|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
Cytat:
|
|
|
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Dzisiaj mam jeden dzień urlopu ![]() Cytat:
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
Ja też zawsze robię sałatki z resztek i w efekcie zazwyczaj wychodzą podobne. |
|
|
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę poszukać ciekawych przepisów, nie tylko na sałatki. Cały czas podobne te obiady do siebie. Najgorsze jest, że mnie ostatnio odrzuciło od ryżu (Tz też nie lubi) i on nie przepada za kaszą. Macie jakiś dobry przepis z kaszą?mam ochotę. Wczoraj kupiłam ogromne pieczarki.Zrobiłam jakiś farsz, starty żółty ser na wierzch i zapiekłam w piekarniku.Wyszły pyszne
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, jak przypuszczałam, sałatka wyszła całkiem smacznie, zwłaszcza dzięki słonecznikowi
Pewnie byłoby jeszcze lepiej, gdybym miała w domu roszponkę i bardziej smakowitą sałatę, ale i tak jestem zadowolona: http://www.kwestiasmaku.com/zielony_...r/przepis.htmlSos balsamiczny wzięłam sobie osobno, o słoiczka. |
|
|
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak to mój mąż mówi ja mam tak ładny pyszczek że im krócej tym lepiej. Spokojnie mogę sie na łyso golić- hm...ro znaczy wszyło że nie mogę przez tą bliznę. Jest 6 centymetrowa ![]() Cytat:
...hm..wsumie może jednak przebiję Młodej zaraz po urodzeniu coby jej nie kusić takimi wybrykami No właśnie nie do końca ![]() ------------ Dzizas .kurier dzwonił o 10 :10 nie wpóściliśmy go do domu po stwierdziliśmy że śpimy dalej
|
|
#1538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale z drugiej strony..jakby dobrze zbajerowac ,to by moze od razu w szpitalu przebili ? warunki sterylne,sprzętu przebijającego dużo
|
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ups.Myślałam, ze ty jesteś zadowolona z fryzury ![]() Ale jak to moja koleżanka mówi:"Włosy nie palec-odrosną " u mnie też byl dzisiaj kurier z prezentami dla siostrzeńców.Dzwonił o 9.11, ale ja wstałam o 8.25, więc spoko
|
|
#1541 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem obecnie w fazie zapuszczania tylko po to zeby sie potem znowu opitolic na krotko Cytat:
a chcialam tylko zaznaczyc ze Mania swietnie przeszla kolczykowanie jak i pozniejsze gojenie, wlasciwie nic jej sie nie dzialo normalnie jakby dziurki miala od lat nooo i teraz to juz koniec tematu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja zaszalalam i zrobilam sobie henne na rzesy i nie musze ich juz malowac ![]()
|
|||||
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też za czasów burzliwej młodości się podziurkowałam
Pępek,i uszy wielokrotnie
...i jest ![]() Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka. Edytowane przez stokrotka_to_ja Czas edycji: 2011-12-14 o 11:59 |
|
|
|
#1543 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tylko uszy przebite
W tym dwie dziurki w chrząstce, ale nie korzystam, że tak powiem ![]() Kurcze, Dziewczyny, jestem przerażona sobotnim kolosem... zapomniałam już jak to jest tak bardzo stresować się studiami i buntować się, że ten przedmiot to mi się na pewno nigdy nie przyda
|
|
|
|
#1544 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
Kotek Ty sie nie smiej
Bylam mhoocznym dziewczątkiem w glanach Butter dasz radę ,trzymam kciuki
|
#1546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też... a potem długo nie mogłam się z nimi rozstać
|
|
|
|
#1549 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Mąż mówi że przecież do 25 lat i tak będziemy ją trzymać przywiązaną do kaloryfera to sobie nic nie zrobi Cytat:
Włosy już potraktowała super jasnym blondem. Zobaczymy czy te króciutkie w ogóle się ufarbują ![]() A co ty w domu robisz...wolne już mas?? Cytat:
![]() Będę trzymać kciuki w sobotę
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez w czarnych
...i jeszcze się z nimi nie rozstałam tak definitywnie
|
#1551 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w adidasach. I też się z nimi nie rozstałam. Co więcej mamy teraz z mężem takie same- i już znalazłam takie dla Mani.
|
#1552 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Parzę sobie właśnie kawę, bo wcześniej nie miałam czasu... choć w zasadzie nie powinnam, ponieważ moje serce zaczęło dziwnie pracować przedwczoraj... za szybko bije ![]() Cytat:
Kolczyki z metali nieszlachetnych zmieniają się, tj. ten metal się zmienia i dlatego po jakimś czasie może wywoływać reakcję, której wcześniej nie było. Nie zdecydowałabym się później, bo świadomie nigdy nie decyduję się nawet na najmniejszy ból, który nie jest potrzebny (wystarczy pobieranie krwi i dentysta). Dlatego bym nigdy się cała nieokolczykowała, o tatuażu nie wspominając. U mnie sałatki z jajkiem nie przechodzą, ale wszystko inne w niej na pewno jest pyszne ![]() Cytat:
![]() Przepisu na kaszę specjalnego nie mam... dziś mam zamiar zastosować "kaszą w sosie pieczeniowym ze śliwką suszoną" i do tego pieczoną w piecu szynkę. Ugotuję kaszę i wrzucę do podgrzewanego na patelni sosu z pieczenia z dodatkiem pokrojonych śliwek. Zagęszczę śmietaną odrobinę. Haniu, pokaż fryzurę ![]() Cytat:
Jaki przedmiot? Ja też - i musiałam się nagimnastykować, żeby przekonać rodziców do kupna
Edytowane przez emi_lka Czas edycji: 2011-12-14 o 12:34 |
|||
|
|
|
#1553 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale kciuki nie zaszkodzą na pewno - o 8:30 ![]() Haniu, farbujesz włosy w ciąży? |
|
|
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poka poka
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście że farbuję. Farby L'oreala są bezbieczne Niby powinno się wstrzymywać z tym w pierwszym trymestrze- ale ja nie wytrzymałam. Z tym ze w tedy bezamoniakową farbnełam.
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1559 | |
|
Zakorzenienie
|
Też miałam coś podobnego, też tego nie lubiłam.
Ale jestem zwolenniczką niepopularnego poglądu, że te rzeczy, których nauka teraz wydaje się bezzasadna, kiedyś się przydadzą. Budowanie różnych kontekstów teoretycznych wokół zagadnień, które nas naprawdę interesują jest potrzebne, gwarantuje późniejsze "samowyjaśnianie" różnych zjawisk, coś się przypomina etc... Co nie zmienia faktu, że można się wkurzać nauką tego! Ale - będzie dobrze Cytat:
![]() Teraz więc zbieram ciekawe pomysły, jak jakieś danie mi się spodoba, to wcześniej, czy później chcę je zrobić. Tak mam z tą zupą norweską (z łososiem, która mi się bardzo spodobała), z empanadas, pizzą na cienkim cieście, nawet kopytkami
|
|
|
|
|
#1560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój gin nie zaleca farbowania przez całą ciążę... ale co gin, to inna teoria.. Haniu, ja i wiara w siebie, to wykluczające się terminy Brzmi, to fakt... ale tak naprawdę , to najzwyklejsza anatomia, z głównym uwzględnieniem układu nerwowego, układów ruchu, zmysłów... I to nawet jest ciekawe...ale uczenie się zakrętów na korze mózgu, proprioreceptorów, o acetylocholinie, adrenalinie i GABA... no jakoś ciężko mi to do łba wchodzi...praktycznie na razie nic nie umiem
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.

na pewno ma nianię ,albo sztab niań,albo to nie ona gotuje

muszę poszukać ciekawych przepisów, nie tylko na sałatki. Cały czas podobne te obiady do siebie. Najgorsze jest, że mnie ostatnio odrzuciło od ryżu (Tz też nie lubi) i on nie przepada za kaszą.