|
|
#4561 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone planują kolejne śluby
Cytat:
a drugi link nie działa ![]() co do mieszkania - aaa no tak skleroza ![]() dobrze, że i u Ciebie w pracy nastąpiła poprawa osz Ty zboczenico ja chyba dopiero po świętach będę mogła coś zdziałać w tym kierunku ![]() Cytat:
ale na kierunku gospodarka przestrzenna, pewnie inna tematyka... u mnie były biegunowe teorie wzrostu, centrum-peryferia i takie tam i nawet chodziłam na wykłady! a były nieobowiązkowe na 8:00 rano, bo... był przystojny wykładowca ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- ide kąpu-kąpu
|
|
#4562 |
|
Zadomowienie
|
dobranoc Dziewczynki
padam już
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
Wysyłam mailem co mam
![]() ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ---------- Poszło, sprawdzić rano Dobranoc
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() zaraz do pracy się zbieram Clood ciesze się, ze moja suknia tak sie podoba ![]() Gaja wow, fajna niespodzianka daj muffinka ![]() a moj tż wczoraj zostal wyslany do drogerii-mial mi kupic plyn do demakijażu i eyeliner . dodatkowo dostalam od niego w prezencie tusz do rzęs i żel do twarzy -kochany ![]() milego dnia ![]() aaa zapomnialam sie pochwalic w ciagu 2 tyg najblizszych dostane auto od mojej mamy tak sie ciesze ![]() .
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Też zaraz uciekam do pracy. Dziś 10h znowu, jeah,a jestem tak niewyspana, że szok ![]() Jlys, rozpieszczają Cię za mocno - i mama i TZ ![]() <masz muffinka> Upolowałam grupona na farbowanie kłaków i maskę regeneracyjną i strzyżenie ważnego do ślubu, nioch nioch nioch. Będę się pięknić w maju
|
|
|
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Clood pierwsza suknia super ![]() jlys super że Ci się nowa praca podoba Gajaa daj muffinka ![]() A ja mam dziś uczelnię na 13.15-14.45 pociesza mnie to bo jutro od 8-18do świąt pozostało 10 dni!! Edytowane przez natasia20 Czas edycji: 2011-12-14 o 09:30 |
|
|
|
#4567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() bry!
|
|
#4568 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
dziękuję Ci Asieńko ![]() jeśli chodzi o suknię, to myślę, że będę musiała sobie uszyć coś skromnego chciałabym się zmieścić w 500zł pokazuje tylko wzory jakie mi się podobają: 1) za tą się ślinię - ale jest droga, ta z prawej oczywiście -> http://4.bp.blogspot.com/_jWs7hvlHn-...ring2010_2.jpg 2) ta jest okej -> ale nie mam takiej figury jak ta babka -> http://forum.we-dwoje.pl/files/thumbs/t_1262_105.jpg , http://forum.we-dwoje.pl/files/thumb...234em3_176.jpg3) ta jest super, ale nie mam tak dużych cycków http://sprzedajemy.pl/piekna-suknia-slubna-atena,180385
![]() Edytowane przez Clood Czas edycji: 2011-12-14 o 10:11 |
|
|
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wysłałam TŻ do pracy i już nie zasnęłam, ale jakaś taka niedociumana jestem Piję kawkę i mam nadzieje, że mi się polepszy ![]() Ja się chyba do tej Feri nie przyzwyczaję i tak zostanie Marlenka Wybacz ![]() Mi się mój nick podoba i nie zmienię ![]() Jlys kochana, ale Cię rozpieszczają... ![]() No i fajnie, że udało Ci się coś tańszego dla TŻ kupić Gaja no, no się narzut postarał I ja normalnie chyba zrezygnuje z tego blondu i zafarbuje sobie włosy na brąz
|
|
|
|
#4570 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
, nie chcę żeby ktoś z czytających wiedział jak mam na imię A czemu rezygnujesz z blondu?? ![]() Kurde, ja jutro idę do fryzjerki na odrosty i się zastanawiam czy to nie będzie ostatnie farbowanie, chyba znowu wrócę do naturalek masakra ze mną, nie mogę się zdecydować, blondy uwielbiam, ale po farbach mam włosy przesuszone - widocznie mam włosy podatne na zniszczenia---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytuję wczorajszą wiadomość którą wreszcie opublikowali, ale pewnie mało która z Was wróciłaby do wczorajszych wiadomości, i bardzo proszę, przestawcie się na nowy nick ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
Clood - jestem za pierwsza
![]() A ja znow musze wyslac list do Rumunii nawet nie wiecie jakie to stresujace zadanie
|
#4572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale, oczywiście trzeba dopasować krój do własnych możliwości; wyeksponować to co ładne, a ukryć to co mniej
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
|
#4573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I kto jest teraz kozakiem? hehe ![]() Co do sukni Clood to wszystkie mi się podobają Ale ta trzecia będzie słabo wyglądać na dziewczynie z małym biustem ![]() A ja byłam na takim spotkaniu, na którym mówili, jak obsługiwać ichny USOS. Oczywiście dałam ciała i przyszłam godzinę za wcześnie bo coś mi się po*ebało Ale powiem Wam, że ten ichny USOS działa jeszcze gorzej niż nasz
|
|
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wysyłałam dziś do Serbii... ale poszlo gladko
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
o tak
2 cudowna jest
|
|
|
|
#4576 |
|
Rozeznanie
|
Wow jakie Wy światowe jesteście
ja to chyba tylko do Wlk. Brytanii wysyłałam list i do USA
|
|
|
|
#4577 | |
|
Wtajemniczenie
|
d mi się ta z pierwszego linka po lewej podoba, reszta niestety odpada, jestem mała i gruba
Cytat:
Clood mi się podoba ta z pierwszego linka po lewej , reszta odpada, jestem niska i nie mam firgury Edytowane przez adela50 Czas edycji: 2011-12-14 o 13:11 |
|
|
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Mam nadzieję Clood że pomogłam Ja średnio raz w tygodniu pocztę zagraniczną wysyłam. Jestem postcrosserką
|
#4579 |
|
Wtajemniczenie
|
ja prywatnie zagranicznej nie wysyłam,a służbową nawet i codziennie
|
|
|
|
#4580 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietam mialam karty Flirt i tam byl taki tekst Ale jesteś kozak... taki but ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4581 |
|
Zadomowienie
|
dzięki za ocenę sukien, no właśnie ja jestem wysoka i takie mogą na mnie pasować, ale mam juby brzuch ( Huba buba juby brzuch
)
|
|
#4582 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
Clood, mi się podoba pierwszaa
Fari, to się będę przyzwyczajać ![]() Zrezygnowałam z blondu, bo jak już to bym chciała całe od razu na blond, a nie najpierw pasemka, a później jakby co to całe. Ale znów od razu na blond się trochę boję Zafarbowałam sobie na brąz. Ale różnicy nie widzę ![]() Zaraz będę jadła pierożki, skończę placek i do pracy
|
|
|
|
#4584 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() też chcę mieć swoje bo jak zaliczę dzwon to swoim a tatusiowym autkiem wolę się nie poruszać ![]() Cytat:
ja nasłuchałam się złych rzeczy o grouponie i będę uważać ![]() Cytat:
PIONAwszyyystkie są śliczne! i w moim guście choć ta pierwsza trochę mniej, ale pozostałe Cytat:
![]() ja gotuję zupę jarzynowa... nie przepadam, ale Mamka zażyczyła sobie... jeszcze nigdy takiej nie gotowałam, zobaczymy co wyjdzie ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Fari ok, będę się starała nie używać imienia
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam problem nie moge się zdecydować co zrobić z włosami
|
|
|
|
#4586 | |
|
Rozeznanie
|
Ja jak cytujecie moje wypowiedzi to sama się zastanawiam kto to
Cytat:
No pasemka niszczą niestety włosy - robione rozjaśniaczem, mnie korci albo przefarbować po Nowym Roku na zbliżony do moich naturalnych albo na jasny popielaty brąz masakra, sama nie wiem czego chcęBędę wdzięczna Kochana |
|
|
|
|
#4588 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale do slubu czy ogolnie?
![]() Cytat:
![]() Serio? Nawet nie zauwazylam...
|
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
No zablokowana tymczasowo jest...
Ja się żegnam. Idę się szykować do pracy.. Miłego wieczorku Wam życzę i do jutra lub piątku
Edytowane przez bluesky89 Czas edycji: 2011-12-14 o 16:59 |
|
|
|
#4590 |
|
Zadomowienie
|
dobre pytanie
natasia rozrabiaka ![]()
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

a potem będziemy szukać własnego M - a to też zajmie pewnie kilka miesięcy, bo nie ma sensu brać pierwszego mieszkania z brzegu. 
skleroza

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

padam już

choć ta pierwsza trochę mniej, ale pozostałe