Mundial 2006 = Przystojniacy - Strona 778 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-18, 18:53   #23311
Izka000
Wtajemniczenie

GG do Izka000
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy

Kurcze dwie pod rzad mieli okazjie w tym pippo juz myslalm ze w barmce a tu nic a mecz sie juz konczy

Najlepsze sa komenatrze kaka gra jak by mu zalegali z wyplata

No i 0:0 ale przyanajmniej nie przegarli i jest 1 punkt a tyle bylo okazji Filippek dostanie za zmarnoawanie tych okazji a tej ostaniej najbardziej

I zmykam na nianie i kryminalnych do jutra

F.
Inzaghi & M.Owen

Milan Forever

Izka000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-18, 19:28   #23312
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez $Luna$ Pokaż wiadomość
eeee jeszcze są wolni for example Krzynio

dobra dawaj go
Dobra, pożyczam Boruca na jedną noc a ty?
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-18, 19:50   #23313
Gosiak84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
nie oszust tylko spryciula hihihi

nie mow mi tylko, ze nigdy ich wczesniej nie ogladalas...asz...czy nikt nie ogladal tych filmikow jak je dodawałam? XD szzzz...ale co jak co... boskie z nimi reklamy robili
pamietam nawet, ze tuż przed tym jak zjechałam ze schodow co skonczylo sie zbitą stopą i skakaniem na jednej nodze przez 2 tygodnie...ogladałam reklame z dojczkami...adidasa achhh...
czy cruise mial w ostatnich dniach slub? XD bo znalazłam foto becksa z zoną i bylo napisane, ze foto ze slubu cruise'a ... boju... a byli ubrani tak, ze ja to bym do sklepu po bułki w becksowym swetrzen ie wyszła
Cruise żeni się dzisiaj , a Beckham z żoną przyjechali do Rzymu w takich oto strojach (załączam foto). Jego swetra nic nie przebije, ten Becks jest taki metroseksualny, ja bym swojego faceta nigdy tak nie ubrała
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg beckham2R171106_468x596.jpg (59,5 KB, 8 załadowań)
Gosiak84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-18, 19:59   #23314
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
Dobra, pożyczam Boruca na jedną noc a ty?
moge dać Darka chociaż za takiego Boruca to wybierz sobie któregoś

Cytat:
Napisane przez Gosiak84 Pokaż wiadomość
Cruise żeni się dzisiaj , a Beckham z żoną przyjechali do Rzymu w takich oto strojach (załączam foto). Jego swetra nic nie przebije, ten Becks jest taki metroseksualny, ja bym swojego faceta nigdy tak nie ubrała
yeah Magda nawet fotki dawała
Stary 2006-11-18, 20:06   #23315
$Luna$
Zakorzenienie

GG do $Luna$

hie hie znalazłam mega opisy na gg
1 - God in heaven...Cristiano Ronaldo in the earth
2 - Cracovia PRAWIE jak WISŁA PRAWIE robi WIELKĄ RÓŻNICE
3 - Stanko Svitlica kocha Cie cala stolica ( a to chyba tak kibice wołali jak Stanko byl w Legii )
Stary 2006-11-18, 20:35   #23316
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
tak, ale to Wy jestescie bliźniaczki a ja nie wiec tu sie zasada zmienia :
aaaas Basti to Ty mu mówisz :świnko, choć juz do łóżka " ?
ok zapamietam na przyszlosc
hahahha...nie no...bez takiej perwersji ale szwajniś to szwajniś... jak ja mam go niby nazywac? bastianie?
Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
no co
on sam potrafi tylko jajko sadzone zrobiś to się cieszy jak coś dobrego zje
dobre i to...ja tam nawet jajka nie umiem i jestem z siebie dumna ... umiem herbate zrobic... i kawe hihihi...
chociaz jajecznice po szlachecku dzis sie nauczylam na babskim wieczorku dziewczyny mnie uczyly niestety jajecznicy nie lubie, wiec nawet nie probowalam xD
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;3103187]Od dziś moje papugi załatwiają się na Christiano Ronaldo Wyłożyłam im klatke plakatem z tym lalusi...ekhem, piłkarzem (pewnie zostane zbiczowana za moj niecny czyn)[/QUOTE]
ahahha dobre...biedny cris...biedne słonce...biedna talcia
Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
A tak wogóle, to mam problem z zadomowieniem się na tym wątku, bo jak tu wchodzę, to zawsze się okazuje, że jesteście już mnóstwo stron do przodu od mojego ostatniego wpisu
widac, ze cie nie bylo za czasow mundialu...wtedy sie pisalo posta a po 5 minutach było 10 stron wiecej i jakos sie z tym zyło ja tam wolałam nadmierne tłoki niz pustki... a i chude lata sie zdarzyly przez te miesiace
Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość
disko badżo? skonałam
a Kuba mnie powalił, bo ma taki.... ociosany wygląd, a ta rączka prawie jakby Poldi trzymał szklaneczkę
to zaszczyt zostać bejb dojcz honoren kibicen czik chyba sobie zrobie koszulke z takim napisem
disko bandżo rlz
ejjj....tyyy... nie smiac sie mi tu z mojego lukaska... boo... boo...bo tak bo on jest bardzo wrazliwy
no pewnie, ze zaszczyt...bys sprobowala inaczej powiedziec my nie pozwalamy byle komu kibicować wlasnym kochaniom
Cytat:
hej Izka
BVB też przegrało dzisiaj 2:1
za milan i Pippo
biedulki za nich....
za to bayern wygrał tylko bommi znowu dostał żółtą... czyli wychodzi na to, ze...ostatnio mial czerwoną (2 zólte w 2 meczach - po sobie) i zagrał od tej pory w 2 albo 3 meczach, w ktorych dostał 2 zolte kartki... i chhyba znowu siedzi dzizzzz...bommi...bierz sie w garsc...poldiego nie ma ... robic nie ma komu
Cytat:
PS. widze Talciu że podpis sobie zmieniłaś
noo...strasznie mi sie w oczy rzuca...tyrała ;> nie wiem czemu...
Cytat:
my sister ogląda mecz, komentator wymawia jego nazwisko, a ona sie mnie pyta : a on jest dupka ? sikałam ze śmiechu

a moja rodzinka to mnie maksymalnie wkurzyla wlasnie, wiec sobie od nich poszłam z wami mi lepiej bedzie dzis
Cytat:
'wepchnęłam' Sebka Tyrałę do podpisu bo on mój a nie był wpisany to się obawiałał że ktoś go sobie przywłaszczy
czyli sie wyjasnilo czemu podswiadomie mi sie w oczka rzucal
Cytat:
PS. wypijmy za Magde
Cytat:
za Magdę mojego tłina
och dziekuje ... wy moje za was
Cytat:
yeeee, to zasada tłinsów nie moja
dobra, niech będzie wiedz, ze Ty masz całą Wisełke szwagierros
Cytat:
ja nie wiem jak to będzie jak się wszyscy na Wigilii spotkamy
my juz o wszystkim pomyslelismy...wigilia u nas w tym roku...chlopaki moje juz zaczeli dobudowywać 4 razy większą jadalnie ... cegiełka po cegiełce i sie zbuduje do swiat ;]
Cytat:
Mało bo wsyztskich fajnych zabrałyścieA Boruca mogę "pożyczyć" na jedną noc
tak łatwo oddajesz najukochanszego meza? ;> nie wierze...
Cytat:
eeee jeszcze są wolni for example Krzynio
eee...tyy...siostra...od krzynia sie odstosunkuj ( nie pamietam czy to tekst, ale mi wszedl w krew nooo ) on fajny chopak jest i od razu mi sie przypomina jak z majkiem hanke robił kołyske dla dzidziusia bossssko...
Cytat:
hie hie znalazłam mega opisy na gg
1 - God in heaven...Cristiano Ronaldo in the earth
2 - Cracovia PRAWIE jak WISŁA PRAWIE robi WIELKĄ RÓŻNICE
3 - Stanko Svitlica kocha Cie cala stolica ( a to chyba tak kibice wołali jak Stanko byl w Legii)
fajne... ja bym crisa zamienila na swoich reszta sie zgadza

witam...wrócila... zaraz jakies fotki chyba rzuce...bo sie biore za szukanie meczowych
tylko skocze do wc

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-18, 20:50   #23317
xtalciax
Zakorzenienie

obiecałam i jestem
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-18, 20:53   #23318
Gosiak84
Zadomowienie

Cytat:
eeee ja myślałam że wpadne, popijawa będzie a tu pustki
no to za Magde
za Talcie
za Mav
za Tricomi
za Olke
za koniec matur
za Wisełke
za dojcz Kadre
za Ize
i Gosie
mam nadzieje ze nikogo nie pominęłam
może nikogo nie pominęłaś, ale dlaczego jestem na ostatnim miejscu , miejmy nadzieję, że ostatni będą pierwszymi
Cytat:
ja tylko Fringsa poznalam

wiecie ja szukam natchnienia co by tu z włosami zrobić bo mnie naszła ochota na zmiany a że moja fryzjerka wróciła z Londynu... chciałabym jakoś pocieniować ale tak żeby były dość długie bo mam już do połowy pleców i jakaś drobna zmiana mi się marzy
ja też myślę znowu nad ścięciem włosów, bo prawie zawsze mam długie, ostatnio obcięłam je w czerwcu i już mi odrosły. Kto mi znajdzie fotkę Naomi Campbell z wczorajszego pobytu w polsce? Chciałabym się przyjrzeć jej fryzurze, bo z tego co widziałam w teleexpresie to mi się spodobała

Cytat:
Napisane przez Izka000 Pokaż wiadomość
Ogladam sobie filmiki z tenisa no i oczywiscie zrobilo mi sie starsznie smutno coz poradze, procz ze mam przestac ogladac ale nie umie . wiec sobie ide zeby nie zarazc was smuta .
Papa do jutra
chodzi o Andre agassiego?
Cytat:
aaa kocham takiego Radzia
słyszałam że Doda wyjechała i zostawiła go samego, to może ja sie nim zajme
z tego co wiem to niestety już wróciła i ich miłość znowu kwitnie

Cytat:
a wiecie co ... siatkarki tez przegrały mistrzostwa, i jakoś nikt nic nie mówi że są słabe, nie ma tych komentarzy że przegrały jak zawsze
a jak Polska przegrała to zaraz wszyscy mówili że to było wiadome, że przegrają jak zwykle itd. i co siatka lepsza od nogi ??
wydaje mi się, że to nie o to chodzi, po prostu zmienił im się trener, było wokół tej sprawy ostatnio dużo szumu i to im też zaszkodziło, pomijając fakt, że siatkarki nasze już tak mają, że niespodziewanie potrafią wygrać jak i przegrać, a poza tym sądzę, ze społeczeństwo oczekuje większych sukcesów w piłce niż w siatce, bo jest to popularniejsza dyscyplina sportu

Cytat:
1 - którzy z Was należą do haremu Luny ? podnieść ręce
2 - nie skomentuje
3 - " ide sie oświadczyć Lunie" swoją drogą słabe kwiatki
4 - " a może by tak spróbować gimnastyki "
5 - i tego też nie skomentuje
6 - ani tego
ekstra ta fotka
Cytat:
Napisane przez sloncee Pokaż wiadomość
Jak tata wróci z pracy to z nim o tym pogadam

Dzisiaj rano.. jeszzce się nie obudziłam, a mama już mi zaczęła gadać o tej ekonomii. Wg niej o germanistyce powinnam mysleć później, bo to trudny kierunek i trudno byłoby mi znależć pracę.

Ciekawe jak by zareagowała, gdybym jej powiedziała, że chciałybm wyjechać na rok do Niemiec - na kurs dla obcokrajowców[po maturze] Miałabym tam lepsze życie Wiadomo, że początek byłby trudny.. ale za to o wiele lepsza przyszłość niż tu. ..
ja studiuję ekonomię, bo chciałam ją studiować i nie sądzę, że będzie mi łatwo znaleźć po niej pracę, co do wyjazdu za granicę to niedługo już wszyscy wyjadą i zostaną nam w Polsce tylko tacy ludzie jak Kononowicz (nie obrażając zbytnio tego pana, poniekąd odważnego ).
Cytat:
nie lubie już matusiaka
jakie świnki
a ja go bardzo lubię
Cytat:
hym...no co ty
my blizniaczki dojczowskie uznajemy zasade : kocham dojczków swojej siostry, ale ich nie moge myslałam, ze to sie tyczy wszystkich siostr i ze wraz z momentem dolaczenia do nas bedziecie w stanie ot przebolec z gosią...ze my kochamy ich tylko nie mozemy
no ladniej radziowi
świnka moja...= schweini, szwajninsien, basti

lece
dziękuję, że ktoś tu jeszcze o mnie pamięta
Cytat:
ano nawet umiem i ciasta piec też więc Ebi nie może narzekać
ja też umiem piec ciasta, zapraszam więc na poczęstunek co do gotowania, to nienawidzę tego
Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
Fajny pomysł. Też nie przepadam za Crisem, więc będę cię bronić przed zbiczowaniem
Pozwólcie antyfankom Crisa mieć wasne zdanie, bo nie przepadamy za takimi odpicowanymi gostkami.

A tak wogóle, to mam problem z zadomowieniem się na tym wątku, bo jak tu wchodzę, to zawsze się okazuje, że jesteście już mnóstwo stron do przodu od mojego ostatniego wpisu
niestety, dziewczyny dużo produkują, właśnie się męczę, żeby to wszystko przeczytać od wczoraj
Cytat:
no to brawo

wiece co ja własnie wymysliłam jak zetnę włosy tak jak ma teraz Victoria Beckham tylko może ciut dłużej bo mam już do połowy pleców to tak dużmo mi szkoda ale tak żebym miała do ramion
niezły pomysł

Cytat:
będzie trzeba jakąś big sale wynająć i jak sie pousadzamy ?

mało ich masz to i mały wybór do Boruca mnie ciągnie
mnie też i to już od dawna, a propos Arturka, Oleczka niech mi odpowie na pytanie czy ostatnio mu się trochę nie przytyło
Cytat:
Mało bo wsyztskich fajnych zabrałyście A Boruca mogę "pożyczyć" na jedną noc :P:P
obiecałam, żadnych zdrad, więc mogę tylko go podziwiać
Stary 2006-11-18, 20:59   #23319
Gosiak84
Zadomowienie

Cytat:
obiecałam i jestem
Hej siostro Talciu . Co do mojego zdrowia to jestem dalej chora i czuję się źle, ale zobaczyłam ile napisałyście od wczoraj i doszłam do wniosku że jeszcze jeden dzień nieobecności i nie dam rady nadrobić watku i tak się tyle namęczyłam, żeby wam tu coś napisac od siebie, a jak chciałam już posta wysłać, to przez następne kilk achwil musiałam usuwać emotikonki, uff
Stary 2006-11-18, 21:02   #23320
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
hahahha...nie no...bez takiej perwersji ale szwajniś to szwajniś... jak ja mam go niby nazywac? bastianie?

dobre i to...ja tam nawet jajka nie umiem i jestem z siebie dumna ... umiem herbate zrobic... i kawe hihihi...
chociaz jajecznice po szlachecku dzis sie nauczylam na babskim wieczorku dziewczyny mnie uczyly niestety jajecznicy nie lubie, wiec nawet nie probowalam xD

widac, ze cie nie bylo za czasow mundialu...wtedy sie pisalo posta a po 5 minutach było 10 stron wiecej jakos sie z tym zyło ja tam wolałam nadmierne tłoki niz pustki... a i chude lata sie zdarzyly przez te miesiace

disko bandżo rlz
ejjj....tyyy... nie smiac sie mi tu z mojego lukaska... boo... boo...bo tak bo on jest bardzo wrazliwy
no pewnie, ze zaszczyt...bys sprobowala inaczej powiedziec my nie pozwalamy byle komu kibicować wlasnym kochaniom

biedulki za nich....
za to bayern wygrał ylko bommi znowu dostał żółtą... czyli wychodzi na to, ze...ostatnio mial czerwoną (2 zólte w 2 meczach - po sobie) i zagrał od tej pory w 2 albo 3 meczach, w ktorych dostał 2 zolte kartki... i chhyba znowu siedzi dzizzzz...bommi...bierz sie w garsc...poldiego nie ma ... robic nie ma komu

noo...strasznie mi sie w oczy rzuca...tyrała ;> nie wiem czemu...

a moja rodzinka to mnie maksymalnie wkurzyla wlasnie, wiec sobie od nich poszłam wami mi lepiej bedzie dzis

czyli sie wyjasnilo czemu podswiadomie mi sie w oczka rzucal

och dziekuje ... wy moje za was

my juz o wszystkim pomyslelismy...wigilia u nas w tym roku...chlopaki moje juz zaczeli dobudowywać 4 razy większą jadalnie .. cegiełka po cegiełce i sie zbuduje do swiat ;]

tak łatwo oddajesz najukochanszego meza? ;> nie wierze...

eee...tyy...siostra...od krzynia sie odstosunkuj ( nie pamietam czy to tekst, ale mi wszedl w krew nooo on fajny chopak jest i od razu mi sie przypomina jak z majkiem hanke robił kołyske dla dzidziusia bossssko...

fajne... ja bym crisa zamienila na swoich reszta sie zgadza
witam...wrócila... zaraz jakies fotki chyba rzuce...bo sie biore za szukanie meczowych
tylko skocze do wc

a czemu ja biedna ??? Cris nie mój

święte prawda nie pozwalamy byle komu

hej Gosia siostro
Stary 2006-11-18, 21:03   #23321
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
dziękuję, że ktoś tu jeszcze o mnie pamięta
ja też umiem piec ciasta, zapraszam więc na poczęstunek co do gotowania, to nienawidzę tego

mnie też i to już od dawna, a propos Arturka, Oleczka niech mi odpowie na pytanie czy ostatnio mu się trochę nie przytyło
no co ty... o siostrach sie nie zapomina
juz tak sie nie chwalcie, ze umiecie...czy tylko ja nie umiem? przynajmniej...tylko ja z rodziny?
coz za dyskretne pytanko ktore mnie rozbroilo... nie wiem jak ole XD

witajcie... gosiu i talciu, bo cie tez widze

Stary 2006-11-18, 21:06   #23322
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
juz tak sie nie chwalcie, ze umiecie...czy tylko ja nie umiem? przynajmniej...tylko ja z rodziny?

witoj
Stary 2006-11-18, 21:06   #23323
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny wiecie że nasze szaleństwo trwa już około pół roku wypijy za to

ja mykam teraz wpadnę po Kryminalnych
za to trzeba wyć, no halo

Cytat:

widac, ze cie nie bylo za czasow mundialu...wtedy sie pisalo posta a po 5 minutach było 10 stron wiecej i jakos sie z tym zyło ja tam wolałam nadmierne tłoki niz pustki... a i chude lata sie zdarzyly przez te miesiace

disko bandżo rlz
Bastianie podaj pilota

no kochana, bo ja byle kim nie jestem i byle komu nie kibicuje

cześć Gosiu
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-18, 21:09   #23324
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:

Bastianie podaj pilota

cześć Gosiu

hej Tricomi

jak byłam z 5 lat temu na wakacjach w Karpaczu to poznałam tam jednego niemca Bastaiana ale to nie był Szwajni chociaż takiego koguta miał tez na głowie

tri nie wiem czemu ale przeczytałam 'jabyle kim nie jestem ii Z BYLE KIM NIE SYPIAM ' głodnemu chleb na myśli
Stary 2006-11-18, 21:09   #23325
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
a czemu ja biedna ??? Cris nie mój

święte prawda nie pozwalamy byle komu

hej Gosia siostro
hahah... myslałam o lunci a napisalam ciebie ... obie siostry... mialam prawo sie pomylic chyba co? nie bedziecie biły

u mnie własnie leci ... lu lu lu... lukas podolski i to mega glosno xD achh...znowu sobie mundial wspominam... i piosenki
ale przynajmniej chociaz na chwile zapominam, ze jutro mam wielkie kucie z chemii...
pamietacie jak mowilam, ze na stronie bayernu jest filmik z bastim... ale płatny? ;> ktos zyczliwy zrobil sreeny i ja je znalazłam oto one ... jaki bed boj
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 111106016_klein.jpg (106,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 111106022_klein.jpg (105,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bs2.jpg (47,1 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bs3.jpg (39,9 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bs7.jpg (26,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bs6.jpg (26,9 KB, 5 załadowań)

Stary 2006-11-18, 21:10   #23326
Gosiak84
Zadomowienie

Cytat:

dzięki magduniu
odnośnie Artura to tylko ja to zauwazyłam . pisałyście wczoraj, że Arturek kręci nieźle pupką, też to zauważyłam , a mój brat powiedział o nim: Boruc to taki luzak , zgadzam się z moim bliźniakiem w 100%, to dodaje mu uroku
Stary 2006-11-18, 21:13   #23327
Gosiak84
Zadomowienie

Cytat:

Bastianie podaj pilota

cześć Gosiu
Hej Tri
Stary 2006-11-18, 21:15   #23328
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
hahah... myslałam o lunci a napisalam ciebie ... obie siostry... mialam prawo sie pomylic chyba co? nie bedziecie biły

u mnie własnie leci ... lu lu lu... lukas podolski i to mega glosno xD achh...znowu sobie mundial wspominam... i piosenki
ale przynajmniej chociaz na chwile zapominam, ze jutro mam wielkie kucie z chemii...
pamietacie jak mowilam, ze na stronie bayernu jest filmik z bastim... ale płatny? ;> ktos zyczliwy zrobil sreeny i ja je znalazłam oto one ... jaki bed boj

ale Bastek wyrwał chusteczkę w CZACHY

Magda jak pozwoliłas mu w takim czymś wyjść
Stary 2006-11-18, 21:16   #23329
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Bastianie podaj pilota

hahaha... tja...juz siebie widze... predzej bym sie zsikała ze smiechu zanim bym doszła do drugiej sylaby jego imienia
no racja...bo dojczki to nie byle kto ja tez byle komu nie kibicuje ... mistrze tak maja
Cytat:
jak byłam z 5 lat temu na wakacjach w Karpaczu to poznałam tam jednego niemca Bastaiana ale to nie był Szwajni chociaż takiego koguta miał tez na głowie
tri nie wiem czemu ale przeczytałam 'jabyle kim nie jestem ii Z BYLE KIM NIE SYPIAM ': głodnemu chleb na myśli
no i twoje szczescie...bo jakbyś utaila przede mną, ze bastka spotkalas kiedys zanim ja cie z nim zapoznalam jako z moim oficjalnym mezem to... oj oj
czyżby ciebie też janas glodził? razem z baszczem?

jak sie podoba maj nju av? ;] znalazlam dzis go to postanowilam zmienic... mój bed szwajni boj

fotki: basti
jeszcze raz daje foto lehmanna...z u18...bo tylko luncia moja kochana skomentowala a reszta olała : podobny jest waszym zdaniem do bastusia czy nie? ;>
lahmik - udaje mężczyzne XD
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bs1.jpg (26,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bs4.jpg (46,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bs5.jpg (32,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg frank lehmann u18.jpg (35,9 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vfbspieler_2760_th.jpg (11,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pokalsieg3.jpg (18,4 KB, 4 załadowań)

Stary 2006-11-18, 21:19   #23330
Gosiak84
Zadomowienie

znalazłam fotkę Naomi, w miarę aktualną, ale gdybyście znalazły najnowsze z imprezy lexusa w polsce, to byłabym wdzięczna, Magda, Sherlocku, może ty znajdziesz? jak wam się podoba fryzura naomi? nie patrzcie na grzywkę, jak dla mnie zbyt "ulizana", ja mam ładniejszą . Żeby nie było, że zaśmiecam wątek piłkarski, załączam zdjęcie naomi z ronaldo, choć ten to chyba nie ma tutaj żadnej fanki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 02.jpg (29,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18.jpg (39,2 KB, 5 załadowań)
Stary 2006-11-18, 21:20   #23331
tricomi
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

tak sobie pomyślałam..
Niemiecka kadra jest wszędzie obecna co nie? filmy, filmiki, reklamy, sesje zdjeciowe różnorakiej maści, wszystko dla kibiców, a nasza reprezentacja???? wszyscy tacy poważni, tylko Ebi czasem sie gdzieś pokaze i powie coś śmiesznego, a reszta nic, bardzo mały kontakt z kibicami.

szkoda, wielka szkoda
Stary 2006-11-18, 21:20   #23332
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha... tja...juz siebie widze... predzej bym sie zsikała ze smiechu zanim bym doszła do drugiej sylaby jego imienia
no racja...bo dojczki to nie byle kto ja tez byle komu nie kibicuje ... mistrze tak maja

no i twoje szczescie...bo jakbyś utaila przede mną, ze bastka spotkalas kiedys zanim ja cie z nim zapoznalam jako z moim oficjalnym mezem to... oj oj

jak sie podoba maj nju av? ;] znalazlam dzis go to postanowilam zmienic... mój bed szwajni boj

jeszcze raz daje foto lehmanna...z u18...bo tylko luncia moja kochana skomentowala a reszta olała : podobny jest waszym zdaniem do bastusia czy nie? ;>

ja myślałam że to Tobi

Lahmik wymiata
Stary 2006-11-18, 21:23   #23333
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
czesc dziewczyny

tak sobie pomyślałam..
Niemiecka kadra jest wszędzie obecna co nie? filmy, filmiki, reklamy, sesje zdjeciowe różnorakiej maści, wszystko dla kibiców, a nasza reprezentacja???? wszyscy tacy poważni, tylko Ebi czasem sie gdzieś pokaze i powie coś śmiesznego, a reszta nic, bardzo mały kontakt z kibicami.

szkoda, wielka szkoda

taaaaaaa Ebi nawet jak nie trzeba to się wpycha przed kamerę (patrz: wywiaz z Dziekanem po ostatnim meczu )

fryzura Naomi ładna a Ronaldo się 'trochę' przytyło.... to na pewno on podkradał naszym kadrowiczom jedzenie
Stary 2006-11-18, 21:24   #23334
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
dzięki magduniu
odnośnie Artura to tylko ja to zauwazyłam . pisałyście wczoraj, że Arturek kręci nieźle pupką, też to zauważyłam , a mój brat powiedział o nim: Boruc to taki luzak , zgadzam się z moim bliźniakiem w 100%, to dodaje mu uroku
heh... my z kumpela ogladajac ostatnio mecze reprezentacji...wlasnie gadalysmy o nim...ze taki troche 'dobrze zbudowany' ... kiedys czytałam w gali , ze on koło setki wazy...ale po nim wcale nie widac moim zdaniem, ze tak duzo :P
Cytat:
ale Bastek wyrwał chusteczkę w CZACHY

Magda jak pozwoliłas mu w takim czymś wyjść
hahaha...jeszcze butow nie widzialas...
no to oni go tak ubrali...jak wychodzil z domu to byl normalnie ubrany... w pizamke

fotki: z dzisiejszego meczu.... zapomnialam, ze timuńcio gra w stuttgartcie...ciesze sie z naszej wygranej... ale akurat timo mi szkoda strasznie...bo nagonka na niego jest...tymbardziej po przegranym meczu...sie nasili :l
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 72597455.jpg (41,4 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72597501.jpg (40,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72597575.jpg (43,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72597708.jpg (40,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72597716.jpg (45,4 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72597718.jpg (38,2 KB, 2 załadowań)

Stary 2006-11-18, 21:24   #23335
Gosiak84
Zadomowienie

Cytat:

jak dla mnie ekstra
wybacz tę ignorancję, ale chyba wybaczysz siostrze z gorączką? Moim zdaniem jest zdumiewająco podobny
Stary 2006-11-18, 21:28   #23336
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
heh... my z kumpela ogladajac ostatnio mecze reprezentacji...wlasnie gadalysmy o nim...ze taki troche 'dobrze zbudowany' ... kiedys czytałam w gali , ze on koło setki wazy...ale po nim wcale nie widac moim zdaniem, ze tak duzo :P

hahaha...jeszcze butow nie widzialas...
no to oni go tak ubrali...jak wychodzil z domu to byl normalnie ubrany... w pizamke

fotki: z dzisiejszego meczu.... zapomnialam, ze timuńcio gra w stuttgartcie...ciesze sie z naszej wygranej... ale akurat timo mi szkoda strasznie...bo nagonka na niego jest...tymbardziej po przegranym meczu...sie nasili :l

buty już tez widziałam ..

Lahmcio jakie wykopy i pozycje czyżby nowa niespodzianka

za Timo
Stary 2006-11-18, 21:31   #23337
Gosiak84
Zadomowienie

Cytat:
taaaaaaa Ebi nawet jak nie trzeba to się wpycha przed kamerę (patrz: wywiaz z Dziekanem po ostatnim meczu )

fryzura Naomi ładna a Ronaldo się 'trochę' przytyło.... to na pewno on podkradał naszym kadrowiczom jedzenie
dzięki, może się tak obetnę, o ile starczy mi odwagi , ostatnio się chyba z rok decydowałam , postaram się znaleźć jutro jeszcze jakieś fotki z podobną fryzurką, jak znajdę to załączę . To zdjęcie zRonaldo jest chyba stare, ale on to na pewno ma nadwagę , wyjadł naszym jedzonko i dlatego są szczuplutcy, ale jak dla mnie to lepiej
Stary 2006-11-18, 21:31   #23338
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
znalazłam fotkę Naomi, w miarę aktualną, ale gdybyście znalazły najnowsze z imprezy lexusa w polsce, to byłabym wdzięczna, Magda, Sherlocku, może ty znajdziesz? jak wam się podoba fryzura naomi? nie patrzcie na grzywkę, jak dla mnie zbyt "ulizana", ja mam ładniejszą . Żeby nie było, że zaśmiecam wątek piłkarski, załączam zdjęcie naomi z ronaldo, choć ten to chyba nie ma tutaj żadnej fanki
mam nadzieje, ze pomoglam
Cytat:
ja myślałam że to Tobi

Lahmik wymiata
nie no... mowilam, ze to z mlodziezowej reprezentacji podobny nie? ;] haa... aż dziw bramkarz... i do tego lehmann

fotki: naomi dla gosi + kolejne wyimaginowane zwolnienie...tym razem dla poldiego chociaz tresc zdaje sie ta sama co dla szwajnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 72592625.jpg (27,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72594428.jpg (25,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72594551.jpg (36,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72594663.jpg (36,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72594648.jpg (25,3 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: gif 20067274389501.gif (24,8 KB, 10 załadowań)

Stary 2006-11-18, 21:34   #23339
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
hej Tricomi

tri nie wiem czemu ale przeczytałam 'jabyle kim nie jestem ii Z BYLE KIM NIE SYPIAM ' głodnemu chleb na myśli
noo bo generalnie jedno się wiąże z drugim
Stary 2006-11-18, 21:36   #23340
Gosiak84
Zadomowienie

Cytat:
mam nadzieje, ze pomoglam

nie no... mowilam, ze to z mlodziezowej reprezentacji podobny nie? ;] haa... aż dziw bramkarz... i do tego lehmann

fotki: naomi dla gosi + kolejne wyimaginowane zwolnienie...tym razem dla poldiego chociaz tresc zdaje sie ta sama co dla szwajnia
dzięki Magda, ty Sherlocku
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości