|
|
#4501 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby
Cytat:
sama je uwielbiam![]() Ja tez lubię rozpieszczać mojego jeszcze żebym srodki miała na to to byłabym szczęśliwa że mogę to robić
|
|
#4502 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
faceci umieją mieć olewcze podejście... jak zapytałam kolegi jak mu sie mieszka z teściami powiedział że dobrze... dopytałam czy się krępuje czy coś... powiedział, że nie, że przecież tu mieszka więc zachowuje się jak w domu, a jak teściom się nie podoba to ich sprawa, bo zgodzili się na taki układ i tyle, on i tak będzie robił jak mu się podoba, poza tym teściowie to dla niego obcy ludzie i jego nie obchodzi co oni sobie myślą hehe, ten to dobry (oczywiście obcy w sensie, że nie żenił się z teściami tylko z żoną, a nie że nie zadzwoni na pogotowie jak teściu złamie nogę ;P).... mam wrażenie że takie podejście to tylko facet potrafi sobie wypracować ![]() 2. ah to Ty! ![]() Cytat:
kiniuś i sylvi w jednym czasie straciłyście rodziców ![]() hm, może jakieś fajne rajstopy we wzroki jak lubi kosztują ok.20-30zł, myślę że wystarczy na upominek ja lubię praktyczne prezenty... coś droższego to np. torebka jeśli znasz gust cioci albo szalik, rękawiczki... Marlena powiedziała że książkę, też dobre zalezy co używa, co jej potrzebne, co lubi... może kalendarzyk mały do torebki jeśli lubi słodycze to trufle holenderskie... ja np. mojej Mamie na zeszłe święta kupiłam szczotkę do włosów i kapcie (chyba), bo akurat potrzebowała, rozwalało jej się wszystko teraz zestaw majtek i czekoladę aniołka, a na urodziny zestaw lakierów do paznokci (po prostu kupiłam 3rózne kolory, wsadziłam do ozdobnej torebki i tyle ) może coś Ci sie przyda... z pierdółek to świeczki zapachowe, kupon podarunkowy do fryzjera/sklepu... co by tu jeszcze... szlafrok? wazon? wino? hehe ![]() aaa i fajnie, że nie będzie szefowej nioh nioh
|
|
#4503 |
|
Zadomowienie
|
Ruda, ależ Ty masz prezentowych pomysłów
![]() Dobranoc Kochane
|
#4504 |
|
Zadomowienie
|
w sumie teraz mnie naszło, bo zwykle sama mam problem
![]() dobranoc
|
#4505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale u mnie to sie nazywa ciasto Pysiowe/Kubusiowe chyba ![]() Cytat:
mi T. obiecal, ze jak bedziemy razem mieszkac to bedzie mi robil kwiatowe niespodzianki ![]() Dzien dobry ide zaraz do pracy i mam dylemata czy w nowej kurtce czy nie
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Jako, że mnie dawno tu nie było, stawiam wszystkim po kawce
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Ja mam dziś z TŻ 3 lata i 3 miesiące i on bedzie przy mnie a później idziemy na zakupy |
|
|
|
#4508 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dziś o 23:30 wiłam się z bólu pleców, zwaliłam się z łóżka i nie mogłam wstać, o rany... jakoś doczołgałam się z powrotem wzięłam apap, a rano ból jest mniejszy mogę się jako tako ruszać...kurcze dwa tyg temu miałam zapalenie pęcherza-ból, teraz to, no normalnie pochlastać się można
|
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety zima taki czas chorobowy. Zima nie zima w sumie
![]() Natasia, trzymamy kciuki ![]() Kamea - kawka piekna
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
Doooobry
![]() Byłam w sklepie, zjadłam śniadanko, pije kawkę i Was nadrabiam, bo zaraz idę do pracy ![]() Moniq, takim aniołem to ja kochana nie jestem, ale postanowiłam, że nie będę się tym wszystkim przejmować. On dobrze wie, że ja sobie na dużo nie pozwolę. Zobaczymy z czym dziś wyskoczy I podziwiać mnie nie masz za co, uwierz Jlys, super, że zadowolona z pracy jesteś! No i co do koszulek, to Ty się w ogóle nie wypowiadaj, bo ten Twój Tatlol to ideał jakiś chyba Kinia, przepraszam, że wracam do tematu, ale nie moglibyście sprzedać tego domu, skoro jest własnością TŻ i kupić mamie mieszkanie? Wydaje mi się, że wyszłoby to taniej, niż utrzymanie całego domu, w którym i tak nie będziecie mieszkać i tak jak mówisz, że to ogrzewanie jeszcze takie do niczego... No ale trzymam żebyście jakoś doszli do porozumienia Aaaaa, no i pytałaś o ciasto shrek, ja robię różnie, nie raz z zielonym kubusiem, tak jak w przepisie, a parę razy robiłam też z czerwonym. też dobre Sylvi, książka fajny pomysł! Nawet winko na upominek czy szalik/czapka nie głupi pomysł ![]() U nas jest dziś zimno i wiatr taki przeszywający... brr. Aż się nie chce z domu wychodzić.... Nie chce mi się |
|
|
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapowiada się fajny dzień zatem ![]() Dzień dobry wszystkim!
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
|
#4512 |
|
Wtajemniczenie
|
oj puchy coś dzisiaj, kręgosłup boli nadal...tż wyjeżdża najprawdopodobniej już w ten weekend buuuu
|
|
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za kciuki
ale 2 lipca idę na zabieg
|
|
|
|
#4514 |
|
Zadomowienie
|
ale popisałyście ładnie
Santom, Wasz ślub za 5 miesięcy, Blue za 8, mój za 3 z hakiem, a my ciągle w proszku, w styczniu zaczynamy ostre poszukiwania garniaka i sukni i rozejrzymy się za obrączkami (choć prawdopodobnie będziemy mieć przetapiane z własnego złota, rodzice TŻa mają dużo niepotrzebnej biżuterii więc suma sumarum obojętne mi to z czego to będzie, w końcu obrączki leżą w gestii faceta, także nie zamierzam się wtrącać w to wszystko - chcemy totalny classic jedynie z wygrawerowaną datą ślubu). Zazdroszczę choinek, my ze względu na remont będziemy mieć tylko przyozdobione gałązki świerka Monika - no to piona za ten naturalny kalendarzyk kiedyś tam ![]() Jlys i jak z pracą? Wczoraj byłam na prezentowych zakupach, a więc siostrze i szwagrowi kupiłam blender, dzieciakom - chrześnicy a'la wózek sklepowy, bratankowi M. teczkę na małe ciuchcie - Tomek i przyjaciele, mamie piżamkę (sis kupi jej perfumy kate moss), tacie razem z sis kupiłyśmy sterowany helikopter - myślę, że się ucieszy , mojemu TŻowi piżamkę i wielki kubek - po pije herbatę hektolitrami i wsio
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
Siemanko, wrocilam z pracy i czas brac sie do nauki
![]() A tak na wstepie chcialam powiedziec, ze mam przeslanie a mianowicie..........PIONA, PIONA, PIONA, rrr, PIONA, PIONA, PIONA, rrr, PIONA, rrr!!!!!! i tak w kółko ![]() Dziekuje za uwage!
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Ala, to nie sprawiedliwe ;] później ode mnie wyszłas do pracy i wcześniej wróciłaś
![]() I pion za przesłanie - mam podobne
|
#4517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja za to teraz musze isc sie uczyc PIONA
|
|
#4518 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kochane, chciałam Wam powiedzieć że nie będę już korzystać z tego profilu...
![]() Zaraz odrodzę się jak feniks ;
|
#4519 |
|
Rozeznanie
|
I'm back
|
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu masz nowe konto?
|
|
|
|
#4521 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4523 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
TŻ wyjeżdża - buuu trzymaj się Dziewczyno! jupi, PIONA ![]() sporo tych prezentów wyszło ja mam same dziadostwa już za 3mies. ślub! aaaa! nieźle ja cały czas mam wrażenie, że jak coś ma być w 2012 to mega daleki czas... a przecież nowy rok za pasem! zostało tylko pół miesiąca... Kochana trzymam kciuki żeby obyło się bez problemów ![]() trochę szkoda choinki, ale... pomyśl jaka piękna chałupa będzie po remoncie ![]() Cytat:
a czemu tak jeśli można wiedzieć? coś przeskrobałaś? pokłóciłaś się? ![]() u mnie dziś nudy byłam raz z sklepie i nie chce mi się więcej wychodzić, chociaż na 19 idę na rekolekcje... jakoś mi zimno ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- serio? hm... mi byłoby szkoda po tak długim czasie poza tym przyzwyczaiłam się, będzie mi Cię brakowało Marlenko ![]() a dlaczego Fari? to jakaś książkowa postać? ja swój nick całkiem lubię, chociaż lipa będzie jak zmienię kolor włosów no i lipę mam z tym, że TŻ może mnie rozpoznać
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie mój nick wkurza przez tą 20
|
|
|
|
#4525 |
|
Zadomowienie
|
Fari a mogę się do Ciebie zwracać Marlena, Marlenka? tak po imieniu jak dawniej? czy wolisz żeby tego nie ujawniać?
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś z C na zakupach i muszę go pochwalić był bardzo dzielny
![]() |
|
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
Co kupiliscie?
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa myslalam, ze moze jakiec ciuchy cy cus
![]() Ej tylko niech reszta nickow nie zacznie zmieniac bo ja oszaleje i juz w ogole nie bede wiedziala kto jest kto!---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Podbijam pytanie!
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

jeszcze żebym srodki miała na to to byłabym szczęśliwa że mogę to robić
Znowu mi się wkręciło i cały czas to nuciłam
od 10 lat
albo szalik, rękawiczki... Marlena powiedziała że książkę, też dobre 
ale u mnie to sie nazywa ciasto Pysiowe/Kubusiowe chyba 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
I podziwiać mnie nie masz za co, uwierz
żebyście jakoś doszli do porozumienia 

coś przeskrobałaś? pokłóciłaś się?