|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#23341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Cytat:
zwolnienie frzurka b.ładna ja się zbieram powoli |
|
|
|
|
#23342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wygląda jak młody Basti, podejrzana sprawa`
|
|
|
|
|
#23343 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#23344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki az nieprawdopodobnie podobny nawet bardziej niz tobiś ![]() Cytat:
... juz działa bez bastka ;]
|
|
|
#23345 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny idę już spać, bo dla chorego najlepszy jest sen
|
|
|
|
#23346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wybaczcie tę niewiedzę ale strasznie słodki ten chłopaczek ![]() pa talciu |
|
|
|
|
#23347 |
|
Zakorzenienie
|
szczerosc i otwartosc... bardzo cenne cechy
![]() ja tez ... niedlugo... ale jeszcze troszke posiedze ![]() baj baj talciu... haha...no tak...bo basti jest juz stary i on wyglada jak młody basti ![]() no to jest bardzo podjerzana sprawa ;> a co bedzie jak sie okaze, ze on i basti są nieslubnymi synami lehmanna? ![]() lahmik jednak nie udaje juz mezczyzny...jest nim...wskazuja na to wlosy na nogach ![]() kehl i metze z zimowego katalogu borussi ![]() basti jak zwykle chowa łapki EDIT: tri : to jest Thomas Hitzlsperger byl w kadrze narodowej na mundialu
|
|
#23348 |
|
Zakorzenienie
|
A mogę wam pokazać moje ciacho? Mogę?
Patrzcie, jaki piękny Kaka (piękniejszy od niego jest tylko Ebi)
|
|
|
|
#23349 |
|
Zakorzenienie
|
basti golfista
uroczo ![]() roni dla was ![]() fotki z podpisami: uprasza sie najpierw przeczytanie tej mniejszej... nastepnie wiekszej... kwestie bastka najbardziej mnie rozbrajają ok i ja lece brat chce kompka...pojde pod prysznic... i sobie moze troszke gazetek poczytam... dobrej nocki
|
|
#23350 |
|
Zakorzenienie
|
zapomnialabym o najwazniejszym dzis znalezionym zdjeciu
![]() i juz lece
|
|
#23351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() chyba pojade zapolować do Dortmundu ![]() dobranoc wszystkim Edytowane przez tricomi Czas edycji: 2006-11-19 o 10:02 |
||
|
|
|
#23352 |
|
Zakorzenienie
|
przemyślałam to i muszę stwierdzić, że panna Bastiego jest jednak jakaś dziwna
|
|
|
|
#23353 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A co do wątku- racja... Ja też już się nie łapię Poza tym, nie wiem, kto to są te całe dojczki, poldki, bastki i inne "ki"
|
|
|
|
|
#23354 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czemu Talcia ![]() taaa, najlepiej to jak sie szło do szkoły, wracało i już było 50 stron do nadrobienia i nic już nie czaiłam o co chodzi mnie zawsze rodzina wkurza, więc uciekam od nich jak najdalej ![]() eeee, no to respect dla twoich chłopaków ![]() kochanaaaa, to tylko jedna noc pozatym mi sie nie odmawaia to był joke sama kiedyś miałam Dżeka na avku ja bym równie dobrze zostawiła Crisa ale i zmieniła na swój haremik Cytat:
ale może Talcia mi wypożyczy Jaśka Inglisza i on załatwi sprawe ![]() dobra, ja tam sie siatką nie interesuje to nie wiem ![]() wiem że ekstra bo na niej Szewa ja nie lubie, wrrrr ![]() jesteś pewna że chcesz żebym wpadła ale wiesz, jak ja to i Wisełka yeeee Boruc zawsze taki był no właśnie ![]() Cytat:
Cytat:
Bastian jak Bastian, znowu ten uśmieszek ja to zauważyłam Cytat:
![]() Lahmi -
|
|
|
#23355 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Crisuś mega te dialogi a czemu Skrzypiciel nic nie mówi ![]() o masz, nawet znośnie wygląda ![]() Cytat:
ale w złym słowa znaczeniu
|
|
|
#23356 |
|
Zakorzenienie
|
to ja wam pokaże moje nowe ciasteczko
![]() troche niedociumany ten Rafał ale ja takich lubie a wiecie że on jest z października ( tak jak ja waga no i od dziś kibicuje Lechowi Poznań
|
|
#23357 |
|
Zakorzenienie
|
i ciastko nr 2
![]() Grześ z 4 sierpnia i o 8 lat starszy ![]() swego czasu kibicowałam Legii, ale brakowało jej czegoś to coś znalazłam w Wisle i z nią zostałam ![]() jak tylko zobaczyłam na meczu z Belgią te jego ruchy, odrazu pomyślałam : o jaki niedociumany ! " i tak fajnie piłką kręcił podczas podawania zza lini na meczu
|
|
#23358 |
|
Zakorzenienie
|
ma szczęście że już tak nie wygląda
|
|
#23359 |
|
Zakorzenienie
|
i Boruc dla Oleczki za to że mi chce go dac na jedną noc
|
|
#23360 |
|
Zakorzenienie
|
Trudno w ostatnich dniach było o spokój w drużynie „Białej Gwiazdy”. Najpierw szokująca przegrana z GKS Bełchatów, a później lawina krytyki sprawiły, że w prasie rozpętała się dyskusja na temat ewentualnego odejścia Dragomira Okuki.
Nie sprawdziły się jednak przewidywania wedle, których Serb miałby stać się bezrobotnym szkoleniowcem. Po długich obradach zarząd Wisły zadecydował, że do meczu z ŁKS-em w klubie nie będzie żadnych zmian na tym stanowisku. - Szkoleniowiec przedstawił nam nowy program naprawczy, który zaakceptowaliśmy. Dotyczył on przygotowania fizycznego oraz realizacji założeń taktycznych – mówił w rozmowie z nami wiceprezes Adam Nawałka. Czy ta recepta zdoła przynieść efekt już w Łodzi? Czy w przeciągu kilku dni uda się odmienić postawę zespołu, który na własnym stadionie najpierw uległ drugoligowemu Ruchowi Chorzów, a później dał sobie strzelić cztery bramki ekipie z Bełchatowa? Osobom, które sympatyzują z „Białą Gwiazdą” trudno obiektywnie odpowiedzieć na tak postawione pytania. Być może warto je przemilczeć i szukać pozytywów w tym, że barwy Wisły reprezentują kadrowicze, którzy w środę cieszyli się z pokonania Belgów. Skoro Błaszczykowski, Sobolewski i Dudka są w stanie znakomicie prezentować się w meczach reprezentacji, to należy oczekiwać i zarazem wymagać, by prowadzili „Białą Gwiazdę” do zwycięstwa w lidze. Wizyta w Łodzi to także okazja do wspomnień dla braci Brożków. Przypomnijmy, że cztery lata temu młodzi Wiślacy reprezentowali barwy naszego niedzielnego rywala. Swój pobyt tam nie wspominają jednak zbyt miło. Być może po niedzielnym meczu będą mieli w głowach więcej radosnych chwil. Wszystko zależy jednak od decyzji Dragomira Okuki, który zapytany o możliwość wystawienia w ataku bliźniaków stwierdził: - To całkiem niezły pomysł. Jednak tak naprawdę roszady personalne będą zależeć od tego, którzy zawodnicy będą zdrowi. Obiektywnie należy przyznać jednak, że mecz w Łodzi do łatwych należał nie będzie. Podopieczni Marka Chojnackiego to drużyna, która potrafi skutecznie mobilizować się na rywalizacje z ligowymi potentatami. - Liczę, że w niedzielę na pożegnanie rundy jesiennej pokażemy futbol w dobrym wykonaniu. Myślę, że będzie to prawdziwy deser dla naszych fanów - optymistycznie na łamach gazety.pl zapowiada szkoleniowiec ŁKS. Wśród wyróżniających się piłkarzy w drużynie rywali wskazać należy na: Kolendowicza, Niżnika oraz Madeja. Spore umiejętności posiadają również Arifović oraz Kmiecik. Szczególnie ten ostatni będzie chciał wykazać się w meczu z Wisłą. Wychowanek „Białej Gwiazdy” zapowiada bezwzględną walkę o punkty. Trudno, by było jednak inaczej skoro na swoim stadionie zmierzy się z drużyną, w której wcześniej został niedoceniony. Do Łodzi wybiera się spora grupa fanów Wisły. Miejmy nadzieję, że będą oni mieli wreszcie okazję, by cieszyć się z wyjazdowego zwycięstwa. Po serii nieudanych meczów wszyscy liczą na przełamanie feralnej passy. W obecnym sezonie ligowym Wisła przywoziła z meczów wyjazdowych same remisy. Powtórzenie takiego wyniku w niedzielę oznaczać będzie zaledwie piąte miejsce na półmetku rozgrywek Orange Ekstraklasy. Ewentualne zwycięstwo da fotel wicelidera. noooo, to dziś kibicujemy Wisełce
|
|
#23361 |
|
Zakorzenienie
|
no to Wam coś jeszcze pokaze
![]() ten pierwszy od prawej, to wypisz wymaluj mój kumpel z klasy Wojtek nawet ta sama mina ![]()
|
|
#23362 |
|
Zakorzenienie
|
to jeszcze Bosackiego wkleje
![]() 1 - aaaaa zakochałam sie w tym uśmiechu ![]() 4 - ciekawe czyje to kolanka ![]() ![]() 5 - Bosy leży na ziemi i marzy o mnie
|
|
#23363 |
|
Zakorzenienie
|
1 - czy ten fryz zasługuje na miano kogucika ?
![]() 3 - jaka mina 5 - fotka podpisana : " Mirosław Szymkowiak ugniata Bartosza Bosackiego " ![]() 6 - o i klata Ebiego sie znalazła
|
|
#23364 |
|
Zakorzenienie
|
1 - aaa co za przystojniak
![]() 3 - na tej fotce też wygląda jak taki niedociumany
|
|
#23365 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam jeszcze troche mundialowych foci to powklejam
|
|
#23366 |
|
Zakorzenienie
|
Baszczu
3 - matko co on miał za włosy ![]()
|
|
#23367 |
|
Zakorzenienie
|
1 - jakie przystojniaki
ten drygi to Marcin Kuźba z Wisły3 - niczmy ojcowski uścisk
|
|
#23368 |
|
Zakorzenienie
|
dobra styknie tych ciastek
prosze podziwiać a wiecie że Bartuś Bosacki tez gra w klubie Lech Poznań tak ajk Murawski
|
|
#23369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lunka szperaczu Ty chyba nic, tylko na necie fotek szukałaś całą noc Bosacki rzeczywiście ma rozbrajający uśmiech |
|
|
|
|
#23370 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3105078]Dzieki bejb, jesteś wielka A co do wątku- racja... Ja też już się nie łapię Poza tym, nie wiem, kto to są te całe dojczki, poldki, bastki i inne "ki" [/QUOTE] tja...i wszystko moje ... czyzbym za duzo miejsca na watku poswiecala swoim ulubiencom? ;] Cytat:
tylko szwajni ![]() tja...to byly czasy moje chlopaki to są miszcze tak jak ja hihihihno patrze tylko uczyc to za bardzo sien ie moge...bo ty ciagle mowisz... jak dorosniesz to ci powiem a no skoro mav to buziak dla niej ![]() no to dobrze, ze i ty nie umiesz...razem razniej ![]() masz cos do usmiechu bastusia? ;> oj oj... Cytat:
![]() ten ostatni to, czyli tobiś? no tobiś to jest brat szwajniego ;] oj fajnie... ![]() sznix nic nie mowi...bo mu odebrało mowe ![]() Cytat:
ale tak to ... moze byc Cytat:
ejjj... on to fajny jest... ladny znaczy ;] masz nosa super no a ja dziewczynki dopiero do was zawitałam, bo od rana glowe mi rozsadza, wymiotuje, zmuszają mni9e do jedzenia, zeby zoladek mi zaczal pracowac... i w ogole kiepsko ;] ale juz na szczescie mi lepiej...i to duzo...wiec wpadłam na moemncik...zobaczyc coście naprodukowaly od wczoraj
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.

podobny nie? ;] haa... aż dziw
bramkarz... i do tego lehmann 

wygląda jak młody Basti, podejrzana sprawa`

(piękniejszy od niego jest tylko Ebi)