![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad- Paula's Choice, Opi i in.
podnosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
zaraz zrobię dokładkę, może coś dla siebie znajdziesz
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...9&postcount=10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
sloniku niczego z dokladki nie wybralam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
podnosze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Witam serdecznie,
Wpadło mi w oko produkty Paula's Choice najchętniej lotion, ale szczerze mówiąc nie wiem czy Tobie się to opłaca. Z produktów które szukasz ( mam na myśli BU) nie mam za dużo, bo jakość mi nie pasują.Z BU zostało mi jeszcze peeling enzymatyczy, ale nie jest to produkt nowy.
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Chyba bardziej skłaniałabym się ku zestawowi orly, ale mam jeszcze wielką chrapkę na Sweet Heart OPI
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
odpisalam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
BAN stały
|
Palau, poza wątkiem mogłabym zaproponować jeszcze ewentualnie (poza tymi kosmetykami, o których już kiedyś Ci pisałam)
z polskich firm: L'Biotica serum regenerujące do rzęs (użyte raz) Eveline chłodząco-liftingujący roll on pod oczy (użyty 3 razy) Serum jedwabne do włosów 15 ml (2-3 razy użyte) oraz kawałeczek mydełka LUSH Vanilla in the mist ![]() Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-12-11 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witaj, w watku nic dla siebie nie wyszukalam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
No właśnie tak średnio
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczytam o tej wodzie, bo nie znam. A krem jest interesujacy ale nie nada sie na takie mrozy o jakich mysle. ( nie powinien miec wody w skladzie na 1 miejscu.) ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podle sie czuje ze tak krece nosem, mimo ze wiele mi proponujesz nic nie wybieram ![]() Z kremu musze zrezygnowac, woda na pewno sie przyda. Nie chce Cie jednak wstrzymywac, bede sledzila twoje ewentualne dokladki. ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- odpisane |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dorzucać już za wiele nie będę, bo zmierzam ku zamknięciu wątku, także pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Owsianka jest niestety zarezerwowana i to przez dwie osoby, także jak nie poleci do jednej, to pewnie do drugiej
![]() ![]() Też jestem wybredna, więc Cię całkowicie rozumiem - wychodzę z założenia, że nic na siłę ![]() Co do micelka - owszem, mam, ale mini (50ml) i w dodatku ważny do 12/11, ale przynamniej nowy i nieotwierany - nie wiem, czy by Cię interesował? ![]() ![]() ![]() edit: nie wiem, jakie masz parcie na te maseczki, ale jeśli owsianka nie wchodziłaby w rachubę, a ja chciałabym zgarnąć oba całe zestawy, to mam więcej maseczek w razie czego: L'biotica - maska aloesowa - w postaci nasączonej tkaniny - oczywiście nowa Tołpa - maska peeling hydroenzymatyczny - posiadam 4 sztuki Tołpa - Maska opatrunek wzmacniająco-łagodząca Rosacal - 1 sztuka Dodatkowo mam jeszcze trochę miniatur, m.in. lrp, caudalie i jakieś tam inne ![]() Edytowane przez słonik Czas edycji: 2011-12-13 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
podnosze
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
nic niestety
---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- za szczotkę chciałabym coś z mojej wish o podobnej wartosći |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
Cos za wszystkie Twoje lakiery OPI, Orly oraz olejek do skorek?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:46.