|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: Milki, piwo odrzucamy bo o zgrabne ciała dbamy! Cz.V
bś co się dzieje, Kociaku?
|
|
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
Chcę się wyspać, odpocząć i wreszcie mieć trochę czasu dla siebie
![]() Niech już będą Swięta... |
|
|
|
#4684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no, koper chyba dziala w sumie tez miewam wzdecia, a nigdy nie probowalamhttp://kobieta.info.pl/zioolecznictwo/726-koper-woski co sie stalo ![]() nie mam
|
|
#4685 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ, no już niedługo
Dasz radę! ![]() Aniabania, nie sprawdzaj bo nie będzie niespodziewanki!!! :P
|
|
#4686 |
|
amor vincit omnia
|
bś jeszcze troszkę... jeszcze parę dni i odetchniesz od przytłaczającej codzienności i życia w biegu
ania łobuz z Ciebie niezły, nie wolno podglądać ![]() |
|
|
|
#4687 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja kiedyś sprawdziłam, bo mam wszystkie hasła dow szystkich możliwych stron, ale nie byłam zadowolona Cieszyłam się jak srawdziłam, a jak dostałam prezent to już nie umiałam tak przekonywująco udać zaskoczenia On myślał, że mi się nie podoba i teraz mam nauczkę, żeby cierpliwie czekać
|
|
|
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
Idę ćwiczyć
![]() ![]()
|
|
#4689 | ||
|
Zakorzenienie
|
BŚ, jeszcze kilka dni i będziesz miała kilka dni wolnego! pomysl, jaka jesteś pilna i jakie masz dobre serduszko, mikolaj na pewno Ci to wynagrodzi
Cytat:
![]() Cytat:
zawsze daje mu do zrozumienia co bym chciala, ale nie uzywam stwierdzenia "kup mi to" ;p i mowie o tej danej rzeczy po prostu naokraglo, do znudzenia, nie ma szans zeby nie wpasc na to, co chce dostac. no i on mi kupuje to na jakas tam uroczystosc, ale jest taaaaaaaki dumny i zadowolony z siebie, ze byl na tyle bystry, zeby kupic mi ta dana rzecz i jeszcze te teksty z nieukrywanym samozachwytem - coo, nie spodziewalas sie, prawda? widzisz jak uwaznie Ciebie słucham? xDno. a wtym roku kompletnie nie wiem co mogl mi kupic ;p a danych nie mam. za bardzo ceni sobie swoja prywatnosc;p jasne ;D ale sciema ;p
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2011-12-13 o 11:12 |
||
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, serio xD
A moje dzisiejsze menu wygląda tak: śniadanie: owsianka 4 łychy owsa, granulowany błonnik + pół dużego banana + kawa z mlekiem bez cukru 2 śniadanie: pół jog. nat. 0% z siemieniem lnianym + pół banana + jabłko obiad: pierś z kurczaka gotowana + warzywa na parze podwieczorek: może jajko na twardo + pomidor? ![]() kolacja: wieśniaj lajt ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Ej Shakirze dużo lepiej jest w krótkich włosach http://www.pudelek.pl/artykul/36900/...miana_na_plus/
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za pocieszenie
dziewczyny z jadłospisów poradziły mi schować wagę i patrzeć na wymiary, jutro się pomierzę rano i coś sobie postanowię i tego będę się trzymać
|
|
#4692 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tulimy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
72% z biologii rozszerzonej |
||||
|
|
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
O kurde! Agniesik, mega wielki turbo szacun!
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
Senk ju
Wiecie co, tylko ja i kolega pisaliśmy tę maturę i mieliśmy taki sam wynik, żeby było śmiesznie
|
|
|
|
#4695 |
|
Zadomowienie
|
Agnesuk strasznie Ci współczuję bo na pewno jest Ci bardzo ciężko ale równocześnie strasznie zazdroszczę mieć takie małe szczęście w domu
![]() BŚ już niedługo święta, odpoczniesz sobie ![]() powiem Ci że nie tylko Ciebie to wszystko prxzytłacza ja też mam wszystkiego dość. Agniesikk ale z Ciebie kujonica |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie, uczę się i jestem inteligentna
Ale żeby dostać się na studia, potrzebuję ponad 80%.
|
|
|
|
#4697 |
|
Raczkowanie
|
agniesikk gratuluje dobrego wyniku
Byłam u gina jestem zdrowa jak ryba, chciałą mi nawet cytologie zrobić na tej wizycie, ale to może juz jak wróce. Kupiłam nowe buciki do pracy, jak nie lubię spportowych to te mi się bardzo podobają jutro zostałą mi biblioteka i porządki świąteczne, jeszcze fryzjer i powoli będę się pakować, ozywiście jak mi worki przyjdą, kurier ma doręczyć. Fajny bajer z tymi workami, jedyna nadzieja w moim pakowaniu
|
|
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
aniabania napisze poki pamietam, na pecherz nic tak nie pomaga jak cieple gacie
brałam tez tabletki z zurawina, jakies witaminy ale szczerze - ciepła woda z ogromna iloscia miodu i cytryny zawsze pomaga - ale to wtedy kiedy juz boli. Musisz pic kubek za kubkiem az wyplukasz bakterie ![]() agnes, dasz rade . Zawsze podziwialam moja siostre, ona nigdy nie narzekała, nigdy. Ja jestem mega spiochem, wiem ze byloby mi taaaaaaaak ciezko wstawac do dziecka! Podziwiam wszytskie mamy za to poświecenie i siłe jeden dzien ona, drugi on. Tak samo w weekendy, raz ona spi w sobote ile chce a raz on. Mysle ze to sprawiedliwe! Ale niestety w tych pierwszych miesiacach ona tylko Ciebie poznajeśmietanka, łącze sie z Toba w bolu. Tez mam wszytskiego dosc, ciagle czuje sie zmeczona chociaz wyspalam sie w weekend . jutro mam na 16, aaaaaale bede spac bylam wczoraj u fryzjera, mam grzywke . Tzn nie na cale czolo bo mi fryjzerka powiedziala ze mam za niskie, no i zaufalam jej wiec zrobila mi na bok, chcialam gesta to mam gesta, i krotka. zebralam sporo komplementow wiec chyba jest ok
|
#4699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
winylku nie mam aparatu przy sobie
chorobsko mnie bierze, caly dzien kicham!
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a komórka, cokolwiek? Bo ja się wybieram w weekend, jak mi się uda :P. No ale najwyżej jak mi spieprzą to będę mieć inspiracje na następne cięcie .
|
|
#4702 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale dzisiaj zrobilam zakupy w aptece i kuracja zostala rozpoczeta ;pCytat:
czyli zurawit. pytalam pani (ktora byla przesliczna! mila i usmiechnieta, pomyslam o Was - Moni i Agniesik ) co jest lepsze czy fur. czy zurawit no i udzielila mi takie informacji, ze zurawit jest jakby dodatkowy ;p czy cos takiego. probowala mi wcisnac jeszcze cale mnostwo witamin, suplementow i innych ☠☠☠☠☠☠☠ ;p kupilam jeszcze euthyrox, masc i zostawilam stowe. ech ![]() jaki wynik! ![]() nienawidze tego przedmiotu
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() 3 dzień jestem na diecie
|
|
#4704 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
dziś jestem zdecydowanie w lepszym humorze niż wczoraj. Wczoraj Oliwka płakała cały dzień... nie wiem czy ją coś bolało, czy nie, ale nie dała się uspokoić. Rozmawiałam wczoraj z TŻem na temat zajmowania się Oliwką i przeprosił mnie za to wszystko. Powiedział,że już więcej tak nie będzie, że jest po prostu zmęczony i cała ta sytuacja go przytłacza... Ja też jestem zmęczona i doskonale Go rozumiem, ale jak ona płacze, to muszę wstać i koniec. Nie myślę o tym czy jestem zmęczona, tylko skupiam się na tym co Oliwka teraz potrzebuje... pogadaliśmy i zdecydowanie mi ulżyło uffff Wczoraj tż się zajmował nią przez całe południe, a ja biegałam po galerii w celu kupienia jakieś bluzki kupiłam dwie zwykłe bluzki. później Wam pokażę wieczorem położyłam się o 20 i spałam do 4. Tż zajmował się Oliwką ![]() śnidanie: kawa zbożowa + bułka z biała szynka. Cytat:
uffff jeszcze będąc w ciąży bałam się,że może tak będzie,że wszystko się zmieni jak Oliwka się urodzi... na szczęście tak nie jest. Cytat:
Cytat:
no, no o jaaaa, nieźle ![]() Cytat:
![]() z tzem juz wszystko jasne wiec bedzie juz tylko lepiej niestety czasami Oli jest u tza niespokojna, a jak ja ją wazme i poczuje ze to ja,to usypia mi na piersi. czasem w nocy sie przebudzi,poprzytulam ja i spi dalej jak mnie nie ma gdzies obok,to panika... znajdz aparat i dawaj foto
|
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
ja nie. :P 3 dni pod rząd wieczorem jem czipsy teraz juz nawet na nia nie wchodze;p ale od dzis znowu ruszam z mini dieta , az do swiat ![]() Cytat:
w takiej lokalizacji jak Twoja ciezko nie korzystac z takiego "luzu" w ciagu dnia, zeby nie wyskoczyc na maly shopping nawet w kapciach mozesz ganiac po bluzki ;Dpokaz koniecznie ja tez kupilam wczoraj 2 bluzki, mysle ze beda moimi przyjaciolmi ;D dziewczynyyyy........... macie jakies doswiadczenia z tym najnowszym przenosnym psp ? ![]() ma go jakis nie wiem, brat, kumpel, ktokolwiek? zebym nie kupila jakiegos badziewia.. nie wiem kompletnie co mu kupic, co jest niedrogie, ale limitowane, wyjatkowe i unikatowe?
|
|
#4706 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 5min i jestem hehe zawsze bedzie mnie kusic ![]() pokaz,pokaz ![]() kochana ja mam psp ![]() kocham je! przydaje sie w podrozy, w domu, w pracy ![]() drogi prezent wybralas
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2011-12-14 o 10:23 |
|
|
|
|
#4707 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
chwali sobie je. ostatnio grał na nim mój brat i tez mówił, że fajniej się spisuje. mimo mniejszych rozmiarów grafika jest wciąż na dobrym poziomie. poza tym kompaktowość działa na plus.nie powiedziałabym ze to taki tani prezent |
|
|
|
|
#4708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja dzisiaj wyczailam psp go! za w miare rozsadna cene, ale sprawdzilam w internecie, ze jest nowsza wersja, wlasnie portable........... Cytat:
no prezent drogi, ale ja nie wiem co mu kupic;/ psp wiem ze chce i bedzie sie cieszyl, chcialam mu kupic tablice do darta, ale to jakos do mnie nie przemawia ;/ usb z czytnikiem linii papilarnych - czyli praktyczny i dosc unikatowy prezent - nigdzie nie ma to juz ide na latwizne, kosztem swoich oszczednosci ;/ ale jak pomysle ze za to kupilabym 3 sukienki i buty to mnie szlag trafia
|
|
#4709 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam psp z 2010r. nie wiem jaki mam dokladnie model
ide sie polozyc z Oli
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
Aniabania, moi koledzy (dwóch) miało takie coś i co przerwa w liceum naku*wiali
Zrobiłam sobie zakupy dietetyczne ![]() Chleb orkiszowy, wieśniak lajt, twarożek naturalny i tuńczyka w sosie własnym
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.

Czyżbyś chciała wiedzieć co Ci kupił na święta? 

Ja kiedyś sprawdziłam, bo mam wszystkie hasła dow szystkich możliwych stron, ale nie byłam zadowolona
Cieszyłam się jak srawdziłam, a jak dostałam prezent to już nie umiałam tak przekonywująco udać zaskoczenia
On myślał, że mi się nie podoba i teraz mam nauczkę, żeby cierpliwie czekać

Ale żeby dostać się na studia, potrzebuję ponad 80%.

ale dzisiaj zrobilam zakupy w aptece i kuracja zostala rozpoczeta ;p

chwali sobie je. ostatnio grał na nim mój brat i tez mówił, że fajniej się spisuje. mimo mniejszych rozmiarów grafika jest wciąż na dobrym poziomie. poza tym kompaktowość działa na plus.