Miłośniczki H&M - część X - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-15, 18:01   #3001
_czarny_kot
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki H&M - część X

ktoś tu pytał o workery Kasi Tusk, to widziałam je dziś u siebie, są przecenione na 60zł, ostatnie 36 zostało
_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 18:04   #3002
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lybecka Pokaż wiadomość
ja byłam dzisiaj w Kaliszu i płaciłam 15 kartami nie było żadnych problemów, towaru trochę mało a było w czym wybierać
Dzięki za info A dużo towarów przecenionych ? Jak do jutra nie będzie info o Ostrowie, to chyba wybiorę się do Kalisza właśnie. Tam przynajmniej będzie w czym wybierać, nie to co w Poznaniu.

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 18:08   #3003
marylinda
BAN stały

Ja dzisiaj byłam we Wrocławskiej Magnolii (wczoraj zwiedzilam arkady i świdnicką, ale nic mnie nie zachwyciło).
Miałam 9 kart avanti, nie bylo z tym zadnych problemów, kupilam marynarke i sukienke w jelonki. Pani kasjerka stwierdzila, ze to "pikuś", bo mieli juz klientów z 35 kartami ;-)
Ja gdybym miala wiecej kart chyba oddalabym TŻtowi (kupil sobie 3 rzeczy), bo na damskim naprawde niewiele mi sie podobało.
marylinda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 18:11   #3004
DontSaySorry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
Nie wydawało Ci sie, ze zachowywał się dziwnie to tajniak podrzucają do przymierzalni różne zawiniątka albo np biżuterię bez metek i potem jak ktoś wychodzi to sprawdzają czy sobie nie zabrał

Zauważyłam to już od jakiegoś pół roku i nie ukrywam że bardzo nie podoba mi sie fakt, że każdą osobę, która wchodzi do h&m traktują jak potencjalnego złodzieja z tego powodu bardzo nie lubię zakupów w h&m i raczej jak nie muszę nic akurat tam kupić to omijam ten sklep szerokim łukiem
Co za chamówa
Ja rozumiem, że zdarzają się kradzieże, ale wystarczyłoby przypilnować sprawę z numerkami przy wejściu do przebieralni itd., a nie ludziom zaglądać do środka, gdy coś przymierzają.

Ale za to dzisiaj w naturze na maja ochroniarz już bez żadnego skrępowania łaził za mną przez cały sklep naokoło- 2 razy
Stary 2011-12-15, 18:20   #3005
_czarny_kot
Zakorzenienie

II edycja VERSACE FOR H&M
dostępna na początku 2012 r

zdjęcia ubrań:
http://www.fashionologie.com/Versace...tures-20870530

fajne haremki do kolan
_czarny_kot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 18:21   #3006
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
Co za chamówa
Ja rozumiem, że zdarzają się kradzieże, ale wystarczyłoby przypilnować sprawę z numerkami przy wejściu do przebieralni itd., a nie ludziom zaglądać do środka, gdy coś przymierzają.

Ale za to dzisiaj w naturze na maja ochroniarz już bez żadnego skrępowania łaził za mną przez cały sklep naokoło- 2 razy

Ja w ogóle tego nie rozumiem, przecież to tylko zniechęca ludzi do robienia tam zakupów też uważam, ze każdorazowe rozdawanie by się przydało i to nie tylko ze względu na kradzieże. Może w końcu niektórzy nauczyli by się odwieszać ciuchy na wieszaki przy wychodzeniu.....bo czasami jak wejdę do przymierzalni do nie ma nawet gdzie stanąć, wszystko wala się po podłodze ciekawe czy u siebie w domu też taki porządek zostawiają

A ostatnio w Lublinie był ochroniarz taki mały, który kręcił się zawsze za mną jak byłam i patrzył mi się na ręce jak oglądałam ciuchy ostatnio go nie widuję coś jednak. Jaka szkoda

Edytowane przez innocencee
Czas edycji: 2011-12-15 o 18:22
innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 18:26   #3007
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 18:28   #3008
Kasssiulka
Raczkowanie

ja byłam w Poznań King corss.

przecenionych ciuchów dużo, Dużo małych rozmiarów. szczególnie bluzek swetrów. sukienka w jelonki jedna sztuka rozm 34.
poza tym bielizna tak średnio ciekawa, małe rozmiary... niestety nie dla mnie
na meskim kiepsko, nic ciekawego.
karty bez problemu można łączyć, pan nawet chciał mi oddać bo zostało mi na niej 20 gr. i przy okazji dowiedziałam ze rekordzistka płaciła dzisiaj 25 kartami.
ludzi nie było za dużo, do przymierzalni bez kolejek do kasy również.
Kasssiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 18:37   #3009
fablous
Zakorzenienie

Byłam dziś rano w Kielcach, tłumów jeszcze nie było. Tak naprawdę to nic mnie nie powaliło na kolana... Dobrze, że nie miałam więcej kart bo pewnie kupowałabym coś na siłę. Kupiłam tylko sweter z Divided nieprzeceniony i marynarkę za 120zł łącznie, akurat miałam 6 kart

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 18:52   #3010
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Właśnie wróciłam z jednego tarnowskiego H&M, jednak nie żałuję, że nie miałam więcej kart, bo nie widziałam nic szczególnego, kupiłam sobie sweter, koszulę i 2 pary majtek i wyszło akurat 100 zł, z kartami nikogo nie widziałam

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:19   #3011
ranka
Kici kici miau miau

Cytat:
Napisane przez 1000days Pokaż wiadomość
Popatrzeć to sobie mogła, pół godziny po otwarciu

Nie jestem fanką H&M, nawet powiedziałabym, że czuję niechęć do tego sklepu. Ale jestem fanką Lisbeth Salander i jej stylu więc wybrałam sobie na stronie kilka ciuchów do kupienia z kolekcji Dragon Tattoo. Miałam ambitny plan być tam o 13 ale zaspałam i w końcu pojechałam dopiero na 16.
Wieszaki z kolekcją prze-trze-bio-ne!
Tych za☠☠☠istych legingów/tregginsów/cokolwiek nie było już w ogóle, ciemnych koszulek z flagą tak samo, porwanych też, czarne bluzy poszły w siną dal, identycznie skórzane kurtki i te dziurawe swetry na skos zapinane (które mnie akurat nie interesowały). Oczywiście nie było też ani jednego płaszcza.
Zostały same jasne z flagą, rozmiary 34 i 36, jedyne 38 kupiłam ja. Kupiłam też szare spodnie z kieszeniami na udach i szarą bluzę (znów jedyny rozmiar 38 a tak to same małe).

Zapomnij...

Ogólnie podobno kolekcję wywiało już pół godziny po otwarciu i jak znam życie, to wcale nie fanki kupiły tylko ludzie, którzy wyniuchali zysk i zobaczymy te ciuchy na allegro za podwójną cenę.
Ze złości kupiłam inne 'skórzane' leginsy, 60pln droższe

edit.
Tych białych i... ciemnych na ramiączka też ni widu ni słychu. Chociaż jedna biała mi się objawiła na wieszakach w przebieralni ale znów 34.
Widziałam też na szafach za kasą odłożony dla kogoś ten bordowy sweter z dziurami.
Ogólnie jeśli ktoś ma czas (ja nie) i cierpliwość (zdecydowanie nie) to warto przejrzeć każdusieńką rzecz w sklepie, która jest w kolorze kolekcji. Bo na przykład swoją białą z flagą znalazłam przechodząc obok rzeczy przecenionych. Ja trochę przejrzałam inne wieszaki ale ludzi było tyle, że dałam sobie spokój i wyszłam w sumie niepocieszona (te leginsy ). Biorąc pod uwagę, że jutro ruszają te karty to będzie jeszcze większy sajgon niż wczoraj.

Kolekcja jest na schodach prowadzących na poziom 1. Bardzo niewygodnie swoją droga.

A! I było trochę jeansowych kurtek ze 'skórzanymi' rękawami i te jeansowe mini, które chyba są bardzo mini mini... mini.

---------- Dopisano o 03:48 ---------- Poprzedni post napisano o 03:38 ----------

http://allegro.pl/dragon-tattoo-dzie...997615113.html jak mówiłam xD

Są też do licytacji za 100 jak ktoś chce ale już widać, że ludzie będą licytować ostro
hej dzieki za informacje - niestety masz racje - interes na All kwitnie :/
powiedz mi tylko koszulka z flaga to jakiej jest dlugosci?
dokad siega?

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:22   #3012
akfadorka
Raczkowanie

Obudziłam się troche za późno, a chciałam zapytać czy są jeszcze szanse na dostanie avanti z kartami?

Edytowane przez akfadorka
Czas edycji: 2011-12-15 o 19:27
akfadorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:23   #3013
huh_
Przyczajenie

czy ktoś w Warszawie widział duzy rozmiar tych legginsow na dziale dziecięcym http://www.hm.com/pl/product/95593?a...rticle=95593-A ? i brązowe spodnie też z tego działu?
huh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:31   #3014
djordii
Przyczajenie

Ma ktoś ochote na kupony :P o 50% mniej xd

http://allegro.pl/bon-voucher-hm-400...998989031.html juz wyprzedaja haha
djordii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:34   #3015
paulinalalala
Zadomowienie

Hehe podkablowałam do Allegro, zaraz pewnie usuną

Słyszałam, że smutek jest odmianą lenistwa.

paulinalalala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:45   #3016
agatkaao0
Wtajemniczenie

Kupiłam leginsy i spódniczkę w serduszka z divided. Miałam 5 kart i dopłaciłam 40 zł . Żadnego problemu z kartami na szczęście nie było , ale jak dla mnie to nic wiecej mnie nie zachwyciło .
agatkaao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:45   #3017
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
Koło 13-14 dopiero były tłumy, stałam dobre 20 minut w kolejce do przymierzalni... Okazało się, że wzięłam za duże spodnie i już drugi raz nie bylam w stanie tyle czekac, więc wzięłam w ciemno te przecenione dziecięce legginsy ze wstawkami skórzanymi. W sumie czaiłam się na nie od dawna, ale wcześniej nie były warte 70 zł:P

Obsługa miła, ale miałam też wrażenie, że jakiś gość dziwnie zachowywał się w przymierzalni. Najpierw sobie stał, potem wszedł na korytarzyk i zaglądał od dołu do przymierzalni
Ale może to jakiś zabłąkany pan szukał swojej żony, no nie wiem.

Na męskim prawie nie ma przecen Zła jestem, bo chciałam coś bratu kupić, a na wyprzedaży tylko kilka koszulek

Co do kart z avanti - miałam 4 sztuki (żałuję, że nie dorwałam więcej, ale to chyba każda z nas tak ma:P), dopłaciłam jeszcze 40 zł, a dziewczyna przy kasie opowiedziała o kimś z 15 kartami :P Ja nie widziałam nikogo płacącego kartami, stałąm chwilę w kolejce i każdy normalnie gotówką płacił...
Ja wyszłam przed 12 to też sporo ludzi było, już nie chciało mi się drugi raz stać w kolejce do przymierzalni to wziełam kilka rzeczy bez mierzenia ale pasują
Tajniaków z H&M widziałam już przeszło rok temu - bramka piszczała przy wchodzeniu do sklepu to starsza pani powiedziała mi po cichu, że zdarza się że metki są jeszcze namagnesowane jakiś pan obok niej potwierdził. I dalej przeglądali młodzieżowe ubrania ( weszłam górą - na dział Divided)
Wychodząc bramka oczywiscie zapiszczałą i wtedy przyszła wcześniej wspominana para, pomachali moją siatką z zakupami z innego sklepu za bramką, potem ja torebką i do tej pory nie wiem czego piszczałam

Cytat:
Nie wydawało Ci sie, ze zachowywał się dziwnie to tajniak podrzucają do przymierzalni różne zawiniątka albo np biżuterię bez metek i potem jak ktoś wychodzi to sprawdzają czy sobie nie zabrał

Zauważyłam to już od jakiegoś pół roku i nie ukrywam że bardzo nie podoba mi sie fakt, że każdą osobę, która wchodzi do h&m traktują jak potencjalnego złodzieja z tego powodu bardzo nie lubię zakupów w h&m i raczej jak nie muszę nic akurat tam kupić to omijam ten sklep szerokim łukiem

Zauważyłam to jeszcze w Rossmanie Tam to jest jeszcze bardziej nachalnie niż w H&M. Koleżanka pracująca swego czasu w Rossmanie opowiadała mi o złapanych osobach - jedna babka powiedziała, że musiała ukraść kosmetyki żeby dobrze wyglądać na rozmowy kwalifikacyjne

Cytat:
Ja w ogóle tego nie rozumiem, przecież to tylko zniechęca ludzi do robienia tam zakupów też uważam, ze każdorazowe rozdawanie by się przydało i to nie tylko ze względu na kradzieże. Może w końcu niektórzy nauczyli by się odwieszać ciuchy na wieszaki przy wychodzeniu.....bo czasami jak wejdę do przymierzalni do nie ma nawet gdzie stanąć, wszystko wala się po podłodze ciekawe czy u siebie w domu też taki porządek zostawiają

A ostatnio w Lublinie był ochroniarz taki mały, który kręcił się zawsze za mną jak byłam i patrzył mi się na ręce jak oglądałam ciuchy ostatnio go nie widuję coś jednak. Jaka szkoda
Ja też dziś weszłam do przymierzalni, a tam ubranka dziecięce rozwieszone na całym drążku... Minuta roboty wynieść to z przymierzlani. A kolejna rzecz to dużo ubrań było wysmarowanych w podkładzie

Był, był - słyszałam jak o nim ekspedientki rozmawiały, że nowy

Cytat:
Napisane przez akfadorka Pokaż wiadomość
Obudziłam się troche za późno, a chciałam zapytać czy są jeszcze szanse na dostanie avanti z kartami?

Małe

Edytowane przez wykrasana
Czas edycji: 2011-12-15 o 19:47
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:46   #3018
pusunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylinda Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj byłam we Wrocławskiej Magnolii (wczoraj zwiedzilam arkady i świdnicką, ale nic mnie nie zachwyciło).
Miałam 9 kart avanti, nie bylo z tym zadnych problemów, kupilam marynarke i sukienke w jelonki. Pani kasjerka stwierdzila, ze to "pikuś", bo mieli juz klientów z 35 kartami ;-)
Ja gdybym miala wiecej kart chyba oddalabym TŻtowi (kupil sobie 3 rzeczy), bo na damskim naprawde niewiele mi sie podobało.
a jak z rozmiarówka widziałaś cos 40-42
pusunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:46   #3019
Annaluka
Zakorzenienie

Dziewczyny - mały apel o pomoc

Moja mama poszukuje koronkowej czarnej sukienki.
Sukienka jest za 149 zł z działu dla większych pań.
W Poznaniu są same duże rozmiary, a my potrzebujemy najmniejszy - L.

Błagam o pomoc! Widziałyście ją u siebie?
Dajcie mi znać, proszę!

Ja jej bezskutecznie poszukuję w Poznaniu...
A jeszcze teraz przez wyprzedaże ekspedientki nie mają czasu, żeby mi telefonicznie udzielić informacji, czy może jest ta sukienka...
Więc może Wy mi pomożecie!

http://www.hm.com/pl/product/95760?article=95760-A
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg hmprod.jpg (20,5 KB, 58 załadowań)
Stary 2011-12-15, 19:48   #3020
paktofonika99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Fufka Pokaż wiadomość
Poznanianki! Byłam dzisiaj w Plazie ok. godz. 14. Ludzi sporo, kolejki umiarkowane, jak podczas zwykłej wyprzedaży. Mimo, że mam 4 karty, to zużyłam tylko 1 + dopłaciłam 10zł i kupiłam stanik. Ogólnie szału nie było, mało co mi się podobało, wielu rzeczy nie było, a do tego głównie duże rozmiary Mam nadzieję, że jeszcze coś dołożą lub w innych sklepach będzie lepszy wybór, bo na razie mam problem by wykorzystać jeszcze te 3 karty A jak w innych sklepach na terenie Poznania?
szału nie ma Byłam w M1 i Malcie. Moim zdaniem więcej rzeczy % w M1 i więcej rozmiarów. Ja dziś kupiłam dżinsy, marynarkę i sukienkę, płaciłam kartami bez problemu. W M1 widziałam koronkową fioletową sukienkę za 60%. Chciałam kupić, ale okazała się za duża
paktofonika99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:53   #3021
hailie21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez foxy123 Pokaż wiadomość
Przyszla kurteczka z H&M,ktora zamowilam z ebay'a
Baardzo mi sie podoba
Świetna jest!

W moim niebie będą miękkie sierści,
nosy, łapy, ogony i kły.
W moim niebie będę znowu głaskać,
moje wszystkie pożegnane psy
hailie21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:55   #3022
Kasssiulka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Dziewczyny - mały apel o pomoc

Moja mama poszukuje koronkowej czarnej sukienki.
Sukienka jest za 149 zł z działu dla większych pań.
W Poznaniu są same duże rozmiary, a my potrzebujemy najmniejszy - L.

Błagam o pomoc! Widziałyście ją u siebie?
Dajcie mi znać, proszę!

Ja jej bezskutecznie poszukuję w Poznaniu...
A jeszcze teraz przez wyprzedaże ekspedientki nie mają czasu, żeby mi telefonicznie udzielić informacji, czy może jest ta sukienka...
Więc może Wy mi pomożecie!

http://www.hm.com/pl/product/95760?article=95760-A
ona ma zamek z tyłu? bo wydaje mi sie ze widzialam ja w king crossie ale nie wiem jaki rozmiar..

i buty co Kasia Tusk na blogu pokazywala były ale nie przecenione. 2 pary rozm 38 a drugie nie wiem nie patrzylam.

Edytowane przez Kasssiulka
Czas edycji: 2011-12-15 o 19:56
Kasssiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 19:59   #3023
Nyuna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _czarny_kot Pokaż wiadomość
ktoś tu pytał o workery Kasi Tusk, to widziałam je dziś u siebie, są przecenione na 60zł, ostatnie 36 zostało
oo to ciekawe bo w wawie (NS) byly na 149 zl... 36 są za małe niestety...chyba musze je sobie wybić z głowy bo nawet na allegro nie ma :/
Nyuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 20:02   #3024
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
Napisane przez paulinalalala Pokaż wiadomość
Hehe podkablowałam do Allegro, zaraz pewnie usuną
Nigdy bym nie wpadła na to żeby sprzedawać te kupony, ale powiedz mi bo chyba nie rozumiem co w tym złego przecież to nie zabronione

Różne zniżki można kupic na allegro, ba nawet w tym celu jest oddzielna kategoria

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 20:12   #3025
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
Dzięki za info A dużo towarów przecenionych ? Jak do jutra nie będzie info o Ostrowie, to chyba wybiorę się do Kalisza właśnie. Tam przynajmniej będzie w czym wybierać, nie to co w Poznaniu.
Ja jutro wybieram się do H&M w Ostrowie i mam nadzieje że będzie w czym wybierać
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 20:16   #3026
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasssiulka Pokaż wiadomość
ona ma zamek z tyłu? bo wydaje mi sie ze widzialam ja w king crossie ale nie wiem jaki rozmiar..

Tak, ma suwak. Dzwoniłam do KC, ale nie mają czasu, żeby mi poszukać...

Na Malcie ta sukienka jest ale w rozmiarze XXL.
Stary 2011-12-15, 20:17   #3027
Mya1989
Zakorzenienie

[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;3107699 9]Ja jutro wybieram się do H&M w Ostrowie i mam nadzieje że będzie w czym wybierać [/QUOTE]

oo, to tak jak ja Na pewno będzie więcej niż w Kaliszu, bo w Kaliszu nie ma działu Young... Bez komentarza. A poza tym jakiś obszerniejszy jest ten sklep w Ostrowie A powiedz mi - o której tam będziesz?

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 20:21   #3028
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
oo, to tak jak ja Na pewno będzie więcej niż w Kaliszu, bo w Kaliszu nie ma działu Young... Bez komentarza. A poza tym jakiś obszerniejszy jest ten sklep w Ostrowie A powiedz mi - o której tam będziesz?
Chyba dopiero ok.19.
Chyba że urwę się z zajęć i szybciej będę w domu.
75ddc484932d6abe74127785cb7415263f83996c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 20:32   #3029
fjee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nyuna Pokaż wiadomość
oo to ciekawe bo w wawie (NS) byly na 149 zl... 36 są za małe niestety...chyba musze je sobie wybić z głowy bo nawet na allegro nie ma :/
wlasnie w sklepie int tez sa przecenione..
fjee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-15, 20:38   #3030
maaalena
Raczkowanie

Cytat:
Nigdy bym nie wpadła na to żeby sprzedawać te kupony, ale powiedz mi bo chyba nie rozumiem co w tym złego przecież to nie zabronione

Różne zniżki można kupic na allegro, ba nawet w tym celu jest oddzielna kategoria

Dobrze powiedziane...a raczej napisane...

Edytowane przez maaalena
Czas edycji: 2011-12-15 o 20:40
maaalena jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości