|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
Cytat:
A najważniejsze, że oryginalne. Mnie zauroczyły te bransoletki: http://www.pakamera.pl/bransoletki-i...a-nr572587.htm http://www.pakamera.pl/bransoletki-c...e-nr572251.htm i kosmetyczki: http://www.pakamera.pl/kosmetyczki-k...i-nr572563.htm Nie dziwię się, że się wkurzyłaś!!! ale skąd miałaś wiedzieć? |
|
|
|
|
#1472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie nie miałam skąd wiedzieć - nie dawali żadnego info o takiej promocji- nawet stałym klientom Dranie
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz się tylko zorientować, czy oddadzą co gotówkę, czy np. bony do zużycia tylko w ich sklepie |
|
|
|
|
#1474 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co kupujesz TŻ? Cytat:
![]() Kolczyki fajne, ale ja z kolei lubię dyndacze Dawno nie byłam na tej stronie, zresztą niczego tam nie kupowałam. Muszę pobuszować
|
||
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bon też mógłby być - mąż kupuje ciuchy w tym sklepie
|
|
#1476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Misku, pusto tu bez Twojego "cześć" i reszty! Jak sytuacja? Jak samopoczucie? Cytat:
Wiem, że chciałby jakieś słuchawki bezprzewodowe, ale ja nie umiem wybrać. A chcę być ambitna, bo TŻ zawsze wybiera dla mnie coś bez pytania mnie o potrzeby - i zazwyczaj celuje... Wyspecjalizował się w kupowaniu mi kolczyków... stawiam, że w tym roku będzie właśnie biżuteria jakaś. Wypasiony, bo rzadko dajemy sobie prezenty. Edytowane przez emi_lka Czas edycji: 2011-12-13 o 12:09 |
||
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy cynamonowe ciasteczka Butter to z tego przepisu: http://zpierwszegotloczenia.pl/drukuj/post-25412.html ?
Może spróbuję też te rogaliki Haniowe? I jedne i drugie słodkości - ile można/trzeba wcześniej je zrobić? |
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
bez cześć, tak jakoś wyszło
![]() Samopoczucie średnie, jak i wszystko inne, reszta w klubie |
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie Novo olala
i zaproszenia brak
|
#1480 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorzej, że ma wysoki indeks glikemiczny przez co piwo zazwyczaj jest wstępem do przekąsek, pizzy, chipsów i wielu innych dańja zazwyczaj piwo piję tylko w towarzystwie, chociaż ostatnio zdarzyło mi się otworzyć butelkę w południe do obiadu i śmiałam się, że jestem jak Magda Gessler (ona zawsze w rewolucjach pije piwo) Cytat:
co do prezentów, zawsze możesz pójść po najniższej linii oporu i kupić karnet na basen ![]() tak trzymaj Cytat:
![]() to może wyślij do niej wiadomość z przypomnieniem? |
|||
|
|
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobiłam dziś do pracy sałatkę ściśle wg tego przepisu: http://blog.polskiesouthbeach.pl/201...c-19.html#more Muszę przyznać, że dawno nie jadłam tak obrzydliwej sałatki Zresztą już podejrzany wydał mi się "sos" i się nie pomyliłam.Wkurzam się, bo chcę dobrze, smacznie zjeść, a tu takie coś. I ktoś podaje na to przepis. Na "Kwestii smaku" podobają mi się propozycje sałatek, choć boję się tego wyszukanego smaku różnorodnych połączeń owocowo-warzywno-serowych Że znowu coś będzie nie tak. Macie stamtąd jakieś sprawdzone sałatki?
|
|
|
|
|
#1482 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Co do dzieci to fajne sa te sukieneczki ale w życiu bym nie zrobiła dziecku landrynkowego pokoju
|
|
|
|
#1483 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi najtrudniej wymyślić prezenty dla siebie, albo dla nas (wspólne dla TŻ i siebie)... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Asiuk, to te ciasteczka z linka, który wkleiłaś
|
|||
|
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
My mieliśmy sobie tylko buty zimowe kupic na swięta ale wczoraj mi wplynęła kasa na konto (taki bonus dostałam co mi we wrześniu przyznali). I kupujemy sobie lustrzankę
Akurat teraz nie mamy ani jednego aparatu więc
|
|
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie powiem, jak to się skończyło
|
|
|
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na bazie tego przepisu robię też takie kakaowe z kawałkami czekolady... i w niczych ich nie obtaczam... |
|
|
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja często jem sałatki w pracy, które polegają na zebraniu resztek z domu plus sos (albo na bazie jogurtu, albo oliwy, czasem z majonezem) |
|
|
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...a/przepis.html Najbardziej lubię z camembertem, ale jest niedietetyczna ![]() Przez ostatni tydzień zajadam się prostą sałatką z sałaty rzymskiej z suszonymi pomidorami, suszoną żurawiną, świeżym pomidorem, listkami bazylii, oliwkami i prażonymi pestkami dyni i słonecznika. Do tego sosy: miodowo-musztardowy lub balsamiczny. |
|
|
|
|
#1490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1491 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a może masz rację. dostanie kasę i problem z głowy ![]() Cytat:
![]() o grupon. może go przejrzę w poszukiwaniu natchnienia. Cytat:
|
|||
|
|
|
#1492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ja zrobię sałatkę z resztek, to przeważnie wychodzi a'la grecka ![]() Cytat:
Twoja propozycja wydaje się ciekawa, choć nie wiem, jak smak żurawiny w całości się komponuje Pomidory suszone mi się kończą, bazylia zdechła - poza tym mam wszystkie składniki w domu
|
||
|
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wejdź na mojego bloga, tam jest przepis na te ciasteczka, ale czekoladowo-miętowe. To te same...nie trzeba dawać mięty. A z kakao i czekoladą są lepsze niż cynamonowe-mimo, że cynamon ubóstwiam. Właśnie wymyśliłam, że może zrobię zamiast makówek, mini tartletki z masą makową-bakaliową
|
|
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego skwierczące pestki na salatce - mniam Cytat:
![]() ha ha, niecny plan
|
||
|
|
|
#1496 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maks 2 dni są smaczne- niestety szybko "czerstwieją" Ale żadko 2 dni wytrzymują ![]() Cytat:
Właśnie wróciłam z szopingu i zakochałam się w Zaroskich ciuszkach dla dziewczynek. Nie wiedziałam że są takie cudeńka -------------- Sprawę z promocją postanowiliśmy załatwić po ludzku Mąż napisał że jest stałym klientem i bla bla- oddadzą nam kasę na konto. To, to rozumiem![]() Reszta prezentów też kupiona Wyszło na to że wszytskie dzieci dostaną ciuchy ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
W mojej rodzinie kasa zawsze jest najmilej widziana ![]() Ewentualnie składka i konkretny prezent Cytat:
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu to ten zasiłek na zagospodarowanie co dostałam. A lustrzankę mąz chcę taką http://fotoblogia.pl/2011/04/09/cano...nzje-i-zdjecia
|
|
|
|
#1498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hania zara ma super ciuszki to fakt ![]() mnie sie podobaja jeszcze http://www.mayoral.es/webmayoral/esp...ien-nacido.asp tak na wieksze wyjscie
...i jest ![]() Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka. Edytowane przez stokrotka_to_ja Czas edycji: 2011-12-13 o 15:31 |
|
|
|
|
#1499 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a rozpoczęłam zupełnie przez przypadek. hehe. obejrzałam filmiki w necie i stwierdziłam, że mnie to nie interesuje. a potem był w szkole tańca dzień otwarty. cCciałam iść na salsę i bachate, a miedzy nimi była kizomba. i się zakochałam
|
||
|
|
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zniechęca mnie tylko maluśka modeleczka zakolczykowana ![]() Ciekawi mnie jak skłonili wszytskie te dzieci do takich radosnych usmiechów
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

Dranie
może wyszukam jakiś grupon do restauracji, bo lubi testować nowe smaki...

i zaproszenia brak