|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: moja obsesja na punkcie świąt Bożego Narodzenia już się obudziła!!!!a u was?
mam wrazenie ze choinka bez zapalonych swiatelek wyglada bidnie
mysle dodatkowo nad jakims cienkim lancuchem lub malymi kokardkami? z wlaczonymi lampkami wyglada calkiem calkiem (oczywiscie na zywo lepiej niz na zdj)
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: moja obsesja na punkcie świąt Bożego Narodzenia już się obudziła!!!!a u was?
Fajniutka, taka mała zgrabna
![]() Mmmm widzę pyszne choinkowe czekoladki
|
#4833 | ||
|
Raczkowanie
|
tak tak tak tak...i jeszcze raz tak - im nas więcej przy tych modłach tym większe prawdopodobieństwo że się uda
![]() To ja przy okazji poproszę o trochę modłów w intencji mojego jutrzejszego egzaminu na prawko, jutro czwarte podejście do praktyki, eh, powoli sił brakuje na to Cytat:
![]() ![]() Cytat:
W stonce widziałam dziś fajne ozdoby za 3,99, takie koraliki i jakieś inne pierdółki, może coś takiego by się nadawało? |
||
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle świąt nie czuję...
mogloby troche sniegu spaść w sumie
|
|
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
co robię? ogólnie lubię ŚB ale teraz akurat mam najgorsze święta w życiu
|
|
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia.diet ładniutka choineczka
moja też ma kokardę na czubku ehh... mam czas do końca tygodnia żeby dokupić brakujące prezenty i przygotować się do wyjazdu
|
|
|
|
#4837 |
|
Elwirka-Elmirka :D
|
10 dni !!! A ja zaraz do pracy
|
#4838 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego Nimfa
kasia.diet - urocza, też mam taką malutką ![]() 10 dni to tak niedużo, perspektywę mi psuje egzamin w poniedziałek, ale w poniedziałek wieczorem będę szczęśliwa ![]() Fast dead trzymam kciuki, ja miałam co prawda 2 podejścia, ale ciężko to cholerstwo zdać, a jednak się przydaj
|
|
|
|
#4839 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Już tylko 10 dni, nieźle! Nimfa- powodzenia w pracy Kasia.diet- fajna choinka! i ta kokardka Fastdead- oj, dzięki Sugarfree- moja choineczka jest jeszcze mniejsza Miłego dnia
Edytowane przez Mariposa3 Czas edycji: 2011-12-13 o 08:59 |
|
|
|
#4841 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ej no takie podejście to niedobre podejście - dlaczego najgrosze? jeśli oczywiście można wiedzieć? Moje były najgorsze w zeszłym roku - ale i tak kocham święta i tak na nie czekałam, chociaż Wigilie spędzałam z człowiekiem który był po chwili pijany, bez choinki, bo dałam się nabrać na "proszę pomóż" i zostałam bez grosza - a nadal cieszyłam się że są święta.... w święta zdarzają się zaskakujące rzeczy warto w nie wierzyć - trzymam kciuki że jednak nie będą to tak dokońca złe święta Cytat:
ja mam choinkę późno, bo żywą - ale nawet jak była miniaturowa to nieziemsko cieszyła oczy![]() a Twoja - jest fantastyczna!!! i ze światełkami wygląda jak księżniczka z lasu Cytat:
powodzenia na egzaminieCytat:
zamienisz się w Superwoman!Cytat:
po drugie - pewnie że tak - ważny jest pomysł
|
|||||
|
|
|
#4842 |
|
Rozeznanie
|
w dzisiaj w DDTVN mówili że śnieg spadnie ale dopiero przed samymi świętami , nie dużo ale ma być
no ciekawe bo u mnie deszcz i szara szmata za oknem
|
|
|
|
#4843 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
długo by pisać, ale tak naprawdę nigdy nie miałam wigilii -w rodzinie nie było tego zwyczaju (ich względy pseudoreligijne). Swieta to powinien byc cas spedzany w milosci, bliskosci a ie wsrod niecheci, łez czy chocby obojetnosci.
Ja nigdy jeszcze jak w tym roku nie czulam sie tak smutna i opuszczona. Samotnosc jest najgorsza chyba rzecza obok obojetnosci. Nie mam z kim swietowac, sama przeszlam w tym roku leczenie, rodzina odsunela sie ode mnie, moja matka coraz bardziej poglebia sie w schizofrenii, moj tato do konca mnie nie rozumie, z dziadkami nie mam zadnego kontaktu, z inna czescia rodziny takze nie. Ja nie jestem materialistka, chcialabym po prostu kiedys dostac prawdziwe swieta, prawdziwa milosc, emocje, ten uroczysty charakter,niecodzienne przebywanie ze soba kochajacych sie osob i akeceptacje bezwarunowa. |
|
|
|
#4845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mogę Cię przygarnąć uwielbiam święta, w tym roku będzie nas tylko trójka - ale mam nadzieję, że będą super - jakby co to w przyszłym roku będę pewnie z całą rodziną - nie wyobrażam sobie świąt bez choinki i tego jakiegoś oczekiwania, bez ludzi w około i bez prezentów - dlatego rozumiem Cię doskonale i przytulam
|
|
|
|
|
#4846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do prezentów....może mogę chociaż spróbować coś doradzić? Chyba, że nie masz ich przez brak czasu, a nie pomysłu ![]() Cytat:
To już oficjalne: SKOŃCZYŁAM KOMPLETOWAĆ PREZENTY Jeszcze tylko kawa/herbata/ciastka=jakiś taki komplecik skomponowany samodzielnie dla rodziców TŻta i dla jego babci i wsio - ale tu już z górki będzie
|
||
|
|
|
#4847 |
|
Rozeznanie
|
A ja chciałabym dokupić jeszcze jakiś drobiazg dla mamy, ale nie mam pomysłu...tzn. pomysłów mam wiele, ale żadnego nie uważam za dobry...
|
|
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
no to podzielcie się - co tam kupiłyście - Youdith - a jaki to pomysł?
|
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
Jak myślicie? Orzechy w karmelu i jadalne kasztany są dobrym dodatkiem do prezentów dla osób, które nigdy tego nie jadły?
|
#4850 |
|
Raczkowanie
|
Ahh jeszcze tylko 10 dni,już nie mogę doczekać się !
W weekend ozdabiam pierniczki,a za tydzień rozpoczynam maraton z potrawami świątecznymi. ![]() Brakuje mi jeszcze swetra dla taty,bo wiem,że przydałby mu się.Więc mu zakupię. Garnka dla mamy,zażyczyła sobie i myślę o kilku drobiazgach,lecz nie wiem czy je kupię,wszystko okaże się w weekend,pozostałe prezenty mam.
|
#4851 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam już 2 kramy - na dzień i na noc i zastanawiam się czy nie dokupić jeszcze kremu pod oczy z tej samej serii...a może jakiś inny kosmetyk? Zastanawiałam się też nad szalikiem, ale myślę, że ciężko będzie mi trafić w gust mojej mamy. Albo po prostu kupić jakieś dobre słodycze, ale słodycze i tak zamierzałam kupić... Może coś do kuchni...ale co?
|
|
|
|
#4852 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie ja bym się na pewno ucieszyła - toż to przecież rarytas jest ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4853 |
|
Rozeznanie
|
Myślę, że w przypadku mojej mamy nie byłby to trafiony pomysł...ona woli rzeczy praktyczne i gustowne. Lepszy byłby np. fartuszek z motywem świątecznym, ale kupiłyśmy taki w tamtym tygodniu, zanim pomyślałam, że byłby dobrym dodatkiem do prezentu...
|
|
|
|
#4854 |
|
Rozeznanie
|
ja zaopatrzyłam sie w zestawy kosmetyków dla wszystkich jeszcze dla cioci i wójka prezent dla tesciów dla Tż po części mam i dla taty ale to myślę w czwartek dokupić a potem tylko słodycze i będe zadowolona
![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- dziś jechałam z TŻ i jak widziałam ustrojone domy to czułam się dziwnie jakby to miała być wielkanoc. to już tylko 10 dni masakra jak zleciało szok |
|
|
|
#4855 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No pewnie, że tak ja też zamierzam właśnie kupić jakieś ciekawe słodycze, ostatnio w Empiku natknęłam się na świetne czekolady, czekoladki (jakieś tureckie bodajże..?) i chyba tam się zaopatrzę
Edytowane przez kasiaen1 Czas edycji: 2011-12-13 o 17:13 |
|
|
|
|
#4856 |
|
Rozeznanie
|
w tamtym roku miałam już przezenyt wszystkie kupione i mała choinkę tu ubrana bo narazie mam u rodziców ubrana ale jutro posprzatam i ubiore muszę tego lenia przed świątecznego wygonić
|
|
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
no cóż - jednych leń dopada a drugich ADHD - tęsknie za świętami z rodziną, w tym roku tylko ja R i jego znajomy, będzie dziwnie, zawsze dom pełen ludzi - ale cóż i tak czekam na choinkę i na ciasta i na ten przedświąteczny rozgardiasz
co do prezentów - najgorzej jest kupować je kiedy ktoś lubi "praktyczne" wtedy opcje wielu prezentów odpadają - bo przecież jak ktoś ma rzucić to gdzieś w kąt to lepiej już nic nie kupić
|
|
|
|
#4858 |
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Dzięki
![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- A ja założyłam dzisiaj lampki zewnętrzne - bosko wyglądają I chyba za bardzo wychwaliłam mojego Chama Pogryzł kabel od lampek Pół biedy, że były wyłączone ![]() Na jutro muszę je pospinać, żeby nie sięgnął
Majlo 13.03.2013 r. Melman Pers Cham Figiel-z zepsutą łapką Papugi 23 Króliki Maksiu 20.11.2010 MałeKróliki Edytowane przez Nimfa20 Czas edycji: 2011-12-13 o 18:05 |
|
|
|
#4859 |
|
Raczkowanie
|
Ja już po egzaminie, dziękuję za wsparcie z Waszej strony, jednak, niestety i tym razem się nie udało, oblałam na zmienianiu pasa ruchu - kierowca za mną chciał mnie puścić, ale pan egzaminator uznał, że nie umiem zachować się wobec innych kierujących i egzamin mi zakończył
Jak już zamieniliśmy się miejscami, to powiedział mi, że ja bardzo dobrze jeżdżę, no gdyby nie ten pas Miłego wieczorku! |
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
I tam, świetne masz do tego podejście
![]() Ja pochodzę ze Śląska i powiem Ci, że na Dolnym Śląsku ( dokładniej we Wrocławiu) prowadzenie samochodu jest trudne ( mam prawo jazdy od 5 lat, własnego gracika, nie jeżdżę wybitnie często, ale wystarczająco:P)- moim zdaniem kierowcy tutaj są mało kulturalni, ciężko się poruszać, także i tak dobrze. Szczególnie, że wyjechałaś na miasto, to naprawdę dużo ![]() Oby ten śnieg przed Świętami się sprawdził! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

mysle dodatkowo nad jakims cienkim lancuchem lub malymi kokardkami?
(oczywiscie na zywo lepiej niz na zdj)

i przygotować się do wyjazdu 

Już trochę lepiej? 
Pogryzł kabel od lampek