|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na święta czekamy o ślubach gadamy- PM 2012 część XV
Cytat:
![]() Takiego prrwadziwego szampana- szampana ???????Ojoj, ale to na szczęście pewnie było Wiem, wiem fajnie się mówi, a kasa piechotą nie chodzi Cytat:
Cytat:
![]() Musiałam się wygadać na poczcie
|
|
#3122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłego
|
|
#3123 |
|
Wtajemniczenie
|
Nena ale super pomysł z tym Egiptem
aż Ci zazdroszczę ![]() Kicia gratuluję zakupu wódki no to taka zdolniacha Ania a tobie gratuluje zakupu obrączek właściwie to wygrania no i TŻ super dokończył zdanie
|
#3124 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pochwalę się swoim grawerem ![]() Nunc et semper totus tuus Nunc et semper tota tua (czyli teraz i zawsze cały Twój/cała Twoja) Chociaż bardzo długo upierałam się nad Ubi tu... Ibi ego, bardzo mi się podobał ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Dodam, że w Kruku jest jakaś promocja i za każde wydane 500 zł otrzymujecie bon na 100 zł
|
|
|
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
moja odpowiedź poszła
![]() a dziś w rozmowach w toku są kobietki, którym podczas wakacji zdarzył sie skok w bok
|
|
|
|
#3126 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3127 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Załatwiłam dziś wszystko chociaż miłm napięty haronogram. N jazdach zrobiłam kilka strasznych błędów. Do tego dwa razy jakieś pacany chciały mnie staranować. ) Wydaje mi się, że mam problemy z koncentracją - rozpraszam się jak zobaczę ptaszka na gałązce, jak z kimś rozmawiam, jak w radyjko się zasłucham. Muszę nad tym poważnie popracować.Cytat:
![]() Paulinko wszystkiego najlepszego! Anulka_pto gratulacje! Wspaniale się Wam udało! A hasło super - nie dziwię się, że wygraliście. Chciałam Wam napisać jakie winko zamówiłyśmy, ale nie mogę rozczytać bazgrołów tego Pana, będę musiała na dostawę i paragon poczekać. ;p Ja się ni w ząb nie znam na winkach. Czerwone to Velle Oro/Ovo (??) Montepulcoścoś, a białe Conaleto (??) Pinot Gicoś. Szkoda kartonu. Aż się boję - do mnie przyjeżdża ta wódka w sobotę, a to 2 piętro bez windy. Klatka schodowa jest dosyć wąska. Ale mam nadzieję, że uda się bez strat. ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
|
|
|
#3128 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
goszu, i ja się odezwałam Ugotowałam dziś rosołek, na śniadanie zjadłam serka białego z czosnkiem, łykam fervexa... mam nadzieję, że mi to pomoże, bo zdycham sobie dalej... Za chwilę TŻ przyjdzie, będę miała do końca wieczoru przytulanie
|
|
#3129 |
|
Zadomowienie
|
Najbardziej lubię jak na mnie trąbią.
![]() W końcu jestem kierowcą F1 z 10-letnim stażem i powinnam ruszać z prędkością światła. Czosnek jest najlepszy! Leczyłam się tydzień lekami i nic, a jak pojadłam czosnku od razu stanęłam na nogi.
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
czesc, ja przeżywam jakiś cieżki okres, strasznie mnie tz wkurza! normalnie nie do opisania!nie potrafię sie z nim dogadać.nigdy tak nie miałam. aż się boję co będzie po ślubie. moze to przez nadchodzący okres, mógłby już przyleźć bo szlag mnie trafi!od tygodnia mnie brzuch boli i dalej nic a człowiek mało ze skóry nie wyjdzie.
ja jeszcze nawet nie zaczęłam sprzątać na święta, sniegu nie ma i nie czuje jakoś weny. jedyne co mnie cieszy to to że już może w sobotę będe suknie miała w domu (chyba) a tak poza tym to jakoś tak doopa!
|
#3131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobra nie będę sie juz więcej czepiać bo wyjdę na zołzę. |
|
|
|
|
#3132 | |
|
Zakorzenienie
|
No to zdolniacha z Twojego taty. Zawsze muszą być jakieś przeboje. Szkoda całego kartonu.
Cytat:
![]() W ogóle dziewoje uwaga, uwaga!!!! Dzisiaj miałam pierwszy koszmarek ślubny ![]() Otóż śniło mi się, że najpierw mieliśmy mieć cywilny. (Nie wiem skąd mi się to ubrdało )Przyszłam do USC w kiecy, która była inna niż moja, dodatkowo babki w salonie wszyły takie push upy, że cyce były wielkości głowy ![]() Nagle wpadła moja konsultantka z salonu i zaczęła ze mnie ściągać kieckę do poprawki i zostałam w samych gaciach. Ubrałam się w granatową spódniczkę i białą bluzkę - strój jak na akademię w podstawówce A żeby tego było mało, to TŻ się spóźnił i wkroczył dumnie w samej tylko przedłużanej, różowej kamizelce ![]() Abstrakcja totalna i jak się obudziłam, to się nie mogłam przestać śmiać.
|
|
|
|
|
#3133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() arletka1313 nie martw się - zawsze są lepsze i gorsze okresy.
|
|
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj się dzielnie, będzie dobrze
|
|
|
|
|
#3136 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej wam
Nie było mnie dwa dni a to wszystko przez obrączki i już je mamy ale są u Tz Poszło nam na nie 12 gram złota, musieliśmy dopłacić za pół grama coś koło 70 zł i ogółem zapłacicliśmy za nie 695 zł. Z tego podekscytowania zapomniałam sprawdzić czy moja jest tak naprawdę węższa o 1mm A jak są takie same to juz trudno nie bede robić z tego problemu, na kwitku było ze moja miała miec 5 mm.Byłam tez oglądac butki i sie okazało ze wszystkie w moim standardowym rozmiarze 37 sa za duże i tylko 36 na mnie pasują ale nie umiałam wybrac bo jakieś takie dziwne były, albo strasznie wysokie albo nizuteńkie, niby można było zamówić z obcasikiem większym tylko wtedy juz musze być pewna ze chce takie nie inne. Ceny whaja sie od 169 do 219 zł. Te droższe są z firmy Growikar. Mierzyłam takie coś jakby jak Kici tylko z ozdoba w różę i były całkiem ok ale jakoś boja sie tej platformy, boje sie ze stopa szybko mi sie w tych butach zmęczy mimo że mam pasek na kostce. Co do dzieci na weselu - u mnie bedzie ich jakoś nie za dużo ale wszystkim daje zaproszenia z dziecmi bo nie chce zeby ktos odmówił podając jakis głupi argument a tak naprawde chodziło o to ze chciał zabrać dzieci bo nie miał je z kim zostawić.
|
|
#3137 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no różnica w rozmiarze widać że bardzo duża
|
|
#3138 |
|
Zakorzenienie
|
arletka1313 kochana pewnie zaczyna Ci się udzielać przedślubny stres
---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- malwus20 u la la, piękne obrączki
|
|
|
|
#3139 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a to pech Cytat:
Cytat:
trzymaj się, na pewno bezie dobrze
|
|||||
|
|
|
#3140 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szczególnie ze na tym placu co jest obrączka nie lubie nosić nic a tu teraz nie mam wyboru
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2011-12-13 o 18:01 |
|
|
|
|
#3141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Po 1 to Was kocham
a po 2 to fajne jesteście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Arletka masz moje magiczne kciuki by sytuacja u Was sie poprawiła. Pewnie to tylko takie chwilowe, spowodowane stresem.
|
|
#3143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja miałam problem z przyzwyczajeniem się do pierścionka zaręczynowego bo na tym palcu nosiłam inny trwało to chyba z tydzień czasu jakoś tak dziwnie było
|
|
#3144 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Także wdech i wydech... pomyśl czy rzeczywiście jest się o co kłócić, usiądźcie i pogadajcie bo może nie tylko Ciebie stresuje ten dzień ale Tż również.
Edytowane przez malwus20 Czas edycji: 2011-12-13 o 18:34 |
|
|
|
|
#3145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale śliczne a grawer jakis robiliscie? ![]() my dzisiaj zamawiamy swoje jak tz wroci z pracy
|
|
#3146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna sprawa. No i TŻ też nie ma obaw przed prawdziwym GPSem
|
|
|
|
|
#3147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a najśmieszniejsze, że te malżeńskie są bardzo podobne do tych, co nosimy
|
|
|
|
|
#3148 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha ![]() ja to dzisiaj wymyslam co godzine inne ;D ale stanie chyba na tym: Moja bedzie: Ubi Tu Łukasz 11.08.2012 A tz : Ibi Ego Paula 11.08.2012 po łacinie, gdzie ty tam i ja
|
|
#3150 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymam kciuki !Cytat:
Paulina, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ! Dziękuję dziewczyny za Wasze opinie odnośnie sukni. Fakt, że dla niektórych z Was sukienka wygląda jak księżniczka, sprawił że poczułam ulgę Koniecznie muszę iść jeszcze raz ją przymierzyć ! Dziękuję jeszcze raz. Miałam dziś bardzo ciężki dzień w pracy, teraz tak będzie pewnie aż do świąt Piszę do świąt, bo po świętach marzy mi się urlopIdę odpocząć, zaraz Tż przyjedzie. Wczoraj nie widzieliśmy się, więc jestem bardzo stęskniona
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

Byliśmy na targach ślubnych w Rybniku i to tam ten zakłam zwrócił naszą uwagę. Pooglądaliśmy obrączki, porozmawialiśmy z przemiłą Panią, która w pewnym momencie powiedziała nam o konkursie z nagrodami. Wystarczyło dokończyć hasło: Moje wymarzone obrączki to...Wymyśliliśmy, a w zasadzie mój TŻ i wygraliśmy 
???????

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
bo taka rozłożysta jest. I dużo ozdób ma, więc myślę że dla ciebie jest bardzo dobra. 

Jestem taka excited! Teraz zostaje tylko ubłaganie szefa, żeby dał mi w tym okresie wolne, przypominam - nie mogę oficjalnie przed sierpniem wziąć urlopu. Na szczęście długi weekend wypada tak, że wystarczy w tym roku wziąć trzy dni urlopu, żeby mieć 9 dni wolnego . No i w maju temperatura w egipcie nie jest kosmiczna (około 30 stopni). Myślę że bym się idealnie zrelaksowała przed ślubem (no i przywiozła mega opaleniznę). Czy któraś z Was była w Egipcie w miejscowości Taba (bo tam się wybieramy)??

Trzymaj się dzielnie, będzie dobrze
trzymaj się, na pewno bezie dobrze
Szczególnie ze na tym placu co jest obrączka nie lubie nosić nic a tu teraz nie mam wyboru
by sytuacja u Was sie poprawiła. Pewnie to tylko takie chwilowe, spowodowane stresem.