2011-12-12 o 22:17
Cytrynka_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 22:18   #3377
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
Suuuuuperaśne a na zdjęciu wygląda na ogromne, ale pewnie jest tyci-tyci I widzę, że imię już wybrane?
No też właśnie widzę, że zdjęcie nie oddaje wielkości . Musiałabym zrobić z metrem . Capunia to jak na pomarańczkę .
Tak, imię wybrane. Już od ostatniego USG ciągle mówimy do brzuszka Andrea i zostaje Andrea . Tak więc Karolca, jak zauważysz mój post to możesz wpisać na listę w przeciwnym razie odezwę się osobiście

Edytowane przez tikki85
Czas edycji: 2011-12-12 o 22:19
tikki85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 22:20   #3378
88natka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez balbinka20 Pokaż wiadomość
No wiesz robią mi hocki-klocki i od miesiąca nie pracuję... Więc już mi cierpliwości brakło. U mnie 13 stycznia zaczyna się ta górna granica od kiedy mogę przejść na macierzynski ( czyli 10tygodni ). Jutro musze tylko dowieźć im pisemko w którym mam określić od kiedy chce odejść. ciekawe tylko czy dostanę to od pracodawcy,czy będę jeszcze po job centre latać musiała... Bo łaskawie mają przeliczyć
Co do councilowskiego mieszkania to ja też złożyłam aplikację. ale przypisano mnie do band "d" i za każdym razem jak złoże ofertę to mnie wywala na 50 czy 60 miejsce więc już straciłam nadzieję,że dostanę je i szukam na własną rękę. W styczniu pójdę z nimi pogadać,zobaczymy czy coś się zmieni. Bo na moje mejle i telefony nie reagują buraki... Ech czasem to już mam dośc..Bo ja staram się być uczciwa wobec nich,chce żeby mi ufali i w ogóle.ale jak na razie to widzę,że ci, którzy kręcą dostają to co chcą,a ci głupi i uczciwi moga się tylko smakiem obejść...
u nas jest podobnie, już ciężko cokolwiek załatwić. Trzymam kciuki żeby się udało załatwić. My na szczęście mamy tanie mieszkanie. Płacimy tylko 350f i mamy pokój i salon(więcej nam nie potrzeba) 20 minut do centrum na nogach i tyle samo do pracy. 3 minuty do tesco i róznych sklepów (takie małe centrum handlowe) no i kino które we wtorki mamy za 3 funty(nawet 3 d)
więc często sobie chodzimy:brzydal :
Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
zjadłam 2 pomarańcze
ja właśnie wcinam mandarynki.
Witam się wieczorowo, super że wszystkie wizyty udane.
Ja dziś stanęłam na wagę 26+7 8kg już przytyłam pierwszy raz tyle ważę już 58 a myślałam na początku ciąży że pewnie max do 60.. yhy ale to wszystko dla dzidzi

niespodzianka
88natka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 22:21   #3379
Karo89
Zakorzenienie

a ja jestem głodna i idę po kanapki z ziołowym serkiem topionym

Tikki słodkie ciuszki

Stary 2011-12-12, 22:23   #3380
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
No też właśnie widzę, że zdjęcie nie oddaje wielkości . Musiałabym zrobić z metrem . Capunia to jak na pomarańczkę .
Tak, imię wybrane. Już od ostatniego USG ciągle mówimy do brzuszka Andrea i zostaje Andrea . Tak więc Karolca, jak zauważysz mój post to możesz wpisać na listę w przeciwnym razie odezwę się osobiście
Tikki my to mamy ten sam tydzień i dzień i choć z OM termin mi wyznaczyli na 7.04 to już drugie usg podawało piąty - tak jak u Ciebie widzę w podpisie My nad imieniem będziemy dyskutować w święta - mamy parę na względzie, ale też bym chciała już się zwracać po imieniu

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11

Stary 2011-12-12, 22:24   #3381
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Załącznik 4388562
Urocze

Cytat:
i tak musisz mi napisać PW bo listę uzupełnie i poprawę dopiero jutro po powrocie od lekarza

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 22:25   #3382
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
i tak musisz mi napisać PW bo listę uzupełnie i poprawę dopiero jutro po powrocie od lekarza
Karolca za wizytę u diabetologa.

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11

Stary 2011-12-12, 22:29   #3383
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
Tikki my to mamy ten sam tydzień i dzień i choć z OM termin mi wyznaczyli na 7.04 to już drugie usg podawało piąty - tak jak u Ciebie widzę w podpisie My nad imieniem będziemy dyskutować w święta - mamy parę na względzie, ale też bym chciała już się zwracać po imieniu
Ja z OM mam na 30.03, z pierwszego USG na 12.04 i z ostatnich 2 USG na 5.04 . My mieliśmy imię ustalone od 2 lat, ale ostatnio zmieniliśmy, bo nam się Kornelia odwidziało . Na szczęście zmiana imienia nie trwała długo. Teraz już nawet nie zaprzątamy sobie tym głowy

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
Hehe, OK . To piszę PW . Powodzenia jutro!
Stary 2011-12-12, 22:30   #3384
MegMakeUp
Rozeznanie

GG do MegMakeUp

Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
Dziewczyny, w którym tygodniu robi się test z glukozy? Dobrze pamiętam że po 24 tygodniu?
Mi dzisiaj gin. powiedział,że najlepiej,żeby to był 24 - 25 tydz.
MegMakeUp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 22:33   #3385
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
Napisane przez MegMakeUp Pokaż wiadomość
Mi dzisiaj gin. powiedział,że najlepiej,żeby to był 24 - 25 tydz.
Ja robiłam tydzień temu czyli w 23 tygodniu.

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11

Stary 2011-12-12, 22:38   #3386
gosia261282
Gang Iren

Cytat:
Napisane przez balbinka20 Pokaż wiadomość
Zariah z tym mieszkaniem to jest tak,że moga ale wcale nie muszą zmieniać mojej pozycji. oni już za bardzo nie ufają Polakom,bo sporo kręcili i czasem jakaś panna się podawała za samotną matkę (bo te mają pierwszeństwo) a potem nagle wprowadzał się jej facet i jeszcze współlokatorów sobie brali... i właśnie przez takich ludzi dostanie mieszkania z councilu to cud jest. Tak jak pisałam bedę się starała z nimi pogadać w styczniu,bo naprawdę mam nieciekawą sytuację mieszkaniową i finansową... Ale najlepsze jest to że council przenieśli i nie wiem gdzie on teraz jest
Wiesz ja mysle,ze z tym mieszkaniem troche zalezy od szczescia.Znam kilka osob ktore dostaly bardzo szybko,ale moze to zalezy od councilu.Moja znajoma,ktora jest sama bez dzieci dostala po miesiacu.Tez to zalezy czego szukasz,jakie masz wymagania,w jakiej okolicy.A jak mozesz napisz skad jestes.Ja mieszkam kolo Leeds.
Stary 2011-12-12, 22:39   #3387
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Karolca za wizytę u diabetologa.
Dziękuję
Ale coś czuję, że nie dowiem się niczego nowego

Cytat:
Ja z OM mam na 30.03, z pierwszego USG na 12.04 i z ostatnich 2 USG na 5.04 . My mieliśmy imię ustalone od 2 lat, ale ostatnio zmieniliśmy, bo nam się Kornelia odwidziało . Na szczęście zmiana imienia nie trwała długo. Teraz już nawet nie zaprzątamy sobie tym głowy

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Hehe, OK . To piszę PW . Powodzenia jutro!
Kornelia tez ładne.
Mi przez jakiś czas podobała się Konstancja Ale później uświadomiłam sobie, że mój szef to Konstanty i przestało mi się podobać
Trzeba wcześniej jutro wstać

Ewelinka zaczęła fikać

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-12, 22:45   #3388
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
Ewelinka zaczęła fikać
Moja zaczęła gdzieś ok. 20.00 i nie przestaje . Oby po urodzeniu zmieniła preferencje co do snu . Moja bratanica niestety w dzień spała w najlepsze a w nocy domagała się towarzystwa
Stary 2011-12-12, 22:46   #3389
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Moja zaczęła gdzieś ok. 20.00 i nie przestaje . Oby po urodzeniu zmieniła preferencje co do snu . Moja bratanica niestety w dzień spała w najlepsze a w nocy domagała się towarzystwa
To tak jak mój siostrzeniec

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2011-12-12, 22:47   #3390
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Wiesz ja mysle,ze z tym mieszkaniem troche zalezy od szczescia.Znam kilka osob ktore dostaly bardzo szybko,ale moze to zalezy od councilu.Moja znajoma,ktora jest sama bez dzieci dostala po miesiacu.Tez to zalezy czego szukasz,jakie masz wymagania,w jakiej okolicy.A jak mozesz napisz skad jestes.Ja mieszkam kolo Leeds.
Ja jestem z Northapmtonshire.
A widzisz, u nas te wszystkie samotne matki to nieźle "przetrzepują" pod względem ich sytuacji rodzinnej,czesto nawet robią im "najazdy" niespodziewane żeby sprawdzić jak to jej "samotne" życie wygląda. Bo zazwyczaj to niezłe krętaczki są. jakoś drażnią mnie te dziewczyny. jedną mam w pracy. żali się,płacze jak to jej źle jaka to samotna jak to nie może na nikogo liczyć,a prawda jest zupełnie inna.... ach temat rzeka ale wzbudza we mnie taka złość że słow brak

Julian:22.03.2012
Leon:26.02.2015
Iiiii nadchodzi nowe ❤️
balbinka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości