moja obsesja na punkcie świąt Bożego Narodzenia już się obudziła!!!!a u was? - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-12, 21:22   #4831
kasia.diet
Zakorzenienie

Dot.: moja obsesja na punkcie świąt Bożego Narodzenia już się obudziła!!!!a u was?

mam wrazenie ze choinka bez zapalonych swiatelek wyglada bidnie mysle dodatkowo nad jakims cienkim lancuchem lub malymi kokardkami?
z wlaczonymi lampkami wyglada calkiem calkiem (oczywiscie na zywo lepiej niz na zdj)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0573.jpg (121,9 KB, 89 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0583.jpg (109,4 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0585.jpg (127,0 KB, 58 załadowań)
Stary 2011-12-12, 21:30   #4832
Katrusiaa
Zakorzenienie

Dot.: moja obsesja na punkcie świąt Bożego Narodzenia już się obudziła!!!!a u was?

Fajniutka, taka mała zgrabna
Mmmm widzę pyszne choinkowe czekoladki

Razem: 16 V 2006r
Zaręczeni: 16 V 2011r

Konkursik KLIK
Katrusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 22:22   #4833
Fast dead
Raczkowanie

tak tak tak tak...i jeszcze raz tak - im nas więcej przy tych modłach tym większe prawdopodobieństwo że się uda
To ja przy okazji poproszę o trochę modłów w intencji mojego jutrzejszego egzaminu na prawko, jutro czwarte podejście do praktyki, eh, powoli sił brakuje na to

Cytat:
Napisane przez Mariposa3 Pokaż wiadomość
Kapukat- właśnie nie mam żadnego planu i to mnie trochę przeraża. W zeszłym roku postawiłam na oryginalność, w tym chcę na praktyczność. Muszę się zastanowić.
Powodzenia zatem

Cytat:
Napisane przez szakal165 Pokaż wiadomość
a ja się cieszę,że nie ma śniegu bo kompletnie nie chcę tych świąt. A dzięki "ciepłej" zimie nie czuję świąt
To co robisz na tym wątku?

Cytat:
Napisane przez kasia.diet Pokaż wiadomość
mam wrazenie ze choinka bez zapalonych swiatelek wyglada bidnie mysle dodatkowo nad jakims cienkim lancuchem lub malymi kokardkami?
z wlaczonymi lampkami wyglada calkiem calkiem (oczywiscie na zywo lepiej niz na zdj)
W stonce widziałam dziś fajne ozdoby za 3,99, takie koraliki i jakieś inne pierdółki, może coś takiego by się nadawało?
Fast dead jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 22:25   #4834
misior920127
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to misior920127

w ogóle świąt nie czuję... mogloby troche sniegu spaść w sumie
misior920127 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 22:26   #4835
szakal165
Zakorzenienie

co robię? ogólnie lubię ŚB ale teraz akurat mam najgorsze święta w życiu
szakal165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-12, 22:40   #4836
asik1503
Zakorzenienie

Kasia.diet ładniutka choineczka moja też ma kokardę na czubku
ehh... mam czas do końca tygodnia żeby dokupić brakujące prezenty i przygotować się do wyjazdu
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 04:59   #4837
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

10 dni !!!

A ja zaraz do pracy
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 08:42   #4838
sugarfreeee
Zakorzenienie

Miłego Nimfa

kasia.diet - urocza, też mam taką malutką

10 dni to tak niedużo, perspektywę mi psuje egzamin w poniedziałek, ale w poniedziałek wieczorem będę szczęśliwa

Fast dead trzymam kciuki, ja miałam co prawda 2 podejścia, ale ciężko to cholerstwo zdać, a jednak się przydaj

sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 08:58   #4839
Mariposa3
Raczkowanie

Cześć
Już tylko 10 dni, nieźle!
Nimfa- powodzenia w pracy
Kasia.diet- fajna choinka! i ta kokardka
Fastdead- oj, dzięki
Sugarfree- moja choineczka jest jeszcze mniejsza
Miłego dnia

Edytowane przez Mariposa3
Czas edycji: 2011-12-13 o 08:59
Mariposa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 09:09   #4840
asik1503
Zakorzenienie

Fast dead daj znać jak poszło
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 10:02   #4841
kapukat
Zakorzenienie

Cytat:
a ja się cieszę,że nie ma śniegu bo kompletnie nie chcę tych świąt. A dzięki "ciepłej" zimie nie czuję świąt

ej no takie podejście to niedobre podejście - dlaczego najgrosze? jeśli oczywiście można wiedzieć? Moje były najgorsze w zeszłym roku - ale i tak kocham święta i tak na nie czekałam, chociaż Wigilie spędzałam z człowiekiem który był po chwili pijany, bez choinki, bo dałam się nabrać na "proszę pomóż" i zostałam bez grosza - a nadal cieszyłam się że są święta.... w święta zdarzają się zaskakujące rzeczy warto w nie wierzyć - trzymam kciuki że jednak nie będą to tak dokońca złe święta

Cytat:
Napisane przez kasia.diet Pokaż wiadomość
u mnie w bloku na I p. babeczka juz ma choinke. zawsze stawia tak wczesnie i pozno rozbiera
no nieźle - ta to musi lubić święta ja mam choinkę późno, bo żywą - ale nawet jak była miniaturowa to nieziemsko cieszyła oczy
a Twoja - jest fantastyczna!!! i ze światełkami wygląda jak księżniczka z lasu
Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
Miłego Nimfa

kasia.diet - urocza, też mam taką malutką

10 dni to tak niedużo, perspektywę mi psuje egzamin w poniedziałek, ale w poniedziałek wieczorem będę szczęśliwa
nie ważna wielkość, liczy się jakość - powodzenia na egzaminie

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
Kasia.diet ładniutka choineczka moja też ma kokardę na czubku
ehh... mam czas do końca tygodnia żeby dokupić brakujące prezenty i przygotować się do wyjazdu
dasz radę - to w końcu 4 dni zamienisz się w Superwoman!

Cytat:
Napisane przez Fast dead Pokaż wiadomość
tak tak tak tak...i jeszcze raz tak - im nas więcej przy tych modłach tym większe prawdopodobieństwo że się uda
To ja przy okazji poproszę o trochę modłów w intencji mojego jutrzejszego egzaminu na prawko, jutro czwarte podejście do praktyki, eh, powoli sił brakuje na to

Powodzenia zatem

To co robisz na tym wątku?

W stonce widziałam dziś fajne ozdoby za 3,99, takie koraliki i jakieś inne pierdółki, może coś takiego by się nadawało?
po pierwsze - trzymam kciuki i tym razem MUSI się udać
po drugie - pewnie że tak - ważny jest pomysł
kapukat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 10:50   #4842
ygga8
Rozeznanie

w dzisiaj w DDTVN mówili że śnieg spadnie ale dopiero przed samymi świętami , nie dużo ale ma być no ciekawe bo u mnie deszcz i szara szmata za oknem

moja wymiana książek!!
ygga8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 12:19   #4843
significant
Rozeznanie

Cytat:
co robię? ogólnie lubię ŚB ale teraz akurat mam najgorsze święta w życiu
Dlaczego? :-(
significant jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 13:22   #4844
szakal165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez significant Pokaż wiadomość
Dlaczego? :-(
długo by pisać, ale tak naprawdę nigdy nie miałam wigilii -w rodzinie nie było tego zwyczaju (ich względy pseudoreligijne). Swieta to powinien byc cas spedzany w milosci, bliskosci a ie wsrod niecheci, łez czy chocby obojetnosci.
Ja nigdy jeszcze jak w tym roku nie czulam sie tak smutna i opuszczona. Samotnosc jest najgorsza chyba rzecza obok obojetnosci. Nie mam z kim swietowac, sama przeszlam w tym roku leczenie, rodzina odsunela sie ode mnie, moja matka coraz bardziej poglebia sie w schizofrenii, moj tato do konca mnie nie rozumie, z dziadkami nie mam zadnego kontaktu, z inna czescia rodziny takze nie. Ja nie jestem materialistka, chcialabym po prostu kiedys dostac prawdziwe swieta, prawdziwa milosc, emocje, ten uroczysty charakter,niecodzienne przebywanie ze soba kochajacych sie osob i akeceptacje bezwarunowa.
szakal165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 14:06   #4845
kapukat
Zakorzenienie

Cytat:
długo by pisać, ale tak naprawdę nigdy nie miałam wigilii -w rodzinie nie było tego zwyczaju (ich względy pseudoreligijne). Swieta to powinien byc cas spedzany w milosci, bliskosci a ie wsrod niecheci, łez czy chocby obojetnosci.
Ja nigdy jeszcze jak w tym roku nie czulam sie tak smutna i opuszczona. Samotnosc jest najgorsza chyba rzecza obok obojetnosci. Nie mam z kim swietowac, sama przeszlam w tym roku leczenie, rodzina odsunela sie ode mnie, moja matka coraz bardziej poglebia sie w schizofrenii, moj tato do konca mnie nie rozumie, z dziadkami nie mam zadnego kontaktu, z inna czescia rodziny takze nie. Ja nie jestem materialistka, chcialabym po prostu kiedys dostac prawdziwe swieta, prawdziwa milosc, emocje, ten uroczysty charakter,niecodzienne przebywanie ze soba kochajacych sie osob i akeceptacje bezwarunowa.

ja mogę Cię przygarnąć uwielbiam święta, w tym roku będzie nas tylko trójka - ale mam nadzieję, że będą super - jakby co to w przyszłym roku będę pewnie z całą rodziną - nie wyobrażam sobie świąt bez choinki i tego jakiegoś oczekiwania, bez ludzi w około i bez prezentów - dlatego rozumiem Cię doskonale i przytulam
Stary 2011-12-13, 14:36   #4846
Parvati
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny
Significant- ale fajny nastrój! I sama w Święta? Jak to?
Parvati- jak tam samopoczucie? Już trochę lepiej?
Klaustynka- fajny pomysł.
A jak już mowa o dekoracjach w cudzych domach, to o tym samym myślałam ostatnio. Rozglądałam się i zupełnie nic! Parę dni temu widziałam w jakimś oknie, jak mama dekorowała okno gwiazdkami i tyle. Dziwne, bo przecież Święta lada moment. To pewnie przez ten brak śniegu.
A kartki też lubię Muszę polecieć na pocztę i wysłać.
Nie mam jeszcze żadnych prezentów, ale numer.
Jak miło, że pamiętałaś - dziękuję za troskę problemy nie poznikały, ale staram się odsunąć je i martwić się dopiero po Świętach
A co do prezentów....może mogę chociaż spróbować coś doradzić? Chyba, że nie masz ich przez brak czasu, a nie pomysłu

Cytat:
Napisane przez IwonaMazury Pokaż wiadomość
tak na poczatku nie chciałyśmy śniegu że teraz go brak wogóle, prośmy wszystke to może przyjdzie
Ha! Kto nie chciał ten nie chciał

To już oficjalne: SKOŃCZYŁAM KOMPLETOWAĆ PREZENTY

Jeszcze tylko kawa/herbata/ciastka=jakiś taki komplecik skomponowany samodzielnie dla rodziców TŻta i dla jego babci i wsio - ale tu już z górki będzie

CBT
Parvati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 14:52   #4847
YOUdith
Rozeznanie

A ja chciałabym dokupić jeszcze jakiś drobiazg dla mamy, ale nie mam pomysłu...tzn. pomysłów mam wiele, ale żadnego nie uważam za dobry...
YOUdith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 15:22   #4848
kapukat
Zakorzenienie

no to podzielcie się - co tam kupiłyście - Youdith - a jaki to pomysł?
Stary 2011-12-13, 15:28   #4849
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Jak myślicie? Orzechy w karmelu i jadalne kasztany są dobrym dodatkiem do prezentów dla osób, które nigdy tego nie jadły?

cudo <3
Oh Peggy Brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 15:33   #4850
Inalinka
Raczkowanie

Ahh jeszcze tylko 10 dni,już nie mogę doczekać się !
W weekend ozdabiam pierniczki,a za tydzień rozpoczynam maraton z potrawami świątecznymi.
Brakuje mi jeszcze swetra dla taty,bo wiem,że przydałby mu się.Więc mu zakupię. Garnka dla mamy,zażyczyła sobie i myślę o kilku drobiazgach,lecz nie wiem czy je kupię,wszystko okaże się w weekend,pozostałe prezenty mam.

Inalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 15:43   #4851
YOUdith
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kapukat Pokaż wiadomość
no to podzielcie się - co tam kupiłyście - Youdith - a jaki to pomysł?
Kupiłam już 2 kramy - na dzień i na noc i zastanawiam się czy nie dokupić jeszcze kremu pod oczy z tej samej serii...a może jakiś inny kosmetyk? Zastanawiałam się też nad szalikiem, ale myślę, że ciężko będzie mi trafić w gust mojej mamy. Albo po prostu kupić jakieś dobre słodycze, ale słodycze i tak zamierzałam kupić... Może coś do kuchni...ale co?
Stary 2011-12-13, 15:59   #4852
kapukat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oh Peggy Brown Pokaż wiadomość
Jak myślicie? Orzechy w karmelu i jadalne kasztany są dobrym dodatkiem do prezentów dla osób, które nigdy tego nie jadły?

pewnie ja bym się na pewno ucieszyła - toż to przecież rarytas jest

Cytat:
Napisane przez Inalinka Pokaż wiadomość
Ahh jeszcze tylko 10 dni,już nie mogę doczekać się !
W weekend ozdabiam pierniczki,a za tydzień rozpoczynam maraton z potrawami świątecznymi.
Brakuje mi jeszcze swetra dla taty,bo wiem,że przydałby mu się.Więc mu zakupię. Garnka dla mamy,zażyczyła sobie i myślę o kilku drobiazgach,lecz nie wiem czy je kupię,wszystko okaże się w weekend,pozostałe prezenty mam.
no to jakie te pozostałe prezenty? ale mam dokładnie tak jak Ty czekam niecierpliwie na przyszly tydzień co by wreszcie zacząć piec.... i ten zapach choinki

Cytat:
Napisane przez YOUdith Pokaż wiadomość
Kupiłam już 2 kramy - na dzień i na noc i zastanawiam się czy nie dokupić jeszcze kremu pod oczy z tej samej serii...a może jakiś inny kosmetyk? Zastanawiałam się też nad szalikiem, ale myślę, że ciężko będzie mi trafić w gust mojej mamy. Albo po prostu kupić jakieś dobre słodycze, ale słodycze i tak zamierzałam kupić... Może coś do kuchni...ale co?
moim zdaniem - jeśli mogę je wyrazić, stawiałabym na apaszkę - jakąś związaną ze świętami nie koniecznie taką na codzień - w reniferki, coś zabawnego i słodycz do tego - prezent wypasiony wtedy
Stary 2011-12-13, 16:28   #4853
YOUdith
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kapukat Pokaż wiadomość
moim zdaniem - jeśli mogę je wyrazić, stawiałabym na apaszkę - jakąś związaną ze świętami nie koniecznie taką na codzień - w reniferki, coś zabawnego i słodycz do tego - prezent wypasiony wtedy
Myślę, że w przypadku mojej mamy nie byłby to trafiony pomysł...ona woli rzeczy praktyczne i gustowne. Lepszy byłby np. fartuszek z motywem świątecznym, ale kupiłyśmy taki w tamtym tygodniu, zanim pomyślałam, że byłby dobrym dodatkiem do prezentu...
Stary 2011-12-13, 16:51   #4854
IwonaMazury
Rozeznanie

ja zaopatrzyłam sie w zestawy kosmetyków dla wszystkich jeszcze dla cioci i wójka prezent dla tesciów dla Tż po części mam i dla taty ale to myślę w czwartek dokupić a potem tylko słodycze i będe zadowolona

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

dziś jechałam z TŻ i jak widziałam ustrojone domy to czułam się dziwnie jakby to miała być wielkanoc.
to już tylko 10 dni masakra jak zleciało szok
IwonaMazury jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 17:08   #4855
kasiaen1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Oh Peggy Brown Pokaż wiadomość

No pewnie, że takja też zamierzam właśnie kupić jakieś ciekawe słodycze, ostatnio w Empiku natknęłam się na świetne czekolady, czekoladki (jakieś tureckie bodajże..?) i chyba tam się zaopatrzę

Edytowane przez kasiaen1
Czas edycji: 2011-12-13 o 17:13
kasiaen1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 17:10   #4856
IwonaMazury
Rozeznanie

w tamtym roku miałam już przezenyt wszystkie kupione i mała choinkę tu ubrana bo narazie mam u rodziców ubrana ale jutro posprzatam i ubiore muszę tego lenia przed świątecznego wygonić
IwonaMazury jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 17:58   #4857
kapukat
Zakorzenienie

no cóż - jednych leń dopada a drugich ADHD - tęsknie za świętami z rodziną, w tym roku tylko ja R i jego znajomy, będzie dziwnie, zawsze dom pełen ludzi - ale cóż i tak czekam na choinkę i na ciasta i na ten przedświąteczny rozgardiasz

co do prezentów - najgorzej jest kupować je kiedy ktoś lubi "praktyczne" wtedy opcje wielu prezentów odpadają - bo przecież jak ktoś ma rzucić to gdzieś w kąt to lepiej już nic nie kupić
Stary 2011-12-13, 18:14   #4858
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
Miłego Nimfa
Cytat:
Nimfa- powodzenia w pracy
Dzięki Nawet dało się przeżyć

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

A ja założyłam dzisiaj lampki zewnętrzne - bosko wyglądają

I chyba za bardzo wychwaliłam mojego Chama Pogryzł kabel od lampek Pół biedy, że były wyłączone
Na jutro muszę je pospinać, żeby nie sięgnął

Edytowane przez Nimfa20
Czas edycji: 2011-12-13 o 18:05
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 18:44   #4859
Fast dead
Raczkowanie

Ja już po egzaminie, dziękuję za wsparcie z Waszej strony, jednak, niestety i tym razem się nie udało, oblałam na zmienianiu pasa ruchu - kierowca za mną chciał mnie puścić, ale pan egzaminator uznał, że nie umiem zachować się wobec innych kierujących i egzamin mi zakończył Jak już zamieniliśmy się miejscami, to powiedział mi, że ja bardzo dobrze jeżdżę, no gdyby nie ten pas Eh, trudno, następne podejście 29 grudnia, więc teraz zostaje mi tylko cieszyć się w pełni Świętami i zapomnieć o dzisiejszym zdarzeniu. Zamówiłam dzisiaj krem dla kolegi, ten, o którym pisałyście i zestaw herbat dla znajomej, bo uwielbia takie rzeczy. Jeszcze do dokupienia kilka drobiazgów dla mamy i ciotki i pozostanie frajda pakowania no i odliczanie godzin do 24 grudnia Miłego wieczorku!
Fast dead jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 19:03   #4860
sugarfreeee
Zakorzenienie

I tam, świetne masz do tego podejście

Ja pochodzę ze Śląska i powiem Ci, że na Dolnym Śląsku ( dokładniej we Wrocławiu) prowadzenie samochodu jest trudne ( mam prawo jazdy od 5 lat, własnego gracika, nie jeżdżę wybitnie często, ale wystarczająco:P)- moim zdaniem kierowcy tutaj są mało kulturalni, ciężko się poruszać, także i tak dobrze. Szczególnie, że wyjechałaś na miasto, to naprawdę dużo

Oby ten śnieg przed Świętami się sprawdził!

sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości