|
|
#4531 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby
Cytat:
no i rudy_moniq_86 byłoby głupio i za długo... więc jestem zadowolona ![]() natasia w podpisie zrób sobie swój wiek, albo napisz natasia22
|
|
#4532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
dzięki za pomysł zaraz pokombinuje
|
||
|
|
|
#4533 | |
|
Zadomowienie
|
ja chciałam Cloud - ale cholera było zajęte... ale clood to jest po irlandzku chmura więc prawie że poprawnie
![]() Cytat:
- i rodzice się nie faflunią - chociaż w sumie za ponad 3 miesiące będzie całkiem na legalu nocowanie trochę u moich, trochę u Jego rodziców dokładnie, czas się kurczy, a trzeba jeszcze tyle przygotować, zwłaszcza menu - zamierzam pobróbować trochę zagranicznych dań, kupiłam sobie dwie książki kucharskie i jak coś okaże się naprawdę smaczne to będę miała ciekawe menu na naszym samodzielnie przygotowanym przyjątku
![]() Edytowane przez Clood Czas edycji: 2011-12-13 o 18:04 |
|
|
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
Żyjecie?
![]() Clood ciekawa jestem tego twojego przyjecia kiecke nam pokazywalas?
|
#4535 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czesc ,ciezko mi sie bedzie przestawic ,ze F to MCytat:
![]() Laski juz za 10 dni rocznica moich zareczyn iiii...........nie chce byc juz kur...narzeczona ,juz mi sie znudzil ten stan chce juz natychmiast awanssssss W ogole swieta spedzam u babci , z tata ,bratem jego zona i dzieciakami.W pierwszy i drugi dzien swiat dodatkowo jak co roku zapewne zjedzie sie do babci okolo 20 osob (dzieci ,wnuki i prawnuki babci) i zgadnijcie kto bedzie siedzial w garach Ja chce meza i dzieci ,chce dla nich gotowac ,a nie ,poza tym chce to co ja sobie wymysle ,a nie to co babcia chce !Ehhhhhh buntuje sie ,w tym roku zrobie tylko ciasta na swieta ,rybe po grecku i ze 3 salatki ,cala wigilie niech babcia sobie robi i miesa tez niech piecze i w w ogole co tam sobie wymysli. No to se pomarudzilamm
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia i dobrze, buntuj sie!
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
Taaaa ale uslugiwac w swieta i tak bede ja
![]() A moj brat z rodzinka zostaja az do nowego roku,bo tu u nas gdzies na sylwestra ida i pewnie beda siedziec u nas troche i troche u rodzicow bratowej.
|
#4538 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A nick? nie, nie postać, hmmm chciałam Nihal - to już postać, ale ona ma ciemne włosy więc by mi nie pasowało, a chciałabym jednak coś z siebie mieć w avku więc wymyśliłam sobie taki nick, żeby był krótki i łatwy dla Was do zapamiętania![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do buntu to masz rację Kochana i pomyśleć że to się przedłuża tylko ze względu na to że TŻ chce duże wesele
|
|||
|
|
|
#4539 |
|
Rozeznanie
|
Hmmm nie wiem czemu ale moja odpowiedź z cytatami będzie widoczna dopiero jak ją moderator sprawdzi
|
|
|
|
#4540 |
|
Zakorzenienie
|
Moze cie sprawdza bos zmienila nick:P
|
#4541 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4542 |
|
Rozeznanie
|
Kinia chyba przy cytowaniu sprawdza, bo teraz Cię zacytowałam i znowu mi to wyszło ze mod. musi sprawdzić
|
|
|
|
#4543 |
|
Rozeznanie
|
kurde, chcę z Wami pisać, a mi nie wychodzi
---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- oooo wyszło |
|
|
|
#4544 |
|
Zadomowienie
|
Laski nie mam kiecki, nic jeszcze, jedynie w głowie jakiś pomysł co to by mogło być, a tak to zero
masakra
|
|
#4545 |
|
Zakorzenienie
|
Clood a wy bedziecie miec koscielny czy cywilny slub??
Pochwal sie pomyslem,rozumiem ,ze suknie chcesz typowo slubna
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie jakos dzisiaj w pracy zeszlo. zle nie bylo. 4 karty to dobry wynik
|
|
|
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
Marlena żegnaj Fari witaj ![]() Sylvi no to fajną niespodzianke tz ci zrobil gratuluje wyniku w pracy.Ruda naprawde ile ty masz pomyslów na prezenty jestem pod wrażeniem ![]() blue na szczęście wczoraj znalazlam niedroga bluzke legii na dlugi rekaw , ladna z kolnierzykiem i mu zamówilam na prezent ;D dokupie cos jeszcze i będzie , a nie jednak koszulka za 130 zl:/Clood w pracy ok, caly czas mam coś do roboty, dzis to w ogole byl szal , bo bylo od groma zamówień, ale ciesze się- w koncu coś robie my mamy slub za 6 miesiecy a juz wszystko prawie gotowe...musicie się sprężać ![]() Ala więc PIONA rrr PIONA PIONA rrr !!!! Laski przeczytalam w party ,że DŻOANA KRUPA BIERZE ŚLUB 9 CZERWCA Jak ja i Gaja 9.06.2012- śluby samych tap madls ![]() uciekam się kapąc wpadne jutro wieczorem pewnie
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witajcie ![]() Dzisiaj opuchlizny już nie mam ale za to jestem azjatka Dżoana Krupa taka celebrytka Jak to mówią w dzisiejszych czasach nawet przechodzień w W11 może w "Tańcu z gwiazdami" wystąpić obok Dżoany
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2011-12-13 o 21:17 |
|
|
|
|
#4549 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki Jlys
Ciekawe kiedy wreszcie opublikują moje odp. ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Patrzcie na to najbardziej wzruszył mnie chłopiec z 5:33 i ta laleczka z 1:29 ![]() http://demotywatory.pl/3600446/Dla-takich-chwil Edytowane przez Fari Czas edycji: 2011-12-13 o 22:07 |
|
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
I Witaj Fari żegnaj Marlenko
Też bym chętnie coś zmieniła ale szkoda mi tylu nabitych postów
|
#4551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4552 |
|
Rozeznanie
|
Ja to się rozkleiłam w pierwszych sekundach, od tej pierwszej dziewczynki
ja to w ogóle podatna jestem na takie wzruszające sytuacje
|
|
|
|
#4553 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć! Ja tylko na chwilę odmeldować, że żyję i mam sie nieźle, poza przeżarciem i zmęczeniem. po pracy spotkałyśmy się z dziewuchami, pogadałyśmy jak dawno juz nie, a teraz wróciłam do domu i co widzę? Czekoladowe mufiinki w kształcie gwiazdek i serduszek, bukiecik różowych róż i nowa świeczka jabłko-cynamon. Ależ mam kochanego narzeczonego!
![]() Kinia, nie daj się w służenie wrobić! niech Ci ktos pomoże ![]() buahahaha, biorę ślub tego dnia co Dżoana - Jlys, to mega, że w nowej pracy jest w porządku
|
|
|
|
#4554 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a niedługo na legalu, ale zazdroszczę a właśnie Clood, bo nie pamiętam, mówisz że będziecie mieszkać raz tu raz tam, a nie mieliście mieć czegoś swojego? o kurde, ale szok, ja bałabym sie eksperymentować na takiej imprezie bez pomocy profesjonalnego kucharza ![]() Cytat:
ja to ryczałam cały czas ![]() Ala ja nie skapowałam o co chodzi z tekstem "PIONA PIONA rrr..." ![]() kinia buntuj sie, buntuj, masz nasze wsparcie i co to ma być, jak przyjeżdża tyle ludu to niech zwożą żarcie i już, każdy jakieś danie! kurde, jak tak można, zaprzęgnąć kogoś non stop do roboty i to w święta... już niedługo będziecie mieli święta w małżeństwie awans należy się i to podwójny! (małż+bobo ) a wtedy z taaakim brzuchem będziesz sobie siedziec i bąki zbijać ![]() uff... dziś u mnie drugi dzień @ więc mam spokój uff... dobrze że na święta nie wypada ![]() byłam dziś na rekolekcjach, słabo poruszyło mnie kazanie, a szkoda, bo miałam nadzieję na duchowe odrodzenie ![]() w ogóle u mnie dziś nudy
|
|
#4555 |
|
Rozeznanie
|
Gaja oh Twój narzeczony miał boski pomyślunek
Uciekam |
|
|
|
#4556 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam z pracy po 21:00, zanim się ogarnęłam było już koło 22:00, a teraz walczę z notatkami na studia, zaczynam powoli się uczyć, bo później będzie mi ciężko się za to zabrać... posiedzę jeszcze dzisiaj ze dwie godziny i pójdę spać.
Jeśli chodzi o suknię to bardzo podoba mi się suknia Jlys, ale ja muszę mieć coś chyba skromniejszego, w formie lejącej się delikatnej sukni - coś w ten deseń http://katowice.olx.pl/sprzedam-sukn...-iid-132459306 lub http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/files/userslibraryphoto/atena.jpg Monika - musimy co najmniej miesiąc poczekać aż przedłużą umowę TŻowi na czas nieokreślony, żeby mógł dostać pożyczkę a potem będziemy szukać własnego M - a to też zajmie pewnie kilka miesięcy, bo nie ma sensu brać pierwszego mieszkania z brzegu. Jlys - super że masz tą pracę - w mojej z kolei fajnie się zrobiło, aż dziwnie, nie wiem kiedy te 12h mi mijają lecę do notatek kto studiował/studiuje stosunki?
|
|
#4557 |
|
Zakorzenienie
|
ja studiowalam stosunki.. i studiuje.. pare razy w tygodniu
|
|
|
|
#4558 |
|
Zadomowienie
|
trzeba było się nie przyznawać
masz jakieś notatki z globalizacji i regionalizacji, teorii stosunków międzynarodowych, ekonomii rozwoju i międzynarodowych rynków finansowych?
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się przyznam że skończyłam stosunki ale o notatki ciężko. Część wywaliłam. Mogę mieć jedynie coś na dysku, gdzieś.
i mam wrażenie że masz prawie identyczne przedmioty co ja ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- I mam takie wrażenie czy teraz stosunki to takie trendy studia?
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2011-12-13 o 23:57 |
|
|
|
#4560 |
|
Zadomowienie
|
ja byłam na administracji, a że stwierdziłam po roku przerwy, że jak teraz się nie podejmę magisterki, to już nigdy, więc zaryzykowałam
i wylądowałam na stosunkach jak coś to plis o te notatki z dysku - wolę sobie rozjaśnić, mimo że mam swoje notatki, ale mam takich geriatryków, że będą pytać i testy wielokrotnego wyboru robić jakby to była padwa, sorbona czy inna mega uczelnia - a to zwykła, prywatna wylęgarnia magistrów ![]() elsie@onet.eu _
![]() Edytowane przez Clood Czas edycji: 2011-12-14 o 00:08 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

no i rudy_moniq_86 byłoby głupio i za długo... więc jestem zadowolona 

i juz w ogole nie bede wiedziala kto jest kto!!
żebyście jakoś doszli do porozumienia 

byłam raz z sklepie i nie chce mi się więcej wychodzić, chociaż na 19 idę na rekolekcje... jakoś mi zimno 

jestem pod wrażeniem