|
|
#1501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
Cytat:
![]() No to poszukam w markecie. Cytat:
|
||
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tez te kolczyki rażą :/
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Hehem dobrze, że są sposoby na rozśmieszenie córeczki
![]() Aha, ja nie odpowiedziałam. Moje ciasteczka są najlepsze zaraz po wystudzeniu, a leżeć mogą z tydzień minimum ![]() No i robi się je 10 minut - same plusy ![]() Ja nie mogę patrzeć na takie małe dziewczynki z kolczykami, bardzo mi się to nie podoba... |
|
|
|
#1505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() według mnie kolczykowanie małego dziecka to szczyt glupoty i fanaberia mamusi.nic wiecej :/
|
|
#1506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tym roku nie robię bo tak bez wina w tle to bez sensu Rajtuzy na głowę - zapamietam .Swoją drogą takie dzieciaki do hm..1,5 roku bardzo łatwo rozśmieszyć. Wystarczy zrobić minkę, jaki dzwięk wydobyć- czy zrobić "akuku". Dziś testowałam na 4 miesięcznej siostrzenicy ![]() Non stop się dziecko śmiało ![]() Cytat:
Ty masz prawo spać z dzieckieem inna mama przebijać uszy malej córeczce. Już dyskotowałyśmy na ten temat. Ja nie potępiam nie popieram..ale Marysi bym nie przebiła.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2011-12-13 o 16:36 |
||
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
Ja podobnie jak Hania nie potępiam, ale swojemu nie przebiję.
Haaaaaniuu wiem, ze chyba kiedyś pytałam, ale dziecko spowodowała, ze mam sklerozę Kiedy poczułas pierwszego kopniaka?? ja ruchy poczyłam w 17 tyg. a teraz czekam na kopniaka.
|
|
|
|
#1508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogolnie nie mówie nikomu co ma robić,sama tego nie lubię ale mam swoje zdanie w tym temacie.
|
|
#1509 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Cytat:
dokładnie tylko żelazko.Coś ty?taka róznica? Cytat:
Cytat:
|
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
fajna jeszcze jest Wylęgarnia,przynajmniej kiedys była
|
#1511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nie będzie chciała nosić kolczyków jako dorosła dziewczyna dziurki zarosną.Cytat:
![]() Pytanie co to są kopniaki ![]() Ja nie czułam w ogóle tych całych motylków . Pod koniec 18 tygodnia coś mi mocno podskoczyło pod ręką którą trzymałam na brzuchu . Czy to była ręka noga pupa czy cała Mania to ja nie wiem. A tak od 22 tyg to mi już cały brzuchol tańczy.
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Hania ja czepliwa dziś jestem no
ogolnie mnie kolczyki u małych dzieci rażą,ale masz rację,nic mi do tego
|
#1513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może dobre, może nie![]() Żartuję ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- A, i jeszcze dodam od siebie - gdybym nie miała zrobionych dziurek w uszach jako dziecko ośmioletnie, to w dorosłym życiu na pewno bym się nie zdecydowała na zrobienie |
||
|
|
|
#1514 |
|
Zakorzenienie
|
Emilka psychologowie na bank coś odkryją
a za 5 lat znowu cos innego,a potem znowu
|
#1515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdecydowałam się odwiedzic kosmetyczkę (z wielkim strachem) jak miałam ok.14-15lat
|
|
#1516 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam przebite tez jakoś ok 8 r.ż i tez mi dziurki zarosły,drugi raz przebijałam ok 17 -tki...
Jak pisałam o tych kolczykach to miałam na mysli to,ze raza mnie u niemowląt,nie u dzieci kilkuletnich
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to jest fajne według mnie
|
|
#1519 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja sobie wypraszam bo za glupia sie nie uwazam ja nie obrazam ludzi to i niech ludzie mnie nie obrazaja mozna cos skomentowac ale w troszke bardziej kulturalny spoobCytat:
o to chodzi, kazdy ma swoje zdanie i niech robi po swojemu ale po co od razu i szczycie glupty pisac i fanaberiach ![]() dla mnie szczytem glupoty jest spanie z dzieckiem i to rowniez uwazam za fanaberie mamusi ale co mysle to moje i nikogo nie obrazam Cytat:
aaa no widzisz Emilko to moze ja juz Manie do psychologa na jakas sesje zapisze ![]() nerwa mam dzisiaj takiego ze heja bez kija nie podchodz wiec pewnie dlatego tak ruszyla mnie wypowiedz stokrotki ![]() Asiuk wlasnie sobie wyobrazilam Ciebie w tych rajtuzach Hania zarowe ciuszki sa Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2011-12-13 o 21:36 |
|||
|
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
Kotku nie chciałam Cię absolutnie obrazić ,i faktycznie za ostro pojechałam,przepraszam.
Nie zmieniam jednak zdania i nadal uwazam przebijanie uszu niemowlakowi za nierozsądne. I powodowane jedynie gustem mamy.
|
#1521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spoko Ty za ostro pojechalas a ja za bardzo wzielam to do siebie kazda z nas moze miec swoje zdanie, niemniej jednak szanujmy sie nawzajem |
|
|
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I niby co w tym złego ![]() Może się jedynie podobać lub nie..tak samo jak różowe ubranka. Ja ich nie lubię - ale nie uważam że to fanaberia i glupota. Ot taki gust- a jak wiemy o tym sie nie dyskutuje. Na serio nie rozumiem tego oburzenia z przekłuwania uszu...jakby to co najmniej zrobienie tatuażu było..albo operacja plastyczna. A to to samo co założenie dziecku różowej opaski z Hello Kity ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Poszłam do nowej fryzjerki...i pierwszy raz fryzjerka zrobiła to co mówiłam. Zawsze każdej powtarzam- "lubię na bardzo krótko, nawet takie podgolone"- ale żadna nie przekraczała granicy bezpieczeństwa. Troszkę boczki podgolone a reszta zachowawczo. Ta- poleciałą po całości, dosłownie potraktowała moje słowa- ogoliła mi połowę głowy maszynką z trymetem na 9 ![]() Okazało się nawet że mam bliznę o której nie miałam pojęcia ![]() Wyglądam jak bandyta Grunt że mężowi się podobam
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
Hania bandyto w ciąży
a tak serio,to musi fajnie wygladac ![]() co do tych nieszczesnych kolczykow dla mnie to jednak cos innego niz opaska z hello kitty,blizej mi do traktowania tego jednak jak tatuazu po prostu -narazenie dziecka na ból i ewentualne komplikacje z gojeniem w imię gustu. Swojego,bo jesli dziecko chce,to trudno,samo chcialo to ma ![]() no ale to moja opinia i nikt sie z tym zgadzac nie musi
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra kończymy temat bo nie ma sensu dyskutować. Mamy zupełnie inne spojrzenie- dla mnie to tylko przekłucie uszu- dla Ciebie aż
|
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
straszie mi sie podobaja takie fryzury,ale sama wygladałabym w nich jak ufo :/ pyzaty pyszczek i mało kształtna czaszka :/co do tematu -masz rację,koniec
|
|
#1527 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1528 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Jeszcze lubi (ale ostatnio coraz mniej na nią działa ), jak... przed kąpielą wącham jej stopy i krzyczę "fuj!!!" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Faktem jest, że lubię siebie w kolczykach, ale muszę bardzo uważać i nie nosić ich codziennie. Cytat:
Ja sobie przebiłam, jak miałam 16 lat, wcześniej nie miałam. Dziś mam do pracy jedną z sałatek z Kwestii Smaku, ale miałam pustki w lodówce, więc żadnych ekstrawagancji Muszę kupić inne rodzaje sałat, bo masłowa i lodowa już mi bokiem wychodzą.Właścicielka bloga i strony Kwestia Smaku ma trójkę dzieci, w tym o 1,5 miesiąca młodszą córkę od mojej Ewy. I do tego takie rzeczy gotuje i jeszcze ma czas, żeby umieszczać wszystko w sieci. Podziwiam
|
||||
|
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
Kurcze, całkiem nieświadomie wywołałam taką lawinową dyskusję na temat kolczyków Przepraszam... Ja sama podjęłam decyzję o przebiciu uszu sama - jak miałam 21 lat
|
|
|
|
#1530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno ma nianię ,albo sztab niań,albo to nie ona gotuje
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.

może wyszukam jakiś grupon do restauracji, bo lubi testować nowe smaki... 
bo za glupia sie nie uwazam